Sziasztok,
Momo,
jobbulast a ferjednek! Egyetertek a tobbiekkel, ne hagyd Ot dolgozni menni.
Franyo, Norka, Zsuzso, Andy
a kepek es a babak nagyon aranyosak!
Bocsi a tobbiektol, de ZSuzsoek mosogato kislanyat meg birnam zabalni! En is kislanyt szeretneeeeeeek...
Franyo,
jo lehetett a kirandulasotok!
Nelli,
nem semmi meretei vannak a lanykadnak!
700 gr..hihi, en meg nem lattam olyat a merlegen.
Urszila es PSAndi,
drukkolunk Nektek egy kis tengerviz-melegiteshez!
HAt, ha mas nincs, vigyetek felfujhato medencet, abban legalabb lehetne pancsikolni.
Zsuzso,
szerintem Dananak sokszor el kell mondani, hoyg nem bantjuk, csak simi-simizni, puszit adni lehet, stb. Elobb-utobb csak megerti, bar addig nagyon kell vigyaznotok Abigelre.
Mariann
Biztosan elfaradt Marci a sok embertol.
Drukk a gyors koltozeshez!
Toffi,
rendorsegi ugy
Ugye, jol van mar a Zsombid? Nem semmi, mi mindent csinaltal ma is..le a kalappal...
MA ZSombi 1 honapos kesessel megkapta a 15 hos oltast, szegeny iszonyu rosszul viselte. Az elso oltas utan alig lehetett megvigasztalni, ugy bogott es huppogott, aztan nemes egyszeruseggel osszehanyta magat. :-( Kulonben meg lett dicserve, milyen kis husis, 9830 gr es 79.5 cm. JA, es mar megtesz nehany lepest kapaszkodas nelkul, de nagyon kell Ot ehhez a mutatvanyhoz motivalni...
Maszatkarol pedig irtam nemreg, 2 hete az UH-n 194 gr volt, es 20-a ota erzem a mocorgasat.
Lehet, hoyg megkoveztek, de a ZSombis terhessegem alatt olyan sokat kellett mindenfele problema miatt dokihoz jarkalnom, hoyg most kicsit hanyagolom az orvosokat Maszatkaval, csak ugy natur elvezem a terhesseget. De azert vagy eheten vayg a jovo heten elmegyek kontrollra.
Ja, az Allatkerti talin konnyen megismertek majd, mert valami eszmeletlenul megnott a pocakom az elmult 2-3 hetben. Kb. ugy nezek ki, mint egy 7 honapos terhes.
Ennyit gyorsan, mert felebredt a frissen oltott.
Pussz,
Gombóc