Sziasztok,
a fiam napok óta nem hajlandó inni. Van, hogy fecskendővel nyomtam bele a teát, mert abszolút nem ivott semmit. Délben úgy vettem le róla a pelust, hogy teljesen száraz volt. Ma este megpróbáltam kakaót az se ment. Fogtam elővettem egy doboz gyümölcslevet hátha alapon, na abból lecsúszott két pohárral.
Úgy látszik csömöre lett a teától, pedig váltogatom az ízeket, de mégis.
Az én fiam ma sem aludt semmit. De szörnyű sz.... idő van, meg lehet fulladni annyira fülledt. Ma 2x lettem rosszul. Megmértem a vérnyomásom 115/79 volt, de azt hittem, hogy elájulok.
Évi, és ha még tudnád, hogy már most milyen jó a torta. Amit Mesi belinkelt azon az oldalon találtam egy diótortát azt csináltam meg mogyoróval. Nagyon szupi lett és baromi egyszerű. Holnap áthúzom tejszínhabbal, díszitem és remélem, hogy a fiamnak is tetszeni fog.
Tanúsíthatom én is, hogy Eliza nem kövér!
Babriella, okosan teszed ha nem idegeskedsz, akkor sem lesz másként. Tőled nem kapunk képeket? Megmondom őszintén, hogy én mindenhova fájó szívvel engedem el Ricsót, dehát a nagyfiam szavaival élve: Neki is kell egy kis szabadság
Ricsinek tetszett a tábor, pedig azt hittem, hogy úgy jön haza, hogy holnap már nem akar menni. Tanulnak geometrikus és organikus ábrázolást
Ha nem is tanulja meg, de legalább nem néz, mint szamár a hegyen, ha szóba kerülnek ezek a dolgok.
Jól kitöltik az egész napot, mert 8-ra megy és 1/2 5-5 körül lehet értük menni.
Még gyorsan annyit, hogy Erikem 3 darab krinolint evett meg mustárral. Ez volt a laza vacsora
Lehet, hogy nem kéne több Normafloret adnom?
Többiek merre vannak?