Új privát üzeneted érkezett!

A mogyoróvaj földimogyoróból készül, és nincs cukrozva vagy ilyesmi. A mogyorókrém meg a bokron termő mogyoróból van, aszem.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

[quote="rana33"]
írta:
rana33Abban meg aztán tutira hiszek, hogy fejben dől el (majdnem) minden. Tudod, erről már beszéltünk. :wink:

Hát az előző lombiknál kipróbáltam, de ez sem jött be. Pedig akkor tényleg meg sem fordult a fejemben, hogy nem sikerül.
Most még eléggé szkeptikus vagyok a következő sikerességével kapcsolatban, ezért szeretnék egy kicsit gyúrni. :)

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Laptetőt felajánlom az akciózóknak! :)

Bumi

bumi1979

Na hát akkor ma is tanultam vmi újat... :lol: :lol: :lol: (És egyben azt is megtudtam, hogy én még mogyoróvajat sosem ettem :roll: )

Bumi, lehet hogy majd neked szkeptikusan sikerül. Olyan is van ám! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
Én se ettem még. Csak lehet érdemes lenne kipróbálni, mert hátha jobb, mint a túró. :)

Bumi

bumi1979

Bumi!
Én a túróhoz keverek egy kis tejfölt.Úgy ehetőbb.

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

[quote="bumi1979"]R írta:bumi1979ana!
Én se ettem még. Csak lehet érdemes lenne kipróbálni, mert hátha jobb, mint a túró. :)
Nekem nem jobb, sőt! De hát nem vagyunk egyformák!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

A mogyoróvaj ehetetlen. Csak főzésre jó. Általában csirke ételekhez használják. De intenzív mogyoró íze van.

skrisz72

Bumi! Akkor ezek szerint maradj a túrónál! :lol: :lol: :lol: :lol: (Én speciel imádom)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok, még mindig pironkodom :oops: az avataros megjegyzésemért (Nyulaszkám, köszi, hogy te is úgy láttad, lehet így is kicsiben értelmezni), de le ne cseréld Puszi, kérlek!!! Olyan aranyosak!!!

Annmary igen én napi 300 gonalt kapok, meg negyed supre-t! Kellene mást is??? :wink:

Lányok, most döbbentem le igazán, már stimu alatt is sokat kell inni és sok fehérjét enni?????? Én azt hittem csak leszívás után, hogy kiürüljenek a hormonok :shock: :oops:
Na megyek mindjárt szójatejes banánturmixot inni!!!!!! :wink:

Kép
majuska

Május: a szója nem túl egészséges,... :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Mindenkinek köszi továbbra is a drukkokat, most tényleg nagy szükségünk van rá!

Rana: Végül is azt mondta a doki, amit vártam, úgyhogy semmi meglepetés nem ért. Ezért nem törtem le, csak már elegem van ebből a vagy-vagy dolgoból (vagy lesz baba-vagy nem). Akármi is lesz mostmár elfogadom, csak legyen már vége!

Természetesen mindenkinek mennek a drukkjaim!

Szép estét!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

ísziasztok,

Csomee, Katavirág drukk+++++++++++++++

Stimuzoknak mennek a tüszőnövelők+++++, kismamiknak pocaksimi :D

Dezsi nyugi, csak azért is lesz babánk :wink:

Lányok lenne egy kérdésem tudtok meddőségre ható gyógyfürdőt külföldön?

Kép

csibe
csibe32

Csibe
Ha jol tudom Roaniaban van a Medve to...sokan emlitettek nekem :roll:

Csokolade v.
Udv itt es remelem te is hamarosan a babas tablan szerepelsz majd :wink: Mikor kezdtek?Azert egy par stimus honap siman belefer egy "egeszseges" nonel...nem hinnem,hogy elobb jon a klimax :roll:

Juhar
Aztaaaa :shock: 15peti :o az en egykemmel hozzad kepest sehol se voltam :roll: drukk a holnapi punkciohoz :wink:

Puszi
En lattam,hogy jon le a neved igaz kicsiben de lattam :wink: es ha nem jonne le a neved akkor lenne gyorsabb? :roll:

Annmari
hogy vgy :roll:

Bumi
Nekem is volt lelekgyogyitasban reszem....szakembertol....meg pont lombik elott...hat en eleg szkeptikus vgyok miutan itt tartok ahol :roll: A magas FSH pedig nem tud lemenni es nem tudunk meggyogyulni mert a petefeszek kimerules az egy allapot nem betegseg... :roll: azaz nem gyogyithato....vgy rosszul mondom csajok?

Skrisz
En is szeretem nezni a babas bablicskut koszonjuk szepen :wink: Nekem par nap mulva kiderul az ep aktualis dolog :? :roll:

Majuska
Magas FSH-el nem is kell sok tuszire szamitani de mar engem is megnyugtattak anno a csajok nekunk kevesebb van de azok dominansak :wink:

Akciozoknak ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Kismamiknak Kép

Jah ma csorgott a dokim a vereredmeny miatt... estrogen ugyben E2 68 :shock: :D ami marha jo a 2hettel ezelotti 1200hoz kepzest azaz tenyleg az allaga mar nem ugyanaz annak a valaminek...

Azt mondta menjek be penteken ha akarok egy konzultaciora es megbeszeljuk mit szeretnek :roll: marhara bizonytalan vgyok :? most mit csinaljak :roll:

Meg nekem meg az is kerdes,hogy ok nem termel estrogen mehet a stimu de ott van ez a nagy tuszo szeru valami hogy fog oda elferni meg ha ez ott van :roll: Tudom nem lesz hiper mennyisegu tuszom ugyse a magas FSH-el de akkor is :?

Ha megirnatok a velemenyeteket megkoszonnem :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, én most nem vágnék bele a következő lombikba. Szépen összepakolnék, és költöznék a párommal. Az usa-ban meg együtt belevágnék újra. Lehet, jót tenne a környezetváltozás is.

Csomee, drukk ma délutánra!

Bébike, gyors felépülést a mai lapar után! Remélem nem találnak semmit!

Szurizóknak hajrá!!!

Juhar, már csak egyet kell aludni!

skrisz72

Csomee,
nagyon gondolok rád ma! Gyere a hírekkel!

Bridget,
én is mennék a párommal... Kerül, amibe kerül.

Lányok,
én már ettem mogyoróvajat, és soha többé...! Pocsék íze van.

Kép
kisbuta

Sziasztok!
Csomee,remélem ma már biztosabbat tudtok.Drukk!
Bridget,nem tudom mit tennék a helyedben.Lehet mennék apával usába,és ott folytatnám,de nagyon nehéz,mindig ez a várakozás.De az sem túl jó,ha most sikerül,és utána cuccolsz,akkor meg azért aggódnál,inkább sikerüljön az usában :D
Vendég

Fuu csajok most megjobban elbizonytalanodtam :roll: :?

Szal ha a doki teljesen zold utat adna akkor is mennetek inkabb apacskaval :roll:

Mert en is ngyon szeretnek menni vele de a baba fontosabb es en azon ervek mellett allva,hogy ez a doki mar ismer,meg most itt vgyok es mehet a kovi ciklus...jo-jo apacska nem lenne itt de 3het a kulombseg :roll:

Viszont kint mire dokit talalok mire elkezdik,az itteni dokim azt mondta ott kint nem szeretik a miomakat sem :roll: lehet javasoljak majd,hogy mutessem meg :roll: na meg apacskanak ez az uj iroda uj emberek minden nem hiszem,hogy ott kint ezzel kene zaklatnom egybol,hogy irany a lombik :roll: Varni meg meddig varjak :roll:

Szal nem tom... Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Lányok!

Bridget én is várnék még egy kicsit a helyedben, az csak jó hatással lehet a szervezetedre. Ez a valami tuti a stimutól lett, szerintem csak jobb ha teljesen elmúlik. Elköltöznék apával, és az USA ban folytatnám. Mi két és fél éve próbálkozunk a babával. Ebben volt terminált hónap, inszem (aminél apának annyira rossz lett az eredménye, hogy nem tudta a doki megcsinálni), egy lombik. És jövő hónapban fagyibaba (három van, remélem túlélik a kiolvasztást...).
Csomee nagyon drukkolok!!!
Juhar akkor neked mindjart beülti, ugye? Drukkok mennek neked is!!
Majuska, vicces volt amit irtál a bárányokról :lol: :lol: .

Vanília
Vendég

Bridget
viszont ha TE ugy érzed, hogy ez a jobb választás, akkor hallgass a megérzésedre! És vágj bele! Szerintem tanácsot mindenki adhat, én is megítam mit tennék, de a döntést te hozod meg, és biztosan a számodra a legjobbat!
Vanília
Vendég

Sziasztok!

Csibe!
Mi pont most voltunk Erdélyben, Parajdon. Na az ottani sós víz bír ilyen gyógyhatással. Illetve a szomszéd városban Szovátán a Medve tó szintén sósvízű tó, az is jó állítólag.

Bumi

bumi1979

Bocs a belekottyért... :roll:

Csibe!
Jordánia, Holt-tenger, annál nincs jobb, oda kell elmenni "lebegni" :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Bridget: én is pihennék, és elmennék Apával, majd ott folytatnám.
Nem tudom, hogy a nevem miatt lassult-e le a báránycsapat,... :roll:

Csomee: nagyon várlak.

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

A költözés- tervezés témához szólnék. Azt gondolom nagyon nehéz mindenben a legjobban összepasszoló döntést hozni, szerintem + és - mérleget kell készíteni, és megnézni merre dől el... Bridget szerintem a te esetedben is előnye és hátránya is van mindkét lehetőségnek, akár a környezetváltozást, akár a párod mellett levést, akár a mostani dokidat, aki ismer, nézzük.
Annyit tennék hozzá, hogy mi egy évig tologattuk ezer okból a 3.lombikot, intézményt is váltottunk, mindent optimalizálni akartunk, aztán mi lett? Tudjátok: Férjem kórházban volt (ja, már jól van!!! :D ) aztán most váratlan és részben nem tervezett felújítás közepén, még a beültire is gázbekötés esik, pedig nem mi választottuk azt az időpontot!! Szóval ennyit a tervekről!
Persze törekedni kell a lehető legjobb döntésre, aztán a többi úgyis a "fentiek" kezében van.....szerintem...na ezt most jól "megaztmondtam" ugye??? :lol: :wink:

Egyébként én jól, tegnap többször szédültem és hányingerem volt, ma eddig elvagyok, hiába azért a 3. pent bontom a gonal 900-asból :shock:

Mindenkinek drukk, akinek kell és Puszi báránykáinak jó ugrálgatást :wink:

Kép
majuska

[quote="majuska"]
írta:
majuska

Mindenkinek drukk, akinek kell és Puszi báránykáinak jó ugrálgatást :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Örülök, hogy jobban van a férjed. És hajrá tüszőcskék!

Kép

Kép

*puszedli*

Juhar!
Drukk a tüszőcskéknek! Holnapra óriási drukkhegyek!!! :wink:

Puszedli!
:D

Májuska!
Hová kalandozik a gondolatod??? :oops: Ezek a hormonok :!: :lol: :lol:

Nyulaszom!
Olyan jó érzéked van ahhoz, hogy megnevetess! Eisprung…. Hát presze! 8)

Annmari!
Lehet, hogy lemaradtam, de mit mondott a doki? Mivel bíztatnak :?:

Szezsó!
Köszi, igen egyensúly…. :)

Bumi!
Sem az agykontroll, sem a titkokat nem tudtam végigolvasni… persze a szkepticizmusomra ez jellemző. És a fejben dől el, meg rám azért nem igaz, mert most fejben és érzésekben annyira azt éreztem és tudtam , hogy sikerül ez az inszem, hogy ennél nagyobbat nem is koppantam még életemben! Szóval szerintem ez sem teljesen igaz… viszont helyrerázódtam egy ekkora csalkódástól! :roll: :?

Rana!
A nutella az nutella :D

Csomee!
További drukkhegyek!!! :wink:

Csibe!
Hát erről beszélek! Naná, hogy lesz! :D :!:
Romániáról hallottam, de nem tudom pont hol van… :)

Bridget!
Egyetértek Skirsszel!
Új hely, más módszerek: pozitiv eredmény!!!! :!: :!: :!: :wink:

Bébike!
Drukkhegyek! Remélem jól vagy! :)
dezsina

Sziasztok!
Voltunk vv-en. Délután lesz eredmény. Amint tudok valamit jövök.
Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee!
nagyon várlak és drukkolok!!!! :wink:
dezsina

[quote="*puszedli*"]M írta:*puszedli*ájuska: itt van nagyobban:
Kép
Csak az avatarban még a nevem is lejön időnként, csak az nem látszik, mert kicsi.

Puszi,
ez az avatar akkor is félreérthető, de nagyon aranyos.
Vagy csak ki vagyok éhezve? :lol: :lol:
Na mindegy nem részletezem az én elgondolásomat. Azt mindenkinek a fantáziájára bízom.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

('éhes makkal disznókat álmodsz")

Csokivani,
üdv.
Minden újat szívesen fogadunk ... főleg, hogy még annyira lelkes is, hogy mind a 675. oldalt vissza olvassa. :shock:

Csomee,
ez a gyerek már most bújócskát játszik vele.
Ha kint lesz és megnől lesz vele gondod bőven! :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Dezsinám,ennyi még megy németül :lol:
Csomee,várjuk a híreket!
Májuska,örülök,hogy apa jobban van.

Bridget,megértem ezt a részét is,amiért maradnál,és folytatnád ott.Hát akkor inkább maradj,végülis ez a doki már ismer,főpróba megvolt,jöhet a sikeres lombik :wink: mi így is-úgy is nagyon drukkolunk neked!
Vendég

Bridget,
én azt mondom maradj. Fuss neki itt és meglátod mi lesz a vége.
addigra apa belerázódik ott a munkába és, ha mégis csak egyedül mennél apácskához, akkor ott nekiállhatsz mejd lombikos dokit keresgélni.

... de én azt kívánom, hogy az USA-ban már csak szülész - nőgyógyászt keljen keresned. :D :D :D

hajnoca
Dunakeszi

Nyulaszom!
ez mindenre elég :D hidd el! :lol:
(már csak pár hetem van hátra és mehetek babanézőbe :shock: :shock: kitalálod kihez :?: :lol: :lol: :lol: )
dezsina

Megjött a vv eredmény: bhcg: 156,7

Másokhoz képest nem magas, de én ennek is nagyon örülök! Úgyhogy tovább reménykedhetek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee!!! :D
Ez nagyon szuper, végre! Ha így emelkedik, akkor biztos ott van az a kis csibész!

Kép
kisbuta

Kisbuta: Nagyon köszönöm! Én is ebben reménykedek! (De ugye jól emlékszem, hogy a te terhességed sem volt egyszerű az elején. Aztán mindjárt megszületik a babó!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!
Nyulaszkám, segítenél nekem? :oops: Jól emlékszem, hogy neked volt antagonista protokollod? Leírnád, hogy milyen és mennyi szurit kaptál, esetleg az árra ha emlékszel az is jól jönne, de a szuri neve lenne lényeg! Előre is nagyon köszönöm!!

Pussz, mindenkinek!
Vendég

Csomee, akkor küldöm a további drukkjaimat. Még nem teszlek át a babás táblába, csak akkor, ha a dokik azt mondják, látnak pulzáló szivecskét! Nehogy rossz ómen legyen.

Bridget, teljesen elfogadhatóak az érveid. Ha bírod lelkileg egyedül az ezzel járó stresszt, akkor vágj bele. Úgy voltam vele, hogy mindenkinek kell egy-két hónap, míg gyógyul a lelke. De ha te ilyen kis faca csaj vagy, akkor hajrá! Mi támogatunk így is, úgy is!

Jaj, csajok, ne írjatok már szexről. Már épp felhívtam apát, hogy szexi fehérneműt akarok, és lapos hasat és a többit már nem is említem.... :oops: :oops: :lol: :lol: Szegény Eszter, biztos besértődött. :oops:

skrisz72

Csomee!
Gratula a növekedéshez! Megy a drukk tovább!

Bumi

bumi1979

Jajj, jajj micsoda lavinát indítottam az avatar értelmezéssel!!! :oops: :oops: :oops: kismamiktól elnézést, ha tiltott gyümölcsre emlékeztettem őket :oops: :oops: :oops:

Csomee, de jóóóóóóóóóóóóóóóó!!! Lassan, de biztosan?? Így legyen!!! :wink: :D

Kép
majuska

Májuska, azt kívánom neked, hogy hamarosan ugyanebben a cipőben járj! :wink: A babavárás klassz dolog. Minden percét élvezem, kivéve, mikor fáj valami. :lol:

skrisz72

Dobok pár ma reggeli képet Bóról ... amikor épp a leendő munkahelyére gyakorolja a tetoválás rajzművészetét!! :lol: :D :lol: :lol: :lol:

Balkézzel :D
Kép

Csigabiga avagy a legújabb egynapos tetkó :lol:
Kép

Megszeppenve :D
Kép

Ja és nem mellékesen, de bilizünk! :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Mogyoróvaj: az ámerikaiknál nagy kedvenc, itthon pedig lehet kapni ilyen Kitkat csokit (szerintem szörnyű :oops:

Bridget: én igazából nem is értem, most Apa akkor mikor is utazna el??? :roll: Ha valamiért csúszna a punkció, akkor tudna maradni?
Én tudom magamról, hogy nem bírnám az ilyenfajta stresszt, így azokkal értek egyet, akik azt mondták, ezt most kihagynák és mennének az USA-ba lombikozni.

Csomee: :lol: örülök, és tovább drukkolok!!! :-)

Dezsi: ma már LH teszteztél???

Hajnoca: most mekkorát nevettem :lol: Anyukám gyakran emlegeti azt a gyerekkori sztorimat, hogy miközben a bilin ülök, golyóstollal firkálom a combjaimat :lol: :lol: :lol: :lol:

Voltam ma védőnéninél, vizelet most szerencsére negatív lett :-D híztam 1,5 kg-ot az elmúlt 2 hétben.

Kismamik: ezt ismeritek? www.gyermekkartya.hu

Csók Mindenkinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Na most aztán már szálljatok le az avataromról egyszer s mindenkorra!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csomee: jujjj de jóóóóóó!!!!!!!!!! Drukkolok, hogy Babó erősödjön, nőjön!

Kép

Kép

*puszedli*

Hajnoca: csuda helyes a lányod!

Szezso: örülök, hogy minden rendben Veletek!

Kép

Kép

*puszedli*

Dezsina!

A doki azt mondta hogy az üres tüszők egyértelműen a magas FSH miatt voltak. :( Talán ki lehet fogni egy jó hónapot amikor jobban működik a petefészek. :D Leszívás után elkezdtem szedni az utrót ,doki javaslatára 10napig 3x1 szemet. :( Utánna meg kell hogy jöjjön piri és mennem kell vérvételre! Ha jók lennének a hormonjaim akkor kezdhetnék is. :lol:

Bridget!

Én a te helyedben biztosan maradnék ,mert új dokival macerásabb lenne az egész! Örülök hogy a ciszta elmúlt :lol: Tudom nehéz döntés de bárhogy is dönts én nagyon szurkolok neked! :wink:

Csomee!

Csak semmi para! Az a babó tuti hogy ott van! :D
Vendég

Hajnóca
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akciózóknak nagy drukk!
Vendég

Sziasztok!

Csomee!
Nagy drukk!!!++++++++++++++

Bridget!
Megértelek! Nehéz ügy ez!Én inkább várnék és kint kezdeném újra!De ezt most Te érzed, hogy helyes!

Hajnoca!
Aranyos a kislányod!

Puszi,Baba, Majuska, Dezsi meg akinek kell! ++++++++++++++++++

Én ma nem vok toppon. Orvosnál voltam táppénzt intézni. Tegnap este meg ma reggel hánytam. Hányinger folyamatosan meg van. Szédülök. A hasam akkora, mint egy öt hónapos kismaminak. És feszítenek a petefészkeim nagyon. Ma pihentem ezerrel. Bocs a panaszkodásért.
Lányok!
Mit érdemes vagy lehet bevinni leszívás utánra? Lehet enni, inni utána?

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Sziasztok :D
Csomee! Ez szép ez az érték, úgy tudom nagy a diffi a minimum és a maximum hcg között, láttam valami táblázatot hetekre lebontva. Talán pont itt a topic elején, vagy már nem is tudom, annyi fele nézelődtem. Tutira minden ok lesz, persze azert drukkolok!
Hajnóca, gratulálok a kislányodhoz, igen, olvasom az elejétől, végülis csak olvasgattam sokáig, aztán gondoltam hogy csatlakozom is. Így ismerem a történetedet :) .
Juhar én vizet ittam utána meg kekszet rágcsáltam. És utána ittam egy tejeskávét... nem tudom mit szabad enni-inni, szerintem mindent. Viszont mar most igyál nagyon sokat, plusz a feherjek...
Szezso szerintem fini az a kitkat 8) és én szeretem a mogyoróvajat is 8) , egy időben lehetett kapni, kék és piros tetős üvegben, az egyik jobban őrölt a másik meg darabosabb mogyival. És sós. De hamar kivitték a piacról, úgy látszik nem jött be...
Puszi, szerintem cuki nagyon az avatarod, vajon ha ki van kapcsolva a gép akkor is csinálják :lol: ?
Vanília
Vendég

Juhar, leszívás után lehet enni is, inni is. A pesti kaáliban adnak utána teát és ropit. Győrben nem tudom, mi a helyzet. Mikor mész legközelebb dokihoz? Jó lenne, ha tudna a rosszullétedről. Van aki infúziót is kap túlstimu miatt. :roll:

skrisz72

Tücsikém,
Nálam úgy volt,hogy ciklus első napjától napi 300 gonal,a 7.napon uhu.Akkor volt 4 nagyobb tüszőm,olyan 16-osok,és pár pici.8.nap reggel cetrotid(10.000/szuri)este 300 gonal,9.napon reggel cetrotid,este tüszőrepi.Innen minden ugyanaz,10.napon semmi,11.-en punkció.Mivel nagyon hamar nagyra nőttek a tüszik.

Most ti is ezzel fogtok?Mikor?

Csomee,akkor duplázódik rendesen? :roll:
Juhar,sajnálom,biztos a hiperstimu miatt.A punkció után kapsz majd fehérje infúziót,meg lehet majd utána is.De ha nagyon rosszul vagy,fel kell hívni az intézetet,mert ha víz van a hasüregben,az nem jó.És a hányás sem.Remélem holnapra elmúlik!
Bómami,jók a fotók :lol:
Dezsinám,sejtem :wink: Teszt?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?