Notórius eltűnő jelentkezem!
Lois!
Örülök, hogy minden oké, és így van jöjön kis Zé amikor neki tecc!!!
Nyulaszka!
Nektek is örülök, babók buksival egy irányban!
Skrisz!
Hát van hogy én is tiszta nyűgi vagyok, nekem a csípőm nagyon nem javul. Óránként kell megfordulnom éjszaka, úgyhogy már csak ezért ia nagyon várom Littit. Akkor legalább két órát is aludhatok egyhuzamban. Legalábbis naív elképzeléseim ilyenek.
Till!
Tényleg fura így ez a cukor érték. Én mérem rendszeresen, többször is mint kéne, de így vagyok nyugodt. nekem mindhárom főétkezés után egy órával mérni kell, hét alatt kell tartani, de mondjuk amikor du. eszem valami édességet ( fagyi, vagy valami cuukros, pl. egy túró rudi, ilyenek) akkor is megmérem. Most szépen beállt, mindig 5-6 között van, elvileg 160g-os diétát kell tartanom. Inkább arra figyelek, hogy még a reggelit is két részletben eszem meg, mert azzal voltak gondok. Most már bízom benne, hogy ezt a kb. egy hónapot kihúzzuk inzulin nélkül is. Írok pár sor privit!!
Mó!
Jaj, de kis édesek vagytok! Tisztára mosolyt csalnak az ember arcára!
Hanna!
Olivérre nincsnek szavaim, olyan kis gyönyörűség!
Kiscsillag!
Csupa szépség Kincső!!
Angel!
Nagyon ügyik vagytok!! Annyira örülök még mindig nektek. Hihetetlen, hogy mit átéltetek!!!
Rólunk:
Lakás végre rendben, kiságyat még nem kaptuk meg, de hamarosan. Akkor majd rakok képet!
Jövő héten megyünk doktor bácsihoz, remélem most is minden rendben lesz Littike méreteivel. hízni egy grammot se híztam az utóbbi időben, de a hasam szépen kerekedik, úgyhogy remélem ő korának megfelelő súlyú. az tuti , hogy jól érzi magát, védőnéni tegnapelőtt mondta, hogy még annyira "fenn" van, hogy nem akar ő még egy darabig kijönni. Kíváncsi vagyok, mi lesz a végén, mert doktor bácsi szerint a cukor beleszól az ügybe és hamarabb jön majd, 38. hét körül van rá esély.
Különben kicsit ki vagyok, az orvoshoz járástól. Múlt héten háromszor kellett mennem a máv kórházba, először cukros kontroll, utána vérvétel, utána meg az eredményért. A vérvétel kivételével du. 2-re. Na akkor párom nem ér ránk ( sajna nem tud eljönni a melóhelyről) én meg kénytelen vagyok vezetni, mert még mindig jobb mind oda is vissza is másfél óra bkv-val. pedig nem akarnék már egyáltalán vezetni.
Hát evvan.
Na akkor jó kis regény lett ez, bocsi!!