sziasztok,
na tegnap itthom,bolt nalunk estig 5 gyerek ...es ma meg mar megint itt vannak(s mingya jon a vedono is. hogy minek mar...???), mert baratnom athozta a lanyat, a szomszedok (akik csak hetvegere jottek haza brusszelbol, s mennek balcsira 1-2 ora mulva) meg atkuldtek a 2 nagyobb gyereket, ugyhogy most borisz sem az olemben ul eppen, henm egy 5 eves kissraccal autozik.
nekunk jo a jatszo, talan szombaton meg a gyereksziget is, mert csak vasarnap indulunk hajduszoboszlora...de gyerekszigetet csak delutan vallalok be....alma tudom, hogy delelott van sajna, de a gryllusvilmos mikoris???? azt nagyon birja meg mindket kolkom. bar ha tudnatok, most aliznak, mi az aktualis kedvence zeneileg?!!! a palyabea uj cd-je.
a konyvheten voltunk koncertjen, mar eddig is voltunk (szaloki agi reven ismerte meg), s aliz szerette is, de most beleszeretett, meg kellett vennem helyben az uj cd-jet. az igazi kedvenc szamat nem talaltam meg fenn a youtube-n, csak a masodik kedvencet:
http://www.youtube.com/watch?v=IWAd6Ip_-Wc (ez meg illik is ide a forumra:-))
az igazirol csak ennyit...a cime: mindenkinek a kurvaannnnya!:-) egyebkent telleg jo a cd, az egesz csalad birja, ugyhogy ha utazunk, mindig ez megy a kocsiban meg a vilmos bacsi dalok2. cd-je:-) ezek a kozos kedvenceink aktualisan, bar a speckojedno es az amorf ordogok is megy mindannyiunknak:-)
ja. apukam csak most kuldte fel a fertodi kepeket...nehanyat:
szoren ultek meg....!
ennek a ketrecnek meg a legtetejerol is szedtem mar le boriszt, eppen attette a labat, h. bemaszik a ponihoz.
es egy extra:
a paskal furdo nekunk is be van tervezve a hetre, a kedvesem annyit dolgozik, hogy nem vele, csak a ket gyerekkel, ha valakinek meg kedve tamad...gyerekkel nincs annal kenyelmesebb strand. kicsi, nem veszik el, atlathato. mi valamikor szerda utan mennenk talan, ha nem esik.