Sziasztok!
Dina, a Cirisről mostanában tényleg nem hallani túl jókat, de én is hallottam már pozitív véleményt. Nekem ajánlották régebben, csak én úgy tudom, nagyon drága, azért nem mentünk oda. De lehet, hogy nektek beválik, és ha tényleg csak ott csinálják azt a kezelést, amire szükségetek van, akkor érthető, hogy oda mentek.
Zsó, örülök, hogy ti is belekezdtek a vizsgálatokba, remélem, minden jól alakul, és a végkifejlet egy baba lesz.
Vero, nem tudom, hogy elfogadnám-e a donorspermát, ha oda kerülnénk, bár lehet, én is inkább az öribabát választanám. Én a férjemnek még csak az utóbbit vetettem fel, hát eléggé kikerekedett a szeme. De ő eléggé irányítható, tehát lehet, hogy rá tudnám beszélni. Jómagam egyébként a lombiktól is tartok, hogy fogom bírni lelkileg, fizikailag, szóval nagyon jó lenne, ha összejönne spontán vagy inszemmel.
Babszika, nálunk legutoljára 16 millió volt a katonák száma, de még így is azt mondta Fülöp, megvan az esélye a spontánnak. A gyorsaság jobban számít a számnál. Úgyhogy szerintem biztosan sikerülni fog nektek az inszem, ez egyáltalán nem kevés!
Képzeljétek, én ma Fülöp dokival álmodtam. Az első inszem volt nála, és annyira aranyos volt az álmomban, azt mondta, hogy mi olyan jó emberek vagyunk a férjemmel, hogy biztosan sikerülni fog már az első.
Ezt egy jelnek veszem, hogy hozzá kell mennünk, mert mostanában annyit gondolkodtam ezen. Igaz, csak akkor tudunk, ha úgy állunk anyagilag... Drukkoljatok. Ja és különben azt mondják, hogy sokszor az álmok ellenkezője teljesül, szóval lehet, hogy el sem jutunk addig, és spontán sikerül.