Új privát üzeneted érkezett!

Lányok: mit szóltok, ha elkülditek az 1 hónapos méréseket, betehetem azt is a tábliba.
Szóval aki már betöltötte az 1 hót, az lökheti is a mért adatokat.

Lys
: mi van veletek? Remélem semmi különös, csak épp alámerültél a 3 gyerekes anyucis napirendben.
Ha olvasol, kérlek adj életjelet magatokról. Köszi.[/u]

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Most jött sms Mukkancstól!!!!!!

"3.20-kor megszületett kis hercegünk,hosszú fekete hajjal. 3900 gr és 58 cm. Csaszi lett, de nagyon boldogok vagyunk! Mindenkit puszilok"

Ezúton is és elsőként is szeretnék itt is gratulálni nekik és kívánni minden jót, nyugodt éjjeleket, finom és elegendő tejecskét!

És érdeklődött még, hogy Moncsyéknálvan-e már baba, de írtam Neki,hogy még nem tudunk róla :D

Banyoszka
banyoszka

Sziasztok!Egy friss kép az én kis Hercegemről. Kép

Kép
kata840725

Sziasztok!

Mukkancs! Szívből gratulálok nektek!!!! :D

Manó!
Tök jó ötlet, mi jövő héten megyünk méricskélésre.
Nóri is eljátszotta tegnap: kibontom, csupa kaki, kipucolom belőle, bekenem a popsit, pisil, ettől csupa ragacs lesz, kezdem elölről, tiszta pelus alá és akkor azt is telekakilja...közben kiabál, hogy haladjak, mert üres a pocakja....

Kata!
Cuki a fiacskád :wink:

KépKép
amadea

POkeréknek is hatalmas gratula Gerdához!!! :D

Mano, Noémi!
Édesek vagytok! :D

KépKép
amadea

Sziasztok!

Poker, Mukkancs szívből gratulálok babáitokhoz, nagyon jó egészséget, elegendő tejecskét és minél előbbi hazatérést kívánok!!!

Örülök, hogy Tabatiék jól vannak, és lassan mehetnek haza!

Pelus, nálunk is hasonlóan takarékos: ahogy tisztába teszem, már pakoljuk is tele, úgy látszik a tiszta dolgokat szeretik a babáink :) :D
Mondjuk, rosszabb esetben még rá sem adom a pelenkát, Dávid máris pisil / kakil, bele a világba :D

Noémi, Dávid is hasonlóan jó fiú volt, amikor barátnőm meglátogatott minket :) Mondtam én is, hogy sűrűbben jöhetne :) Viszont tegnap, nem tudom, hogy a melegfronttól-e, de nagyon nyűgös volt, szinte egész nap...

Na, most rohanok, megyünk nemsokára egy villámesküvőre, picit rákészülök :)
Szép napot Mindenkinek!
magdii

Gratulálok Mukkancsnak is!
Már alig vagytok páran egyben! Nemsokára kimondhatjuk: Megcsináltuk, megszültünk!

Én a csaszik számára vagyok kíváncsi, szerintem többségben vagyunk...(sajnos...de a fő a babák egészsége!!)

Nálunk az éjszaka megint 3 órás kelésekkel telt. Ráadásul este csak 1/2 11-kor aludt el. Zombi vagyok, annak ellenére, hogy 1/2 1 után a férjem etette, én csak 7-kor keltem hozzá. De utána nem is engedett visszaaludni!

Ma megyek kozmetikushoz, ott majd kipihenem magam a masszázs közben!
Ja és összeírom a bevásárló listámat. Holnap még akarok rendezni egy nagy bevásárlást a rohadt áfa emelés előtt! :evil: :evil:
Az autót is tele tankoljuk, a benzin ára emelkedik talán a legtöbbet! :twisted:

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Holnap megyünk haza, akkor próbálok visszaolvasni és némi információval szolgálni a szülésről.
A lényeg: Bogi gyönyörű, hatalmas, nagyon jó baba. Eszik és alszik, néha csendben nézelődik. Kíváncsi vagyok, otthonra is ilyen marad-e :) Tejcsi van rendesen, csak én szenvedek a sebes mellbimbóimmal, de majd elmúlik.
Mindenkinek minden jót!
Mimmi

Kép
Kép
mimmi

Gratulálok Mukkancsnak és Pokernek!

Kissmanó: nekem nincs kifogásom, ha a gyerkőcök is így gondolják :wink: :lol:
Majd kedden én is küldöm az 1hós mérést.

Pár napja én is naponta minimum kétszer öltöztetem át a gyereket :? Ő is mindig akkor pisil, kakil, amikor éppen nincs rajta semmi.
Kétszer már "lőtt" is, egyszer eltalált, de másodjára már gyors voltam és elugrottam :lol:

Kata: nagyon szép kisfiú Dominik!

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!

Mukkancs barátnője vagyok, szeretném Nektek bemutatni a Kis Herceget: Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Mukkancs! Gratula a gyönyörű Kisherceghez.
minden földi szépet és jót kívánok nektek.
Snufi: kössz a fotó megosztást.

Kata: aranyos kiusfiú megennivaló pózban :wink:

Gyerekem ismét tiszta húgy. Pelust sem váltottunk, kb. 4 óra alatt mi ez a pörformanszié?

Végre itthon a család minden tagja. Gréti ugyanúgy rajong a kicsiért mint eddig. Pl. felajánlottam neki, hogy próbálja ki a pihiszéket, de számára szent dolog ami a kicsié, nem nyúl hozzá.
Na, apa csinál rókagombából paprikást, megyek átöltöztetem pöttömöt.
Du. a Gréti egyik keresztanyuja tartja a szülinapját, mi is megyünk, uhhó nem leszek. Kellemes további szombatot mindenkinek.

Mimmi: csak lassan, van pótolnivalód Biusnál. Mi megvárunk.

Na, látom tetszik a táblibővítés 5lete (szülés értesítős oszlop nemsoká idejemúlt lesz), uhhó Csillag, Lys, Kata, Banyoszka: várom az adatokat.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kissmanó 2009.06.27 13:25-kor.

Kép
kissmanó

ööö...bocs, közben látom: Kata és Banyoszka már nyomatta is a privit.
köszi lányok.

Kép
kissmanó

Sziasztok!
Csak átfutottam a hozzászólásokat. Sajnos nem sikerült részletesen belemerülni.
Zéti csodaszép, imádnivaló. Nincs nap, hogy ne bőgném el magam a boldogságtól :D
Sajnos hasfájós. Tegnap a férjem "elvette Zéti szüzességét". Kipróbálta a szélcsövet. Pedig pukizik rendesen és széklete is van, de annyira be van keményedve. Úgy sajnáljuk. Az éjszakáink nem túl jók, de reggel hagy minket aludni.
Szopival is igyekszik. Már 60g-ot sikerült kipréselnem magamból. Iszom alkoholmentes sört, rengeteg vizet. Jó lenne a tápszert elhagyni. Bár szerencsére kevesebbet kell pótolni. Tejből több van. Most is már órák óta alszik. Előre félek, mi lesz éjszaka. Egyébként ha a pocak tele és a pelus tiszta, nagyon jó gyerek. Csak ez a hasfájás...
Nagyon odafigyelek arra is, hogy mit eszem. Na, mindegy. Ahogy a könyvek írják: ezen át kell esni.

Nagyon gratulálok minden új babához. Látom, a régiek is szépen cseperednek. Megyek, előkészítem a cickóimat az etetéshez.
Bocs, hogy csak magunkról írtam. Azért igyekszem majd utolérni az eseményeket. Kiváncsi vagyok a végső lány-fiú arányra.

Puszi mindenkinek!

KépKép
süni76

BabyBjörn Kenguru Baby Carrier Active Blue Kifogástalan, szinte újszerű állapotban, eredeti dobozával együtt eladó!

Használható: 3,5-12 kg-ig

Tisztítása: mosógépben mosható

használható újszülött kortól

a gyermek mindkét irányból beletehető

könnyen felvehető

kényelmes fejtámla a babának

széles vállpánt

oldalhevederekkel növelhető a belső méret

25.000 Ft (brendonban 32.000.-)

Hivatalos oldala:

http://www.babybjorn.com/Start

Kép Kép Kép

Kép

Kép
mtücsök

Poker és Mukkancs! Szivbol gratulàlok a picik születéséhez, minden jot nektek!

Làtom, mindenki igyekszik, nehogy ö legen az utolso...pedig vki utolso lesz és meg is fogjuk ünnepelni :)

Ma végre sikeresen lemértem a bébet - vhogy nem fickàndozott. Viszont csak 35ml-t szopizott, aztàn kerte a 40ml reggeli fejést. Pedig még legalabb annyit a ciciben hagy 40 perc utàn, én ezt nem értem. Elvileg pont annyi lenne a tejcim, amennyi kell neki, de nem szopizza ki :roll:
érdekes, ket nap alatt csak 1x adtam neki tàpot, a többi szopi volt, mégsem szolt, hogy ne lenne elég...ki érti ezt :?:
Végülis éhen nem hal, màr jo nagy tokàja van :P :P
preta

Nagyon sok boldogságot az új babákhoz :D

Én egy ideig búcsúzom :oops: Hétfőn költözködünk, nem tudom, mikorra tudjuk a netet az új lakásba rendezni.
Kicsit hirtelen jött. Pénteken egyszer csak ideállt a ház elé egy teherautó, anyóssal-albérlővel és az összes cuccukkal. Tök jó, hogy utolsónak megtudjuk, hogy már megbeszélték a hétvégét a másik családdal a költözésről. Most kupi hegyek, amit bepakolnék azt sem tudom hova tenni, mert anyós minden létező lukat elfoglalt. :(

Emma szépen hízik, már hozzánk képest. (3350 születtünk, 3160 jöttünk haza, 3620 volt tegnap 3 hetesen) Tejci még mindig minimális már nem görcsölök rajta, ez van :(

Puszi és mindenkinek minden jót.
Vendég

Sajna ma nem voltam gép mellett, ezért csak most:

Benedek baba, Moncsy kisfia ma megérkezett, 11.10-kor 2920 grammal, 47 cm-rel és nagy hanggal!

Sima szülés volt, gátvédelemmel.

SOk szeretettel gratulálok!

Kép
benta

Moncsynak hatalmas gratula Benedek babához! Nagyon sok boldogságot kívánok az egész családnak!

Mukkancs Kishercege is gyönyörű kisbaba! Köszönjük a képet!

Manó, amikor olvasom a történeteid gyermekeidről, bizony kedvem támad a nagy családhoz, nagyon édesek a lányok, és hát Gréti, továbbra is tündéri! :)

Ez a mai nap rendhagyó nálunk, Dávid dél óta nem alszik, hol nézelődik, hol sír... ennyi ideig még soha nem volt ébren, gondolom a front kikészíti őt is... álmos, ettől nyűglődik, majd sír, ördögi kör... azért remélem hamarosan csak elszundít végre...
magdii

Sziasztok!

Manó!
Jó mulatást!

Süni!
örülök, hogy minden rendben nálatok is. Nem lehet a tápi a hasfájás oka?

Szívből gratulálok Moncsinak Benedekhez!!!! :wink:

Babák csodaszépek!!! :D

Anuk!
Sok sikert a költözéshez és várunk vissza!!!

Én is lemértem ma Nórit: 710g-ot hízott ...kis sózsák :wink:

KépKép
amadea

Moncsy írta, hogy ügyesen szopizik Benedek, de sajna még nem tudja, mikor mehetnek haza, mert pocakban elkapott a bébi valami fertőzést, így gyógyszert kell kapnia.

Nagyon drukkolok, hogy mielőbb haza tudjanak menni!

Benta

Kép
benta

Moncsy! Gratula Benedek babóhoz.
Remélem a gyogyók szedését hamar abba tudja hagyni a kiskrapek, s mihamarabb mehettek haza a lányokhoz és apához.

Nálunk a nagyok elmentek, de így sem lesz könnyű az élet. Gréti az éjjel 1-kor műsorozott, nehezen tudtam megnyugtatni, de nem akart elengedni. Aztán hajnali 4-kor Géza kérte a cicit, majd eszébe jutott, hogy tegnap a kaják közt min. 3 órát hagyott. Nosza rajta, bepótolni, már reggel 6-kor, 7-kor, 9-kor, 11-kor, s utána 13:30-kor is követelte a jussát. Ezen utóbbiba egyenesen belealudtam. Kicsit sem volt ciki, hisz itt voltak a sóginőmék, apa épp hívott ebédelni.
Most a pindur alszik, Grétivel kiboltoltam, hogy egyedül aludjon el, anyának dolga van. Dolgom pedig annyi, hogy Géza baba mellé fekszem le, hogy halljam mikor ébred, s én is pihizzek, mert zombi vagyok.
Asszem Gréti nagyon anyás most, tuti ritkán enged majd ide a gép elé.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Szívből gratulálok mindenkinek akinek még nem gratuláltam a babóhoz. Jó egészséget, és sok tejcsit kívánok!

Mi múlt hét vasárnap jöttünk haza a kórházból. Időm sajnos még nem volt visszaolvasni, de majd pótolom.

Magunkról:
Marci programozott császárral született. Sajnos testszerte enyhe izomhypotóniája van. Gyógytornára kell majd járnunk, de remélem minden rendben lesz!

Most megyek, mert marci kezd ébredezni, majd még jelentkezem.

Addig is további szép vasárnapot mindenkiek!

Éva
begane

Manó,
tudnék írni hasonlókat én is, de édes az ólmos fáradtság is, ha ránézek a FIAIMra. Viszont bárhol, bármikor el tudok aludni, lassan akár állva is.

Begane,
feltétlen keressetek Dévény-terapeutát, nem elég a sima gyógytornász! Szakmabeli vagyok, nagyon ajánlom! Itt tudnak segíteni szakembert keresni:

Központ: - egyéni kezelések
1122 Budapest, Moszkva tér 16.Telefon/fax: 06-1-3555-392,

email1: deveny@deveny.hu
email2: devenyalapitvany@freemail.hu

Földszintes épület, előkerttel és kovácsoltvas kapuval, ott ahol a 18-as és 56-os villamos kanyarodik a János Kórház felé

http://www.deveny.hu/index_121.php

Benta

Kép
benta

Benta: Nagyon köszönöm a segítségedet!
A gyógytornász, akihez járunk ő is ezt a Dévény módszert fogja alkalmazni.
Viszont lenne egy kérdésem: ezzel a módszerrel az esetek többségében valóban javulás, illetve teljes gyógyulás érhető el? Egyébként Marci mozgásán nem venni észre semi különöset. Ha fel van, rengeteget mozog, emeli a fejét, hason fekve átfordul egyik oldalról a másikra. Annyit mondtak, hogy az izmai nagyon puhák, és ezt kell erősíteni. Illetve még egy kérdés, hogy ez kihathat a szellemi képességeire is?
Bocsi a kérdésekért, csak ez nekem teljesen új, és semmit nem tudok erről az izomhypotóniáról.

Éva
begane

Sziasztok!
Most beszéltem Mukkanccsal, mindenkit puszil, jól vannak, tejecske alakul.
Előreláthatólag kedden vagy szerdán mehetnek haza, utána amint tud, jön és mesél.

Banyoszka
banyoszka

A Dévény-módszert mindenkinek ajánlom,ahol gond van.Én 1 éves koráig hordtam a Lilit,3 hetes korától,mára semmi baja,a leggyorsabb,legügyesebb,legsportosabb,izmosabb,stb,mint a kortársai,de tényleg.Idáig nehéz út vezetett,de megérte.A szellemi teljesítményére nem hat ki,átlagos gyerek,csak nagyon mozgékony,a sok ingertől.Picivel hamarabb is csinált mindent,a sok tornáztatástól.Heti egyszer jártunk,nehéz volt kibírnom,mert végig bőgte,meg én is eleinte.Most már bejelentkeztem aug végére a Lottival is,az a biztos,ha a mi gyógytornászunk nézi meg őt,mert,ha ő azt mondja minden rendben,akkor neki el is hiszem.
Ne félj Begane,vidd csak el a babát,minél előbb,annál jobb.
Vendég

Begane,
így látatlanban nem tudok semmit mondani, bármennyire is szeretnék. Ha a zárójelentésen van erről valami, és elküldöd, az segítene. Leggyakoribb a nyaki-háti hipotónia, de lehet a végtagokban, vagy test-szerte. Milyen Marci, amikor öltözteted? Hogyan tartja a karjait? Pelenkázáskor mit csinál a lábaival? Tud szopizni? Erős a hangja? Ha gondolod, írj emailt. De biztos vagyok benne, hogy a gyógytornász majd megnyugtat, írd össze a kérdéseidet, és bátran kérdezz.

Drukkolok nagyon, hogy mihamarabb megnyugodjatok, és egy kis torna után felejtsétek el az egészet.

Benta

Kép
benta

csajok ez a BABAZENE4 !!! én kötelezővé tenném kezdő anyukáknak...Lili pihiszékben...sirdogált, elindítottam , ringatózik...és figyelt egy 10 percig, most meg benyomta a szunyát... jó mingyá én is elalszom, de az más tészta

és sokat aludtunk 9-fél4ig, majd 7ig királysááááág

és apa megkapta az első vigyort, gyűlt a könny, de tartotta magát, mégicsak férfiból van...én maradok még a CSÖCS üzemmódban ezek szerint

új babóknak, mamóknak gratula, kitartás, nehéz az első 2 -3 hét de gondoljatok bele ezeknek a csöppöknek mi jelentjük az egész világot

Kép
Kép
mniki84

Helló Lányok!

Nálunk semmi különös...kezdünk beállni.

Este 1/2 9-kor fürdés, utána 9-kor vacsi és alvás. Változó, hogy meddig bírja. Ma 1/2 1-g, tegnap 2-ig! Utána meg 3 óránként kel. Este Visztont a 7 órás után etetünk 9-kor is, hátha tovább alszik, ha jobban tele a pocak! (nem mindig...)

ÁRon a múlt héten 630 grammot hízott!
Így az 1 hónapos súly: 4690 gramm (3300-al született)
Extra dundi a kis drágám...nem is tudom hova megy ez a sok kaja...
Viszont néha nehezen megy a kaki. Valaki hallott már a kamillás szirupról? Állítólag egy filter kamillát kell nagyon kiáztatni, és utána 4 kanál cukrot belerakni...és ez állítólag segít...??

KépKép
KépKép
kfnoémi

noémi, szerintem cukrot ne...inkább valami speckó babatea

Kép
Kép
mniki84

Azt is próbálom...mecsek baby is megvolt, és most is ilyen köményes szart adok neki...

Érdekes tegnap annyit kakilt tisztába tevés alatt, hogy még az alatta lévő vízhatlan izé is kakás lett, éjjel meg most reggel semmi...

Ja és 8 óta fent van - talán most elaludt...
Lehet megint megpróbálom a 4 óránkénti etetést. Egyszer már próbáltam, de akkor éjszaka is 4 óránként kelt. De most már egyáltalán nem alszik 5-6 órákat egyben, szóval lehet jobb lenne a 4 óránként...

megint ébredezik...

KépKép
KépKép
kfnoémi

Ma vagyunk 1 hónaposak!! :):):)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Először is gratulálok Pokernak Gerdához, és Mukkancsnak Bencéhez, és Moncsynak Benedekhez!

Orsica, keddi befektetéssel riogatnak engem is, bár a dokim nem szólt róla. Én csütörtökre készülök. Nekem egyébként péntek az utolsó határidő. Remélem, nem kell kivárni. Kíváncsi vagyok, melyikünk babája a kényelmesebb.

Noémi, gratulálok az első hófordulóhoz.
Olyan hihetetlen, hogy a héten már én is anyuka leszek.

Tegnap voltunk nst-n. Persze bealudt Zalán. A szülésznő már ütötte a hasamat, aztán úgy rázta, hogy azt hittem kipottyan a gyerek, de semmire nem reagált. Már beijesztett,hogy ha nem mozog maradnom kell. Persze előtte-utána sokat mozgott. Meg azt mondta,hogy szerinte kedden be kell feküdnöm, de nekem a doki csak azt mondta,hogy naponta nst, áramlásvizsgálat-magzatvízvizsgálat felváltva. Szóval nem tudom mi lesz, majd holnap kiderül. Szerintem felesleges bent feküdnöm, ha minden rendben. Szerintetek?

És még egy kérdés: magzatvíz vizsgálatot akkor is csinálnak,ha zárt a méhszáj? Mert én úgy gondolom,hogy valamennyire nyitva kell lennie.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Látom mindenki hősiesen küzd :D :D

Lenne pár kérdés, ami felmerült bennem:
Van valaki,akinél még a 10.napon se esett le a köldökcsonk? :shock:

Szerintetek kivihetem már a levegőre?

A kórházban volt hallásvizsgálat. A hazajövetelkor csak úgy mellékesen megemlítették, hogy a jobb fülénél nem lehetett hallást kimutatni :shock: :( , de ne ijedjünk meg ez nagyon gyakori, mert ilyenkor még sokszor tele van a fülük magzatvízzel, 3 hónaposan vigyük kontrollra. Na én azóta ezen agyalok. Úgy vettem észre, ha a balfülén fekszik szopás közben és én az érintett jobba beszélek , akkor néhány mp-re abbahagyja a szopit és, mintha figyelne :) , akkor csak hall, nem? Valakinél nem volt hasonló gond?

Gratula az új jövevényeknek!

Különösen Moncsit irigylem, aki gátvédelemmel szült. Sehol egy vágás,sehol egy varrat. Szupi lehet.

Az én sebem is alakul, már fájdalom nélkül állok fel, köhögök, stb.
A szopi nagyon jól megy 100-110 g-kat szopik az én kis Malackám. :D Éjjel kb 1 és 4h tájban szopik úgy 20 percet, ez teljesen kibírható. Ja és felfedeztem, hogy tudok fekve is szoptatni :) , ez tök jó mert közben felületesen alhatok tovább. :roll:

Kissmanó!

Nagyon cukik a gyerkőcök a videón. Csodállak, hogy hogy birod a 4-et ilyen ügyesen irányítgatni.

Használ valaki valamiféle hasleszorító fehérneműt, én úgy érzem, nagyon kéne valami, iszonyatosan lötyög a hasam. :(

Kép
Kép
sosi

Begane: hallgass Bentára.

Noémi: gratula a betöltött első hónaphoz Áronnak.

Zsu: tényleg, a fennmaradó kérdés (miután a kékek győzelme már nem kérdéses :wink: ) az maradt, hogy Orsica vagy Te zárod a táblit. Mindegy különben, a lényeg, hogy hamarosan most már Ti is babáztok. Ki van gyulladva a fény az alagút végén (s remélem közben nem fütyül :wink: )

Sosi: ez igen, jó huzata van Karcsikának. Hasleszorítás: első alkalommal sem használt, uhhó most már semmi elvárásom. Fekve szopi tényleg király.

Nálunk az este a tejcsi ismét elbújt, még keressük, de ha így folytatódik, akkor menjen a fenébe.
4 gyereket egyedül még nem menedzseltem, ma vagyunk először hármasban Géza, Gréta és anya. Hát Grétim már alakított, Edina tusfürdős tubusának tuti a felét kiürítette, mi a ruhájára (még a pelus is megtelt), mi a fürdőkádra, mi a kád oldalán, s ami sehova se, az a földre került. Hát vért izzadtam mire habtalanítottam a környéket. Persze míg ezt előadta, én paradicsomlevest löktem össze, ami nem nagy kunszt, szóval se perc elég volt a drágámnak a tett elkövetéséhez.
Na, kimegyek a pincébe, ott asszem van 2 doboz alkeszmentes sör, lássuk....

Kép
kissmanó

ja, ha azt veszed észre, hogy a jobb füle fele beszélve reagál, akkor sztem minden rendben.

köldökcsonk: gyereke válogatja, tudok olyant is akinél a 4-ik héten esett le. szal nem vagytok lekésve

Kép
kissmanó

bvigh: igen miniálisan ki kell nyilva lenni (hú de megaszondtam) nekem szűk 1 ujjnyinál már bedugta a vékony izét, nem mondom hogy nem fájt...de turkapiszkának jó :)

köldökcsonk: nekünk asszem a 11. napon esett le, nyugi ez tök változó

hasleszorító: nekem van, nem tudom használ e , naponta hordom egy picit mert nem valami kényelmes, levegőt is alig kapok...én az edzésben bízok

manó: küldjek egy kis tejcsit telepatikusan? én úúúúgy unom már ezt a fejősdit...de tesóm kislánya miatt csinálom lelkesen...

Kép
Kép
mniki84

Sziasztok!

Én is fejegetek még napközben, de már én is unom. Mikor áll be a kereslet-kínálat????

Cosmo, Noémi! Gratula a hófordulóhoz!!!

Olyan gyorsan repül az idő..... Már nekem is aktuális a 6 hetes kontroll.....

Banyoszka
banyoszka

Nálunk is a 2. héten esett le a köldökcsonk, sőt! Előtte vagy a pelus, vagy Áron a lábacskáival felsértette, és vérzett, meg iszonyú büdi váladék jött belőle, pedig mindig tisztogattam rendesen! (kihúztam, ahogy kell). Persze, mikor vérzett, csak hintőporozni volt szabad!

Szerintem nyugodtan vidd ki a levegőre Sosi! Mi 1 hetesen vittük ki először, de már előtte terveztük, csak nagyon szar idő volt. Csak arra figyelj, hogy ne a nagy kánikulában, inkább 4 után! Én ma kénytelen voltam kimenni dél körül, szegénykém tök piros volt, pedig nem érte a nap!

Végre megvan a jó tápszer! Pénteken a helyettes drnő rosszat írt fel, pedig megmondtam melyik kell. És még le is csesztek, hogy miért akkor jut eszembe! :? Még szerencse, hogy a gyerek kapcsán valami iszonyatos türelem és tolerancia van úrrá rajtam, mert máskülönben elküldöm melegebb éghajlatra...mégis mit képzel, ő azért ül ott, hogy dolgozzon! Mit gondolt? az 500 Ft-os támogatás miatt írattatom a receptet, és eladom?!
Mindegy!

Licitálok egy tök jó kengurura! Néha tök jó lenne! A babakocsi isteni, de egyedül csak kocsival tudok menni, az meg Viktornál van. Nem mondom nem lelkesedem a tömegközlekedésért, de inkább az, mint az itthon rostokolás! Remélem nyerek!!

Megyek pihizek egy kicsit, Áron édesen durmol! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

GRATULÁLOK AZ ÚJ BABÁKNAK-MAMÁKNAK!!!!
Majd vmikor jövök, ha lesz időm...

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

banyoszka én úgy tudom 3 hónapos koráig kell fejni, abba én belepistulok... :shock:

noémi én most rendeltem hordozókendőt...nekem a 2.-ról gyereket le a garázsba beletesz kocsiba, vissza a garázsba fel a 2.-ra nem kóser, meg a boltba pl be se férek a babkocsival, így kicsit mobilabbak leszünk 8)

Kép
Kép
mniki84

oszt miért kell(ett volna) 3 hós koráig fejni?
ez most tök új nekem, ezt sosem hallottam

Kép
kissmanó

manó: nemtom...sogornőm addig fejte, most 13 hónapos a babája...és dől a tejcsi még mindig...

amúgy miért is fejünk most, komolyan nem tudom, azon kívül hogy tele a hütő, meg tartalék, de a babók most is be tudják állítani a kereslet-kínálatot nem? annyi termelődik amennyit evett, stb stb...hmm

Kép
Kép
mniki84

Sziasztok!
Tegnap hazajöttünk. Köszönöm szépen a gratulációkat, nagyon aranyosak vagytok. Még nem volt időm visszaolvasni, még szokjuk az itthoni helyzetet. Egyelőre az ágyában nem nagyon akar megmaradni, most apa hasán alszik, úgyhogy kiszöktem egy percre.
NAGYON NAGYON GRATULÁLOK AZOKNAK A MAMIKNAK, AKIK AZÓTA BABÁZNAK! TABATINAK, MUKKANCSNAK ÉS NE HARAGUDJON, AKIT KIHAGYTAM, MAJD PÓTOLOM!
Küldök pár képet, sok puszi nektek, ha tudok jövök. :D

http://gallery.site.hu/u/Kento/Gerda/
poker

elvileg be tudják állítani. csak há nálam nem müx. nem tom métt.
múlt héten ugye kedden volt a minimum. le is voltam törve. azután egész az estéig nagyjából rendben volt minden. ma ismét a minimum alatt vagyok.
áááááá

Kép
kissmanó

Hát ez a tej mizéria...hmmm

Ilyen 3 hónapról én sem hallottam. Nekem pl. a jobb mellem egészen beállt, annyit termel, amennyit Áron kér. Utána nem is tudok fejni, már nincs mit. A balt kellene még stmulálni...dehát az nem igazán megy.

Egyébként Niki, szerintem neked azért "kell" fejned, mert ezzel stimulálod a melledet, hogy többet termeljen. Így jut az unokahúgodnak is!

Poker, üdv itthon!
Nekem sajnos nem sikerült megnyitni az oldalt...vlaki más?

Áron ma nagyon jól viselkedik (lekopogom :))
7kor kelt, aztán kb. 8ig bealudt, utána nem tudott aludni kb. 10-ig. Majd aludt 11-ig, evett, aztán 3/4 3-kor kelt. Megetettem, játszottunk kicsit, most megint alszik! :)
Kíváncsi leszek az éjszakára!

Beszéltem ma Tökmaggal. Velük is minden rendben! Tejcsi van bőven! Adél nagyon jó baba: Éjféltől reggel 6 ig alszik! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Ja Niki, nekem is a mobilitás miatt kell a kenguru. Hogy ne kelljen itthon ülnöm feltétlenül, ha nincs itthon az autó!

Nekem ma fáj a hasam - mintha meg akarna jönni... :?: :? :?

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok,

Nagyon hianyoztok, lanyok. A Balcsin vagyunk mar tobb mint ket hete. Most a Muvhazban vagyok, gyorsan atfutottam ezt a sok oldalt. :)
Koszi Mano, hogy hianyoltal. :D

Hatalmas gratula az osszes gyonyoru babahoz :D :D

Nekunk nincs tul jo idonk, de a gyerekek nagyon elvezik a kertet, gyumolcsoket, stb. Lorka jokat alszik kint a babakocsiban.

1 honapos suly : 5500 gr

Hetvegere hazamegyek, es jelentkezem,
sok puszi : Agi

KépKép
lys

Sziasztok!

Noémi: gratulálok az első hófordulóhoz! Milyen hihetetlen, hogy pár hete még pocakosan vártuk, hogy kinek mikor születik meg a babája, most pedig már azt várjuk, ki zárja a sort, és szép lassan töltögetjük az első hónapokat is :)

Tejci, nálunk is érdekesen alakul, bár szerintem egyenlőre elég Dávidnak, lemértem, öt nap alatt 150 grammot hízott, ez napi 30, ami, azt olvastam, jó. Úgyhogy nem stresszelem magam :)

Sosi: nekünk a 8. napon esett le a köldökcsonk, én meg azért voltam megijedve, mert túl korainak tartottam... mivel azt hallottam, hogy kb. két hetesen fog. Szóval Ti sem vagytok elkésve a 10. nappal!
Hasszorítót én használtam / használok, pár órára felveszem, szerintem használ, szépen visszament a pocakom, bár az biztos, hogy majd tornázni is kell, hogy hasonló legyen mint fénykorában :)
Kivitel: dokinőtől kérdeztem, ő azt mondta, hogy tíz előtt vagy négy után nyugodtan ki lehet vinni a piciket, először 5-10 percre, és ezt napról - napra duplájára növelve. De még mi sem nagyon voltunk kint, mert a legtöbbször szakad az eső meg fúj a szél...

Na most elrohanok uramért. Csináltam vacsira csilis babot neki, de olyan csípős lett, hogy ehetetlen :( :cry: Mit csináljak egy óriási tál kajával, ami erős mint a bűn, és ezt mindenki utálja?????
magdii

Magdi: küldd ide. Apa tuti felfalja, nincs olyan csípős kaja ami neki erős lenne.

Ági: no, akkor ha csak Balcsi miatt vagy eltűnve, akkor oké.
Várunk majd vissza.

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?