Hello Csajok!
Bocsi az eltűnésért, tegnap nagyon lestrapált volt, nem volt igazán energiám már ide sem
Ígérem ezentúl mindennap becsekkolok
Skrisz!
Nem voltam még NST-n, pedig tegnap itt a vezető szülésznő is azt mondta, hogy 36.-ik héttől mennem kéne, ami ugye most van
Ma megyek dokihoz rá kérdezek, jövő héten meg tuti lecseszem a védőnőmet
Sajnálom a vizet... meg a nyűgösséget
Na ha nem iszol azzal teszel csak rosszat szerintem, inni kell mindenképpen!!! Amit én tudok vagyis hallottam, sószegényen enni és zöld alma!!
Till!
4.4-es cukor????? Na az érdekes...nekem eleinte határértékes eredményeim voltak 3*500 mellett, később ment le szépen, de akkor sem ennyire
Szeded a metet??
Rani!
Hányingerre nekem is a hideg Cola jött be kis kortyokban (pedig amúgy utálom
) De nekem ez csak úgy a 10.-ik hétig tartott, és egyszer sem hánytam.
Nekem ruhára nagyon bejött a bandázs. Vettem egy feketét minden nadrágomhoz szoknyámhoz jó volt, kigombolva fel lehetett venni alá a cuccokat, és tök normálisan néz ki, sőt szerintem csini.
Fanni!
Köszi a híreket, nagyon örülök Angeléknek
Timi!
Én úgy igazából a 20.-ik héttől éreztem, addig csak a pillangózás ment.
Én úgy 3 héttel korábban jelentkeztem be mindig az Istenhegyire, de nekem nem volt mindegy hogy kihez kerülök. És így mindig csak egy-két időpontból választhattam.
Mó!
Nagyon édik a srácok, ilyen mackós ágyneműink vannak nekünk is csak más színekben
Rólam:
Tegnap apás szüléses előadáson voltunk, meg szülőszoba-kuksin, bár annak a végéről már leléptünk, mert szomjan akartam halni
+Egész nap úgy éreztem le akar szakadni a hasam, elöl a combhajlatom rohadtul fájt, nagyon szarul esett járás közben
Meg persze kitaláltam, hogy Tescoba karok menni, meg Brendonba, szóval sikerült jól lestrapálni magam a végére, így kora este vacsi előtt még be is szundiztam
Az előadás elég kimerítő volt információkban, kissé naturális a drágámnak valszeg, de hát ez a ríáliti