Sziasztok!
Sleepin
Köszi az érdeklődést.
AFP-m ma lett meg, rendben van, bár én erre nem adok...
AFP: 40,70 ng/ml
MOMk: 1,32
UH szerdán lesz, már nagyon izgulok...
Doki július 7.
4D pedig július 8. De csak akkor, ha a 18.hetes uhn minden oké lesz.
Albert kedden kapott oltást, ráadásul hármat is
A 15 hós kötelezőt, Encepur elsőt és Prevenar emlékeztetőt. Szegénykémet jól teleszúrkálták, egyet a bal vállba, egyet a bal combba, egyet meg a jobb combba. Sírni sírt, de aztán már csak fájlalta a lábát. Aznap délután nem tudott ráállni, mint egy kis hadirokkant, olyan állapotban volt
De másnap délelőtt már spárgázott, ugrált, szaladgált
Láz, hőemelkedés nem volt.
Lelkem...
Hm... Apa meggondolta magát. Aznap amikor ide írtam, hogy mi történik, egész éjjel nem aludt, csak bagózott
Úgy volt, hogy hajnalban megy a vonattal és végképp elválnak útjaink. Én adtam ki az útját, de ő a végén itt maradt. Azóta le a kalappal előtte
Hát, remélem nem golyózik be egyőnk sem... Én voltam a fő ludas, gondolom a hormonjaim is közrejátszottak. Ő meg csak adagolta az olajat a tűzre... Sajnos, most nagyon rossz anyagi körülmények közt élünk, amióta nem maszekol, és ez volt a vitasorozatok alapja. Már egy kanyi vasunk sincs, remélem nem történik semmi fizetésig...
Tegnap az autó is defektet kapott
Ma pedig végre kész lett a konyhám
Már csak egy két helyre kellene az öntapadós tapétát felbiggyeszteni
Vasárnap jön anyósom
Először, mióta itt lakunk. Hát a hátam közepére nem kívánom, zacsis levesen és tejfölös húsos tésztán kívül mással nem tudjuk megkínálni
Reggel fél 7re ér ide, én meg fél 10kor szoktam kelni
És délután 4ig marad
Na, majdcsak túléljük... Hoz pár kiló meggyet, márcsak azértis ki kell bírnunk
Pocim még nincs, gondolom majd most is csak a 24. hét táján fog látszódni valami
Drukk a keddi uh-hoz. Gondolom már alig várjátok Ti is, hogy megtudjátok öcsikéje vagy hugicája lesz Bendének. Neveken gondolkodtatok már?
Fenci
Jobbulást Márknak!