Új privát üzeneted érkezett!

Ja,meg apropó?Mi az hogy vállaljam a következményeket? :shock: :roll:
Mit fenyegetsz,Te engem?Mi?Normális vagy?Vegyél vissza kislány!Én soha nem személyeskedtem,Te szerencsétlen...kis buta.... :wink:

Ági
pálgi
 
 


Kedves Pálgi!!!! :evil:
Én a Hugi férje vagyok, megdöbbenve olvastam ezen a fórumon amiket most írtál. Ha az elmúlt 10 éved arról szólt volna, amiről a miénk,akkor valószínű, hogy a te kedvenc Kaáli intézetedről egészen más véleményed lenne! Igen, neked szerencséd volt, teljesült az álmod, sokszorosan is, de mi, sok-sok sorstársunkkal együtt ezt nem mondhatjuk el! Nagyon-nagyon sok pénzt, időt vettek el tőlünk tök feleslegesen, az orvosi "beleszarásuk", és pénzéhességük miatt!!!!!
Érdemes elgondolkozni azon, hogy egy híres Kaáli Intézetben a beteg éveken keresztül könyörög, hogy egy bizonyos műtétet végezzenek el, és miután az általad "kókler" dokinak nevezett orvos elvégezte ezt a műtétet / amiről mellesleg a Kaálisok is tudtak /, az első beültetés sikeres volt!!!! Ez a Kaáliban 9!!! szer nem sikerült!!!
Ha már bekukkantasz egy másik intézet fórumába akkor legalább tartsd tiszteletben azt, hogy nekünk ehhez az orvoshoz van bizodalmunk, és nem vagyunk kiváncsiak a Te negatív véleményedre, még ha nem ezen a fórumon tetted is ezt!!!
Mi sem megyünk át a ti fórumotokra köpködni!!!
Egyébként én is gratulálok a tesztedhez!!
hugi206
 
 


Úúúúúr Isten!!!Már a Hugi férje jön a felesége helyett? :shock:
Elég gáz,hogy a kedves Férj is beír.Na,mindegy. :?
Nyugodjatok meg!!!!Nincs semmi baj,ott a Ciris,ott a Vereczkey,ennek örüljetek és ne húzzátok fel magatokat!Nem is értem miért kell ilyen dologból ekkora ügyet csinálni? :shock: Komolyan, véres szájjal vicsorogtaok vkire,ha rossz véleménnyel van a c-ről.Ez olyan gyerekes! :roll: Na,menjetek és játszatok! :wink:

Köszi a gratut! :D
Ági
pálgi
 
 

 
 

Pálgi!
Nem akartam reagálni a meggondolatlan, gyalázó írásodra, de most megteszem.
Pár hónappal ezelött beleszóltál a mi kis fórumos életünkbe, ezek szerint olvastad történeteinket. Úgy gondolom, hogy akkor fel kellett fognod, hogy sokunkal a kaáli intézet mit művelt, éveket vettek el és rengeteg pénzt többünktől. A szakértelem ott nem tetőzött maradjunk ennyiben. Tőlünk még sem hallottad, hogy Kovács Péter, vagy más doki mennyire nincs a helyzete magaslatán.
Tudod, hogy kinek a pap, kinek a papné. Mi inteligensebbek voltunk annál, hogy fikázzunk téged a döntésed miatt, és nem fogtuk a fejünket a tetteidért, vagy a kaáliba történő hülyeségekért.
Nem olvashattál továbbá arról sem, hogy téged mi hülyének nézünk, mi szépen kértük, ha nem tetszik a rendszer lépj tovább.
Most sem bántunk, nem zaklatunk, gratulálunk a kistesóknak, de hagyj bennünket kérlek. V-dokit nem ismered személyesen ez meggyőződésem, mert, ha ismernéd, nem fikáznád. Nekünk Ő adta vissza azt a lehetőséget amit a kaálisok évek alatt elvettek tőlünk.
Szóval gondolkozz!!! Számolj! És utána írj!!!!!

Kép
baba1973
 
 


Ja és még valami!
Mi férjestől játszuk, hogy szavaiddal éljek, mert a mi férjeink mellettünk vannak, átélik és megélik helyzetünket,és szeretnek bennünket.
Érdekes! A te férjed lemaradt minden fotóról, nem tartja az ikreket, nem véd meg a forumon, és gondolom nem ugrál a babáid után, hogy te tudj pihenni. A mieink megteszik!
Szóval nem cserélünk!
Jó játszadozást!

Kép
baba1973
 
 


Lányok!

Ne ugorjatok be egy energiavámpír csapdájába! Egy percig sem szabad bosszankodni miatta hiszen ez a célja. Számomra levegő! Azt mondja, hogy boldog, hát nem hiszem mert ha egy nő babát vár és igazán boldog csak a szeretet sugározhat belőle. Sajnálom, hogy olyan sok baja van saját magával. Csak kíván tudom neki, hogy egyszer megtalálja az igazi harmóniát.

Puszi Mindenkinek!

Móni
móni101
 
 


Kedves Baba!
Ne menjünk bele,hogy ki férje mit csinál és mit nem!Jó?! :wink:
Hidd el,nagyon sokat tesz azért,hogy én kipihent legyek! :wink: Ezért is vágtunk bele ebbe a 7. lombikba és jöhet/nek a tesó/k!
De mit is magyarázkodom én Neked,fel sem fognád,hogy mi hogyan,milyen körülmények között élünk...
Csak az irígység beszél belőle/tek!
(Ja,a Férjem nem maradt le a fotókról.... :wink: Van még nekünk sok-sok-sok képünk és videónk! :D )
Ne gyárts összeesküvés elméletet,abból nem sülhet ki jó! :wink: :lol:

És megvédem én magam,nem olyan a helyzet,hogy ne tudnám. :wink:

Ági
pálgi
 
 


Pálgi!

Még mindig osztod az észt és köpködsz???
Egyébként nem vagyok kislány,jó pár éve felnőttem..szerintem hamarabb,mint TE!!!Buta se vagyok,de Te igen,aki azt se tudja miről ír!!Én nem fogok a te szintedre lealacsonyodni!!!Mire legyünk irigyek???Hogy megint babát vársz??Mi is fogunk/vártuk!!Csak mi igazán boldogok leszünk!! Ha annyi mindenen mennél keresztül,talán jobban megbecsülnél dolgokat,megtudnád mi a lemondás,küzdenél!!


A lényeg:TÜNJ EL A FÓRUNUNKRÓL!!!NEM KELL A TANÁCSOD,SEGÍTSÉGED!!(erre nem emlékszem,h kaptunk volna)
Ja,fenyeget téged a nyavaja!!
bandy27
 
 


Bandy!
Hidd el,hogy én is sok mindenen mentem/mentük már keresztül (bizonyíték pl. a 7 lombik),sok mindent átéltem már.Nem értem,mit nem becsülök meg? :roll:

Stílusommal kapcs. megértem a kritikát,de a Ti hsz.eitek hozta ezt ki belőlem!


Ui:Ja,különben,több itteni lány kért már tőlem segítséget pü-ben! :wink:

Na,szevasztok!

ági
pálgi
 
 


Sziasztok Ciris-es Lányok!

Tudjátok, mi egy csapat vagyunk! A lényeg, hogy nekünk fontos a Főorvosunk és az Intézménye! Nem kell marakodni, ne süllyedjünk le arra a szintre. Ha valaki olyan ír erre a topikra, aki nem közénk való, azzal egyszerűen nem kell foglalkozni, nem kell reagálni a hozzászólásira. Reméljük, előbb vagy utóbb majd csak észreveszi magát, hogy senki nem kíváncsi rá, és elgondolkodik, hogy mi a helyes viselkedés másokkal szemben.

Hugi, köszönjük Neked, hogy felhívtad a figyelmünket erre az esetre. Annak jobban örültem volna, ha nem ilyen szerencsétlen esemény kapcsán jelentkezel végre, már nagyon hiányoztál! Bízom benne, hogy most már sűrűbben írsz majd nekünk! Üdv itt Neked is, Hugi Papa!

Kép
tinkyb
 
 


Jó reggelt lánykák!! :P

Ne haragudjatok,hogy így kivertem a biztosítélot! Nem gondoltam,hogy ilyen sértegetésbe fog átmenni a dolog!
Ami férjemet illeti, azon rágott be, amikor olvasta, hogy gyöpösek vagyunk és szenvedjünk csak! Meg amikor Andynak úgy nekiment. Milyen alapon butázza meg hülyézi le a másikat????
NA MINDEGY!
Tynkib!
Szoktalak olvasni Benneteket, csak nem nagyon tudok mit írni. Tudod, nehéz volt ez a másfél hónap, nem akartalak terhelni titeket a saját bajommal. Persze tudom,hogy Ti itt a csapatban megértitek a negatív történéseket is, de aki a projekt elött áll, azokat nem akartam elszomorítani!
Mindenkinek sok drukk!!!

Detko!
Most nemsokára rajtad a sor!!! :wink:

Baba! :P
Tudod ugye,hogy nagyon sokat gondolok rád!!! :D

Andyka! :D
Te is ügyi légy a vizsgálatokkal, aztán hamar irány a C!!!!!

Mindenkinek szép napot!!!!
Hugi.
hugi206
 
 


Sziasztok Lányok!

Na végre, majdnem mindenki előkerült!!!
Tegnap voltam vérvételen, nagyon sokan voltunk. Rendben volt minden, így szúrom a puregont is 250-et. Hétfőn megyek 8-ra UH-ra. Jön valaki??

Tud valaki több hírt a dokikról. Hiába hívom Mártikát, ő sem ad több infót.

Úgy izgulok, mi lesz ha jövő héten elmennek a dokik, ki csinálja a punkciót??
detko79
 
 


O lanyok ezt nem hittem volna,h. megtortenik egy forumon, sajnalom, de csak annyit tudok mondani,h. minenki magabol indul ki es a gyulolet nem vezet sehova sem. csak azt tudom mondani,h. "Szeresd felebaratodat mint onmagadat"
A masik hirrol,h. talan elmenneka dokik gondoljatok arra,h. mar annyi bodultseg megjelent a mediaban semmi sem biztos amig ok nem mondjak.
Nagyon gratula azoknakakiknek osszejott es nagyon szoritok igya tavolbol is azoknak akikre meg vara nagy nap.
ne felegdetek A FELHOK FOLOTT MINDIG SUT A NAP.
Es egyszer remellem eltavoznak ezeka felhok is.
Mindenkit udvozlok es kivanok szep hetet
enierdelyi
 
 


Sziasztok!
Én is a CIRIS-be járok és nem tudok a dokik esetleges távozásáról. Valaki megírná miről van szó? Köszi.
bb75
 
 


Sziasztok!

Ez a mai cikk a médiába :cry: :
http://index.hu/belfold/2009/06/30/fake ... i/?rnd=902

Remélem, hogy jóra fog fordulni minden! Bízom benne, hogy a Ciris zavartalanul tovább fog működni, esetleg lesz új biztos helye V. dokinak :!:

Kép
tinkyb
 
 


Valaki nem tudná kideríteni mi lesz jövő héttől?? Én már annyit telefonáltam , de senki nem mond semmit, pedig nekem folyik a stimu, jövő héten punkció!!!
detko79
 
 


Köszi a választ. Nem is tudom, mit csináljak. Holnap kell mennem vérvételre, az 1. és sajnos sikertelen lombik után. Kíváncsi vagyok, mit mond majd a Márti. A telefonba azt mondták, hogy dr. V. egész héten konferencián van. Egyébként is rettenetesen magam alatt vagyok és még ez is...
bb75
 
 


Sziasztok
Teljesen kivagyok akadva a híreken, miszerint Kósa és Vereczkey doktor kilép a Cirisből :shock:
Személy szerint Én azt tudom erre mondani,hogy V doki eddig nem hagyta cserbe a betegeit és szerintem nem kell amiatt aggódnotok ,hogy félbemarad a lombikos kezelésetek!
Van neki egy magánrendelője már pár hónapja!
Emlékeztek amikor írtam ,hogy kilép a C-ből?
Na ő akkor nyitotta meg annak kapuit.
Lehet ott folytatja tovább azzal aki igen nagyon ragaszkodik hozzá mint pl Én is!

Pálgi miatt ki vagyok akadva,de nem is reagálok rá bővebben ,mert nem látom értelmét ennyi vita és dobálódzás után!
Ki lett osztva és ez nyugtat!!!

Mindenkinek szép napot!
Üdv
Noki

Kép
noki&potyi
 
 


Hahó!!!!
Hát nem semmi ez a hercehurca a C-ben! Nem irigylem magunkat, de meg kell,hogy mondjam az ottani lányokat sem. Gondolom állandóan csörög a telefonjuk, mint ahogy én is hívtam őket tegnap, és nem győznek szegények magyarázkódni. Vagy tényleg nem tudnak semmit / ami elképzelhető /, vagy nem tudhatnak. Szerintem 3-a után többet fogunk mi is megtudni.


Detko!
Szerintem ne izgulj, én biztos vagyok benne, hogy sem téged, sem mást aki az ő betege és már megkezdett stimuban van, biztos nem fog cserben hagyni. Hétfőn ha mész, tuti tudni fogod a hogyantovább-ot!

Tynkib, Neked meg köszönjük a friss média infókat!!!


Mindenkinek puszi!!! Hugi.
hugi206
 
 


Sziasztok Lányok!

Új vagyok a topicon és érdekelne a véleményetek a CIRIS-ről.
Pénteken mennék oda első konzultációra, egy sikertelen lombik után (máshol történt) :cry:
Dr. Kósához kaptam időpontot, ismeritek?
Most kaptam a linket, így találtam ám rátok :D , hogy elmennek a dokik a Ciris-től?
Telefonon én is érdeklődtem, de csak annyit mondtak, hogy erről nem tudnak semmit.... huhhhh, mi lesz itt???

Előre is köszi az infókat!
zafir75
 
 


Sziasztok Lányok!

Mindenkitől (tudjátok kiket érint) ezúton nagyon bocsánatot kérek a tegnapi kifakadásomon és a stílusom miatt!!!!
Sajnálom,de nem bírtam ki,h ne reagáljak!!!
Ti tudjátok nagyon jól.h nem vagyok ilyen,de ezt váltották ki belőlem!!

Tinkyb!
Köszönjük a mai linket!!!
Tündi a kutyusotok...egy picit irigyellek is,mert az enyémek már nagyon megnőttek :D :D

Szerintem is úgy lesz,ahogy Hugi leírta,majd 3-a után okosabbak leszünk...

Pussz mindenkinek!!
bandy27
 
 


Moni101! A fórumon olvastam, hogy Te is a Dévaiból pártoltál át C-be, így már van összehasonlítási alapod... jobbak a tapasztalataid?


Lányok, az én problémám az első lombiknál az volt, hogy hiába lett 12 petesejtem, 8-t sikerült megicsizni (párom problémája miatt nekünk csak ez jön szóba), mégsem lett belőle semmi. 4 petécske meg sem termékenyült, 4 pedig állítólag kromoszóma hibás lett... Valaki tapasztalt már hasonlót? Szerintetek C-ben tudnak rajtunk segíteni??? :cry:
zafir75
 
 


Zafir!

A Dévaiban volt az első lombik a 2. és 3. a Ciris-ben. Anyagi okok miatt most vissza kell menünk Dévai dokihoz. Ha Vereczkey doktor esetleg egy OEP támogatott helyre kerül akkor valószínűleg nála kötök ki. Dévai doktor is nagyszerű szakember igazából nehéz lenne a választás.

Móni
móni101
 
 


Móni, köszi, hogy válaszoltál!
Cirissel egyébként - anyagiakon kívül - elégedett voltál?
Valóban minden van egy helyen és nincs várakozási idő? Vagy hiú ábránd és reklámszöveg?
Nekem a dévais kezelésekre ráment az egész napom, és mivel másnaponta kellett járni, elég megterhelő volt, munkahely szempontjából is. És kicsit sok volt az izgalom, mindennel riogattak.
Sajnos nekem a d-ban azt mondták, hogy a 12-ből semmi annyira rossz eredmény, hogy már csak a másik gyógyszeres kezelés jöhet szóba, de ha az sem, akkor petefészek-biopszia. Illetve javasolták a genetikai vérvételt, amit ők csak a harmadik sikertelen lombik után mondanak, mert nálunk annyira nagyon rossz a helyzet. Pedig minden leletem negatív, és a párom miatt ICSIzünk. :cry: Teljesen kikészültem, ezért akarok váltani....
zafir75
 
 


Drága Lányok,
számomra rengeteg kilóval kevesebbel megint itt vagyok és jól vagyok. Szeptemberben kontroll és megyünk tovább. Végigolvastam távozott fórumtársunkkal folytatott küzdelmeteket, büszke vagyok rátok. Ezt így kell, küzdeni azért, amiben és akiben hiszünk.
A rossz hírről:
Sajnos a hír igaz, a cégbíróságon is be van jegyezve a változás, kedves Vereczkey Doktorunk feladta a harcot, amely a gyógyítás és a kapitalizmus között zajlott. Fontosabb volt neki a gyógyítás, mint a profit.
Hatalmasra nőtt a szememben és nem tudom hová viszi a sorsa, de megkeresem.:) Nekem ő lesz a dokim amíg csak kell. Nagyon sok szépet és jót kívánok neki is és Kósa doktornak is.
Nektek meg rengeteg szívecskét:)
kockaspled
 
 


Szia kockaspled!

De ha igaz a hír, és elmegy a két fődoki, akkor ki marad ott szakember? Még új vagyok, nem ismerem a CIRIS-t, pénteken van időpontom Dr. Kósánál, de gondolom, hogy így ugrott...
A holnapon még 2 nődokit látok, de az egyik még nagyon fiatal...

:shock:
zafir75
 
 


Sziasztok Lányok!!

Ha engeditek csatlakoznék hozzátok, bár olvasni már régóta olvaslak benneteket:-))
Én a K doki magánrendeléséről jövök, 2 hete pénteken volt az első inszemem a cirisben szintén K dokinál!
Sajnálattal olvastam a hireket, és úgy tűnik a mai, 11. napi negativ tesztem után, hogy én is érintett leszek az intézet körüli hercehurcában:-( pedig úgy reménykedtem (mint mindenki), hogy az i szem után már csak terhesgondozásra jövök vissza max.....
Bár a legtöbbeteknek a V a dokija, akit Kósa érdekel, vele kapcsolatban tudok segiteni!!!

Üdv Nektek:-)

kerri
kerri
 
 


Szia Kerri!

Sajnos hozzászólni nem tudok, viszont érdekelne, hogy mi a véleményed K dokiról...

Állítólag holnap bent lesz a Cirisben, mert így én sem tudom, hogy a pénteki időpontból lesz-e valami.... és egyáltalán érdemes-e még vele találkoznom, vagy mást kell keresni? De kit??? :shock:
zafir75
 
 


Szia Zafir!

Kósáról csak jókat tudok mondani, bár azt hozzáteszem, hogy nem vagyok az a típus, aki képes szuperlativuszokban beszélni valakiről:-)
Nekem nagyon szimpatikus doki, én ajánlás útján kerültem hozzá.
Már az első alkalommal felsorolta, hogy mit ajánl a kezelés menetének, és ezt be is tartotta. Én igen alaposan utánaolvastam ennek a témának azért, igyekeztem képbe kerülni a szükséges kezeléseket illetően. Szóval szép sorban haladtunk, 2 hónapig ciklusmonitorozás +duphaston a ciklus 2. felében. Persze eredmény nulla, igy következett a vérvételek sora, PCT majd a párom vizsgálata. Mondanom sem kell minden tökéletes, bébi mégsincs 2 éve...
Utána megcsinálta a petevezeték átjárhatóságit, és utána kezdtem az inszemet, na ez volt 2 hete. Mindent a magánrendelelőjében, inszemre mentem a cirisbe csak.
Szerintem érdemes őt keresned mindenképpen, én eddig maximálisan megbiztam benne. Annyi rosszat olvastam a fórumokon, hogy egyes dokik milyen sok vizsgálatot kihagynak, na vele ilyet nem tapasztaltam...
A kisregényem végére azért azt odairnám, hogy én ezzel párhuzamosan endokrinológiára is járok, ahol az egyébként határértéken belüli pajzsmirigy és inzulin értékeimre L Tyroxint és Mercformint irtak fel, és szedem is őket a biztos siker érdekében:-))

na remélem tudtam Neked segiteni:-) Rengeteg a betege, rossz doki nem lehet:-)

kerri
kerri
 
 


Kerri, nagyon köszönöm a hasznos infókat, tényleg fontos, hogy jól válasszunk!
Mi is túlvagyunk teljes belgyógyászati vizsgálatokon, endikronológián, egy tucat vérvételen...
Most elmentünk a genetikai vérvételre is, illetve csak én, mert a férjemnél csináltak ilyet az andrológiai szakvéleménynél, neki negatív lett, szerencsére! :)
A sikertelenség okát mai napig nem értem, de nem is szabad már ezzel foglalkoznom. Ami nekem a CIRIS-ben tetszett, hogy minden egy helyen van, minket a vérvételre külön a Nyírőbe vagy a János kórházba küldtek, így kicsit sokat kellett kocsikázni...
Rubeola kapcsán kérdeztem, hogy lesz-e vérvétel, ott nem kérték, mert sajnos már nem emlékszik rá senki a családból, hogy átestem rajta, vagy sem? Úgy láttam, hogy a CIRISben ez is a protokoll része. Van már időpontom az ottani genetikushoz is, persze így lehet, hogy hiába, ha nem marad ott meddőségi szakember.... ???
zafir75
 
 


Kerri, nagyon köszönöm a hasznos infókat, tényleg fontos, hogy jól válasszunk!
Mi is túlvagyunk teljes belgyógyászati vizsgálatokon, endikronológián, egy tucat vérvételen...
Most elmentünk a genetikai vérvételre is, illetve csak én, mert a férjemnél csináltak ilyet az andrológiai szakvéleménynél, neki negatív lett, szerencsére! :)
A sikertelenség okát mai napig nem értem, de nem is szabad már ezzel foglalkoznom. Ami nekem a CIRIS-ben tetszett, hogy minden egy helyen van, minket a vérvételre külön a Nyírőbe vagy a János kórházba küldtek, így kicsit sokat kellett kocsikázni...
Rubeola kapcsán kérdeztem, hogy lesz-e vérvétel, ott nem kérték, mert sajnos már nem emlékszik rá senki a családból, hogy átestem rajta, vagy sem? Úgy láttam, hogy a CIRISben ez is a protokoll része. Van már időpontom az ottani genetikushoz is, persze így lehet, hogy hiába, ha nem marad ott meddőségi szakember.... ???
zafir75
 
 


Kerri, nagyon köszönöm a hasznos infókat, tényleg fontos, hogy jól válasszunk!
Mi is túlvagyunk teljes belgyógyászati vizsgálatokon, endikronológián, egy tucat vérvételen...
Most elmentünk a genetikai vérvételre is, illetve csak én, mert a férjemnél csináltak ilyet az andrológiai szakvéleménynél, neki negatív lett, szerencsére! :)
A sikertelenség okát mai napig nem értem, de nem is szabad már ezzel foglalkoznom. Ami nekem a CIRIS-ben tetszett, hogy minden egy helyen van, minket a vérvételre külön a Nyírőbe vagy a János kórházba küldtek, így kicsit sokat kellett kocsikázni...
Rubeola kapcsán kérdeztem, hogy lesz-e vérvétel, ott nem kérték, mert sajnos már nem emlékszik rá senki a családból, hogy átestem rajta, vagy sem? Úgy láttam, hogy a CIRISben ez is a protokoll része. Van már időpontom az ottani genetikushoz is, persze így lehet, hogy hiába, ha nem marad ott meddőségi szakember.... ???
zafir75
 
 


Kerri, nagyon köszönöm a hasznos infókat, tényleg fontos, hogy jól válasszunk!
Mi is túlvagyunk teljes belgyógyászati vizsgálatokon, endikronológián, egy tucat vérvételen...
Most elmentünk a genetikai vérvételre is, illetve csak én, mert a férjemnél csináltak ilyet az andrológiai szakvéleménynél, neki negatív lett, szerencsére! :)
A sikertelenség okát mai napig nem értem, de nem is szabad már ezzel foglalkoznom. Ami nekem a CIRIS-ben tetszett, hogy minden egy helyen van, minket a vérvételre külön a Nyírőbe vagy a János kórházba küldtek, így kicsit sokat kellett kocsikázni...
Rubeola kapcsán kérdeztem, hogy lesz-e vérvétel, ott nem kérték, mert sajnos már nem emlékszik rá senki a családból, hogy átestem rajta, vagy sem? Úgy láttam, hogy a CIRISben ez is a protokoll része. Van már időpontom az ottani genetikushoz is, persze így lehet, hogy hiába, ha nem marad ott meddőségi szakember.... ???
zafir75
 
 


Bocsi, valami történt a gépemmel... szerintem szeretné már, ha kikapcsolnám, jó éjszakát mindenkinek!
zafir75
 
 


Zafir!
Remélem meg leszel vele elégedve, kiváncsian várom a fejleményeket!!

Lányok,
akinek van inszemes tapasztalata: a 11 napi negativ teszt az elkönyvelhető tényleg negativnak??? Vagy esetleg a vérvétel kimutathat terhességet??? Igazából magam is tudom a választ, de hátha vannak kivételek... sajna sem mellfeszülést sem hányingert nem érzek, a tipikus tünetek elkerülnek:-((

nagyon köszi előre is!

kerri
kerri
 
 


Sziasztok!

Minden rosszban van valami jó :!:
Az aggasztó hírek hallatán hirtelen mennyien lettünk!
Üdv. az Újaknak!

Moncsi_73, bb_75, zafir75, kerri sok sikert kívánok Nektek! Remélem, hamarosan Ti kismamik lesztek! :lol:

Enikő és Kockáspléd, örülök, hogy Ti is jelentkeztetek! Boldog napokat kívánok Nektek is! :lol:

Én csak azért izgulok, hogy V. doki ne menjen el külföldre. Itthon bárhol is folytatja a szakmai sikereit, mi megyünk utána. A Ciris fantasztikus csapatát nagyon megszerettem, Mindenki hiányozni fog :cry: , de úgy érzem, bajságaimra segítséget V. dokitól kaphatok. Az intézet légköre is sokat segített a lelkileg nehéz helyzetünkben. Bízom benne, hogy V. doki mellett az új helyén hasonlóan szuper társaság lesz.

Jó éjszakát Mindenkinek!

Kép
tinkyb
 
 


Hello Tinkyb!

Te mióta próbálkozol a Cirsiben?
Ahogy olvasom, akkor inkább dr. V ott az, akiről szakmailag mindenki többségében pozitívan nyilatkozik.
Van már esetleg hír arról, hogy hol és milyen felállásban folytatja? (magánrendelés, máshová igazol át...???)
Nagyon kíváncsi vagyok a Cirisre, hát remélem, hogy a pénteki időpont áll még valamelyik (új) dokinál....
Gondolkodok még a Róbert Klinikán, nem tudom, hogy arról tudtok-e infókat.

Szép napot Nektek!!!
zafir75
 
 


Kerri, nálunk a D-ban van olyan kismamóca, akinek nem jelzett a teszt. Ezért is mondták, hogy nem szabad "azonnal" megcsinálni. Igaz, ő lombikos volt már, nem tudom, hogy a sima vagy icsi - de a negatív teszt ellenére azt hiszem, hogy a héten pénteken megy a vérvételre... szóval még van remény!!! Biztosat majd a vv mutat..
zafir75
 
 


Jó reggelt lányok!

Kerri, Zafír üdv nálunk!!!

Kerri!
Én csak azt tudom Neked üzenni, hogy van itt a fórumon nem egy olyan eset, hogy még a vv. elötti napon /13!!-ik!!/ is negatívot teszteltek, a vv.-ből mégis kiderült a terhesség! Az inszemeseknek mindig alacsonyabb a hcg. szintjük mint a lombikosoknak!!
Remélem egy kicsit bíztattalak, nem jelent semmit a 11 napi neg. teszt!!!

Mindenkinek puszi!!! Hugi.

Ja!! Kockáspléd!!!
NAGYON örülök neki, hogy meggondoltad magad, és folytatod!!! Ez a beszéd!!!!
hugi206
 
 


Szia Hugi! :D
zafir75
 
 


Sziasztok Lányok!

Valakinek van újabb infója a Ciris körüli hírekről?

Szép napot! 8)
zafir75
 
 


Szia Hugi, Zafir és a többiek!

nagyon köszönöm a biztatást (és a fogadtatást) kicsit most jobb kedvre derültem, megyek akkor vérvételre.... hülye tesztek:-))

Sajna Cirisről nincs újabb hirem, elvileg holnap megyek, hátha mondanak valami...

Üdv!

kerri
kerri
 
 


Szió Kerri!

Szorítok, hogy minden rendben legyen!+++++++++++++++++

Várom a híreket, fejleményeket, hátha megtudsz valamit.

Csak pozitívan!!! :P
zafir75
 
 


Sziasztok Lányok!

Üdvözöllek én is Zafír és Kerri!

Kerri!

Nem szabad fel adnod!Én az állandó negatív tesztelők táborába tartozom...ehhez képest a februári inszemem sikerült,az már más kérdés,h elvesztettem.!!Kimutatta a vv,pedig 13.nap teszteltem.A vv a legbiztosabb!!


Pussz mindenkinek!!

Andy
bandy27
 
 


Szia, Andy :D

Te most hol tartasz a progiban?
zafir75
 
 


Szia Zafir!

Nekem már megvannak a stimura areceptek,de csak szeptembertől lehet a 4.inszemem.Addig még rendezni kell még jobban az IR=inzulinrezisztencia értékem és a pajzsmirigyszintet is.Csak aug.-ban megyek vv-re,az endokrinos drnőmhöz meg szeptember 9-én és akkor kapok engedélyt :D :D

Én nagyon drukkolok még mindig mindenkinek 1000-rel!!

Andy
bandy27
 
 


Andy, endokrinológus is van a Cirisben? Te is oda jársz? Tudod ajánlani?
Cirisben milyen gyógyszereket adnak? Ahány ház, ugyebár...
Sorry, ha túl sokat kérdeztem, de már olyan izgatott vagyok... :D
zafir75
 
 


Sziasztok!

Zafir75, nekünk ebben a hónapban lesz az 1. inszemünk, lombikra sajnos nincs elég pénzünk. Áprilisban V. doki két nagyon nagy miómát operált ki belőlem úgy, hogy közben megmentette a méhemet. Azt mondta, máshol a méhemmel együtt vették volna ki a méretei és az elhelyezkedésük miatt. Szóval, 42 éves koromra Ö adta vissza a reményemet, hogy még lehet nekem is gyerekem. A Ciris intézményének is sokat köszönthetek. Ott mindenki nagyon kedves és segítőkész. Sajnos nálunk lelki okok miatt húzódott el a kivizsgálásunk időpontja. Ezen segített át a Ciris, amint beléptünk az ajtaján, és elkezdődtek az események, onnan már nem volt megállás, engem és a páromat mintha kicseréltek volna. Sajnálom, ha máshova kell majd mennünk, mert szeretek a Cirisbe járni, de nekem az orvos személye fontosabb, mint az egyéb körülmény.

Kerri, Neked is nagyon drukkolok, hogy jó hírek kapjál a vérvétel után!

Szép napot Mindenkinek!

Kép
tinkyb
 
 


Tinkyb, köszönöm a leírásod, természetesen maximálisan igazad van, ha ilyen történésen lennék túl, követném az orvost a világ végére is :D Nagyon szorítok Nektek, ilyen jó kezdettel, csak jó lehet a vége!
Sajnos nálunk csak a lombik segít, abból is az ICSI, velünk mással már nem is kísérleteznek, szerintem a spermaeredményünk miatt ez a CIRIS-ben sem lesz másként. És tudod már, hogy hová megy V?
zafir75
 
 


Szia Zafir!

A kérdéseidet tedd fel nyugodtan,segítek nagyon szívesen!! :D :D

Van endokrinológus a Cirisben,de én Szegeden járok,ahol lakom.Az az igazság,h nem tudok a Cirisbeli drnőről nyilatkozni.Pontosan mire vagy kiváncsi,milyen gyógyszerekre??Én már 2 éve szedem az IR-re a METFORMINT és most a pajzsmirigyemre kaptam az EUTHYROXIN-ból az 50mg-ost.

Várom a további kérdéseid!!!

Andy
bandy27
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?