Sziasztok!
Csak benéztem,hogy minden okés-e Veletek!
Nyulasz!
Azta,esküvő!
Két tanúsra tényleg bármiben mehetsz!
Nekünk pénteken volt a polg.mest.hivatalban 2 tanú előtt,5 perc volt az egész.Aztán másnap külső helyszínen megismételtük a vendégsereg előtt újból a Rákóczi hajón.A Dunán mondtuk ki újból az IGEN-t.
DE persze senki nem tudta,hogy mi akkor már házasok voltunk.
Na,szóval a hivatalos esküvőre valami kis ruhácskába mentem,épp a melóból szaladtunk be.
De sokkal jobb érzés volt ott az IGEN,mint már a hajón.Sok boldogságot Nektek!
Krisz!
Abba vidd haza a babát,amiben szeretnéd!Évszaknak,időjárásnak megfelelően.Én mondjuk feleslegesnek tartom a kimondottan erre a célra gyártott és bababoltokban árusított fidres-fogrus ünneplő ruhácskát.
Megveszed drágán,aztán soha nem adod rá többet.
Én elbőgtem magam,amikor hazavittük az ikreket.Ugyebár 3 hetet voltunk kórházban,olyan gyorsan jött a befektetésem,hogy még a babruhákat sem tudtam összekészíteni...meg még rá is ért.Na,én hazamenetel előtt elmagyaráztam a Férjemnek,hogy melyikeket hozza be amikor jön értünk.Persze,hogy nem azt hozta.
Mit tett be?2 db. nyári hálózsákot!!!!!
Se bady,se rugi...semmi.Oké,aud.21-e volt,kánikula,de akkor is.A gyerekek akkor súrolták még a 2 kg-ot.Amikor ölöztettem a Drágáimat,bőgtem idegességemben...meg a stressztől.Az egyik csecsemős nyugtatott,hogy teljesen mindegy,hogy miben visszük Őket haza....de persze adott kórházi badykat kölcsönbe.
Bocsi,megint eleredt a nyelvem és hosszú lettem.
Amúgy minden okés nálunk,egész nap csavarogtunk,a gyerekek alig aludtak,csak kicsiket a kocsiban.Most meg persze kiájultak,szuszognak békésen.
A Kistesó meg már küldi a jeleket....délután majd leragadt a szemem,pedig nem szoktam ilyenkor fáradt lenni.
Na,megyek,mindenkinek szép estét kívánok!
Ági