Ani remélem minden oké!
Vali próbáltam Gyulai orvos után érdeklődni de nem találtam, Szeged nem jó? 8tudod jobb olyan dokihoz menni aki képben van a pco-ban)
1.Mennyi idő?? Az inzulinrezisztencia nem gyógyul meg,legtöbb doki azt mondja hogy nem elég csak a teherbeesésig szedni a "beteg" egészsége miatt (cukor betegség szív és érrendszeri problémák kialakulása) érdemes élete végéig szedni..van akinél a diéta is segít magában egyén függő és doki kell hozzá..
Sokaknál 4-5 hónap elég van akinél 1vagy akár több is kell a látványos javuláshoz.
2.Mikor tudod hogy segített?
Inzulinszinted javul -csökken-(vérvételeken jól látható, első kivizsgálásnál egy terheléses cukor és inzulin szintet kell nézni (3-szor vesznek vért első után cukros vizet iszolaztán 60 és 120percen is vesznek vért )
Hormonjaid javulnak LH/FSH arány esetleg prolaktin stb (ezeket 3.cn érdemes nézetni)
Menstruációd javul rendszereződik.
Ha van +kiló elindul a fogyás ,patik, szőrök ha vannak csökkenhetnek
3. Igen ha a szervezeted rendben működik (ugye a pco sok mindent felborít) könnyebben leszel stimulálható, babó beágyazódása sikeresebb, vetélési kockázat csökken stb..(józan paraszti ésszel ha belegondolunk, nem jó vmit toldani foldani mert nem lesz jobb..viszont ha megjavítjuk!!!
)
Ismétlem a honlapon minden infó fenn van, érdemes időt szánni rá!!!
Én mikor rátaláltam a pco cikkekre fórumokra hetekig éjfélkor feküdtem le, annyira érdekelt és akartam tudni mi miért van..jó tudni,hogyan működik a testünk és mi mit tehetünk hogy hatékonyabban működhessen!