Köszi Csajok az együttérzést, no igen eléggé sajnálom magam épp, nem is rakok fel fejet
Skrisz, mert még füstöl
Till!
No igen, ennél egy kicsivel kevesebb korkülönbségre gondoltam, olyan cca. 2,5-3 évre. Persze az én számításaim mit sem érnek, erre a Kiscsávóra is 6 évet vártam, szóval örülni fogok az esetleges Kistesónak, ha jönni akar, bármikor
Ági!
Nem is igazán a nyűgre 3 (4) gyerekkel gondoltam, mikor gyorsnak írtam a tempót, inkább amiket később írtál, eü. kockázatok etc. Pláne császár után. Én is nagy ikerparás voltam-vagyok, naggyon nem akartam, körülöttem sokkal több volt a komplikált ikerterhesség, mint a nem problémás.
Képzeljétek a 2009. júliusi topikban ma 3-as ikerlányok születtek (spontán fogantak), én ott csak olvasó vagyok, csak magamban károgtam, meg sorakoztattam fel az érveket a redukció mellett, erre teljesen rám cáfolt, teljesen tuti terhesség volt (na jó, biztonsági kórházas már vagy 3 hónapja), de ott gyakorlatilag csak őrizték a kismamát, és elhúzta 36 hétig
Csak egy héttel fiatalabb várandós, mint én
Emlékszem rá mikor összecsaptál a Cirisesekkel, szívemből szóltál, én is nehezen hagytam szó nélkül, naiv lánykák. De mindenki annyira balek amennyire akar.
Nuszi!
Nem nő volt, hanem egy fiatal pasi. Pedig ha nő lett volna, biztos az irigységre fogtam volna én is
Na de kell egy kis önbizalomerősítés, tehát az elméletem:
A. Megbuktam mert sík hülye vagyok.
B. Megbuktam, mert annyira dögös vagyok még mindig, hogy a tanárom nem bírta feldolgozni gyönyörűséges látványom és újra látni akar.
Okés, a
B-t választom....
Vanda!
De. De most már evvan, már nem táncolok ki....... meg még szeretem is botor módon......általában, nem épp most
Konak!
Sajnálom a hányást
Pocsék lehet.
Nem akarsz vonalzót csinálni?? Úgy mindig látnánk hogyan is álltok épp.