Új privát üzeneted érkezett!

Májuska, nagyon nagy drukk holnapra!!!!

skrisz72

A laptetőt is neked adom. :lol:

skrisz72

Skrisz, én is úúúúúúúúúúúúúúúúgy mennék és sütnék, meg segítenék, meg minden, de hát a csütörtöki várható beülti után a szombat ugye még korai lenne egy utazásra???? Sajnálom :(

Kép
majuska

Skrisz,hű, majdnem elcsíptem magam is!!!!! :D :wink:
Köszönöm és tudod mit: jó szokásomhoz híven megosztom most éppen pl. Puszival!!!!!!!! :D

Kép
majuska

Májuska, háááát. Az autóban zötykölődés nem annyira jó az első pár napban. Én is beszari voltam akkortájt. Nem merem mondani, hogy gyere csak, mert nehogy az legyen, hogy ha baj van, akkor meg magadat meg engem okolsz majd. Inkább pihenjél az első két napon. Utána már sétálgathatsz, hogy legyen vérkeringésed is.

skrisz72

Köszi, magam is így gondolom, hogy inkább pihenek, de egyébként soha nem okolnék mást egyetlen döntésemért sem :wink:
Majd kivárom a következő talit, amikor Puszival együtt már kismamiként mehetünk :wink: :D
Előre is szép szombatot és jó palacsintázást nektek, de addig még úgyis jövök itt!!!

Kép
majuska

Skrisz: majd sütünk reform palacsintát is! :wink:

Májuska: köszi a megosztást!

Baba: nálad Piri nénje kopogtatott már?

Jó éjt! *

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Májuska,
köszi a privit, megadrukk reggelre!!!!! (remélem, ezt már csak holnap olvasod :wink: )+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Skrisz,
fantasztikus ötlet és köszi :D
Ugyan még nem tudom, hogyan juthatnék el Hozzátok, de mióta fórumlakó vok, még 1 talit sem hagytam ki, most sem szeretném :wink:

Baba?
:roll: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszikám,
puszillak :P ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Jelentem pénteken mutatkozott piri, de szombattól számolom! Nem írom át a vonalzót, mert nekem ez most nem norm.vérzés, így én tényleg elvileg a hó közepén vagyok. Értitek? :wink:

babaimádó
Kép
babaimado

Puszi, Babi: akkor legyen ez az utolso mensi egy darabig :)

Majuska: +++++++++++++++++++++++++++++++++

Kalkata: holnap lesz akkor a kontroll? drukk+++++++++

Krisz: tokjo otlet ez a palacsintazas, ilyenkor ugy banom, hogy nem pest kozeleben lakom... :roll: pocaksimi

Szep napot mindenkinek!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Babim, szuper! Akkor indulhat a Gonal! Palacsintázás???

Puszika, hajrá tüszőcskék!

Májuska, +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Irises, mindjárt kezdesz te is!

Tilli, beszéld rá Babát, hogy jöjjön, neki van autókája. :wink: Vagy nem tudom, Puszedlinél hányan vannak már az autóban. Szerintem még beférsz oda. (Nani, Timi, Puszi meg Te)

skrisz72

Sziasztok!

Nagyon sűrű volt a hétvége, nem tudtam benézni.

Nemsokára kezdek én is... Majd meglátjuk :roll: . Tegnap épp azt gondoltam, hogy sikerülni kell, előtte azt, hogy nem. Így megy ez.

Drukk Májuska! Kérek minden szurizóst akciózós fórumlakót mutasson nekem jó példát :lol:

Jó palacsintázást Nektek!

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Irises
hajrá kezdés!!! :P
Ismerjük ám ezt az érzést! :roll:
(Tudod, mivel "tréfáltam meg" az agyamat? Végig azt mondogattam most januárban, hogy tuti sikerülni fog, a most következő időszakban! :P Nem beszéltem jelen időben, nem gondoltam rá, hogy most ennek a lombiknak kell sikerülni, csak a folyamatra koncentráltam :P Emlékszem, az őrzőben mindenkit megnevettettem ezzel, nagyon tetszett a többieknek ez a gondolkodásmód, és mondták, hogy jöhettem volna hamarabb, mert épp előttem feküdt ott egy csajszi, a pesszimisták "gyöngye", és már nem bírták a szövegét :? :P
Első ilyen "kísérletem" volt, mert az ezelőtti lombikoknál folyton csak azon járt az agyam, hogy "már megint nem sikerül", és lám :P
Nyilván nem csak ezen múlik, de ezen is!!!)

Nagyon drukkolok!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babim,
EZ AZ, VÉGRE!!!!! :D ++++++++++++++++++++++++++++++++

Májuska,
Veled vagyunk!!! :P +++++++++++++++++++++++++++++++++

Skrisz,
köszi!!! :) Még nem ígérem, de nagyon szeretnék menni! :)

Mindenkinek pusz! :P

tillidian

Till, Timi már lemondta. :( Gondoltam, hogy a kezdeti lelkesedés után azért várható a morzsolódás.

skrisz72

Köszi Till. Az utóbbi időben eléggé belefáradtam az egészbe, pedig az elején vagyok még csak... Belefáradtam ebbe a több mint 2,5 évbe. Semmilyen tragédia nem ért minket ezalatt, csak nem sikerült és kész. Utaztunk sokat, élveztük az életet, csak mindketten rettenetesen céltalannak tartjuk így az életünket.
Most rájöttem, hogy ez így nem mehet tovább, hinni kell, hiszen ez egy nagyon természetes dolog, miért is ne sikerülne, ha már ennyi mindent megteszek/megteszünk érte.
Bocs, csak jól esett leírni.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Skrisz, szerintem nekem most nem fog menni, pedig szeretném a palacsintákat.

babaimádó
Kép
babaimado

Helló!

Till: gyere velem!

Baba: hajrá vérzés! :lol:

Irises: írd csak le mindig, amit érzel!

Kép

Kép

*puszedli*

Májuska sms:
"Lett 4 petesejtem, nagyon boldog vagyok! Várom a holnapot, hogy megtudjam, mennyi osztódott! Már útban vagyok haza, este fórum! Üdv mindenkinek!"

Szupeeeer!!! Randidrukkok mennek!!!! :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Irises,
teljesen tudom, mit érzel!!! Én 5 év pár hónap után "érettem meg" ennyire, hogy ki tudtam irtani magamból azt a rögeszmét, hogy mindenkinek sikerül, csak nekünk nem fog...nem is tudom, honnan vettem ezt, de sajna a negatív gondolatok úúúgy gyökeret tudnak verni az ember lelkében :oops: de TUTI, hogy ha odakerültek, ki is lehet irtani őket!!!!! Neked is menni fog!!!!! :P
/És Puszinak - és itt Mindenkinek - rengeteget köszönhetek! :wink: Igyekszem majd viszonozni!!! :D /

tillidian

Szép napot mindenkinek!

Irises, ilyen mélypontok sajna mindenkinél vannak, de ezt azok értik csak igazán, akik maguk is átmennek mindezen. Itt vagyunk jónéhányan :oops: Szóval csak nyugodtan...

Till, Vackor meggyógyult már?

Ranikó, grat a dobogó szívhez :)

Én ma itthon, iszonyú fejfájással, nem lettem volna képes ma értelmeset dolgozni :oops:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Májuska: 4 a kedvenc számom! Randidrukkok mennek!

Alle: jobbulást!

Kép

Kép

*puszedli*

Alle, jobbulást! :?

Májuska, veled örülünk!

skrisz72

Alle, Drága,
jobbulást!!! :oops:
Köszi, Vackor meggyógyult, már virgonckodik :P

(sajnos én meg rókázom :? )

tillidian

Alle: gyógyulj meg hamar.

Majuska: Ez az!!! Tuti randi! +++++++++

Mamiknak pocaksimi.
nemevi

Sziasztok Lányok!

Húúú, de sokat írtatok!

Tilli drága, most hogy visszajöttetek vidékről, megjött a jóidő :P

Májuska, gratulálok, drukk a randikhoz++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alle, jobbulást, gyors gyógyulást kívánok!!!

Baba, Puszi hajrá-hajrá+++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Puszi teccik a vonalzód!!!

Amina, igen, jól tudod :)

Úgy látom mindenki lekvárt és dzsemet főz! :D Nekem hétvégén meggylekvárt sikerült (persze édesítővel), isteni lett!!!!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Sziasztok!

Nem volt sok időm, meg a gépem is sz@rakodott, de vagyok.
Igaz, nagyon visszaolvasni nem tudtam...

rani, gratula a gombóchoz! :D

majuska, csak így tovább!!!

Timi, hűha! 14.hét.

Skrisz, Nektek már nem sok van hátra... :wink:

Mindenkinek megy a drukk :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
http://www.patty.fotoalbum.hu

Kaáli-Bp. dr Szmatona, 1. lombik sikeres.
2009.01.29-én megszületett, Zsombor Ferenc
s.bea

Majuska: hurrá! +++++++++++++++++ a randihoz meg drukkok!

Alle: jobbulást!

Baba, Puszi: ++++++++++++++++++++++ tüsző növesztő drukkjaim mennek!

Bea: sőt! Már 15. hét holnap, az én számításom szerint meg már vasárnap óta 15. hét! Nagyon megy az idő.

Kata: én fruktózzal főzöm a lekvárt! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi drága, énis :P

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Májuska örülök, drukk továbbra is.

Jobbulást Alle, pihenj. Sajnálom tudom milyen rossz ez.

Kérdezni szeretnék valamit Tőletek:
Kért tőlem a doki egy általános vérvételt a háziorvostól. Azt szerintetek a supre előtt kellene elintéznem, vagy mehet később is? Módosít ez valamit a vérképen? Köszi a válaszokat, sajnos egyáltalán nem értek ezekhez a dolgokhoz.

irises

Lányok, nagyon köszönöm Tillnek a hírhozást és nektek is a sok kedves hozzászólást és drukkot! :D

Hazaértem,és nagyon szúrkált lenn és görcsölt, aztán aludtam egy jót és már sokkal jobb!!! Reggel és altatás előtt elkapott egy iszonyat hányinger :shock: , azt hittem így el sem altatnak :? , de nem volt semmi baj....
Remélem a randi is jól sikerül, és a kiskatonák kibírták a sokat emlegetett megpróbáltatást és ügyesek lesznek :wink:
Eddig fele szokott megtermékenyülni, így 2-nél boldog, ennél többnél nagyon-nagyon boldog leszek!!!!! Holnap megtudom mennyire :wink:

Az optimizmust én is gyakorlom, Irises, ne tudd meg hányszor éreztem úgy, ahogy ti is írtátok :oops:

Megyek még pihenni, holnap többet!!

Kép
majuska

Sziasztok!
Raniko!!!én még nem gratuláltam!!!De most megteszem!!!!!Gratula!!!ne aggódj! Rendben lesz minden!

Irises! Sajna nem tudok válaszolni a kérdésedre, mert én sem értek hozzá, de ne feledd, én nagyon drukkolok meg gondolok rád, ,bár nem követtem még visszafelé a hozzászólásokat, de érzem, hogy jó úton jársz!Igen: baromi nehéz!!!!!!!De hát küzdjünk!!!!!!4
gysmintlegyen

Irises, nem tudom, de nem hinném, hogy változást okozna.
Majuska++++++++++++++++++++++++

Szerdán jön valaki reggel?

babaimádó
Kép
babaimado

Irises: Azt mondod, hogy általános vérvétel. Akkor lényegében mindegy, mert ha igaz, akkor a hormonértékek változhatnak, az általánosak nem. Ha nem vagy biztos benne, inkább telefonálj, a lányok nagyon segítőkészek. Hajrá!

Majuska: Millió drukk a randikhoz! Siess a hírekkel holnap! Bár én estig dolgozom, de jövök!!!

Puszi:Hajrá, szurikat betölteni!

Mindenkinek jó pihenést! Holnap fórum+!
nemevi

Májuska szorítok nagyon.

Köszi a válaszokat, azt hiszem még a supre előtt elrobogok dokihoz.

Köszi Sminti a drukkolást.

Baba én nem értem hogy számolod és miért jött meg a közepén, de Te biztos tudod és így van jól :lol: (A hozzászólásod alapján:))

irises

Igen-igen, felhívom a lányokat! Köszi Nemevi.

irises

Irises: én szerdán megyek ált. vv.-re, lehet Supre alatt menni.

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!!

Májuska hatalmas gratula mannek a drukkok a randihoz!!! :wink:
Holnap remélem megírod hogy mind a 4-en szuperül vannak!Drukkkkkkkkkk!!! :wink:

Gysmitlegyen nagyon köszönöm!!!

Tudom, hogy minden rendbe lesz én is Tilli gondolkodásmódját vallom!! :D :wink:

Puszi, Baba én minden nap megyek de potos időm nincs úgy fél 11-körül szoktam felérni!

Kép

Kép
raniko

Szép estét!

Rani! Még nem gratuláltam! Nagyon ügyi vagy, csak így tovább!!! :lol:

Baba! Én szerda reggel megyek, 9-re van időpontom. (Már korábban ott leszek, mert "hajnalban" indulok.) Te mikor leszel? Drukk! ++++++++++++
Puszi! Neked is +++++++++++++++++++++

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Jaj! Májuska! Bocs, kihagytalak :oops: !
Randidrukkok mennek! +++++++++++++++++++++++++++++

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Rani: szerintem akkor találkozunk holnap! :)

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Majuska, gratula, és szép holnapot!

baba, Puszi ++++++++++!!!

Egyébiránt meg mindenkinek drukk!!!

Ma családnapoztam : rokonlátogatás. Nagyon klassz volt, sokat beszélgettünk.
Megnéztük az áradó Dunát is,ahol aranyos dolog szemtanui lehettünk. 2 kisfiú sok papírhajót készitett és ráeresztették a folyóra, majd örülve-ugrálva követték az útját.

Nálam a palacsintázás áll. :)
nani72

Májuska:
szívesen! :D Máskor is! :wink:
randidrukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mikor telcsizel?

Baba, Puszika :P

Bols, drága! :D
Hajrá start!!!! Gyere majd, mi volt szerdán!+++++++++++++++++++

Nani :P
ez aranyos! :D

Kalkata,
puszillak! :P

Amina? :roll:

Alle,
Nálad mi a köv lépés? :)

tillidian

Bols, Nani, én 8-ra megyek K.P.hez.

babaimádó
Kép
babaimado

irises:
akkor leírom. A ciklus 1-12.napig fogamzásgátlót kellett szednem. A Suprefactot a 7.től kell szúrnom folyamatosan. A fogi abbahagyása megvonásos vérzést okoz. Ez volt most. De ha azt nézem, akkor ez nem mensi. A 17-19 nap kell mennem uh-ra. Ha jól értelmeztem, akkor nem a megvonásos vérzéstől számolva, hanem az eredetitől. (Holnap kiderül, jól értettem-e.)Ezért van az, hogy úgy írom, hogy a 18.napon vagyok és nem azt,hogy a 4.en.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba: ez jó kis nyakatekert stimu lesz ezek szerint. :shock:

Majuska: +++++++++++++++++++++++++++++++++

Minden akciózónak mennek a drukkok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Babi igen kicsit bonyolultnak tűnik, de a lényeg nem ez, hanem, hogy Te tudd követni és eredményes legyen. Drukk a különleges stimudhoz!
Májuska várunk a hírekkel.
Köszi Puszi, akkor nem rohangálok. Már kicsit vissza kellene vennem a tempóból, elvégre hamarosan kismami leszek :lol:

irises

Bols, te most konzira mész?

Májuska, gyere a jó hírekkel!!!

Baba, nekem tetszik ez a fura protokoll! Meglátjuk, miből lesz a cserebogár!

skrisz72

Babi,
így van, hajrá "különcködés"!!!!! :P

Májuska
:?: :roll: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszedli,
hajrá mára :P +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Lányok, köszönöm a hiányolást!!!
Nemrég kaptam a hírt, hogy 3 szépség indult osztódásnak, és mit írtam tegnap???? Azt, hogyha 2-nél több embrike lesz, akkor nagyon örülünk!!! :wink: :D Így is van! :D :D :D
Holnap 12-kor telefon, aztán ha minden igaz csütörtök du. beültetés!!! Fagyi nem lesz, az első 2-nél sem volt, de az akkori 1 és 2 embriók után most szép fejlődés a 3.
Mit szóltok??? Hogy hangzik a 3.lombik 3 embrióval???? Nekem tetszik ez a bűvös 3-as szám!!! :D

Mindenkinek drukk, én is várom ám a jó híreket!!!!! :wink:

Kép
majuska

Majuska: ez szuper! :D Nagyon ügyes kis sejtecskék és most már kis babakezdemények! Osztódó drukkjaim mennek! Csütörtökön csodás virágokat kapsz majd vissza! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Májuska, az én szerencseszámom a 3! Kívánom, hogy neked is szerencsét hozzon!+++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?