Halihó Csajosok!!!
Asszem ma megint szófosásom lesz
Ma bent voltunk a városban. Pont az ikres anyukákra gondoltam, miután agyonsajnáltam magam
Tömegközlekedtünk. Képzelhetitek. Bébitáska teletömve ilyen-olyan játékkal, hamival, váltóruhákkal, kb 5 kg. Eszter feneke majdnem 8 kg, és még a babakocsi, ami egyébként esernyő, tehát elvileg könnyűnek kéne lennie 4-5 kg. A HÉV tömve. Eszter a sok embertől megrémülve 5 percig ordít, anyukája nyugtatgatja. Egy családos pár egyik tagja adta át a helyét, egy középkorú ffi pedig tartotta a babakocsinkat. Hűűűű... A legaranyosabb viszont az volt, hogy egy kb 4 éves fiúcska megkérdezte az Esztert, hogy szereti-e a kinder csokit???
Szóval leendő anyukák felkészülni!!!
Cat
Hát, ha már Ti mind fiúkkal büszkélkedtek majd, nem ártana most már, ha Virág tényleg lányokat mutathatna be a fiúknak
Helyátadás?! Ne félj nektek már csak pár hét, és mindenki felpattan, ha utazol
Karmen
Citrom? Na nekem ez nem jutott volna eszembe, majd a következőnél
Még jó, hogy ilyen rendes a dokinénitek. Szegény barátosnémnak is a doki (aki egyébként férfi) mondogatja állandóan a tápszert. Mondtam neki, hogy amíg a picin úgy látja, hogy nyugodt két evés közben és mosolygós. Ne hallgasson rá. Egy anyuka szvsz hallgasson az ösztöneire
Csak határozottan!!! Nagyon vigyori a tökmagod
Szöszi
Húha! Hát most már lassan csak tolatni tudsz
ahogy látom. Gondolom most már minden nehezebben megy.
Orsi
Mennyi tökös!!!! Gratu nektek is és nektek is csak annyi, mint Catéknak, hogy hűha!
Cat
Orsi
Azért időben előbbre hozhattátok volna a csatárokat a csajomnak. Habár a fiatal fiúk sem rosszak. (Csak apacuka ezt el ne olvassa
)
Hóvirág
Apjuk nem jön, ő keresi az elkölthető zsetonokat a csajokra
Levonulunk vidékre nagyszülőkhöz, család összes nyaralóját kihasználjuk, ilyenek. Eszter is hisztizik pl. már látom a szeme sarkában, ha azt akarja, hogy felvegyem. Mikor azt mondom neki, hogy most anyu nem tud fölvenni, megérti. Édi-bédi csajom van
Andi
Eszter is 6 körül ébreszt reggelente. Ha szólok neki, akkor simán úgy kúszik, h lásson
Jaj Lányok
Majdnem elfelejtettem Eszternek jön két foga alul és egyszerre
Na jó, most már eldugulok
Pusza
Bogár