Sziasztok!
Hú, nagyon felpörögtek az események! Pedig igyekszem nem lemaradni, dehát picúrka mellett nem sok idő van netezni!
Köszönöm a válaszokat a csípőszűrésről. Már elkezdtem tornáztatni, remélem nem lesz majd gond vele. De azért megnyugtattatok, hogy mást is riogattak az orvosok. Nem tudom, mi szükség van erre, amíg nem biztos semmi???!!!
Cunci, én kaptam felicitas csomagot, két fajtát is. Jött egy nővérke, hozott egy kartondobozt és ha kitöltöttem egy kupon féleséget akkor kaptam még egy nagy szatyrot is. Elég jó dolgok voltak benne!
Marcsi, sajnos az én babakocsim is terepre való típus. Nagyon örültem neki, mikor megvettük, de már én is elgondolkoztam rajta, hogy egy boltba majd, hogy megyek be vele???!!!
Odáig elsétálok vele, de aztán???!!! Szerintem kicsit megdöntheted nyugodtan. Én majd szeretnék neki a lakásba pihenőszéket venni, mert már most látom rajta, hogy zavarja, hogy nem lát ki a mózeskosárból és hát az is meg van döntve egy kicsit. De a hordozóban szerintem se legyen sokáig, abban nagyon összegörnyed!
Azt hiszem, Ritáékat ma már kiengendik!!!!
Már várom, hogy jöjjenek!!
Emma baba is nagyon nyűgös most már 3-4 napja! Nagyon igényli, hogy a karomban legyen, sétálgassunk ami tök jó, csak éjszaka macerás egy kicsit. Ja, és persze tejcsi nuku. És sajnos lehet, hogy az is közrejátszik, hogy nem tudok enni, inni úgy mint ahogy kéne. Egyszerűen elfelejtem! Mióta megvan a pici, saját magamat nagyon háttérbe szorítottam. Sokszor csak délután jut eszembe, hogy jé, majd szomjan halok, inni kéne valamit!
Mától meg még nehezebb lesz, mert a férjem már visszament dolgozni!
Babás kismamák! Ti mikortól vittétek ki először a babákat? Emma most csütörtökön volt 2 hetes, eddig a lakásban levegőzött, tárva nyitva van minden ajtó-ablak, de kivinni még a teraszra sem mertem ebben "szép" időben! Szerintetek mikor próbáljam meg megismertetni a világgal??
Szép hétvégét mindenkinek, pussz