Sziasztok
Mindenkinek köszönjük a gratulációkat, átadtam Daninak, sejtelmesen vigyorgott egyet és látszott rajta az elégedettség
Évi,
ha nem esik nekünk jobb lenne a csütörtök délután, mert akkor szabadnapos apa és igy nem kéne bkvéznom, hanem autóval mehetnénk.
Tünde,
gratula a méretekhez
Amúgy az ülés még nem igazán megy magától, vagyis max az állásból elfáradva huppanva sikerül, de nem szeret sokáig úgy lenni, inkább vagy eldöl mint a postamaci, vagy visszahuzza magát állásba
Ne izgulj amugy, ilyenkor még az egy hét is számít mindenben, sőt még a napok is. Eddig Dani csak álldogált, ma meg már félig körbejárta a járókát. Vagyis napról napra ügyesednek. Alexa is tuti olyan lesz mint egy kis zsák bolha, akkor meg hogy visszafogod sirni a nyugis időszakot
úgy mint én
Csacsikám,
tetszik a megállapításod, mintha magamat hallottam volna a hizással kapcsolatban. Mérlegelés után én is boldog voltam, hogy csak 25 dekát hizott a kölök
, mondjuk csodálnám a többet, mert annyit mozog, hogy már én is fogyok tőle, nem csak ő
NAgyon helyes a képeken Szabolcs, és látom, meg irod is hogy a kedvenc játék a zacsi, nálunk is az jött be a macin kivül, jól zörög-csörög, lehet rágni, szal királyi játék
Krisz,
hát látom nálatok is inkább a barack a sláger, nálunk is azt szereti a legjobban. Ma vettünk spenótot krumplival, meg sárgarépát sütőtökkel és rizzsel, kiváncsi leszek melyik fog majd neki bejönni. Husit még egy jó darabig nem akarok neki adni, ráérek még vele szerintem bőven.
Régen láttunk képet Dorkáról
meglephetnél vele minket
pusziiiiii
Ági