Kismókus! Gratulálok!!! Klári baba nagyon szép (még mindig), és ügyes is! Szerintem időben kezdjetek költözni, mert a vége azért biztos nehéz lesz 2 babával a pocakban, meg pakolni (én költöztem 4-5 hós terhesen, lakáshiteltől a csempéig MINDENT én intéztem, és Ádám már nagy volt ugyan, de nagyon fáradt voltam és furdalt a lelkiismeret folyamatosan, hogy feküdnöm kellene). Szóval a nagy dolgokat szerintem minnél előbb (kiságy az kisdolog, de a költözés az nagy...
)
Wish, én 1 héttel szülés után még az emeletre se szerettem felmenni, nemhogy játszótéri padon ücsörögjek!
Te valóságoss HŐSSÉ növöd ki magad a szememben, ha így folytatod!
És most már jöhet a randevú, azt mondtad, ha jártok erre, beugrotok hozzám.
Várlak!
Orsi! Nálunk én vagyok a kertész (meg még annyi más is
), apukám navigált, én meg 2 szoptatás közt hengereltem meg vetettem, meg ástam, festettem... A mi kertünk ici-pici, de a 2 kezem munkája, és annyira szeretem!
Hajni! Annyira szorítok, már csak 1 nap!
Kriszta! Szerintem nem csak növekedési fájdalom lehet... Párom kislányának volt olyan, hogy fájt a lába, aztán annyira, hogy rá se tudott állni. És a hátterében egy olyan fertőzés állta, ami ráment az izületeire is (a vérképéből derült ki, már nem emlékszem mi, de 10szerese volt a normálisnak). Végül kivették a manduláját, az oldotta meg.
És lábfájással kezdődött... Szerintem ha még fájlalja, mutasd meg orvosnak, és kérdezz rá egy vérvételre, ártani nem fog! És nem ijesztgetésnek írom, ezt azért teszem hozzá, mert mindig kapok a pofámra...
szóval azért írom, mert én a gyermekemnél inkább megyek feleslegesen 2 kört, mint pont akkor nem, mikor kéne.