Sziasztok!!
Etelka: ne aggódj, lesz ez még "rosszabb" is..
engem is kiáltottak már ki hisztisnek anno, de a hormonokkal nincs mit tenni, ez van ezt kell szeretni..
pedig nem is vagyok hisztis..
most is előfordul, hogy eluralkodik rajtam ilyesmi, de az már a fáradság miatt van ha van..
de Te ne törődj semmivel, élvezd csak ki a terhesség minden pillanatát, (még a "hisztiset" is) ..
ja, és mi "hisztisen" is örülünk Neked..
hú, de sokszor írtam le, hogy hisztis..
Beagle: én is szeretnék Neked így utólag Boldog Szülinapot kívánni..
és egy pici ajándék..
Nekem a névnapomat felejtette el a kedves férjem nemrég..
csak akkor szembesült vele, mikor Matyi mondta neki, hogy húzza meg a fülem..
láttam, ahogy elkezdenek kattogni a kerekek, aztán nagy nehezen leesett..
és nagyon igazad van szerintem is kellenek ezek a kis apró meglepik..
a vasárnapi meglepiről, majd számolj be mindenképp..
Dóri baba változatlanul gyönyörű, igazi kis huncut csajszi..
majd Ő is úgy csinál mint a Matyi, hirtelen mindent behoz egyszerre, aztán kapkodhatsz a fejedhez, hogy merre is szaladj utána..
Plutonella: nagyon szépen fejlődik Dórid..esetleg ha tudnál képet feltenni Róla, szívesen megcsodálnám..
Dóri: nagyon aranyosak vagytok, ahogy terelgetitek Samut
és nagyon édes lehet, ahogy próbál gondoskodni a kis tesójáról.. Ákosnak mostanában Matyi mossa meg a fogát, meg adja be a vitaminját..
ja, és mindig megvigasztalja, ha valamiért sír, mondja neki, hogy "nincs baj", meg ilyesmi, miközben simogatja a buksiját, ja és énekel neki Matyi (az nagyon cuki)..
Ákos pedig szinte azonnal megnyugszik, és nagyokat vigyorog Matyinak..
Anhel: Hát a Te Dórid is egyre szebb, komolyan mondom..
és milyen szépen csücsül..
igazi kis huligán csajszi, látszik a szemein..
képzeld, asszem Ákost is sikerült "lóügyben" elrontanunk, ugyanis azt csinálja, hogy a kezébe vesz egy kis műanyag lovat, majd csapkodja a földhöz mintha vágtatna, (ezt Matyitól tanulta) és közben csettintget a nyelvével..
hihetetlen kis fazon.. már van egy csomó trükkje..
tornázik, megmondja, hogy csinál az oroszlán meg a paci, és táncol (hát az haláli, ahogy rázza a kis popóját, ahogy zenét hall, és még figurázza is) ja, és dobálja a puszikat..
na, most asszem én is dobálom a puszikat, megyek ebédelni..
pussz
Móni