Új privát üzeneted érkezett!

Vagyok, csak itt van az 5 éves unokaöcsém, és hát elég strapás, még úgy is, hogy Anyukám is itt van, és övé az oroszlánrész. :shock:

Nyulasz, itt is drukk, nekem meg holnap délelőttre kéne, hogy minden rendben legyen az UH-n...

Csomee, Katavirág, nagyon szorítok, hogy minden jól alakuljon!

Juhar, ügyik vagytok! De hogy 10. cn-on punkció, ráadásul 14 sejt? Aztaaa! :shock:

Májuska, arra gondolj, hogy MINDBEN LESZ PETESEJT! (A gondolat teremtő ereje, nekem most legutóbb bejött! :wink: )

Bridget, dönts ahogy jónak érzed, és az lesz a jó döntés!!

Biztos nem írtam le mindent amit akartam, de kidőltem....

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Köszi a drukkokat.

Külső mészáj nyitva,és a méhnyak is rövidült.2100 az érték,sajna már nem 3000-es. :( Maradhatok itthon,de vizszintes közeli állapotban.3 hetet még ki kell így húzni.Hétfön labor,két hét múlva szülőszoba látogatás,a dokim magánrendelésére már csak egyszer kell mennem,3 hét múlva.

Juhar,randidrukkok mennek!
Rana,neked a mai uhuhoz+++++++++++++++++++++++++
Májuska++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Szép jó reggelt!

Álmos vagyok... :roll: Nagyon éberen aludtam, pisilni is kellett és minden átfordulásnál felébredtem. :?

Tegnap megjött az AFP-m,amiről kiderült, hogy nemcsak azt néztek, hanem egy csomó mindent és a lényeg, hogy mind negatív. :D (Azóta néznek ennyi mindent mióta a Debreceni Egyetem vette át a barcikai kórházat.)

Részletek:
AFP:1.21
hcg: 0.55
SP1:1.45
PAPP-A 0.72 ezek mind MOM

Nyitott velőcső kockázat:kisebb mint 1/10000 negatív
21-triszóma kockázata: 1/4579 negatív
18-triszóma 1/50000 negatív
UH:hétfőn.

Csomee, Katavirág
Sztem minden rendben veletek, csak később volt a pé vagy a beágyi. :D

Nyulasz
Hát akkor pihengess amennyit csak tudsz!Hadd maradjanak bent a babákok amíg lehet. :)

Juhar
GRatula a szép eredményekhez!

Bridget
Örülök, hogy párod így támogat mindenben! Sok sikert a következő és reméljük egyben utolsó-hisz sikeres- próbálkozáshoz!!!+++

Rana
Én is hiszek a pozitív gondolkodásban!!! :D

Kép
vizkriszisback

Csomee, Katavirág
Drukk, hogy legyen ott babácska!

Akciózóknak nagy drukk!

Nyulasz
Vigyázz magatokra! Tessék sokat pihenni!

Vizkrisz
Csinos vagy!
Gratulálok a jó eredményekhez!

Megszületett a barátnőm kislánya :lol:
(33+4-nél 2320g és 46cm).
Majd meglátogatom őket!
Vendég

Mabe,
jó egészséget, sok erőt és tejcsit az új kis családnak.
Ennél is több gyerekmosolyt, kacajt és vidámságot nekik. :D :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Jó reggelt!

Csak gyorsan, mert elutazunk! Vasárnap este jövünk haza, amint tudok jövök! Addig is drukkolok mindenkinek!

Szép hétvégét!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

13 megtermékenyült!!! :lol: Elviszik Őket blasztóig. Úgy néz ki szerdán lesz beülti.

Drukkok mennek mindenkinek!!

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Sziasztok!

Juhar! Gratula!Megy a drukk tovább!!!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Helló!!!!

Juhar: de ügyesek!!!!!! Tuti siker!!!!!!!! :wink:

Nyulasz: akkor pihi ezerrel!!!!! Drukkolok!

Csomee: jó hétvégét, majd jelentkezz!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Köszi csajok,pihenek.

Juhar,nagyon ügyik vagytok!
Csomee,jó pihenést!
Májuska?
Rana?
Vendég

Nyulasz!
Drukk, hogy még néhány hetet kihúzzatok!

Ez olyan szép:
http://www.youtube.com/watch?v=beF7ayuKx1w

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Még egy kérdés: van itt aki a győri Kaáliba jár?Úgy hallottam, hogy ott más gyógyik vannak, meg PICSI is.

Bumi

bumi1979

Juhar, ebből aztán válogathatsz! Drukkolok, hogy minél többen eljussanak blasztóig! :D

Rana, gyakorolj csak! :wink:

Nyulasz, akkor pihi ezerrel!

Kriszi, nagyon szép eredmények. Örülök.

Puszi, Baba hajrá mensi!

Májuska, még mindig: +++++++++++++++++++++++++++++++

Csomee, Katavirág, különdrukkok mennek!

Kép

skrisz72

Sziasztok!

Csomee: drukkok mennek a Picurkának! :-D Jó utat!

Juhar: ez igen!!! :-D

Rana: akkor most gyakorolsz a Kiscicákra? :wink: de szép is lesz, amikor ketten kétfelé futnak, egyik szemed itt, a másik ott :lol: Drukk a mai UH-hoz! :-)

Májuska: én is csak megerősíteni tudlak: POZITÍV GONDOLATOK! :-)
Jól vagy amúgy?

Mabe: Diaphyllint bírod? Gratulálok a barátnődnek! :-D Szép dúlya lett a babónak! És ő legalább az 50-es ruhákat is tudni fogja hordani :-)

Nyulasz: sajnálom a nyílást meg a rövidülést...de azért ezzel még jó darabig ki lehet húzni :wink: Persze a pihenés fontos, amúgy is kicsit sokat vállaltál az elmúlt időszakban :-)

Vkrisz: gratula a jó eredményekhez! :-D drukk hétfőre!

Puszi, Baba: drukkhegyek Nektek is!!! :-D

Tücsi: sikeres hízást! :-)

Katavirag: drukkolok nagyon, szerintem bíztató, hogy van szívhang! :-)

Dezsi: teljesen jól csináltad az LH tesztet. Ha nagyon sok van belőle, napi kettőt is nyomathatsz. De a legtutibb, ha mostantól minden este randizol Apával.

Bridget: ja, értem, fagyasztatok. :-) Lehet írtad már, csak én nem vettem észre :oops:

Skrisz: Te nem pocakfotózkodtál mostanában?

Vanília: mikor Apa bejöhetett a fagyis beülti után, és megkérdezte, mi a helyzet, azt feleltem, TERHES VAGYOK! :-D és úgy is volt...
Az első beültinél is egész jól mentek a pozitív gondolatok, kb et+7-ig, onnan elbizonytalanodtam, és már nem tudtam eldönteni, mit érzek :roll: 15 lett a hcg-m, tehát sikerült is, meg nem is...

Voltam ma dokinál, Bendegúzt már 1652 grammosnak saccolta a gép :-) Viszont 2000-es a méhszáj, úgyhogy továbbra is annyi pihi, mint eddig és Diaphyllin. Ja, meg Candidám van a leletem szerint :roll: bár gyulladást nem látott a doki. Azért kaptam kúpot :roll:

Szép napot Mindenkinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, szép kis méretes baba. Nekem a 32. héten volt ennyi Eszter. :D Pihenj sokat! Nincs új pocakfotó, de a napokban gondolkodtam rajta, hogy kéne csinálni megint. :wink: Apa úgy sincs itthon, megyek csinálok egyet. Candida meg monnyon le!

skrisz72

Szezso: pihenj akkor, amennyit csak tudsz! Puszi a pocakra!

Skrisz: várom a pocakképet! Msn?????

Mensi még mindig sehol,.... :(

Kép

Kép

*puszedli*

Ezt sikerült alkotni:

Kép

skrisz72

Skrisz: csiniiiiiiiiiiiii Eszter-lak!!!!!!! Nagyon jól nézel ki!!!! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi: oké, pihenek :-) Ebben a ciklusban volt az a szép tüsződ? Nem csináltál tesztet?

Skrisz: hú, de nagyon csini vagy!!! :-D sugárzol a boldogságtól :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso: de, csináltam. ( a met miatt, mert Avandametet szedek, ha terhes lennék, azonnal vissza kellene váltanom a sima metre) De negatív. :(

Kép

Kép

*puszedli*

Bumi
Győrben is ua. gyógyszereket használják, mint máshol :wink:
(ezek a gyógyszerek vannak törzskönyvezve, ezeket lehet használni)

Szezso
Bírom, nem volt semmi gond.
Vigyázz magatokra!

Skrisz
Nagyon jól nézel ki :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszönöm a dícséreteket! :oops:

skrisz72

Sziasztok!

Skrisz, sugárzik rólad a boldogság, nagyon szép a pocód és te is!! :D

Rana jó, hogy jöttél és köszi a TITOK-ra való emlékeztetést :wink:

Puszi, sajnálom a negatív tesztet, de akkor küldök menishozó drukkot, hogy hamar gonalozhass!!! Jó??

Juhar, de szép szám :D , hajrá blasztók, és ugye már jól vagy és nyugodt vagy??

Én ma nem jól, feszít a hasam, jó nagy is, ma nyügiztem, szédültem, puffadtam, és sokat émelyegtem,alig várom a mai tüszirepit meg a holnap elvegetálását, és jöjjön végre az a 4 szép petesejtecske hétfőn :D fő az optimizmus!!!! :wink:

szép estét, holnap jövök!!!!

Kép
majuska

Skrisz
Szép poci! :D Csini vagy!

Tökre úgy néz ki mintha Eszter lábnyoma ott lenne a hasad a alján. :shock: Nézd már meg!!! :D

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!
Rana,miért nem jöttél?Rossz kislány,mi itt aggódunk érted! :wink:
Májuska,nekem is pár tüszivel ilyen érzéseim voltak,el sem bírtam képzelni,milyen lehet,amikor valakinek tizenvalahány van :shock: Hétfőre nagy drukk a négyesfogatnak! :wink:
Skrisz,nagyon csini vagy :D
Szezsó,akkor együtt pihizünk :D Mire kapod a gyógyszert? :roll: Szép méretekkel rendelkezik Bendegúz :wink:
Dezsinám,hol vannak azok a tesztek? :?: :?: :?:
Puszi,Baba hajrá kezdés :wink:
Katavirág,Csomee ++++++++++++++++++++++
Juhar,osztódós drukkok!
Bridget,hova lettél?
Vendég

Sziasztok!

[quote="mabe86"]Bumi
Győrben is ua. gyógyszereket használják, mint máshol :wink:
(ezek a gyógyszerek vannak törzskönyvezve, ezeket lehet használni)
/quote]

Én is azt hittem, de pénteken találkoztam egy párral, akik a 2 sikertelen debreceni lombikuk után mentek át Győrbe, és ők mondták, hogy tök más volt az egész. És ott sikerült nekik a lombik. Állítólag drágább gyógyszereket kapott, de rövidebb idejig, PICSI-vel volt a megtermékenyítés. Ezért lettem volna kíváncsi, hogy más mit mond. ugyanis ha a 3. lombik nem sikerül, mi is átmegyünk. Csak hát nagyon messze van, ezért kb dupla annyiba kerül majd, és hát gyűjtögetni kell, meg szabi is kéne jó néhány nap. Persze nagyon reméljük, hogy nem kell már ezen agyalgatnunk majd. Nagyon remélem, hogy a 3. sikerül. :)
Egyébként kártyából azt jósolták, hogy sikerülni fog a lombikunk. :)
Hááát, úgy legyen. :)

Bumi

bumi1979

Májuska!
megy a drukk! sajnálom, hogy ilyen rossz érzés. Én a 12 tüszit sem éreztem.

Skrisz!
Szép kismami vagy! :)

Szezso!
Hú, már te is a finishbe vagy!

Bumi

bumi1979

Drukkjaimat küldöm mindenkinek!!!

Bumi

bumi1979

Kriszi, sajnos nem Eszter lábnyoma. :D Ahogy oldalt feküdtem a ruhám összegyűrte a bőröm. Még PS-sel is korrigáltam a képet, mert úgy nézett ki a hasam, mintha hulla csíkos lenne. :wink: De szerencsére egyenlőre egy ránc sincs rajta. Milyen egy hiú dög vagyok! :oops: Minden nap kenegetem olajjal.

skrisz72

Sziasztok!

Nincs most időm, csak jelentem, megjött!!! :lol: Utoljára örülök neki! Most élje ki magát, mert 1 évig minimum látni sem akarom! :wink:

Drukkok mennek, este jövök!

Kép

Kép

*puszedli*

Szép vasárnapot!

Vagyok mostmár, csak sűrű hétvége volt, a kis unokaöcsém nagyon rendetlen volt (de nagyon aranyos is, meg egy csomót beszélgettünk a babákról meg a terhességről, olyan édes volt) , így nagyon be kellett osztanunk az energiáinkat, hogy bírjunk vele. Most mentek el, próbálom összeszedni magam meg a lakást. :D

Nyulasz, egyfolytában feküdnöd kell, vagy csak pihengetni? Doki mit mondott?

Juhar, szupiii! :)

Krisz, csini poci.

Bumi, tényleg megható kis film. Majd Apának is megmutatom, csak a végét nem, mert a méhlepény látványától elájul... :roll: Jó lenne, ha Debrecenben is gyakorolnák ezt az apai bőrkontaktust császár után..... :roll: Az ikreseken is feltette valaki, cikk is van hozzá: http://www.nlcafe.hu/babazzunk/20090626 ... _kispapak/

Puszi, nem is kérdeztem: hogy megy a vérhígító szuri???

UH: babákkal minden rendben, már olyan nagyok, hogy nem fértek rá rendesen az UH-ra. :D
Nyulasz, keresd már elő a 16. heti AFP-papírodat, neked milyen értékeid lettek? Csak mert én akkor megnyugodtam, hogy minden negatív, és nem is foglalkoztam vele tovább, de most a doki felidegesített, hogy miért nem mentem genetikai tanácsadásra. (A 21. triszóma nem lett olyan kis kockázatú 1:207 :( ). Hát mondtam neki hogy mert nem mondta senki, hogy menjek. :( Mondjuk úgyse mentem volna amniora, mert ikreknél a vetélés kockázata 1:50-hez. Még a 25. heti 4D UH-on is meg tudják alaposan nézni, hogy minden rendben van-e, ugye???? Doki szerint sokat kell pihennem. A méhszáj zárt, de csak UH-val nézte, és nekem sose mond ilyen 3000 meg 2000 értékeket.... :roll: Csak annyit, hogy zárt. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja és nekem súlyt se becsülnek soha. :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, enyém doki sem tud súlyt becsülni, mert gagyi az UH gépe. Csak a kórházban becsülnek súlyt és a 4D-s UH-on. Már úgy szeretném tudni, hogy mekkora Eszter.

skrisz72

Csajok,
írt nekem valaki püt?
Elméletileg kaptam levelet, de nem találom. :(

(szerkeszto@babanet.hu Új privát üzenet érkezett ma, 10:20)

hajnoca
Dunakeszi

Rana,nem kell egyfolytában feküdnöm,csak sokat.Többet,mint amit fenn vagyok,és nem az éjszakára gondolt.

Nekem nem volt AFP,belement a dokim is,és a végőnő is.De nyugi,biztos nincs semmi gond!A méhszáj értékét a kiskönyvedbe írja a doki,nézd meg.És örülök,hogy rendben vagytok!

Puszi,most utoljára éljen a mensi.És hajrá stimu!!!
Vendég

Bómami,én nem.
Vendég

Bumi
Csinál Kőrösi kisérleti dolgokat, de nem biztos, hogy az a járható út :wink:
Egy ismerősöm már 11 lombikot csinált végig Győrben :cry:

Puszedli
Drukk!

Rana
Nyugi! UH súlybecslés nagyon eltérhet a valódi súlytól!
UH-n mért adatokból számol egy értéket ki a gép. Egyébként se érdemes azzal foglalkozni!
Méhszájértéket vizsgálat alapján tudnak mondani, viszont a vizsgálat során fertőzés jöhet létre (az ember bőre nem steril és könnyen fertőző bacik juthatnak be a méhszájhoz)...és maga a vizsgálat is méhösszehúzódásokat provokálhat!
Pihenj, lazíts! (agyilag is :wink: )
Vendég

Mabe,az ember bőre :?: Én dokim húz gumikesztyűt :lol:
Vendég

Mabe,
ez komoly? :?:
Nem vesz kesztyűt a doki miközben vizsgál?
Ez durva!!!! :shock:

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca, én sem.

Nyulasz, nekem a magándoki sose ír a kiskönyvembe... :? A körzeti meg sose UHU-z.... :? :? :? :? És szted ha nekem azt írta a papíromra, hogy "szigorú pihenés", az mit jelent? (ülve dolgozgathatok a számítógépen gondolom, és a városba is bebuszozhatok, ha ott akad dolgom, ha napközben is le-ledőlök néha, ugye?)

Mabe, az én dokimon is kesztyű van... :shock: :lol: Nade ha ez a vizsgálat ilyet okozhat, akkor tényleg jobb, ha nem bolygat, csak uhuz.... :roll: Jó hogy szóltál, már teljesen laza lettem. :P :lol: :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ááááááááááááá... a doki húz kesztyűt... de az ember gátja is teli van bacival... :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Rana
Minél többet inkább vizszintes helyzetben!
Vendég

Jó estét mindenkinek!

Megjöttünk már késő délután, csak Kittivel bohóckodtunk, pihentem és egyéb elfoglaltságok voltak. Most kezdtem el visszaolvasni.

Juhar: Gratula a 13 embrikéhez! Csak így tovább!
Nyulasz: Pihengess, hogy a babók még maradjanak egy pár hétig!
Vkrisz: Nagyon jók ezek az eredmények!
Katavirág: Drukkok mennek!+++++++++
Dezsina: LH tesztet használod? Csíkosodik már?
Szezso: Bendegúznak már szép súlya van! Szerintem nem lesz kicsi baba!
Skrisz: Nagyon csinos kismama vagy!
Puszi: Hajrá kezdés!
Majuska: Holnapra nagy drukkok mennek!
Rana: Örülök, hogy jól vannak a babák! Az értékek meg biztosan jók, ne aggódj, minden rendben van!

Akinek név szerint nem írtam. annak is mennek a drukkok!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok :)

Bumi,
drukk, hogy bejöjjön a kártya jóslat!!! :wink:

Juhar,
bár ritkán írok, de annál jobban drukkolok!!! :P Hajrá osztódás!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Májuska,
10000-rel mennek a drukkok holnapra!!!! (azaz: mára! :D )
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi,
itt is hajrá kezdés!!!!!! Ezúttal SIKERÜLNI fog!!! :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek ölelés, Lányok! :P
(velünk minden ok, növekszünk :P )

tillidian

Szép jó reggelt!

Rana
Down-hoz a tarkóredőt már a 12. heti uh nézték elvileg, gondolom ott nem mértek neked rossz értéket és ezért sem kellett további vizsgálat.
Szigorú pihit gondolom az ikrek miatt írt a doki. :roll: Fura ez a rendszer a dokijaiddal. :?

Skrisz
Szóval nem az. :( De olyan. :lol: Én is kenem a hasam reggel , este...majd kiderül mit ér.A combom, fenekem meg narancsbőrössel kenem. 8)

Én ma megyek 10-re uh-ra.Kivi vagyok.Remélem mindent lemérnek amit lehet és megnézzük, hogy e szerint a doki szerint is kislány-e. :D Ma megint terheseset álmodtam, sokkal nagyobb volt a hasam álmomban mint valójában, megint forgolódtam, voltam is kint...bár gondolom ez mostmár egyre rendszeresebb lesz.

Pussz

Kép
vizkriszisback

Mabe, jó egészséget a mamának és a babának is! Elég szép súlya van, nem?

babaimádó
Kép
babaimado

Juhar, drukk szerdára.Szép eredmény.
Én szerdán megyek dokihoz. Remélem, indul a Gonal majd.
Puszi+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Skrisz:dönöjűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Majuska!
Nagy drukk mára!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++

Puszi!
Akkor hajrá kezdés!!!!!+++++

Baba!
Drukk, hogy kezdhess!!!!+++++++++

Skrisz!
Szép poci!!(Tényleg olyan , mintha lábnyom lenne :D )

Bumi!
Nagyon megható a film!
Én bár Győrbe járok, de egyenlőre nem látok különbséget. Ugyanolyan gyógyszereket kaptam, mint a többiek. Bízz az orvosdban és Magadban. A 3. sikerülni fog!!!!! :D

Ma reggel egy kéményseprő ébresztett. :D Holnap kell telefonálni,hogy hányan jutottak tovább.

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Sziasztok!

Drukkok ma is :wink:

Rana,én sem értem,most akkor két nőgyógyászhoz jársz? :shock:
És azt írta a papírodra?A szigorú pihi nem azt jelenti,hogy néha ledőlök egy picit :!:
Az ülés sem túl jó,az a lényeg,hogy a méhszájra ne nehezedjen súly,amitől nyílhat.Fekve nem megy?Én úgy nyomom.Buszozni nem szoktam,és mostantól autóba is csak ha muszáj....és vajon miért írt szigorú pihit?És a körzeti mit csinál? :roll: Ő sem ír a könyvedbe?

Mabe,én gondoltam,hogy a mi bőrünkre gondoltál,nem a doki kezére :lol: csak nem bírtam kihagyni :wink:

Vkrisz,jó kukucskálást :D

Bumi,én is remélem bejön a jóslat! :wink: Mindenesetre megnyugtató :D

Juhar,Májuska,Baba,Puszi++++++++++++++++++++++
Csomee és Katavirág nektek extra+++++++++++++++

Dezsinám,hol vannak azok a tesztek?
Vendég

Jó reggelt!

Babim, hajrá uhu, aztán meg Gonal!++++++++++++++++++++

Puszi, most aztán gyerünk, húzz bele!!++++++++++++++++++

Májuska, mára drukk!

Katavirág, Csomee, +++++++++++++++++++++++++++++++

Juhar, nagyon izgi! Remélem jó sokan lesznek holnap is!

skrisz72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?