Karmen: Bogi 5 hónaposan már kente a spenótot. Most is imádja. Tojássárgájával dúsítottam. De hát nem én vagyok az etalon, ugyabár
Gabómamó: Az tök jó, hogy vissza tudsz aludni. Velem az a baj, hogy ha fel is sír éjjel Bogi, utána egyszerűen órákba telik mire vissza tudok aludni. És persze reggel amikor kelni kell, úgy érzem magam mint akit kimostak
!És a legsz*rabb, hogy egész nap ingerült vagyok azért, mert nem aludtam eleget
Ezt a részét nagyon utálom az "anyaságnak". Csak akkor tudom kialudni magam, ha Bogi mamáéknál van pár napig. De akkor egész nap csak alszom
Megőrülnék 2 gyerekkel akik tök különböző időpontokban ébrednek fel!És a páromra sem számíthatnék úgy mint Te, mert hajnalban elmegy itthonról dolgozni és késő este jön haza. Valamikor neki is kell pihennie. Nem várhatnám el Tőle, hogy keljen fel Ő ahhoz, amelyik éppen sír..... Nem tudom, nehéz ügy! Ilyenkor jó ha a közelben van a nagyiiii
Ági: Mázlista vagy, hogy Kristóf átalussza az éjszakát. Bogi amikor picike volt, alig aludt, vagy a cicin lógott vagy ordított
Ildianyu: Millió gratula a sikeres államvizsgához!
Hogy vagytok? Sikerült elmenni Csillához?
Gigi: Holnap lesz a szülinapi zsúr. A neten rendeltem egy Harry Potteres játékot a Play Stationba. Csak jövő héten jön meg, de majd mondom, hogy bocsika a késésért
Nem hiszem, hogy fognak haragudni....
Cipő: Mi kint vettünk szandit Jugóba. 4000 ft-nak megfelelő dinár volt és nagyon meg vagyunk vele elégedve! Tartja a bokáját, tiszta bőr (szellőzik) és puha a talpa. nagyon klassz kis szandál. Bogi egyedül veszi fel és le. Ügyes
Jóéjt
Enikő