Sziasztok!
Jó régen jártam erre! Mentségemre szolgáljon, hogy hétfő óta dolgozom
Egész jól érzem magam néha. A régiek örültek nekem, az újak nagyon rendesek és szimpik. Furcsa és érdekes, hogy most 3 év otthonlét után teljesen mást csinálok. Tényleg jó a felnőtt társaság is. Csak hát Barnabás nagyon hiányzik. Hiányoznak a nyugis sétáink, a játszóterezés stb....Most két hétig anyukámmal van otthon, akivel imádják egymást.
jövő hétfőn kell menjek az utolsó hcg hormon vv-re. Tudjátok múlt héten már csak 140 volt az érték. A vérzésem is abba maradt hál' istennek. Szerintetek lehet már újra próbálkoznunk, vagy megvárjuk a jövő heti vv eredményét.
Itt a munkahelyemen van két csaj is a régiek közül, aki most babás a másodikkal. Az egyiknek annyi idős a kislánya, mint Barnus. Úgy összeszorult a szívem, ahogy néztem a kis kerekedő pociját
Legszívesebben elkiáltottam volna magam, hogy én is akarok még egy babát és épp most vetéltem el
Egyébként semmi bajom a csajjal, nagyon aranyos
Emmának hívják a kislányát. Egyre jobban tetszik nekem ez a név. Na jó, ettől még elég messze vagyok, hogy neveken gondolkozzak
Nita te meg ne hergeld magad anyóson!! Tessék csak bevenni azt a Princzike ajánlotta "leszarom tablettát"!
Nita és Princzike! Utólag is boldog szülinapot kívánok én is.