PAMI
Hát úgy látszik front volt, mert mi is véresen összevesztünk a párommal és ő is kétszer beletérdelt véletlenül a hasamba, és én is szombaton két órán át bőgtem este a hálóban.
Nekem szerencsére nem kell költözni mert a saját házamban élek, de nagyon komolyan elgondolkoztam hogy ennek most itt vége!
Tele lett az a bizonyos hócipő!
Tudod Moniccal egy cipőben járunk és szoktunk egymásnak jókat panaszkodni, ha érdekel az utolsó levelemet bemásolom neked privibe mert ha még egyszer le kéne írnom hogy mi volt a hétvégén akkor megint csak tiszta ideg leszek tőle és az senkinek nem jó!
Épp most fejeztem be párommal a lelki beszédet, csak az a baj, hogy már egyáltalán nem bízom benne hogy bármi változás fog történni az életünkben mert ha eddig történt is csak ideig - óráig volt, aztán megint ment minden a régi medrében.
Én pedig nem akarok így élni!
Amúgy azt hittem hogy csak az én párom akkora paraszt és bunkó hogy a bab felfutna a hátán, de sajnos tapasztalom más családokban is, meg úgy általában az utcán (nem engedik át a helyet, beszólnak, stb.) hogy nagyon elfajzottak lettek ezek a pasik és sajnos azt kell mondjam, hogy a sok kurva nő rontotta el őket akik pöcre fekszenek, meg mindent megengednek a pasiknak, hogy megalázzák őket, stb. Ma már a nő fut a pasi után.
Még 18 évesen volt néhány olyan udvarlóm aki még az autót is kinyitotta előttem, és becsukta mögöttem amikor beültem, most meg.................
Sajnálom hogy állt a bál.
Bocsi de most csak ennyire tellett tőlem, el vagyok havazva!