Sziasztok!
Panny, milyen autótók lesz?
A nyákkal kapcsolatban, nekem pl. folyton változott, volt, hogy bővebb és volt, hogy szinte semmi. Nem bizti, hogy ez a mérvadó.
Vérzésem sosem volt pé-kor.
Minden terhességemet az jellemezte, hogy nem éreztem semmit, kivéve, hogy "mintha meg akarna jönni". Csak miután kiderült, akkor kezdett a méhem húzódni, meg a gyakori pisik. De addig semmi.
Később sem volt soha hányingerem, rosszullétem, csak picit alacsonyabb lett a vérnyomásom.
Most is olyan meg fog jönni érzésem van, mint múlt hónapban.
Szóval ez sem az én hónapom. Mondogatom is a férjemnek, hogy öreg vagyok már, nem lesz baba.
Persze ő csak mosolyog rajtam, de én tényleg ezt érzem...
A parlament tegnap megint elfogadta a gyes rövidítést, annak ellenére, hogy Sólyom visszadobta. Nem értem én ezt. Most akkor hogy van?
Judy, szerintem ne hozd el Danikát, inkább erősítsd benne, hogy milyen jó a nagyinál, most nyaralsz, majd együtt hazajöttök anyához stb... Ha semmiképp nem akar maradni, esetleg sír, akkor viszont el kell hozni, ne rossz emlék legyen.
Vivi, nem irigyellek a banya miatt. De vígasztaljon a tudat, hogy ilyenek mindenhol vannak.
Jó ötlet, hogy ne engedje be a férjed. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy hogyan éltek!
Én sem izgatom magam, ha rendetlenség van. A nap 24 órájában pakolhatnék, főleg Gina után. A nagyok külön témakör, mert félóránként képesek tiszta poharat használni és otthagyni ahol éppen ittak. De sorolhatnám még.
Nekem ne írja elő senki, mikor milyen rend legyen nálam. Van, hogy a férjem rakja el a játékokat, vagy mosogat el, vagy megy le a boltba. És??? Kinek mi köze hozzá?
Addig jó, amíg ez a banya a házban van és nem a családodon belül.
Nekem a sógornőm ilyen. 30 éves, egy bányarém, folyton megmodja ki, hogy csinálja rosszul, bezzeg ő. Aztán anyósom jár át minden este, (5 utcára lakik) hogy segítsen megfürdetni egy 4 és egy fél éves gyereket, mert ő nem bír velük!
Nem is akarok belemenni a témába jobban, mert érzem, hogy az adrenalin szintem emelkedik.....