Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!
Köszönöm a válaszokat meg a tanácsokat.

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Nyulaszkám, nagyon köszönöm! Most egy kicsit elbizonytalanodtam, mert azt reméltem, hogy puregont és Merionalt kapok, mert eddig ez a kettő vált be... a gonalt bizti nem fogom megpróbálni, mert az volt a legnagyobb kudarc nálam (ló adagban kaptam és 1 tüszőm se lett) Igen, antagonista protokoll lesz, de ahhoz el kéne érnem az 50 kilót (sajna lefogytam 46-ra), szóval szeptember körül talán neki futhatunk ha minden jól megy! (Egyébként már nagyon várom, teljesen biztos vagyok a sikerben!,-)) Puszi a pocakodra! :-)
Vendég

Megírtam,erre kitöröltem :evil:
Tücsikém,nem a gonálon van a hangsúly,nyugodtan mehet helyette puregon vagy merionál,vagy mindkettő.
Tényleg nagyon lefogytál :shock: Hány centi vagy?Gyógyszertárban lehet kapni fehérjeitalt,nutridrink a neve,orvos fel tudja írni,úgy olcsóbb,fincsi ízekben van,és műtétek után szokták általában adni,ha valaki nagyon lefogy,legyengül.
Szeptemberben nagyon-nagyon+++ :D
Vendég

Sziasztok!

CSak gyors bekukk...

Csomee
Ez jól hangzik.:)

Bridget
Nehéz döntés...fogalmam sincs. :roll:

Ma fájdogál a jobb oldalam lent, ahol a comb találkozik a törzzsel.Akkor fájt először, amikor ültem vagy 1 órát és utána felálltam...utána is főleg így fájt. Most jut eszembe:amikor kamaszkorunkban nőttünk, nem ugyanez volt a fájdalom?Ez a méhszalagok nyúlása? :shock:
Amúgy jól vagyunk, hasam nődögél (majd rakok képet vmikor), jövő kedd védőnéni.

Drukkhegyek akiknek kell!!!+++

Kép
vizkriszisback

Csomee,
de, nekem is ilyen bonyolultan indult. Eleve 2 petesejtem lett, amiből az egyik úgy nézett ki, hogy nem indul be, utána meg - annak ellenére, hogy ET+14 körül 962 volt a hcg-m, nem akart látszani semmi 5 hétnél, végigparáztam a karácsonyt, csak utána mutatta magát. - Most már nem parázok ennyit, most épp csuklik szegénykém, de legalább tudom, hogy él.
Drukkolok továbbra is!

Juhar,
szuperdrukkok holnapra! És szólj a dokinak a túlstimuról, mert ha most adnak infúziót, talán megúszod a kórházat.

Skrisz,
ne is mondd, én a múltkor vettem egy tök szexi fehérneműt, ami persze most épp nem jön rám és nem is állna valami szexin - de nem akartam otthagyni, még jól fog jönni :lol:

Tücsi,
jó hallani felőled, most sikerülni fog. Tessék sokat fagyizni a nyáron :lol: Te legalább büntetlenül megteheted... :roll:

Kép
kisbuta

Nyulaszkám 164 cm vagyok, sajnos nem tudjuk miért fogytam, bár erősen gyanakszunk a MET-re! Nem rég kiderült hogy hiányzik egy emésztőenzimem (lipid) és ezért nem tudok hízni, mert nem szívódik fel a tápanyag a szervezetemben, de azt nem értem hogy ez mindig is volt vagy esetleg a MET iktatta ki?! :roll: Nem tom' nagyon kíváncsi vagyok mit mond erre Tűű doki... Köszi, hogy írtad ezt az italt, mindenképpen beszerzem, nagyon szeretnék hízni! Előre is köszi a drukkokat!;-)

Kisbuta, sajnos nem fagyizhatok büntetlenül mert az inzulinom MET mellett is iszonyú magas lett...22-es csapdája: édesség nélkül kellene híznom... :?

Puszka nektek!
Vendég

Tücsi: drukkolok Neked nagyon! Majd írd meg mit mondott Tűű dr.!

Itt villámlik, jégeső, eső,....áááá!!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Skrisz: Majd, ha a doki is megerősíti, hogy tényleg ott van a baba, akkor áttehetsz a kismamák közé. Köszönöm!
Hajnóca: Nagyon cukik a képek!
Juhar: A holnapi punkcióra mennek a drukkok!+++++++++++
Nyulasz: Igen, duplázódik. Ez még belefér a36-72 órás duplázódási időbe. De majd holnap a doki megmondja mi újság.

Egytől-egyig mindenkinek nagyon köszönöm, hogy ennyit gondoltok rám és drukkoltok! Bízom benne, hogy meglesz az eredménye!

Jó éjszakát!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok :!: Visszaolvasni nem tudtam, csak helyzetet elenteni jottem. Azert remelem, az elmlt 2 hetben tortentek itt pozitiv dolgok is :!:

Velunk meg mindig minden ketes. Hcg-m emlkedik, de lehetne magasabb is, most epp 20000. Viszont az UH ha mutat is dobogo szivecsket, minden egy hettel kisebb a vartnal. Azt mondjak, meg barmi lehet. Egeszseges baba es veteles is, kuret. Varakozunk...
katavirag

Kérdezni szeretnék: itt olvastam, hogy valaki írta, hgoy Győrben hol végeznek IR mérést? ez egy külön intézet, vagy olyasmi, beutaló nem kell, hmmm? emlékszik rá valaki? köszönöm!

puszi a pocakokra!

Kép

Kép
julika79

Jó reggelt!
Gyors bekukk még indulás előtt.Ma úgy néz ki minden rendben.Eddig semmi bajom. De mindenképpen szólok az orvosnak.

Katavirág!
Drukk, hogy minden ok legyen!+++++++++++
Mikor mész UH-ra?

Juhar

juhar

Juhar, nagyon drukkolok.Majd gyere a hírekkel, amikor tudsz, vagy üzenj valakitől.

Katavirág++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tücsi, szupi, hogy összeszedted magad és nagyon fogok drukkolni neked.

Csomee, Puszi+++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Juhar, drukk mára! Gyere, ha felébredtél! :D

Katavirág, mikor mész legközelebb UH-ra? Sokat gondolunk rád!

Csomee, jaj de kíváncsi vagyok, mit mond ma a doki!

Bogyimami, jót derültem a képeken. Csak későn vetted észre, hogy elcsent egy tollat Bó? Vagy te adtad a kezébe, hadd gyakoroljon? :wink:

Bébike, remélem már sikeresen túlvagy a laparon. Ha hazaengedtek, majd írjál ám!

Szurizók, hajrá!!!!

skrisz72

Juhar,nagy drukk mára!
Katavirág,úgy látszik a tavaszi fáradtság a pocaklakókra fokozottan hat.Szerintem egy hét lemaradás nem nagy,és ha van dobogó szivecske,nem is értem,hogy mi lehet a kétesélyes :roll:
Csomee,ez nagyon jó,hogy duplázódik,csak így tovább!
Julika,csajok jól vannak?Ikerkocsit vettetek már?
Tücsike,sajnálom,hogy magas az inzulin.Egyszerűbb lenne úgy hízni,hogy ehetsz bármit.
Májuska,neked is++++++++++++++++
Bridget,sikerült döntened?
Vendég

Uhh, Nyulaszkám, nemrég drukkolotunk neked a lombikhoz és tessék, már lassan itt a szülés :shock: :D

babaimádó
Kép
babaimado

Vkrisz,
szerintem neked a medencecsontozatod rendezkedik. :D

Csomee,
ez természetes, hogy drukkolunk annak, hogy minden rendben legyen. :D
HCG emelkedj, dobogó szívecske mutatkozz!!
Csomee lelke megnyugodj, hogy majd anya ne unatkozz
- on.
:lol: :lol:

Köszönöm mindenkinek Bót dicsérő szavait. :lol: :D :D

Olyan gyorsan telik az idő, hogy már a szülinapját kell lassan szerveznem és kigondolni mit is akarok aznap főzni, sütni. :wink: :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Juhar
+++++++++++++++++++++++++++++++++

Katavirág,
nagyon drukkolok. Tudod, a babák nem olvasták azokat a könyveket, amiket róluk írtak, szóval lehet, hogy attól tök rendben van, csak ilyen alternatív.
+++++++++++++++++++++++++++

Csomee,
nagyon várom a híreket és a drukkolok!

Tücsi,
jajj, én szamár, elfelejtettem az IR-edet... :oops:
Kíváncsi vagyok, mit tud mondani Tűű doki.

Mindenkinek drukk, kinek mihez kell:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kisbuta

Tücsi, a body building shop-okban kapható tömegnövelők nem jók neked? Kérdezz rá a dokidnál.

skrisz72

Sziasztok!

Nyulaszkám, ma reggel beszereztem a nutridrinket, ezer hála és köszönet érte!!!

Puszikám, megírom, és pusszanatalak!,-)

Babaimi, nagyon aranyos vagy köszönöm, én is drukkolok ám neked a háttérből! Szoktalak olvasni benneteket, szóval figyelek!;-)
Butácska, nem vagy szamár egy nagyon kedves kismami vagy! Pussz!
Vendég

Skrisz, vicces, hogy ezt kérdezed, mert éppen ma akarom újra kezdeni a súlyzózás! :lol: Egyébként a páromban is felmerült ez a kérdés, de én félek az ilyen "szerektől", vagy ez ugyanaz mint a nutridrink? Ahogy elnézem ez sem egy egészséges cucc: szacharát, szója meg ilyenek vannak benne... :roll:
Vendég

Tücsi, mikor kondiztam, én is ettem tömegnövelő port. Van abból olyan, ami nem szójás. Azoknak ráadásul jobb a felszívódásuk is.

skrisz72

Sziasztok!

Bébike: :?:

Juhar: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Katavirág, Csomee: drukk a babáitoknak, hogy erősödjenek!

Baba: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Skrisz, akkor ennek is utánna nézek, nagyon köszönöm! Mi lenne velem nélkületek!? :oops:
Vendég

sziasztok!

Csomee!!!
most már annyira drukkokok, hogy duplázódjon, hogy belekékültem :P nagyon örülök, hogy további remények vannak! Muszáj, hogy ott legyen a baba :!: :!: :!: :!:

Katavirág!
megadrukkok! Gyere a hírekkel mielőbb!

Tücsikém!
csakhogy újra!!! Nagyon drukkolok neked!!!! nekem még sosem volt antagonista...

Hajnoca!
aranyosak a képek :)

Nyulaszom!
hiányzik még az Eisprunghoz egy-két nap!
és ezt Szezsónak is jelentem:
csináltam tegnap egy lh-t! Nos úgy emlékezem, hogy nem kell az első pisiből csinálni, igy késődélután lőttem el a tesztet...
alig látszódik halványan a tesztcsík, nagyítóval kell keresni :( le is lombozódtam :( de apa azt mondta, hogy addig gyakorolni kell :P :oops: :P
ma újra csinálok egyet és lefényképezem és akkor légyszi segítsetek kielemezni...
ugye jól tudtam, hgoy nem kell eső pisiből? :?: :roll:
dezsina

Sziasztok!

Dezsi!
Az lh-t mindig délután, vagy este kell csinálni. Úgyhogy pont jól csináltad.

Kata!
Megy a drukk tovább!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Na itt lennek en is :)
Kép mindenkinek az oszinte velemenyt! :wink: es legfokepp ezt:
[quote]m írta:i így is-úgy is nagyon drukkolunk neked!
Marha jol esik csajok koszonom :wink:

Nyulasz
Igen sikerult :wink: Pusszancs draga volt amit irtal :wink:

Hajnoca
Ugylegyen :D Lanyodnak meg haromszoros hipp-hipp-hurra a bilizesert 8) Kép

Skrisz
Lelkileg birom azzal nincs baj sot en egyedul jobban megbirkozom barmivel...csak a doktori resze miatt ockodtam kicsit...hogy most tuti jo ez igy mehet :roll: de mar nincs bennem ketseg affelol se :wink:

Szezso
Apacskanak a katonait fagyasztjuk :roll: mar ma kertem tegelyt es hetfon viszem az agyagot...mivel o nem tud halasztani semmikepp...igy is azert lett kitolva idaig,hogy nekem ment volna meg 1lombik de ugye nem kezdhettunk mert magas lett 3.cn-en a E2-m :?

Annmari
Latom egy huron pendulunk :wink: En is igy gondolom :wink: es en is ngyon de ngyon szoritok neked a babaert :) Mivel edn is kapok gyogyot az FSH-em tuti jo lesz...elozo ciklusban is 3volt 3.cn-en :wink: persze tudom ez nem jelenti azt hogy meggyogyultam de mehet a stimu 8) es ez a lenyege mert ugye az elsonel a 16-os eredmenynel a dokim nem javasolta a szurit :?

JUhar
Nagy kalappal mara....istenem ezek olyan jo napok en legalabbis szarnyaltam a boldogsagban :) pedig ez meg csak a punkcio :wink:

Hazitucsok
Hajra kovi ciklus 8)

Katavirag
Meg meddig kell ilyen bizonytalansagban lenni :roll: nagy nagy drukkok neked :!:

Vkrisz
Kepet varjuk 8) te legalabb mindig hozol neznivalot 8)

Majuska
Ezt jol megaszontad :lol:

Dezsi
Orulok,hogy ujult erovel ismet itt vgy :wink: Igen lh-tesztet elutan kell es nyugi meg nem kell holt erosnek lennie...majd ha lesz sorozatod dobhatnal egy kepet 8)

Csomee
Jaj nagyon drukkolok nektek :D 8) ugy latszik egyesevel es nem zokkenomentesen de halad a topik :wink:

Csoki
Ugy ahogy mondod...a velemenyekre voltam kivancsi donteni en fogok :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Lányok,
olvasok és drukkolok!!! :D
(ne haragudjatok, de nincs kapacitásom írni... :oops: )
de folymatosan drukkolok :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Tillidan!
helyes :) olvasgass és drukkolj!
Én is nagyon drukkolok! Amúgy jól vagytok? :wink:

Bridget!
:D
dezsina

Dezsinám,bizony semmi gond,fog az még csíkozódni :D Te is azt írtad,van még 1-2 nap :wink:
Bridget,örülök,hogy sikerült dönteni :wink:
Baba,meglátod,neked is milyen hamar elrepül majd,most drukkolunk neked,aztán egyszercsak azt vesszük észre,hogy lassan már szülsz :D
Tücsikém,hajrá hízókúra :D
Vendég

En is elfelejtettem irni a drukkjaim mennek ma is mindenkinek :!: :!: :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Apacskaval beszeltem o annyit mondott,hogy kint ugye nem tudjuk meg hogy mennek ezek a dolgok es hogy biztositasom sincs...es ha maradok tagogat mindenben nem gond.

Doki meg 100%os abban,hogy kezdhetunk.Annyi kulombseggel,hogy o most nem 2.nap javasolja a beultit hanem elakarja vinni 5.napig :roll: szal dontottem marha nehez volt mert lehet a szulinapomon talan mar utazom apacska utan vgy ha jol jon k a lepes akkor meg elotte 8) ugyhogy ha sikerul kapok 1(vgy tobb) bebit a pocimba ha nem sikerul akkor is nyugodt szivvel megyek,hogy en megprobaltam :!: :wink: 10-11e korul jon majd meg piri es 2-3cn-en megyek dokkerhez 8)

Arra is rakerdeztem mivan ha egyet visszakapok a 2.nap egy masikat meg esetleg blasztosan :roll: errol a dokim azt mondta allatokon kisertetezve nagy sikert aratott de embereken meg nem bizonyitott a nagyobb siker :roll: neki 2szer volt ilyen es egyik sem sikerult :? o nem ajanlja de ha en akarom megcsinalja :roll: persze ez meg odebb van csak felvetodott...

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,ez a kettős transzfer csak azért megnyugtatóbb,mert kevés embriónál rizikós blasztóig vinni,mert mi van,ha egyik sem éri meg az ötödik napot :roll:
Szerintem ez abban az esetben jó,ha van sok-sok embrió,és 2-3 naposan még nem lehet eldönteni,hogy melyik,mennyire harcos,így elviszik az ötödik napig,de ez általában mindig veszteséggel jár,tehát mondjuk a 10 embrióból 6 éri el a blasztót,akkor abból beültetnek kettőt,többi fagyi.De ha csak 1-2-3 embrió van,akkor lehet egy sem marad.Én nem kockáztatnék.Akartam én is,és mondtam is a dokinak,de ő lebeszélt róla.Azt mondta,kinn olyan az embrióknak,mintha fojtogatnák őket,és ezért csak a legerősebbek élik túl.De lehet,hogy amelyik nem bírná ki ötödik napig kinn,az háromnaposan beültetve megtapad.Mégiscsak az a természetes közeg nekik,ott benn,a pihe-puha anyaméhben.
Vendég

Sziasztok!!!

Nagy drukk Juharnak, Csomeenak és Katavirágnak, de mindenki másnak is, akinek kell!!

Rana, merre jársz??? Jól vagytok?? Várunk!!:wink:

Bridget, látom alakul a döntés! :wink:

Én ma voltam Uh-n a holnapi helyett, mert tegnap este már nagyon szédültem, émelyegtem. Ma is csak UH volt, vv nem és 4 tüsző ígérkezik..Remélem petesejt is lesz benne, nekem az első 2 lombiknál nem mindegyikben volt petesejt.
De nem elégedetlenkedem ám!! :D :wink:
Menetrend tehát: ma még 300 gonal, és negyed supre, aztán holnap ovitrelle, hétfőn 10-kor punkció, úgyhogy lehet drukkolni!!
Köszönöm előre is, megyek fugát festeni, hogy minden szép legyen a beültire itthon :D
Szép napot nektek is, és benézek később, hogy olvassak Juhar híreket is!

Kép
majuska

Sziasztok!
Juhar millió drukk mára!!!
Csomee remélem minden rendben lesz, drukkolok!
Majuska mennek a drukkok hogy 4 szép petesejtet találjanak a tüszőcskékben!
Katavirág, én új vagyok itt, fagyibabára gyúrok :lol: drukkolok neked hogy minden ok legyen. Ennyit számít az egy hét diffi :shock: én azt hittem ilyenkor az van hogy később ágyazódott be... :roll:

Nekem a beültim után olyan fura érzésem volt. Valahogy olyasmi hogy - ennyi volt az egész? És már bent is vannak? Valahogy nem tudtam elképzelni, hogy ott vannak és be fognak ágyazódni. Már ott feküdve is az volt az érzésem hogy na, ebből nem lesz semmi. Hát így is lett... ennyit a gondolat teremtő erejéről... Ezt csak azért írom, hogy én úgy éreztem tutira hogy nem sikerült. De valószínűleg akkor is így lett volna, ha biztosra azt érzem, hogy sikerült. Én a Titok című filmet kezdtem nézni, de nem bírtam, nekem nem jött be.
Kicsit érthetetlenül írtam le :roll: bocsi... csak kikívánkozott belőlem.

Puszilok mindenkit és drukkolok!
Vanília
Vendég

Nézzétek mit találtam illetve kaptam a linket. :D
http://mese.tv/

hajnoca
Dunakeszi

Koszi csajok a drukkokat! UH julius 6an. De hogy meddig lesz bizonytalansag, azt nem lehet tudni...
katavirag

Csajok,
a gondolat teremtő ereje nem rendelésre jön.
Idő kell mire az agyad elfogadja és a tested is azt a felfogást tényt amit sugallsz neki.

Én is voltam így.
Mint régebben írtam, hogy a nővérem első terhessége és 'koraszülése" illetve muszáj volt megszülnie a babát, rádöbbentett arra, hogy nem szabad senkitől sem irigyelnem a babát. Legyen az pocakban vagy már kint tologatva illetve játszva a játszótéren.
Tőle nem sajnáltam a babát, de mindenki mástól igen, még ha kifelé nem is látszott.
Át kellett értékelnem a dolgokat és a gondolataimat.
... és a szervezetem reagált rá amikor kellett. Igaz a lombikok nem sikerültek, de szerintem az élet kárpótolt illetve meglepett egy Csöpp kis Csodával amikor nem számítottam rá.

... én ezt nevezem a gondolat teremtő erejének. :) :D

hajnoca
Dunakeszi

Most csak a képet rakom..

18+1
Kép

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól. Az uh-on látott egy 3 mm-es petezsáknak tűnő valamit méhen belül. Azt mondta, hogy ez még bármi lehet, így a papíromra se írta rá. Csütörtökön még el kell mennem vv-re és pénteken vissza kell mennem hozzá uh-ra. Azt mondta, hogy akkor már kell látunk valami biztosat is.

Majd még jövök, de most mennem kell!
Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee, végre valami konkrét! Jaj, úgy izgulok érted! Ez mégiscsak egy lusti baba lesz! :wink:

Katavirág, 6-án szerintem már minden eldől. Sok-sok babaragi ezerrel! :D

Kriszi, nagyon csini vagy! 8)

skrisz72

Csomee!
nagyon drukkolok!!!! :wink:
dezsina

Csomee,
drukkok a kis bújósnak mennek továbbra is.
Nagyon anyás a szentem! :lol: :D :D :D

hajnoca
Dunakeszi

Csomee,nagyon-nagyon++++++++++++++++++++++
Juhar?
Dezsinám,tesztet mikor csinálod?Én már csak holnap leszek,mert doki után megyünk unokatesómékhoz,de holnap megkuksizom ám :wink:

Este megyek a dokimhoz,drukkoljatok,hogy a méhszáj rendben legyen!
Vendég

Sziasztok!
Hazaértünk! 14 petesejtem lett.Mindegyiket megtudták szúrni.Holnap kell telefonálni 9 után. Megpróbálják blasztóig elvinni Őket. Így a beültetés hétfőn vagy szerdán lesz.Hasüregben folyadék és vérzés nincs.Mindenesetre 3 infúzió lefolyt. Már azok is elmentek, akik utánam jöttek, de a legfontosabb ilyenkor az egészség.
Visszaolvasok!

Juhar

juhar

Csomee, Katavirág!
Drukk a babáknak!+++++++++++++++

Puszi, Baba!
++++++++++++

Majuska!
Akkor hajrá punkció!!!!!!!!++++++++

Vkrisz!
Szép poci! :D

Mindenkinek köszönöm a drukkokat!!!!!

Juhar

juhar

Juhar, szuper! Jó randit a babáknak.Nagyon drukkolok! Igyál sokat!

babaimádó
Kép
babaimado

Juhar, szép termés! Gratula! Jó randizást!

skrisz72

Csomee, ez jó hír! Ott van az a baba :D .
Juhar! Fú de jó, na ebből tényleg lehet focicsapat :wink: . Biztos szépen fejlődnek majd, én azt hallottam a blasztok jobban tudnak megtapadni. Úgyhogy szupi!
Dezsina, ha apa katonái jók, akkor én gyakran szeretgettetném magam vele :lol: a 11. naptól a 18. napig. Meg persze egyébként is 8) .
Nyulasz drukk a méhszájhoz! Bizti rendben lesz! Bár azt nem tudom érezni e ha nyílik vagy ilyesmi :roll: .
Szép estét mindenkinek!
Ja még Hajnóca, valóban nálad megteremtődött a gondolat :D .
Vendég

Csajok,
találtam egy tök jó oldalt.
Igaz sérült vagy kis hibás termékeke, de olcsóbbak, mint amúgy.
http://bolthely.hu/butorasz/lista/4a0ac ... ocsi_jarmu

Ezt néztem ki Bónak:
http://bolthely.hu/butorasz/id/00302_NF ... i_-_ESPRIT

Csak várom a választ.

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Juhar: ez igen!!!! :D Mennek a randidrukkok!!!!

Baba: hajrá szurik!!!!!!

Kata, Csomee: naggggyon drukkolok a Babáitoknak!

Nyulaszka: neked is drukk a méhszájhoz!

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Katavirág: Mennek továbbra is a drukkok! De én sem értem, hogy ha van szívhang, akkor mi a probléma? Az 1 hét lemaradás? Kitti nekem végig 1 héttel le volt maradva és mégis itt van egészségesen!
Juhar: Gratula! Ez nagyon szép eredmény! Drukk a randihoz!++++++++++++
Hajnoca: Drága vagy! Köszi!
Dezsina: Lesz még extra csíkos is az az LH teszt!
Majuska: Drukk!++++++++++
Vkrisz: Nagyon aranyos a pocid!

Mindenkinek mennek a drukkjaim, ja… és köszi a drukkokat!

Jó éjszakát!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?