Dimet!
Köszi!Ez jól esett a sok dorgálás után!
Én sem vagyok a gyerekem ellensége, jót akarok neki, és tudom, hogy fontos hason lenni, igyekszünk is.Lara még nem fordul át, viszont mikor hanyatt fekszik és fekszek mellé,hogy szopi jön, úgy rá tud vetődni a cicire,hogy csak lesek
Ha nem érkezne meg rá, tuti átfordulna hátról hasra.Lenne is meglepődés a részéről asszem!
Amikor írtad,hogy Zsófi megfordul hasról hátra(már nem most volT!azt hittem, tök sokat van hason, azért ilyen ügyes!
Hunci!
Nem látok minden orvosban ellenséget, de a bunkóságot utálom.És sajnos az utóbbi időben kijutott
Hasonfekvéssel kapcsolatban a gyerekgyógyász is ugyanazt mondta gyakorlatilag,mint a neurológus, mégis normálisan meg emberien.A neurológus csak azt hangsúlyozta,hogy ő ideggyógyász, és mennyire érti a dolgát, és mi szemét szülők rosszat akarunk a gyereknek.Amikor bementem(mert beszólítás előtt pont szoptattam)a férjemet már javában osztotta
pedig vele aztán jó lóra tett, ha nem nyugtatom le, és beszélek helyette én, nem is tudom, mi lett volna.
Ja!Még azt nem is mondtam, hogy azt is mondta,hogy ha már voltunk olyan hülyék, hogy ilyen színes forgót vettünk a kiságy fölé, sürgősen szereljük le
mert szokja a gyerek, hogy az érdekes dolgokért meg kell dolgozni
(mint pl. hasonfekve az elé tett játékért)ezért viszont nem kell, és milyen dolog az,hogy hanyattfekve csak bazsalyogni kell a figuráknak, szóval nekem senki ne mondja,hogy ez az orvos normális.
Igen, gyűlölöm a magyar eü-t úgy ahogy van, sok szemétséget tapasztaltam közvetve és közvetlenül is sajnos, de ez nem jelenti azt,hogy minden orvost utálok, vannak fehér hollók, csak nagyon kevesen sajnos.
(pedig nem gondolom, hogy nagyok az elvárásaim, tudom, hogy baromi nehéz a helyzetük nekik is, de ez nem menti fel őket!Én pedagógus vagyok, és én sem teszem meg, hogy a rendzser nyvalyáit a gyerekeken "verem le", senki nem kötelezett,hogy ezt a pályát válasszam, őket se.De ha már választották, megpróbálhatnák nprmálisan csinálni.Vagy minimum egy kis emberség nem ártana.)
OFFFF
Megyek aludni, baromi hosszú nap volt.