Gabi!!
Nóri csodaszép!!!Szerintem hasonlít rád
Csige!
Én se féltem a szüléstől!!!Minek,semmi értelme előre parázni!
Én már ne is tudom...talán a 20.hét környékén kérdeztem a dokitól h szülhetek e nála,aztán ennyi!Mondta h természetesen.
A pocid meg...annyira csini vagy,de komolyan!!!Nem is dinnye,szép kispocak
Puszedli!
hát így megértem h nem volt túl jó élményed!!!!
Nekem ugye este 7kor volt a műtét,spinális volt nekem is.Gerincbe kaptam a szurit!Utána felvittek az örzőbe.Nagyon rendesek voltak ott!!!!Még a telefonomat is feltették tölteni!Hoztak vizet,még a szívószálat is elővették amit vittem stb.Éjjel is megnézték a hasamat,meg cseréltek alattam lepedőt,kaptam fájdalom csillapítót is,kérdezgették h tudom e már mozgatni a lábam stb.Aztán hajnali 2 körül mondta a nővér h próbáljak az oldalamra fordulni,piszkosul nehéz volt!!!!De megcsináltam,mert tudtam h akkor elöbb szabadulok és mehetek Izushoz!Gondolom ha nem épp hajnali 2 van,akor már felállhattam volna!Aztán olyan 5 körül(itt ekkor van reggel...)elkezdték az emberkéket ellátni,aztán mondtam a nővérnek h én már nagyon szeretnék felkelni!!!!!Ő meg csak lesett!!!
Aztán mondta h akkor engem visz elöbb,kivette a katétert,elkísért a mosdóig,segített zuhanyozni,felöltözni és utána már mászkálgattam.Hely hiánya miatt csak ebéd után kerültem le,de közben Izust már felhozták és megnézhettem!
Csige!
Tőlem nem is kérdezték h altatás v érzéstelenítés.Szerintem csak rendkívüli esetben altatnak!
Amúgy a szuri után semmit nem éreztem.Elmúltak a fájások,azt se éreztem ahogy felvágnak!Pedig azt hittem h érezni fogom,csak nem fog fájni!1 dolgot éreztem,amikor kinyomták Izát,mert azt egészen fenn a bordám alatt csinálták,mert Iza nem akart kifelé menni...menekült még ekkor is
És utána hallottam ahogy felsír!Meg odahozták megpuszilgattam!!!Annyira jó volt.Meg mondták a méreteit!Ki nem hagynám azt a pár percet!Aztán miközben varrtak,arra gondoltam h Iza most már az apukájával van...és h mit csinálhatnak odakinn
Altatásnál az a baj h utána nagyon kóma vagy!!!!!Ja és mikor kitoltak megfoghattam Izát!Akkor készült kép is rólunk!
Tehát az h ébren voltam a műtétnél nekem nem volt gond.Semmi olyat nem hallottam vagy láttam ami sokkolt volna
Utána is jól voltam.Se hányinger se szédülés se semmi!
Puszedli!
Beöntést én se kaptam!Műtét után viszont kaptam hashajtót,de szerencsére ez olyan lassan ható volt,nem olyan h rögtön rohanni kell!
Na elhallgatok már,velem lesz tele az oldal!