millye
Hát persze hogy próbáltam,de ő ugy egyáltalán nem szeret semmiféle érzelmi dologról beszélgetni, se olyanról,ami kicsit is kényes neki
Tipikus férfi
Mitől fásult meg?
Hát egy idő után, már egyáltalán nem foglalkozott velem semmit. Azt hitte gondolom, hogy mivel már gyerekünk van, így örökre mellette maradok ..... gondolom én. Én viszont igényeltem volna dolgokat és a gyerekek is. Most viszont itt vagyunk, szeretjük őt és mégis az ő szeretete annyiból áll, hogy elmegy dolgozni, hazaadja a pénzt.
Szabadidejében filmet néz, vagy számítógépezik, esetleg elutazik a szüleihez 1 hétre ha kedve tartja, én meg feladtam mindenem ezért a kapcsolatért. Most itthon vagyok éppen 3 gyerekkel. Nekem nincs párom ők alig látják az apjukat , mindannyian boldogtalanok vagyunk.
S ha merek szólni,hogy egy kapcsolat nem abból áll, hogy csak eljár dolgozni és hazaadja a fizetését, akkor rögtön megkapom, hogy elköltözik........
Itt a lakáskölcsön,személyi kölcsön, 3 gyerek
egyedül a felét se keresem meg annak,amire szükségük van.
Így bele vagyok kényszerülve,hogy csöndbe maradjak és mindíg az legyen,amit ő akar. De úgy érzem már belefulladok ebbe az egészbe.....
És már lassan az utolsó csepp szeretetemből is utálat lessz.
Nincs valaki nálam okosabb, tapasztaltabb, ? Hogy lehet így éli?