Új privát üzeneted érkezett!

Szezso :D !
De jó! Jaj ennek úgy örülök! És persze gratulálok Neked! Akkor tényleg szabad bizakodnom :) .
Jó nagyon a kép a vonalzódon a kisfiadról!
És akkor van még Julcsi fagyibaba is! :D Köszi hogy felvidítottatok :D
Szép napot nektek!
Vanília
Vendég

Vanilia,üdv itt :D Akkor lesz még mit olvasnod,ha az elejéről kezdted :lol: Drukk a sítáborosoknak!
Szezsó,milyen vv lesz? :shock: :roll: azt hittem már semilyenre nem kell menni :x
Dezsinám,te sem tudod??? :shock: Tesztek megvannak?
Vendég

Akkor plusszban ez a laptető-dolog is jót jelent? :lol:
Vendég

Naná,a laptetőnek mindig örülünk :D
Vendég

Szia Nyulasz!
Köszi neked is a kedves fogadtatást.
Igen, az elejétől kezdtem, már így is egy csomó dolgot tanultam innen, és egy csomót sírtam is... Hát ez van, nekünk küzdenünk kell a babáért...
Vendég

Vanília: már hogyne szabadna bizakodnod...sőt, KELL!! :-) Bendegúz kicsit durci volt a 4d-n, azért ilyen sértődött az arckifejezése :-)

Nyulasz: 32. héten még van egy vérképes vv. Meg akkor vagy a 36.-on egy rh ellenanyagos megint, de az lehet, hogy csak az RH negatívoknál.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól. Szóval terhesség van, de petezsákot egyenlőre se méhen belül, se méhen kívül nem látni. Holnap megint vérvételre kell mennem a hcg szint miatt, majd pénteken délelőtt vissza a dokihoz. Akkor talán többet is megtudunk.

Még nem olvastam vissza, de majd még jövök!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Nyulasz! Neked is gratulálok a babákhoz! Ennél nagyobb boldogságot elképzelni sem lehet :D és ráadásul vegyes páros :D . Azért az élet mindenkit kompenzál a sok küzdelem után!
Szezso! Igen ugy tudom nem szeretik az ultrahangozást, van aki odarántja a kezét is :) .
Vanília
Vendég

Szia Csomee!
Én új vagyok itt, drukkolok hogy minden rendben legyen. Még jó korán van a petezsákhoz, nem? Biztos növekedni fog a hcg, és látom neked már van egy kislányod is, úgyhogy tuti minden rendben lesz!
Vanília
Vendég

Vanília: Köszi, de már az ET+21. napon vagyok. Sajnos a hcg alacsony volt, de emelkedik, úgyhoz még kétesélyes a dolog. De köszönöm, hogy drukkolsz! :)

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee,szóval még bármi lehet?Nagyon drukkolok,hogy csak kis lustival legyen dolgotok.Holnapra+++++++++++++
Vanília,igen,megküzdöttünk értük mi is.6.lombik sikerült...

Na megyek alszom egyet,jók legyetek!
Vendég

Csomee, én is drukkolok!

babaimádó
Kép
babaimado

Csomee: mennyi a HCG-d?

Vanília: üdv!! :D Hova jártok dokihoz? Sok sikert a fagyibabákhoz!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszedli: most nem nézték, majd holnap kell mennem vv-re és délután lesz meg az eredmény. Ezért kell pénteken visszamenni a dokihoz.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Vanília, nekem a második lombikból van Eszter. :lol:

Csomee, :roll: :roll: :roll: már kezdek türelmetlen lenni. Most megint várhatunk péntekig. Kis szundi-bundi-lusti kölök! :wink: Vagy már kiderül holnap délutánra a hcg szám?

skrisz72

Kép

Kép

skrisz72

Skrisz: Én is nagyon türelmetlen vagyok már. Vagy legyen valami, vagy ne, de dőljön már el!
Holnap du. lesz meg a vv eredménye, abból talán lehet valamire következtetni. Sajnálom, hogy a táblát nem tudod addig módosítani, de ha rajtam múlna.....!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Micsoda nőuralom van ezen a táblán!!!

Szezsó,
rosszul választottátok meg a táborhelyet. Itt Szegeden már tegnap sem esett, ma meg egész nap hetvenhét ágra süt a nap és egyre melegebb van (utóbbinak pfujj!) :D

Csomee,
nagyon-nagyon drukkolok, hogy holnap jó híreket kapjatok!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsina,
bizony, vonalzó. Derékszögű is jó lesz, csak lássunk már valamit, hogy időzíthessük a drukkokat.

Vanília,
sokaknak sikerül fagyiból, úgyhogy csak hajrá, előre a 40. hétig!

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Gyorsbekukk, mert szerelnek nálunk..

Uh megvolt sajnos nem vagyok egy nagy petetermelő típus, mert 3 tüsző látszik....megy a gonal tovább 300-al, vettem új 900-as tollat :evil: és szombaton újra Uh kontroll. Talán hétfőn leszívás...
Többi később....

Kép
majuska

Vanilia!
üdv közöttünk! Minden elismerésem, ha végig bírod olvasni, hogy kivel mi történt az évek alatt!!! :D :wink:
hajrá sítáborosok!!! :!: :wink: :wink:

Csome!
továbbra is drukkolok!!! Muszáj, hogy ennyi izgalom után sikerüljön! bizunk benne, hogy nagyon erős és növekedni fog!!!

Nyulasz!
csüt megyek a tesztekért!

Májuska!
tüszőnövelő drukkok mennek :D

Skrisz!
köszi a táblát! Olyan jó hogy néha feldobod!

Kisbuta!
nos tényleg elkel a derékszögű.... :lol:
dezsina

nos akkor a vonalzó :) 8)
nehezen szántam rá magam... :? de mivel fogalmam sem volt hol tartok, ez mégis csak segít.
csütörtöktől nyomatom az lh-teszteket.
amúgy feladtam és csak az esélytelenek nyugalmával várom a pozitiv fordulatot. már nem ez a legfontosabb az életemben. végülis akár igy, akár úgy lesz gyerekünk. aztán, hogy vérszerinti vagy nem, mindegy. akkor is lesz saját :D
és még valami. hihetetlenül boldognak és elégedettnek érzem magam azóta, amióta sikerült kiborulnom és utána összeszednem magam. szóval akkor várom a csodát... hátha beüt :P és persze optimista vagyok mert minden jó ha a vége jó :lol:
dezsina

Vanília! Üdv itt! Itt (majdnem) minden kismaminak lombikbabája van, kivéve Vkriszt és Hajnocát, akiknek több lombik után spontán sikerült! :wink: Illetve akiknek már van egy nagyobb porontyuk és a kistesóért lombikoznak. Remélem, nem baj, hogy a nevükben válaszolok! Sokaknak sikerülnek az eszkimóbabák, sőt, azt mondják, hogy ha a fagyasztást kibírják, akkor már tuti nagyon erősek! :wink: Ja és nagyon tetszik az idézet az aláírásodban!!!! :D

Csomee, ez várható volt, remélem, nem vagy csalódott. Drukkolok, hogy a kövi UH viszont már mutasson babát!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++

Krisz, köszi a táblát. (Milyen rózsaszín a kismamis tábla.... :roll: :lol: ) Lapulevélke írhatna néha azért nekünk.....

Dezsikém, lehet hogy ez a hozzáállás kell majd a babához...? Kívánom tiszta szívemből, hogy így legyen!!

Májuska, nekem is csak 3 petikém volt, és most ikerkislányaim lesznek! :wink: Úgyhogy a 3 több mint elég!!!!! Tüszőnövi és hizlaló drukkok mennek! ++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Dezsi,
ez így van :D Meglátod, lesz még részed gyerekmosolyban, ami bearanyozza az életed.

Májuska,
no para, nekem két petém volt decemberben össz-vissz, és mégis itt kalimbál egy kiskobak. Ha maradós, maradni fog.

Kép
kisbuta

Na, akkor újra itt!

Csokivani üdv itt!! Nagyon ínycsiklandozó az avatarod és nagyon ötletes a fagyibabához :wink: ! Nekem még nem volt fagyis lombikom, de esély bőven van vele babásodni!!! Sőt!!!

Csomee legyen a kétesélyes egyesélyes++++++++++
drukk tovább!!

Dezsi, végre egy vonalzó, drukk, hogy legyen mielőbb babás is!!! :wink: :D

Rana, Kisbuta köszi a megnyugtatást, tudjátok az 1. és 2. lombiknál már 5 tüsző is volt a 6.stimunapon kb.fele ennyi gonal mellett, aztán lett 1-2 embrio és nulla megtapadás, ezért izgulok, hogy most 3 tüszikénél tartunk, de tökéletesen elég 1 is, csak tapadjon majd meg. Nyomom a gonalt 300-al és ezerrel :lol: :wink: Magas fsh-val ne legyen az ember nagyravágyó, nemde??? :wink:

Szép napot, itt bújik kifelé a felhők közül!!! :wink:

Kép
majuska

Rana! Kisbuta! Májuska!
köszönöm a biztatást :D ezért járok ide :lol: :P :lol:
dezsina

Dezsina: csak optimistán!!!!! Lesz Babátok, ez tuti!!!!! :D

Májuska: itt is drukkkkkkk!!!!

Csomee: naggggyon várom holnap a + eredményt!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Köszi mindenkinek a kedves fogadtatást és bíztatást - akivel még nem "találkoztam". És az avatar plussz idézet dicsit :D .
:D Puszedli, Kisbuta, Rana, Majuska, Dezsina! :D !

Dezsina olvastam a történetedet, és te vagy az, akinek lehet spontán is babája! Úgyhogy... 8) ... lesz is! És ha olvastad az idézetet az aláírásomban, én e szerint szeretnék élni. Mert nemrég azt vettem észre, hogy csak telnek a napok, én pedig csak a babára gondolok és szomorú vagyok. És a pici boldog pillanatokat észre sem veszem. Még a nagyokat sem...

Majuska nagyon jó a három tüsző! És elég is! A minőség számít nem a mennyiség!
Én arra is gondoltam, hogy ha sok tüsző érik akkor hamarabb fogy ki a készlet... és hamarabb jön a klimax :roll:? Vagy szerintetek ez nem így van?
Vendég

Csomee, gondolhatod, hogy nem a tábla miatt türelmetlenkedem. :wink: Annyira szeretném, ha itt mindenki boldog lenne a gömbölyödő pocakjával!

Lányok, muszáj! Mindenki tegye össze amije van, és szülessen sok-sok pici baba. Hogy Puszedlit idézzem: "csak az veszít, aki feladja!"

Már a nap is kisütött. :D

skrisz72

Puszedli!
hát igen.... :roll: lesz egy kis progi utánpótlásom... de honnan is :?: :roll:

Vanilia!
pontosan ezért erőszakoltam meg magam, mert már 7 éve nem vagyok boldog... Hát most azért is az vagyok :twisted: :P Olyan meg nem lehet, hogy ne sikerüljön :D

Skrisz!
hidd el, én összeteszek mindent amit kell :D :lol: :!:
dezsina

Dezsi: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Csomee, Dezsi, Majuska, Puszi, Baba és akinek még kell!
Drukk!!!+++++++

Vanilia!
Üdv itt!! :D

Én is vagyok. Csak elleptek az itthoni teendők. 15 tűsző van. Feszít is mindkét petefészkem rendesen és néha fájdalmasan. Ma este megy az ovitrelle.Pénteken punkció!!! Beültetés előre láthatólag hétfő vagy kedd.

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Ha már összetesszük mindenünket, amit kell :lol: nézzük az én Puszi avatar értelmezésemet.
Jön egy bárányka, jól "meglepi" hátulról a legelésző nőstényt, és már ugrik is a következőre....
Ezt jelenti, Puszi???? Vagy csak eltájolódtak a gondolataim??? :oops: :lol: Homályosítsatok fel!! :lol:
Látjátok, már nem kesergek a mai hármasomon!!! :wink:

Kép
majuska

Juhar, kerestelek reggel!!! Szép szám a 15, gratula és nagy drukk a leszíváshoz péntekre!!!! Kitartást hasfesziben!!!

Kép
majuska

Majuska!
:lol:

Juhar

juhar

Majuska !
Ne keress! Én Győrbe járok!!

Juhar

juhar

Juhar, na akkor tényleg eltájolódtam minden téren!!!!! :oops: :lol: :lol:

Kép
majuska

Májuska: itt van nagyobban:
Kép
Csak az avatarban még a nevem is lejön időnként, csak az nem látszik, mert kicsi.

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi, hű akkor min jár az eszem???? :lol: :wink: bocsánat :oops: :oops:

Kép
majuska

Puszi,szegény kém,néha cserélhetnének,már nagyon kivan a háta annak,amelyiken ugrálnak. :lol: És az avataron,mivel sokkal lassabb a mozgás,tényleg úgy jön ki,ahogy Májuska írta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Májuska,nekem is három petikém volt :wink: Drukk!
Juhar,na ebből marad még tesónak való is :D Nagy családot szeretnétek? :lol:
Dezsinám,mindent bele,lassan eisprung :D
Vendég

májuska!

Drukk neked és küldök egy kis tüszőnövelőt! +++++++++++++++++++++++++

Sajnos én is a magas FSH-val küszködöm úgyhogy tudom mit érzel! :cry:
Gonal mellé szúrsz még valamit?

Csomee!

szurkolok neked hogy az a bébi mégiscsak ott legyen valahol!++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Majuska!
Drukk, hogy gyarapodjanak azok a tüszők!

Juhar!
Grat a 15 tüszőhöz!

Csomee!
Remélem lassan megnyugodhatsz.

Igen jó lenne gy kis lelki megerősítés. :)
Pont azon gondolkodtam, hogy testileg mindent elkövet az ember, hogy formában legyen, a hormonjai, vv értékei, inzulinja stb rendben legyen, beszedünk százféle csodaszert, de nem törődünk eleget a lelki felkészüléssel. Legalábbis én biztos nem eleget, szóval elhatároztam, hogy most az jön. Lehet, hogy már másnak ismerős, de nekem tegnap hívták fel a figyelmemet a következő oldalra:
http://www.avonzastorvenye.hu/gyereket_ ... gFDMn5tre3

Ha mást nem is, de a babavonzó meditációs szöveget el fogom olvasni minden este lefekvéskor.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Nem tudom, hogy magas FSH-nál segít e, de a barátnőm magas sTSH-val a következőt csinálta:
"Képzelj el egy "laboratóriumot" ami benned működik.
Válassz két segédet magadnak (én anyukámat és a régi dokimat
választottam) és képzeld el képről képre, mint egy mozit, hogy a
laboratóriumban, az agyadban, sok kapcsoló van felszerelve a falon, és
mindegyikre rá van írva valami. Nekem sTSH volt a pajzsmirigyem miatt,
és ezt a kapcsolót anyukám és a doki mindig minimumra tekerte a
kapcsolón. Élethűen képzeld el! Hlyén hangzik, de működik! Az
endokrinológus nem hitte el, hogy 1 hónap alatt lement a TSH-m 16-ról
0,64-re! Azt mondta, másik akár két évig is nyűglődnek, míg sikerül
így leszorítani. "

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Halihó!

Csomee: húú, nagyon kíváncsi vagyok a holnapi eredményedre és nagyon drukkolok!!!

Juhar: drukkok mennek péntekre! :-)

Majuska: van itt nagyon sok pozitív példa kevés tüszős-sikerre :wink:

Dezsi: örülök, hogy kiegyensúlyozódtál :-) akkor holnaptól LH tesztezés!!! :-D

Bumi: a "laboratórium" tipikus agykontrollos módszer :wink: ha nagyon bele akarsz merülni, menj el egy tanfolyamra, van még több módszer is, lehet van, ami Neked jobban bejön. Meg ugye ott a Titok, mint "alapfilm" a témában :-) Nekem sokat segített a tanfolyam is, a film is. Volt saját "babavonzó" meditációs szövegem (naponta 20-szor kell elmondani "bétában" vagy alfában egyszer), úgy kezdődött, hogy 2008-ban babás leszek :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó!
A Titok című könyvet próbáltam elolvasni, de nekem nem jött be. A filmet még nem láttam, de már beszereztem, hátha az jobb. Egyelőre maradok az egyszerűbb lépéseknél. Az agykontrollnak lehet utánanézek. Köszi!

Bumi

bumi1979

Bumi, teccik ez a laboratóriumos dolog. Érdekes.

Juhar, ez aztán a mennyiség! Igyál sok-sok folyadékot, és marékszámra zabáld a fehérjét! Drukk péntekre!

skrisz72

Tegnap néztem a Discoveryn a hogyan készül?-t, és felfigyeltem a mogyoróvajra. Én nem tudtam, de anno fehérjepótlásra találták ki. Lehet érdemes lenne azt enni.

Bumi

bumi1979

Nekem nem ízlett. :? Bezzeg a nutella! :wink:

skrisz72

Májuska! Nem szégyelled magad? Hogy csak ilyenekre tudsz gondolni.... :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bumi, én is hallottam, hogy a mogyivaj jó fehérjeforrás, de sajnos hizlal is nagyon.... :? A Titok c könyvet ha fenntartással kezeled, sztem bejöhet (az alapgondolat a lényeg). Amúgy a film még uncsibb állítólag. Majd én is meg akarom nézni, Brizotól kaptam.
Hm, ez a laboratórium is érdekes. Tényleg olyan agykontrollos. Sok reménytelen beteg a rákból is így gyógyul meg állítólag.... Lehet benne vmi. Abban meg aztán tutira hiszek, hogy fejben dől el (majdnem) minden. Tudod, erről már beszéltünk. :wink:

Juhar! Tyű, tényleg lesz fagyiba is! :shock:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

A Nutella is mogyoróvaj, nem???? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: nem hiszem. A rendes mogyoróvaj egészen más ízű, mint a mogyorókrém. Világosabb, vajasabb, íztelenebb.

Kép

Kép

*puszedli*

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?