Sziasztok Csajok!
Kicsit benézek, de ezer dolgom van, meg hulla vagyok, mert 3-kor jöttünk meg hajnalban. Babácska azóta alszik
!
Én meg próbálok kimosni.
Üdv az újaknak, ha valaki szeretne a táblázatba bekerülni, küldjön privit az adatokkal légyszi, mert nem nagyon lesz időm 10 oldalt átbogarászni. Köszi!!!
Én nem nagyon veszek SEMMIT az új babának. Főleg, ha lány. Ha fiú, ruhára szükség lesz. Ha lány, kap valami rugit, amiben hazahozom. Kb ennyi.
Illetve van egy Peg Perego Aria OH babakocsink, ami kb 6hós kortól használható. Előtte volt egy Chicco Trio, amit imádtam.
Én még nem kezdenék el babakocsit nézni. Sokat lehet csalódni. Én mindenáron 3 kerekűt akartam. Megvettem a Chicco csúcsmodelljét kb 23hetesen. Otthon állt a szülésig, majd miután meglett Luca, két hét után eladtam, mert rájöttem, hogy autóval járok, így nem praktikus egy nagy babakocsi, városban lakunk, így nincs szükség 3 kerékre. Sőt az összes rámpa, ahol fel lehet tolni egy babakocsit középen lépcsős, így a középső kerék pont a lépcsőre esik.
Szerencsére időközben 50eFt-tal ment fel az ára, így drágábban adtam el, mint ahogy vettem.
Aztán vettünk egy ugyanolyan Chiccot, de 4 kerekűben. Sokkal kisebb helyet foglalt. Imádtam. Viszont 4 hónaposan már nem használtam a mózest, 8 hónaposan meg nem fért el a gyerek a hordozóban. Így eladtam a babakocsit és vettem belőle egy könnyebb, egyszerűbb kocsit meg egy nagyobb ülést.
Most nincs pici babának kocsink meg autós ülés. Tanácstalan is vagyok, mert az 50-60e Ft-os kocsik nagy része használhatatlan nekünk. De már tudom, hogy csak kb 6-8 hónapig fogom használni, így sajnálnék kiadni 200e-t ilyen rövid időre. Szeretnék inkább kendőzni. Egy barátnőm felajánlott egy nagyon jó kis kocsit kölcsönbe, így lehet, hogy azzal fogok élni.
De szerintem nagyon gondoljátok meg, milyen kocsit vesztek, mert simán megkeserítheti a sétákat, vagy az utazást egy elkapkodott döntés.
Pl ilyet soha nem vennék. 15kg maga a kocsi. Még talán az elbírom egy lépcsőn, de egy 8kg-s gyerekkel meg pár cuccal a boltból???
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =3&whid=25
Nekem most ez a kedvencem, mert könnyű és mindent tud:
http://bababolt.echt.hu/babakocsi/chicco?cid=57496
A Quinny sem rossz, de csak a 4 kerekű. Viszont nem tud többet a Chicconál, csak sokkal drágább. Max dizájnosabban néz ki. De gyerekkel az az egyik UTOLSÓ szempont!
Kiságy:
Nekünk ilyen van. Még most is ebben alszik Lujza. Ketteske egyelőre bölcsőt kap, hogy ki tudjam hozni hozzánk, ha kell. Bár a pelenkázó részt rég nem használom, a fiókokat igen, így nem szereltem szét, csak a rácsokat vettem le!
(ez még Babácska születése előtti kép, a mi szobánkban van az ágy és azóta már nem komálom a habos rózsaszín ágyneműt...
)
Hú de sokat tudok pofázni...