Köszönöm csajok Dóra bókokat!
Gyugyi!
Köszi a képeket! Tök jók lettek, mindenkit felismertem, kivéve a szőke lányt, ő biztos Bogáncs! (Bogáncs, hogy neked milyen csodaszép lányod van!
) A hely is jónak, nyugisnak tűnik, oda én is elmennék, de ez lehetetlen!
Max Győr jöhet szóba, de inkább Kisbér, de lehet B. jobb lenne, ide biztos eltudnék menni, bár sokszor a bóóótig sem jutok el! Az iskolát mégegyszer köszönöm! Próbáltam kitalálni valamit köszönet képpen, a Sims3 jutott eszembe(meg a pezsi
) apjukot nem is kérdeztem, de elvitte neked? Ha nem, holnap feladom postán, ha küldesz címet! Hehe, én csak egyszer kelek éjjel, de akkor reggelig fent vagyok!
Tieid is ilyen örökmozgók voltak? Mikorra várhatom a futkározást? Mert akkor a nagyot is edzésbe kell hoznom! Jaj nekem, nem lesz egyszerű!
Kata!
Én idáig nem jutottam, csak 39+1-ig, de nem éreztem, hogy szűlnöm kéne, úgy voltam vele, hogy 40 hétig mindenképp bent a helye, utána már lehet készülődni. Így én nem is kérdezem, hogy még egyben?
De biztos nehéz már, főleg két gyerekkel! Az ágyat már lejebb tette apjuk, nem volt gond, nem akart kimászni és nem is nagyon volt ágyban csak ha ott voltunk, de így a biztos. Most meg nem tudom letenni aludni, mert olyan nagyot kell hajolni, így mindig felébred!
Viszont ugyanúgy feláll így is, csak most meg nem tud leülni és nagyon szenved, el nem engedné a rácsot!
Apjuk most itthon van szerencsére, nem is bírnám nélküle!
Fenci!
Gyógyulgass, Márknak nem lesz semmi baja elvileg. Te voltál az első akit felismertem!
Szinte semmit nem változtál!
Vicky!
Te meg megfiatalodtál! Komolyan, olyan kisjányos vagy!
Te is hamarosan futkozhatsz!
Krisz!
Gratulálok a kislányhoz! Nagyon szépen domborodsz! Amit írsz az keményedés lesz szerintem! De hát ezt érezni kéne, hogy tudja az ember biztosra!
És tényleg ne magneb6-ot szedj, irass fel valami erősebbet, de lehet vény nélkül is(persze drágábban) venni. Nekem a magnesiicitrici jött be, abban 500 mg magnézium van, de a magneb6 extra is jó, ha nem mersz egyből erősebbet szedni!
Vicuska!
Olyan gyönyörű ez a jány! Most mondjam, hogy tiszta anyja?
A fülbevaló is tök jó! Nekünk nincs. Még gondolkodom, apjuk szerint ne kinozzuk, majd ha ő akarja akkor viselje a következményeit!
Dike!
Tisztára, mintha magamat hallanám!
Ha visszaolvasol mikor még Dóra csak tervben volt, basszus, hogy mit agonizáltam itt!
Mindegy mit gondolsz, ha odabent minden rendben, jók a körülmények, lesz ott hamarosan baba!
Nagyon drukkolok!
Zsu!
Tudod, jó munkához idő kell! Ti is már több, mint 10 éve vártok a babára, hidd el, ő lesz a legtökélesebb, legszebb!
De mozgalmas nyaratok lesz, irigykedem csöppet! Nekünk a négy fal és max a kert!
Megyek kávét főzni, ma én leszek az ügyeletes, kialudtam magam délután! Minnyá kel a lady!
Bocsi akit kihagytam! ja igen, Ditke!
Neked majd írok privát!