Új privát üzeneted érkezett!

Sminti,
nem értem, nem mondta a dokid, hogy ez nem egy ambuláns vizsgálat??? :shock:
Legalábbis nekem kórházi cuccal (köntös, papucs stb) kellett reggel felvételre jelentkeznem és bizony aznap bent is tartottak!!! :oops: Mármint nem csak engem, mindenkit!!!
Nálam is a röntgenes verziót végezték, igaz, még a Schöpf Mereiben...bár én semmi fájdalmat nem éreztem... :roll:

tillidian

Till, Sminti: engem nem tartottak bent, csak pár órát utána. ÉS nem altattak. Nem is érzéstelenítettek.

Till: neked a sóoldatos méhüregfeltöltés se fájt wazze!!!! :lol: Fiad jobban van?

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszika,
a laptető a Tiéd! :wink:

Altatás nekem sem volt, ennél sztem nem is szoktak :roll:
Enyhe mensis görcsöm volt közben, de semmi extra. Állítólag akkor fáj, ha elzáródás van :roll:

Kölköm jobban van, de ma ki sem kelt az ágyból :roll: ez ritkaság nála :) Holnapra rendben lesz, reméljük

tillidian

Jó reggelt mindenkinek!
Na, látom, eltérnek a vélemények vizsgi ügyben... Hát, nekem csak annyit mondott a doki, hogy utána mehetek dolgozni.
Ja, a prolaktinom picit magasabb az átlagnál, de erre meg azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele, menni fog az...Most vajon mindenkinek ezt mondja?Ja, és lehet, hogy majd át kell írni a táblázatba a doki nevét, ,mert Molnár doktor úrral eddig még csak konzultáltam, a tényleges vizsgiket pedig mindig a másik doktor bácsi végezte...
Na, de várok még véleményeket!
Kissedi!Eltűntél????????Ne tedd!
gysmintlegyen

Jó reggelt kislányok!
Ki hogy van ma reggel?

skrisz72

Jó reggelt Skrisz.Én jól vagyok, csak nagyon fáradtam. Várom, hogy okosabb legye uh után.Nem túl világos nekem, hogy most akkor mikortól is jön a Gonal. (Mintha azt mondta volna, hogy ha uh-on mindnet rendben talál). Fogit tegnapelőtt (12.cn.)kellett abbahagynom, most megvonásos vérzésnek kell majd lennie.Még nincs.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, azért kell egy-két nap, mire megjön. Nekem rá 4-5 napra szokott megjönni.

skrisz72

Sziasztok!

Nekem is késik a Suprétól, nem örülök neki,..... :roll:

Baba: +++++++++++++++++++++++++++++++++

Rani: +++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Hahó Lányok! :P

Mondta a barátnőm, hogy neki a Kaáliban csinálták a HSG-t, és utána moziba ment :shock: (minket meg fektettek egész nap a Schöpfiben :roll: )

Baba, Puszika,
meghozó drukkok 1000rel!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Májuska
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rani,
ma mégy UHzni? :P

Mindenkinek pusz :P

tillidian

Sziasztok!

Késik a supretól? Csak késsen!!! Vagy 9 hónapot!

Én meg jól felfáztam megint ebben a kiszámíthatatlan időjárásban. De remélem mára megszűnnek a tünetek, sajnos nagyon profi vagyok ebben.

Nem tudok hozzászólni az átjárhatóságihoz. Nekem lapar volt, az más tészta :roll:

Baba én tegnap 3szor kérdeztem meg, hogy mikor mit, mert nem értettem. Iszonyú rendesek voltak a lányok kint, azt mondták, hogy telefonálgassak, ha nem értem a dolgokat.

Szép napot mindenkinek!

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Köszönöm Smninti a drukkolást.
Ha engem kérdezel kihagynám a party-t, de nem tudom nálatok milyen a helyzet. Kitalálnék valamit hogy nem megyek :lol:

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Sziasztok itt vagyok!

Nincs netünk csak a hordozható, így gyors leszek.
Van egy 8,4mm-es Gombócunk egy szépen pulzáló szivecskével!!!! :lol: :lol:
Most nagyon boldogok vagyunk!!!

Jövök ha megjavul a net!!!

Kép

Kép
raniko

Drága Rani, először is neked nagy nagy gratula a dobogó szivecskéhez!!!! :D Nagyon örülünk veled együtt!!!!!!
Lehet, hogy láthattal ma, én 8-kor jártam benn!! :wink:

Amiért láthattál: benn jártam szombat helyett, mert tegnap este nagyon szédültem és émelyegtem, és átkértem magam mára. UH volt csak, vv ma sem, és megvan a menetrend: ma még gonal 300 és supre majd holnap 23 óra 2 db ovitrell,aztán hétfő 10 óra punkció! Egyébként szinte biztos, hogy kb. 4 tüszőm lesz!!! De beérem ám ennyivel is!!! :wink:
Leírnátok pár szóban, hogy kell-e valamit vinni a férjemen kívül??? :wink: Tényleg beleírják a kezünkbe hány petike lett? Olvastam valahol! Itt még nem volt punkcióm, de olvastam a pl.cukros szokást is! Tetszett! :D

Puszi, jó lenne ha neked 9 hónapot késne, drukk érte :D , nekem csak 2-3 napot legutóbb :wink:

Kép
majuska

Májuska: én kis szendvicset szoktam vinni, de kapni fogsz kis rágcsát-ropi, meg keksz és tea- ja és vizet, mert én mindíg nagyon szomjas voltam. Odaadod az nővérkének a kis motyót és punkció után, amikor kiülsz fotelba, akkor odaadják. Ha elég a tea meg némi rágcsa, akkor csak a férjed kell! :wink: Nem írják a kezedbe a petiket, de ahogy felébredsz megmondják, hogy mennyi lett.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Raniko, ez SZUPER! Gratulálok!VÉGRE!!!!!!!!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Ranikóóóóó :D :D :D
ez fantasztikus!!! :lol: Szívből gratula!!! :lol:
(na ugye megnyugodtál? :wink: )

Májuska,
én csak vizet vittem mindig, de az sem kellett, mert az őrzőben volt rágicsa meg tea v szörp, ha jól emlékszem :P
Ja. és januárban itt interjúvoltam a lányokat, hogy milyen cukorka kell: legalább egy rózsaszín (piros) és egy kék (zöld) :lol:
(én gumicukrot vittem, az volt itthon :lol: és bejött! :lol: )
Őrzőben, ahogy magadhoz térsz, jönnek mondani, hány petid van :P

tillidian

Sziasztok!

Na megjavult a net végre!

Májuska akkor tuti találkoztunk én 8 elött értem oda egy padlizsán színű felső volt rajtam és fel volt tűzve a hajam.
Nagyon szupi hogy már itt tartasz mennek a drukkok hétfőre!! :wink:
Ja és elég ha a férjedet viszed!!!!! :wink:

Tilli igen köszi sokkal nyugodtabb vagyok!!! :D

Kép

Kép
raniko

Rani, hurrá!!! Boldog babavárást! :lol:

skrisz72

Rani: szuuuuuuuuuuper!!! itt is gratulalok a kis turogombockahoz ;) :) :) :)

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Gratulálok Rani!

Éljen-éljen! Doki bácsi is biztos nagyon örült, tegnap nagyon-nagyon el volt havazva:)

irises

Sziasztok!!!!
VÉGRE 7 VÉGE!!!!!
ELőször is Raninak gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sminti! Nem tudom hogy fogod érezni magad. Nekem volt és nagyon fájt. Engem benntartottak éjszakára is. Menszis görcs ehhez kutyafüle volt.
De olyanról is hallottam aki tényleg megsem érzi. Majd meglátod,hogy alakul.sztem is ha úgy érzed magad, inkább próbálj meg kibújni a bogrács-party alól.
Májuska márcsak 3 kell aludni!!!!

Kép
kissedi

Sziasztok!

Most értem haza, nem voltam netközelben.

Rani: itt is gratulaaaa!!!! Kép Köszi az smst!!!!! :D

Baba: mensi? Nálam semmi. :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

sziasztok!

Ranika :D , ezt aztán a csodás hír!!!!!!!!!!! Örülök neked és a picurkádnak!!!! Popsijegelés megy?

Majuska, nagy drukk neked a punkcióhoz!!!!

Puszedli + Baba mielőbbi gonalkezdést!!!!!

Jó hétvégét mindenkinek!
Engem vár a ribizli-lekvár főzés. :D
nani72

Baba, Puszi, küldöm piri nénit!

Nani, én is, én is kérek ribizli lekvárt. Még sosem ettem. :D

Májuska, +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++[/b]

skrisz72

Sziasztok!!

Kszönöm mindenkinek a gratulációkat!!!!! :D
Mindenkinek kívánom, hogy hamar élje át azt amit én és hajjjjjjjrááááááá szurizósok!!!!!!!!!

Nani köszi igen megy a borogatás a bal oldalam elg ramaty és fáj de a jobb az tökéletes! :wink:
(nyami ribizlilekvár nyami én is én is én is :lol: )

Jó hétégét mindenkinek!!

Kép

Kép
raniko

lányok mit gondoltok lehet házas élatat élni ?10 hetes vagyok a méhszájam zárt.nagyon félek a vesztéstől ami februárban történt velem.
kistörpe

Törpi, óvatosan lehet. Arra azonban készülj fel, hogy ha orgazmusod is van, akkor utána közvetlenül nagyon bekeményedik a has. Picit kellemetlen. Azért mondom, hogy óvatosan, nehogy leváljon a lepény. Jobb lenne, ha még két hetet kibírnátok alternatív módszerekkel. Az is keksz. :wink:

skrisz72

skrisz, jó megnevezés az alternatív módszer. :lol: :lol: :lol:

4 kg ribizliből készült el a dzsem, reggel 9-től du. 13 óráig tett elfoglalttá. :? Meg kell dolgozni vele.
De fincsi lett, megérte. :)
Rendezzünk 1 palacsinta partit és viszem, oszt kenhetitek, ehetitek. :D ( no jó, kalácsra kenve se rossz!)
nani72

[quote="nani72"]
írta:
nani72Rendezzünk 1 palacsinta partit és viszem, oszt kenhetitek, ehetitek. :D ( no jó, kalácsra kenve se rossz!)

Benne vagyok!!!!!!! :D :D :D

Kép

Kép

*puszedli*

Nani: nálunk nagyon hamar leérett a ribizli, de egy fiók tele van a fagyóban. Imádom, lekvárban is tuti, nagyon finom, úgyhogy én is benne vagyok a palacsinta partiban! Sőt, még sütni is beszállok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Nani :D
fantasztikus ötlet és felajánlás!!! :lol: Palacsintaparti, szuper!!! :D
Mikor, Hol? :P

Mindenkinek szép hétvégét!
8én egész nap alszom :oops: :lol: )

tillidian

Én már nem nagyon ugrálnék a pocakommal, de ha eljöttök hozzám, süthetünk palacsintát. Jövő hét végén szerintem facér leszek. De nekem jó a hétköznap is, itthon vagyok. :wink: Csak ez autófüggő program, mert nem hiszem, hogy távolsági busszal akartok jönni. :lol: Szóljatok, ha érdekel ez a megoldás valakit. (Vác mellé kell jönni.) Ha messze vagyok, nem sértődöm meg, csak egy ötlet volt.

skrisz72

Sziasztok!

Én is benne vagyok egy jó palacsintázásba!!!! :wink: :lol:
Skrisz te ne ugrálj még úgy sem utaztam Vácig egy pár pailért!!
(ez így lehet hogy félre érthető picit) :lol:

Képzeljétek egy barátnőm most eladja az össze cuccát ami neki nem kell.
Babakicsi (szinte új) kiságy, matrac, babakád tartóval stb minden nagyon megkímélt és 30E Ft kér érte.
Mondtam, hogy ez most nekünk még korai de ha meg lesz akkor amikor kell nekünk átvesszük (nem hírdeti).
Anyuhoz úgy is kellene egy szett! :lol:

Ja és megtaláltam a komód fiokjainak a gombjait.
Mondtam a páromnak, hogy le szeretném majd cserélni és találtam édi csigásat ami kis szines és gumi tehát még sérülét sem okoz. :D
Szóóóóval a babaszoba így majd csigabigás lesz!! :lol:

Kép

Kép
raniko

Skrisz: Én pont szemben lakom Veled, a ribizlis palacsinta mellé felajánlok én is saját eperdzsemet!

Rani: Szívből gratulálok! Tuti volt, hogy minden rendben lesz.

Hsg-m nekem is volt a Rókusban, helyi érzéstelenítéssel. Kellemetlen volt, de két óra múlva már a HÉV-en zötyögtem hazafelé. :)
nemevi

Sziasztok, hú de jó lenne a palacsintaparty, persze jövő hétvégén én még pihenek a kis babócáimmal a pocakomban :wink: :D

Ma nem jól: haspufi, émelygés, szédülés, nyűgösség :oops: :?
Ma tüszirepi, aztán egy nap vegetálás után végre hétfőn kimondják a bűvös számot: négy petesejt lett!!

Köszi az infókat, nekem is elég lesz a rágcsa meg a tea....

Férj jól, lakás alakul, remélem minden ilyen jóra fordul!! :D :wink:

Szép vasárnapot!!

Kép
majuska

Túrógombócnak bizti teccik majd :lol:
nemevi

Én holnap sárgabari lekvárt főzök, viszek a palacsintához! :wink: Valamiért az szinte az összeset a fa alól szedtem ma föl. Nem értem miért potyog ennyire.
:?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi, mert elérte a max. cukortartalmat és nehéz a bucija. Nem bírják már tartani az ágak. Nyami! :lol:

skrisz72

Sziasztok!

Nekem jó lenne Skrissznél, és mehetek kocsival, azaz 4 embert tudok vinni magammal! Hm?

Jelentem megjött!!!! :lol: Utoljára örülök a mensimnek ennyire! :wink:

Szép napot, este leszek csak!

Kép

Kép

*puszedli*

Krisz: ezzel csak az a bibi, hogy a fele még zöldes. A lekvár viszont kész van! Raktam hozzá egy kevés fruktózt, jó savanykás lett, de én így szeretem. Nyami!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!
Én tök új vagyok itt nálatok.15 napja szúrom a suprefactot de még sehol sincs piri.Volt már valakinek akinek ilyen sokáig ment?A ciklus 35.napján vagyok.Jó lenne már kezdeni!
keny

Szia Keny!

Üdv itt! Nekem is mindíg csúszott a Suprefact miatt, volt, hogy 40 napos volt az a ciklusom.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi, zöld? :shock: Az nem jóóóó! :?

Puszika, végre! Akkor most hogyan tovább?

Keny, én nem tudok segíteni, mert nekem mindig short protokollom volt.

skrisz72

sziasztok!

Látom beizzítottam a társaságot palacsintaügyben. :D

Jövő hét végén én ráérnék, és mivel kocsim nincs, betársulnék Puszihoz, ha lehet.
A ribizlilekvárt természetes viszem!
Viszont a palacsintát megsüthetné valaki(k), én inkább viszek kalácsot. ( kenyérsütőgéppel isteni kalácsot tudok készíteni) .

Puszi, örülök, hogy pirizel végre!

Keny, ne izgulj, meg fog jönni! ( nekem azért volt parám, mert a supre alatt 10 napig mensiztem,alig vártam, hogy vége legyen.)

Rani, 30ezres csomag nagyon jó!

Timi, nagyon kis szorgalmas vagy lekvárfőzésben!!! Tegyél is csak el jó sokat! Ikrek mellett úgysem fogsz! :lol:

üdv mindenkinek!!!!
nani72

Sziasztok! :P

Keny,
üdv köztünk! Gyors babásodást! :P
Mensi meghozó drukkok mennek!!!++++++++++++++++++++++++

Puszika,
ez szuper! Staaaaart!!! :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babim,
mizu? :roll: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Májuska,
megadrukkok holnapra!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Küldök privit :P

tillidian

Sziasztok!!

Timi sárgabarack lekvár nyami!!!
Má több napja sárgabarackot szeretnék enni de nem kapok szépet! :evil:

Puszi gratulálok az utolsó piridhez!! :D

Keny a Supre tolhatja a menzsit én is mindíg paráztam! :oops: :roll:

Kép

Kép
raniko

Hahó!

Keny: simán eltolhatja, nyugi. Nekem ma jött meg végre, alul láthatod, mióta szúrtam, és amúgy 28-29 naposak a ciklusaim.

Skrissz: kedden uhu és vv. Jön vki kedden?

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok Csajok!
Köszi a válaszokat,akkor nem idegeskedek ezen úgy sem tehetek semmit.1x úgy is megjön!A múltkor is csúszott pár napot de nem ennyit,és a ciklusaim amúgy is hosszúak 30-32 naposak.
pussz

Puszedli!Mindent bele!!!
keny

Na, akkor szombaton palacsintázás? Nekem van itthon nutellám meg kakaóm, meg anyu féle baracklekvár. Van két palacsinta sütőm is, kettővel gyorsan fog menni. Na de mi lesz az IR-rel?

Nani
Timi
Puszi
Tilli akik eddig azt mondták, hogy jönnek.

Többiek?

skrisz72

Sziasztok!

Végre vasárnap este! Ma iszonyat migrén döntött le, vagy a 2 ovitrelle vagy 3 db gonal 900 a bűnös :( eddig egy stimunál sem volt ez a végén!

Puszi, jaj de jó, hogy megjött, utoljára tombolja ki magát a mensid, mert aztán nem látod egy jó ideig, az tuti :wink:

Keny, üdv itt és drukk a mielőbbi mensidhez!!!

Till, nagyon köszi, írtam én is! :D

Szép holnapot mindenkinek, az én kedves hírhozóm :wink: holnap jelentkezik, én meg jövök este!!! Drukkot kérhetek holnapra?? Nagyon köszönöm én is küldöm, akinek kell!!!+++++++++++++

Kép
majuska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?