Sziasztok!
Szintén a Kútvölgyiben szültem, 16 hónapja, császárral. Leírom annak, aki esetleg szintén császárral szülne, velem hogy volt.
A lánykánkat, miután kiszedték a pocakomból, egy pillanatig láttam csak, majd az édesapja végigkísérte a fürdetés, mérés stb. procedúrán. Aztán én egy külön szobába kerültem, ahol lemosott a nővér, majd magamra hagytak, és kb. 4 órával a születés után (ezt a négy órát ébren töltöttem, nem tudtam aludni az örömtől
), olyan 5-6 környékén kaptam meg a lánykánkat, amikor is megtörtént az első szopi (csuda egy élmény
). Aztán a kisasszony visszakerült a csecsemősökhöz, én próbálkoztam az első zuhannyal, átköltöztem a szobámba, és elkértem a lánykát, aki aztán végig velem volt, kivéve az első éjjelt, hiszen akkor már vagy 36 órája voltam ébren.
Ami nagyon-nagyon fontos! Bármi kérdés felmerül kérdezzetek! Nem tudja senki kitalálni, hogy neked mire van szükséged, milyen segítségre, milyen válaszra.
És még egy. A császár miatt (és a dokim miatt) 5 éjszakát töltöttem a kórházban, úgyhogy szerintem találkoztam majd az összes csecsemőssel. Előfordulhat, hogy a csecsemősök eltérő véleménnyel vannak valamiről. Szerintem a megoldás, hogy kiválasztasz egyet, aki a legszimpatikusabb, és rá hallgatsz, és nem hagyod összezavarni magad mások véleményével. Hisz, ugye, a sok-sok ismeretlen helyzetben könnyen összezavarodik az ember lánya