Új privát üzeneted érkezett!

A 3 nekem is nagyon tetszik és nagyon drukkolok a 3 kis embrikédnek!

babaimádó
Kép
babaimado

Májuskaaaaa!!! :D
Ez fantasztikus!!! :D :D :D Nagyon jó kedvem lett! :lol:
Hajrá kicsi Emberkék, hajrá csütörtök! :D
(ugye mind a hármukat hazahozzátok? :wink: - nálunk is 3 szép maradt az 5-ből, KP is azt ajánlotta, mindet visszateszi és talán épp a 3. kapaszkodott meg :roll: :D )
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba,
tudom, Te nem rajongsz a laptetőjért de akkor is a Tiéd!!! :wink:

Puszikám,
mi volt a konzin?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bols,
Neked holnapra drukk (holnap mégy, ugye?) :P
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Sziasztok!!

Májuska hatalmas gratula!!!!!!! :D
Nekem a 3-ik lombikom volt 3-om embrikével!!! :D

Hatalmas drukkok mennek!!

Kép

Kép
raniko

Nahát lányok, ez nagyon ígéretes :D :D :D Köszönöm!!!!

Az mitől függ, hogy ki kap ovitrell-t leszívás és beültetés után?? Mire jó az a későbbiekben?? Leírjátok??
Nekem utro és progiszuri lesz (még most szervezem ki adja be :shock: ) és mást nem mondtak...ennyi marad??? A progiszuri összesen 12 hétig kell, vagy a beültetéstől számítva 12 hét, nem mindegy :shock: :?

Baba, jó az a laptető, majd meglátod :wink:

Rani, jó lenne nekem is ha így végződne, mint neked a nagy hármas!!! :D

Till: én hiszem, tudom, hogy nem lehet veletek már semmi baj!!!
(És persze, hogy hozzuk a 3-at :wink: :D )

Kép
majuska

Májuska+Till: :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Sajnos én nem kaptam jó híreket ma. K. dr. cisztát látott az uhun, majd a vv. is megerősítette ezt, ösztradiol 950. (200 alatt kéne lennie) Így nem kezdhetem a Gonalt, csüt. újra uhu és vv., aztán meglátjuk. Még semmi sincs veszve, de én eléggé kiborultam. Persze nagyon reménykedem,....

Májuska: hajrá babák!

Baba: +++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi: cisztaűző drukkjaim mennek! El kell annak tűnnie onnan és aztán indul a Gonal!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Puszika, ez nem jó hír! :? Ez most mitől van?

skrisz72

Kép

skrisz72

Majuska!Szia!Ez nagyon szuper! Te és a hozzád hasonlóak adnak erőt!Drukk!!!

Puszedli! Ne aggódj!Még fiatal vagy és úgy látom, hogy sokadik akadályon túl!Ezt is legyőzöd és minden ok lesz!Így kell lennie!

Skrisz!Lehet, hogy figyelmetlen vagyok, ,de olyan táblázatod nincs, ami konkrétan a sikerekről számol be??????? Biztatásképp jól jönne!Illetve ha ráérsz, írd már át a dokim nevét: Dr. Leskó, hisz eddig ő végzett mindent!, Aktuális: 07. 02.UH, ,oka:kiskatonák miatt.

És képzeljétek, ma minden rendben zajlott!Átját6ósági kipipálva!

Ja, ,és akkor világosítsatok fel!Ki az a Harcimókus?Milyen segítő?bocs, ha tudatlan vagyok! meg arról is kellene infó, hogy a gonal és supre - amit annyian emlegettek - milyen árfekvésben találtatik kb?
puszika és drukk mindenkinek!
gysmintlegyen

Sminti, de van! :lol: Akkor most átjárható vagy?
Harcika a Kaáliban dolgozik, mint asszisztens. Nagyon kedves, ápolja a lelkünket, bátorít, beadja a szurikat, jön velünk UH-ra. :D

Kép

skrisz72

Puszi :(
Remélem, csütörtökre javul a helyzet és eltűnnek azok a fránya ciszták.

Szép napot mindenkinek.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Baba! Lehet, h melegváltásban leszünk K.P-nél. :D Mikor az időpontot kértem azt mondták a lányok 1/2 9 vagy 9 óra. Én az utóbbit választottam, mert így is 5.45-kor indulok :?.

Skrisz! Most fogigátlót szedek (15 napja), holnap remélem mindent rendben talál dokibácsi és akkor a megvonásos vérzés után indul a szurizás. Most Suprét nem fogok kapni, ezt már tudom! Más stimut akar a dokim :shock: (long és short is volt már).
Holnap tudom meg az ismételt cytológia eredményem is. (Remélem már nem PIII)

Májuska! :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi! Cisztaűző drukkok. Nekem a májusi punkciónál a cisztámat is leszívták (előtte sosem volt :!: ) és azon az oldalon voltak az érett petesejtet tartalmazó tüszők, ahol a ciszta is, a másik oldalon üres tüszőim lettek, tehát nem kavart be semmit. :roll:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Majuska: csak igy tovabb! +++++++++++++++++++++

Puszikam: sajnalom a cisztat :(, minel hamarabb muljon el!

Krisz: hogy vagy? Kis Esztike?

Bols es Baba: +++++++++++++++++++++++++++++

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Majuska, drukkolok a hármas csapatnak!!!!!!!!!!!!!!!!! szuper!!!!

Puszika, ciszta hess!!!!!!!!!!!!!!!!!

Baba, nem semmi stimud van!!!!

üdv és drukk mindenkinek!
nani72

Köszi Skrisz!!!!!ez igen!erre vágytam!meg az érdekelt, hogy kiskatona-gondok után jöhet-e a siker... ja, és igen, átjár6ó vagyok; ámuldozva nézte doki bácsi, hogy milyen szép, és mind2 oldalon 1-1 domináns, szép tüsző, ennyit tudunk egyenlőre. és még 1Xkösz!Puszi Esztibabának és neked is!
gysmintlegyen

Amina, köszi mi jól vagyunk. Elkezdtem iszogatni a málnalevél teát. Egy-két napja mensiszerű pocakfájásaim vannak, de csak rövid ideig és nagyon halványan. Esztike meg nyomkodja a méhszájamat a fejecskéjével. Fura érzés. Kicsit szúró, kicsit feszítő érzés. Mondhatni kellemetlen. Főleg sétálás közben. De már csak pár hét. Jobban örülnék, ha már itthon próbálgatná a hangját! :)

skrisz72

Skrisznek köszi a táblát! :P

Sminti,
igen, kiskatona gondokkal is bőven lehet babásodni!
Pl. Katerina úgy lett spontán babás, hogy náluk - sokszoros előzetes vizsgálaton - nem találtak mozgó kiskatonát :shock: (ha jól emlékszem) de valahogy csoda történt otthon :wink:
Nálunk csak 20% mozgott, az is 1-2 sebességgel a 3-4 helyett és igen nagy százalékban morfológiai rendellenesség is volt...ezért is nem sikerülhetett inszemmel...

Harcika szokott ám ide is írogatni! Mindjárt megnézem Neked, melyik oldalon olvashatsz tőle és akkor küldhetsz Neki privit :wink:

Puszikám, Drága :cry:
mit mond Kr doki, mikor kezdhetsz???

Májuska :P

Baba :P

Bols :P

tillidian

Sminti:
Harcikától találsz kommentet pl. a 902-es oldalon (harcimokus)

tillidian

Majuska: Szuper!!!!!!! :D Nagyon drukkoltam ám egész nap. Sajna csak nemrég értem haza, úgyhogy a mai napról lemaradtam!

Rózsásodó szép napokat picikéidnek!

Puszi: Minden okés lesz, gyönyörű tüszikéid lesznek meglásd!!! :lol:

Mindenkinek drukkolok! Kitartó szurizást
:roll: :D
nemevi

Sziasztok!

Hát nálam piri még mindig sehol,a 38.cn-on vagyok.17.napja megy a supre.Ma reggel felhívtam az intézetet,és doki azt mondta,ha hétfőig nem jön meg jelentkezzek.Vajon akkor mit fog csinálni?

Puszi!Ciszta bizti el fog tűnni és akkor indulhatsz!

Májuska!Hajrá kis 3-as fogat!!!!!!

Baba!Ilyen furfangos stimuról még nem is hallottam,ezért leszel nagy ász!!!!!

Bols!Neked is indul akkor hamarosan!DRUKK!!!!!!
keny

Minden drukkom és pozitív energiám megy az akciózóknak!

Kismamiknak pocaksimi!

skrisz72

Csak gyors helyzetjelentés: holnaptól 150 Gonal indul. :D

babaimádó
Kép
babaimado

Baba: szuper! Akkor hajrá tüszők!

Majuska: osztódó drukkok mennek a pirinyóknak!

Puszi: cisztaűző megy neked!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Puszi bízz benne, hogy eltűnik a ciszta. Simán felszívódhat még:)

Drukk Neked!!!

Baba hajrá!

Májuska ez a stimud nagyon szépen alakul :lol: .

Skrisz közeledik a nap, hogy a kezedben lesz Esztike :lol:

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Bols, mi volt? Mikorra értél oda? Esetleg ott lehettem még?

babaimádó
Kép
babaimado

Babim, SZUPER!!!!!!! Jaj, úúúúúgy örülök!

skrisz72

Skrisz:én is!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok lányok, vagyok csak épp utolsókat simítom a lakáson, minél konfortosabb legyen holnapra :P !

Nekünk mára is maradt a hármasfogat :D :D :D , holnap 13 órára megyünk értük!!!!!!!!!! Bővült a 3-as szám: 3.lombik, 3 emrbio és 13 óra!! Misztikus :D

Nemévi, aranyos vagy, köszi :wink:

Baba, hajrá gonal, hajrá tüszőcskék!!! Sokasodjatok!!!!!

Lányok, újra kérdezem: meddig kell kímélő életmód beülti után????
Nekem egy régi lakóházban több emeletet kell megmásznom, mert itt nincs lift :x de le kellene járnom progiért! Szerintetek 4-5 nappal ETután már finoman nyomhatom a lépcsőket :roll: ?????
Plíz help mííííííííííííííííííííí :lol:

Kép
majuska

Majuska: szerintem nyugodtan lépcsőzhetsz nyugdíjas módra (nem arra gondoltam, amikor a mankót a hóna alá kapja és rohan mindenkit fellökve). :D Én a beültetés napját végigpihentem, aztán másnaptól kertészkedtem, ültettem, locsolókannát cipeltem, bár csak az 5 literest, aztán délután mindíg ledőltem 1-2 órára pihenni. Mindenki máshogy csinálja, mindenkinek más jön be. A lényeg, hogy azt csináld, ami jól esik és ne görcsölj azon, hogy ezt most szabad, vagy nem, mert mindent szabad, ami jól esik. Gratulálok a 3-as fogathoz! Ügyes kis emrikék és holnap hazaviheted őket! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi, nyugdíjas mondatod: :lol: :lol: :lol:
Köszi a tanácsokat :wink: kertünk nincs, de az erkélyen lévő szép virágaimat akkor én sem hanyagolom el :wink: :D
Eddig fekvős módi volt, nem jött be, most ideje kipróbálni az aktívabb verziót!!

Irises, a következőkben a tied is jól fog alakulni majd, szorítok ám én is teérted is :wink: meg mindenkiért :D

Kép
majuska

Májuska, a beülti napját és a másnapot töltsd nyugiban. Utána csinálhatsz bármit, kivéve emelés, nyújtózkodás, step aerobic. :wink:

skrisz72

Sziasztok Lányok!

Majuska, 1-3 nap ágynyugalom, pihike, aztán szolidélet. "Nyugdíjas", ahogy írták. :D

Nekem végre ma megjött a várvavárt mensi, holnap telózom az intézetbe 21. napi uh. időpontért, aztán jöhet a longozás, és a sikerszéria utánzása. :)

Puszika, baba és akinek kell drukk++++++++!!!!

pocisimi a kismamáknak!
nani72

Sziasztok!
Tilli!Köszi!te mindig úgy fel tudsz dobni!de tényleg!akkor van remény...megnéztem Harcikát, már képben vagyok!
Lécccci drukkoljatok, holnap megyek dokibácsihoz, és akkor közli, hogy inszem avagy lombik project várható. nekem már mind1, csak legyen valami!
No, jó éjt mindenkinek!
nani72:tuti, hogy leutánzod a "sikerszériát"drukkolok!!!!
gysmintlegyen

Szép estét!

Baba! 1/2 9-kor már ott ültem. Harcika nagyon elfoglalt volt, ezért csak egy gyors üdvözlés volt, így nem tudtam kit is keressek.
:roll: Hajrá szgonal! +++++++++++++++++++++++++++++++++

Májuska! A 3-as szám szerencsés tudod ugye? :wink: +++++++++
Holnapra drukk-drukk. Már nagycsaládosan értek haza! (Táblázatból látom, ketten vagyunk rangidősek.)

Keny! Pirimeghozó drukkok! ++++++++++++++++++

07.09-től 150 gonal és 2 ampulla merional megy nálam. Aztán majd cetrotid lesz (hasonlóan, mint Nyulasznak, remélem az eredmény is hasonló lesz :wink: ) Az ismételt cytológia eredményem PII lett, de a stimu alatt kell Klion kúpot nyomnom (gyulladást valószínűsítettek).

Till, Skrisz, Timi! Pocaksimi!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols, Baba, Drága Sorstársak! :D
150-es gonal lesz a nyerő, jeeee! :D
(Bols: nálam is ez a stimu volt :wink: de mi a cetrotid? :roll: )
Lányok, ez a Tiétek:++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszikám, Drága,
annyira nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Holnap mégy újra?
Mega-adag cisztaűűűűzőőőő!!!++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Májuska :D
A holnap csodás nap lesz!!! De örülök!!!!!!! :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(Én az első 2 lombiknál 1-1 hetet feküdtem, - nem sikerültek...Most - ahogy a Többiek mondták - csak szolídan pihengettem, a beülti napján ágyban, utána a kanapén 2-3 napig, félig ülve tanultam. De már másnap "lenyugdíjjaskodtam" lépcsőn a 3. emeletről a körzetihez szurira, és ezt a sétát minden reggel megejtettem az első 2 hétben :P )

Sminti :P
Azért jövünk, hogy feldobjuk egymást!!! :D (Nem tudom elmondani, mennyit köszönhetek én is itt a Lányoknak!!!!! :D ) :P

Mindenkinek ölelés! :P

tillidian

Rani: remélem még olvasol :arrow: holnap reggel megyek Kaáliba, nem 11re. Dokibácsink most hívott.

Nani: de jó!!!! :D

Május: te hányra mész?

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszedli+++++++++++++++++++++++

Bols 1/2 9 körül jöttem el, nem tudom pontosan.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Lányok!

Kicsit eltűntem mostanában...
elszomorodtam hogy újra a TSH 9,94 lett, így a kezdésünk még mindig várat magára (pedig 2 hónapja 0,483 volt) :shock: :(

De nap mint nap olvaslak titeket (bevallom függő lettem
:wink: ), és drukkolok megállás nélkül

Puszi: ciszta!-TŰNJ EL!!!!!

Baba, nagyon drukkolok ehhez a furcsa, sikert hozó stimuhoz!!!

Májuska, ma nagy nap van !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hajrá 3 embrike!!!!

Bols és Nani, mindjárt kezdetek, gratulálok (hamar eljött, látjátok?)

Tilli, remélem jobban vagy és nem látogat már olyan sűrűen a "rókakoma". Puszillak

Alle, pusszancs

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Puszi: nagyon nagyon drukkolok, hogy felszivodjon az a csufciszta! gyere a hirekkel!

Baba: hajra gonal!

Majuska: a 3-as szam szerencset fog hozni, meglatod! En is csak 2-3 napot pihentem, utana mindent csinaltam, de csak lajtosan. Mindennapi seta kotelezo ;)

Bols:++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Till: en az ido mulasat a varandos heteiddel merem, no meg a Kriszevel. Hihetetlen, hogy mar 26 het! :) Gratulalok! ;). Hogy erzed magad?

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Pálinkás jó reggelt! :lol:

Puszedli, Sminti, gyertek majd a hírekkel!

Babim, akkor mától ezerrel hajrá!+++++++++++++++++++++++

Irises, már csak kettőt kell aludni!

Mindenkinek szép napot!

skrisz72

Láttátok az új vonalzóm?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba: csecse vonalzó! Gólya hozza! :wink:

Drukkjaim mennek mindenkinek! Gyertek a hírekkel!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Babim, ennyi gólyával már sikerülnie kell!!!

skrisz72

Először is ne haragudjatok, ha úgy tűnik, hogy nem is gondolok rátok! nem így van, csak íráshoz ritkán jutok. a babavárósba írok, de oda is kb. hetente. Mindig azt hiszem, hogy na majd mától már jobb lesz, több időm és kedvem lesz, de aztán mégse.

De nagyon drukkolok ám nektek, sok az új "arc" ami jó is meg rossz, is, mert hát kár hogy sok párnak segítségre van szüksége, de jó is, hogy idetalálnak!

Amina!
Hogy vagytok? Várakozó álláspont ugye?

Kalkata!
Nagyon szomorú, hogy mindig van valami, de biztosan meglesz a jutalma ennek a sok szenvedésnek!!!
Fel a fejjel!!!

Puszedli drága! Neked is csak azt mondhatom, mint Kalkatának! Nagyon együttérzek veletek!

Baba, Bols!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sminti!
Jól írta Till, nekünk volt pár hónapunk, amikor se élő se holt spermánk nem volt. e aztán egyszer csak lett 16millió/ml. Nem tudjuk hogyan. Illetve hát szedett párom mondenfélét meg sokat fogyott. Mi használt iagzán nem tudjuk. Úgy volt hogy indl a 3. lombikunk, amikor kiderült az IR-em, ami miatt halasztottunk és közben lettem spontán terhes! Mindig van remény lányok!
Csak ne adjátok fel!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Sziasztok!
Katerina!Pont rád gondoltam..köszi a bátorító sorokat....na tuti, hogy ti vagytok a példaképeink, ha lehet ezt így mondani!
Kalkata! tudom, hogy soknak tűnik a várakozás! Sőt:az is - valljuk be őszintén.de ha a párod is ráér, csináljatok sok közös progrit, mert az már önmagában jó, ha fogjátok 1más kezét!Puszillak!
A kiskatonákat épp vizsgálgatják, de ma kiderül, hogy mit kezdünk. Állítólag vékony a méhnyálkahártyám, amit majd jól megerősítünk addigra. na, én nem bánom, csak legyen már az az addigra!
gysmintlegyen

Katerina, puszillak és köszönöm

Sminti, teljesen meghatódtam soraidon, kedves tőled

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Sziasztok Kislányok!
Remélem, mindenkivel minden rendben ( körülményekhez képest ).

Majuska: Nagyjából ezidőtájt fogadod be kicsikéidet! Kellemse pihengetést, és mielőbb jelentkezz, hogy hogy érzed magad!! :lol:

Skrisz, Till, Timi: Sok simi a babuciknak!

Sminti: Hajrá!

Puszi: MInden okés lesz, szép tüszikéknek örülhettek nemsokára! :lol:

Bocsi, akit kihagytam, mindenkinek mega drukk!!!
Nemevi
nemevi

Kedves Lányok!

Csatlakozhatom Hozzátok? Egy ideje már zugolvasóként olvasgatlak Titeket és nagyon tetszik, ahogy bátorítjátok egymást!

Korábban azt hittem, hogy nálunk minden símán fog menni és jön a baby ezerrel, de sajnos nem így alakulnak a dolgok...

Nálunk Krizsa doki 29-én csinálta a 2.inszemet, (egyébként már a 4.volt) így most épp várakozó/reménykedő! állapotban vagyok :D

Üdv és drukk Mindenkinek!
Roni
roni34

Roni :P
Üdv köztünk!!! :D Megadrukk megy!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(nem csinálsz vonalzót? :P )

Amina,
beezony, múlik az idő! :roll:
Ti pedig folyamatosan gyűjtitek az erőt, ez az az időszak!!! :D

Puszika,
mi volt ma? :roll: