Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bogi!
Azt nem tudom, hogy hogy van terhesseg idejen, meg minden, de egyebkent a honapban tobbszor is valtozik a mehszaj. (Egyebkent nagyon tiszta! korulmenyek kozott megvizsgalom magamat... Egyebkent nem minden nap, a fertozesveszely csokkentese miatt.)
Normal ciklusnal: Az ciklus elejen zart es nehezen elerheto ("fent van"), az ovulacional (bo nyak idejen) "lent van" es nyitott (akar ujjbegynyire is) (ezt akar akciozasnal is erezheted), majd ujra osszezarul es a menzesznel nyilik ki ujra (de lehet, hogy csak a menzesz napjan).
Azt, hogy nem "normal" ciklusnal, hogy van azt en sem tudom (mivel van oszzefuggesben, vagy "mechanikusan" valtozik).
De mivel akar a menzesz elotti utolso pillanatig is zart lehet, ezert ez nem ad info-t a terhessegrol (akar meg a barna trutyi alatt is zart).

Monchy!
A Margit azt kerte, hogy vegyuk le a listarol...

Nagyon gondolkodom, hogy mennyek-e talcsira. Kép
Elvileg nincs akadalya, de en olyan felos tipus vagyok...Kép

Eszter
beszti

Lotti!

Örülök hogy túl vagy rajta, és nincs semmi elzáródás. Érdekes engem hagytak szenvedni és nem adtak semmi kábítót. Mert amúgy rettenetesen fáj.

Ancsi!

Mindjárt megkérdezem, hogy mikor megy vonat Pestre szombaton délelõtt.

Klári!

Nálam is ugyanez a szitu. 30 éves vagyok és félek hogy kifutok az idõbõl. Sajnos ezt elõre nem tudja az ember. Amúgy az én férjem is fiatalabb nálam 2 évvel.

Andi
Andy

Andy!
Érdekes, nálam szintén ez van. Mármint az az érzés, hogy kifutok az idöböl! Pár éve még azzal a gondolattal játszottam, hogy majd 30 éves koromban fogok szülni! De aztán ugye a körülmények nem tették lehetövé (építkezés, iskola). Most pedig, amikor már nincs akadálya, akkor meg nem akar jönni a baba! Hol itt az igazság?

Eszter!
Jobb félni, mint megijedni! Egyébként pedig nem vagyunk emberevök, nem kell félned. Különbenis az étterem tele lesz kajával, ne is reménykedj abban, hogy belédharapunk!!! Kép

Bocs, Margitot elfelejtettem levenni a listáról! Most pótolom.

Ancsi ? ? Adács 27 év
Orsoly 8c 51 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 50 cn Budapest 24 év
Ildi 4c 45 cn Szekszárd 21 év
Edina 6c 36 cn Coimbra 23 év
Melinda 2c 34 cn Ulm 26 év
Gabó 28c 31 cn Miskolc 26 év
Cicó 4c 27 cn Szeged 27 év
Pucur 3c 26 cn Budapest 29 év
Süni 3c 23 cn Budapest 29 év
Lora 10c 23 cn Várpalota 24 év
Kriszti 12 c 21 cn Galgamácsa 29 év
Barbi 6c 19 cn Calgary 26 év
Éva 27c 19 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 19 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 14 cn Pusztavám 26 év
Lotti 9c 13 cn Budapest
Norci 5c 13 cn Budapest 26 év
Moni 4c 12 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 12 cn Budapest 26 év
Bella 15c 12 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 12 cn ? 32 év
Eszter 12c 12 cn Szigethalom 26 év
Kata 4c 10 cn Miskolc 35 év
Monchy 9c 6 cn Budakeszi 32 év
Boglárka 8c 5 cn Györ 24 év
Márti 9c 4 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 2 cn Szeged 30 év
Eni 2c 1 cn Pécs 26 év

Monchy
Monchy

Sziasztok Lányok!
Nem tudtam jönni tegnap egész nap csak reggel és úgy látom ma sem lesz jobb a helyzet.

A talit nagyon várom, és

Eszti,
Ne hezitálj! A talcsin senki sem ismeri egymást, úgyhogy mindenkinek új lesz a szitu. Megvallom én is félek egy kicsit, de ugyanakkor várakozással tölt el a tali!

Andi, Klári,
Én 28 éves vagyok a férjem 49! Az huszonegy év! Én is félek, hogy kicsúszunk az idöböl, ö miatta. Szeretném ha látná gyerekeit (mind a 2-3-at!) felnöni, mert imádom öt és tényleg nagyon jó a házasságunk, ami már 8 éve müködik.

Képzeljétek a höm két napja 36,5-ön van, de még nem érzem, hogy ovuláltam volna, pedig ez a 36,5 már esésnek számít az átlag 36,7-hez viszonyítva. A h.váladékból, hasi görcsökböl IS szoktam következtetni az ovira. Ilyenkor mi van??? Hát remélem holnapra, vagyis szombatra lejjebb megy a höm és akkor egész nap akció hegyek!!! Hisz úgyis szombat lesz!

Mindenkinek kívánok további jó napot, én 12-töl suliba megyek.

Pusszancs,
Moni
mj

Szijjjasztok Csajjok!

Indigo!
Nagyon sajnalom ami tortent,en meg emlexem rad es a masik topicban tobbszor olvastalak is.
Vegulis a varakozas nagyjan mar tul vagytok,mindenfelekeppen kifele mentek,tehat lassan elkezdhetsz orulniKép

Lotti
Jajj de jo,hogy tul vagy rajta es nincs is semmi komoly bajKépKépJo lenne ha jonnel talizniKép

Klari
Szerintem semmi baj nincs a ket ev korkulonbseggel,20 az mar gaz!KépKép

Monchy,Andy
Azert meg jo sokat kellene futnotok amig vegkepp keso lenne!KépKép

Orsoly
Akkor most minden happy!Igaz?!

Beszti
En tuti nem eszem jofej csajokat!Kép

Jajj de nyamvadt hosszu ez a listaKépAkkor is jokedvem van!!!!!KépKép

Cuppp,Kriszti

1/2 9 ota probalom elkudeni,nem nagyon jon ossze!
kriszti

Haliho!

Moni, Monchy!

Csak, hogy jobban megvilagitsam a helyzetem:
Nem ismerjuk egymast, csak igy Netrol, es ilyenkor az ember mindig az idealisat feltetelezi. En is. Az a kep el bennem, hogy akivel itt beszelgetek, az csupa gyonyoru holgy (ami biztos igaz is Kép). Es itt kezdodnek a bajok, mert en viszont nem vagyok az ideal. Foleg manapsag, amikor az anorexias tipus a divat, a + kb. 20 kilo nem igazan nyero Kép. Persze, tudom, hogy nem ez az erdekes, de bennem megis kisebbsegi komplexust kelt. (Foleg, mivel nem mindig volt igy, a terhessegem elott pont alkalmas sulyban voltam, de terhesseg merlege +10, szoptatas alatt nem mertem fogyni, azota mweg csak meg ment tobb fel, es most a babaterv miatt nem merek rendesen mozogni.)
Hat ennyi a felossegem torteneterol Kép.

En meg nem vagyok 30 folott (ferjem is csak 27), de en is erzem ezt a "kicsuszunk az idobol"-t. Egyszeruen azert, mert nem tudjuk, hogy meddig kell meg varni?
Remelem (tudom!!!!), hogy nem sokaig!!!KépKépKép

Moni!
Ez igen! Ekkora korkulonbseggel! Latszik, hogy nem a kor szamit Kép.

Puszi: Eszter
beszti

Sziasztok!

Moni(MJ)

Nekem nem a korkulombseggel van bajom. Csak tenyleg, ugy erzem mint Andy, hogy kifutok az idobol.O pedig eleinte csak azt mondogatta, hogy a korulmenyek nem megfeleloek. (Kerdeztem en es mikor lesznek azok?) Majd kovetkezett: meg nem erzi magat felkeszultnek. Erre mit lehet mondani neki? A koromat nem emlegethettem, mert erre mondta O (ami a szoveg ellenere, de talan a tema miatt piszok rosszul esett) hogy meg fiatal vagyok.
Szoval nagy harc folyt, de azert sikerult. Kép Csak az eredmenyt mar latnam (eloszor ereznem!!) (ohajto jelek tomkelege!)

Andy nalatok ez hogy ment? (Csak ha meg akarod irni!!)

Klari
Klari

Haho!

Bocs, az elobbi hozzaszolasommal termeszetesen nem a vekony alkatuakat akartam megbantani!
Csak annyit akartam irni, hogy mi, a kevesbe sovanyak biztos sokszor nem erezzuk magunkat jol emiatt a borunkben.

Eszter
beszti

MJ

Akkor ti a nagyon szerencsesek vagytok.Van egy kolleganom naluk ugyanez a szitu,hat ne tudd mag mit szenvednek ossze.A pasi nem akar gyereket mert fel,hogy nem fogja oket felnott korukig kiserni.A csaj annyira szereti,hogy arra is kepes lenne,hogy soha eletebe ne szuljon/szerintem komplett hulye/,az orokbefogadason gondolkodik ami egy nagyon jo dolog de a sajat gyermek az potolhatatlan.Tudom,hogy a szerlem nagyon eros tud lenni de en magambol kiindulva soha nem lennek kepes lemondani arrol,hogy sajat magzatom legyen.Meg szerencse,hogy a te ferjed akar babatKépKépHAJRA szombat!!!!!!!!!!!!!!

Eszter!

nahat!!Ez nem szepsegverseny!Mindenki tisztaban van azzal,hogy azanorexbabak nem akarnak szulni.Csak normalis gondolkodasu nocik szulnek.Tessek emberek koze menni mert igenis radfer.Legalabb is ugy gondolom,hogy te keveset lehecc emberek kozt,meginkabb baratok kozt.

cupp Kriszti
kriszti

Haliho!

Kriszti: hat minden happy inkabb akkor lesz, ha baba lesz a hasambanKép Na meg megjohetne ez a franya, hogy tenyleg nekilathassunk tiszta lappal. De mar en hulye azon kezdtem gondolkodni, hogy lehet nem is volt jo a teszt, es nem lehet hogy megis terhes vagyok? Ehhh, hiu abrandokKép

Eszti: csak hogy ne felj annyira: rajtam is van vagy 10 kilo +. De soha eletemben nem voltam vekony, en ilyen alkat vagyok, persze lehetne belole leadni, de mostanaban olyan etvagyam van, hogy csak nezek. Lehet nalam is az Elevit kavart be? Pedig kb egy hete nem szedem....

Hmmm, a talira azert senki ne ugy jojjon, hogy fogyozik, mert akkor hogy eszi le a 3000 Ft-t?KépKép

Edina: miujs, megjott mar vagy csinaltal meg tesztet?

pusssz: orsoly
orsoly

Kriszti!
Köszi a bókot, ari vagy! Kép

Beszti!
Igazad van, valóban furcsa egy ilyen találka pár hetes v. hónapos virtuális ismerettség után. De nem lehetetlen!
Aki látta a You've got mail c. filmet, az arra is emlékszik, hogy happy end-del zárult. Igaz, ott egy férfi, egy nö volt a felállás, ellentétben velünk, akik "csak" nök vagyunk. Méghozzá nök a javából!!! Kép Kép Kép
Kisebbségi érzésed pedig ne legyen! Nincs miért! Tökéletes ember nincs, de ha lenne is, én sohasem szeretnék az lenni. Úgy nagyon unalmas lenne az életem és azt nem akarnám.
De, hogy ne legyenek gátlásaid, elküldöm a fényképemet:

Kép

Nálam már csak szebbek lehettek! Kép Kép Kép

Monchy
Monchy

Monchy

Hihi!
Az a ket copf azert te vagy? Hu! A "szemed" remes! Kép A "szad" sem semmi. Kép Azt hiszem ettol mindenkinek elmulna a kisebbsegi komplexusa. Kép

Klari
Klari

Sziasztok!!!
Úristen, ez annyira jóóóóóó!KépKép

Monchy, haláli vagy!!KépKépKép
(gyorsan le is mentettem)

Így is kirobbanó kedvem van, ez még rátett egy nagy lapáttal.

Lányok,
ne féljetek a találkozástól!
(na jó, én is izgulok...1 kicsit)

Tegnap hadjáratot indítottam a zsírpárnák ellen:
elmentem futni (párocskám kíséretében, aki keróval kísért, mert lusti futni..)

Orsoly!
Egy év alatt én is felszedtem 10 kilót, sõt lehet, hogy nem is kellett 1 év hozzá...Kép
Az elsõ sikertelen terhesség után Elevit-kúrát javasoltak, ami azt eredményezte, hogy olyan étvágyam lett...szépen jöttek is rám a kilók,
minden ruhámat kihíztam...Kép
Nyár elején megszabadultam 5 kilótól, most pedig a másik 5-tõl próbálok...

Ja, a talcsihoz:
Az én vonatom 10:41-kor indul, 11:52-re ér a Keletibe.
Jó lesz így?

Ancsi
Ancsi

Kriszti!

A te kolleganõd tényleg egy komplett hülye, ha kihagyja az életébõl az anyai örömöket. Egy pasi miatt se áldoznám fel magamat az biztos.

Eszter!

Nem szépségkirálynõt fogunk választani. Ne sértõdj meg légyszi. Hogy megnyugodj sosem voltam sovány és nem is akarok cicababa lenni. Egy 10-est azért le kellene dobnom a terhesség elõtt, mert nem akarok úgy kinézni utána mint egy disznó.

Klári!

Nálunk az a helyzet, hogy a férjem is nagyon szeretne babát és nagyon optimista, mert minden sikertelen próbálkozás után csak ennyit mond: egyszer úgyis sikerül. Már nagyon várja, de nem türelmetlen.

Ancsi, Kriszti!

Megkérdeztem a vonatot és 10:12-kor ér be a nyugatiba. Van még egy másik, de az 12:12-re ér fel Pestre. Ha lehetne inkább menjünk metroval, mert nincs annyi pénzem, hogy áttaxizzam a várost.

Andi
Andy

Ancsi!

Érdekes, tegnap én is keményen megtornáztattam magam. Rajtam kb. 3 kg plusz van. Bizonyos számítások szerint az ideális súlyom 52-62 kg között lenne, de voltam már 52 kg és nem igazán tetszettem se magamnak, se a páromnak! Szóval én most az 55-56 kg-ot tüztem ki célul. Azt hiszem ez felel meg legjobban az alkatomnak és a személyiségemnek. És így nem kell lemondanom az édességröl sem, amit egyenesen imádok!!! Kép Kép Kép

Lányok!
Az étteremben jól telepakoljuk magunkat mindenféle jóval! Az evés az egyik legjobb terápia a rosszkedvre! Természetesen a leghízlalóbb is, de megéri! A "nagy zabálást" követö napon nem fontos enni! Ekkora áldozatot lehet hozni, nem igaz? Kép

Monchy
Monchy

Ancsi, Andi!

Na nehogy mán taxizzatok! Én el tudok jönni a Nyugati elött is kocsival és szívesen "fölszedlek" benneteket.

Monchy
Monchy

Sziasztok!

Na itt aztan nem unatkozom!
Koszi!!!! KépKépKépKép

Kriszti!

Igaz, ami igaz. Eleg keveset vagyok emberek kozott (az elony (2 ev 4 honapos kisfiu) neha hatrany, en akartam Kép! es meg maradok 3 eves koraig, sot ha lehet tovabb is KépKép), azert baratok kozt vagyok eleget. Engem hivnak ugy, hogy introvertalt tipus (keves barat (de az mely baratsag), befele fordulas stb.). Meg tavaly augusztusba koltoztunk ide (sajat haz, eddig alberlet), es akkor meg egy kicsit beszukultem. Szigethalom nagykozseg Szigetszentmiklos alatt, minden messze van (korabbi budapestihez kepest a legkozelebbi bolt 15 perc, az orvosi rendelo 30 perc, a polg. mes. hiv. meg tobb). Nagyon szeretem, de tegyleg "kicsit be vagyok zarva".

Amugy az igazi komplexusfokozo nem is en vagyok, hanem masok! Egy volt tanarom, aki sok ido utan talakozott az ocsemmel (ot is ismeri), nem rola kerdezoskodot, hanem azt kerdezte: "Az Eszter meg mindig olyan kover?". Padlo! Kép Mindig? (Tudomasm szerint 50 kilosan latot utoljara, vagy kesobb terhesen is lathatott?) (En eredetileg Szekesfehervaron laktam, most meg csak elvetve jarok le.)

Eszter
beszti

Andika!

A taxit termeszetesen allom!Ugyis csekkem van raKép
nekem mindegy melyikkel jossz mert ugy keszulok en is,hogy oda erjek erted.

Monchy

Rajtam is van 5 kilo,de eggy oriasi kajalas belefer!Kép
Nem csodalom,hogy nincsenek rendben a hormonjaid picit mintha szorosodnel!!KépKép
Ancsi

De joo neked,hogy tucc futni,nekem nem birjak az izuleteim,hetekig faj a fel oldalam.Marad a gyors gyaloglas.Kép
Menjek erted a Keletibe???Andit pont feltudjuk venni ha 12.12-kot erkezikKép

Puszi Kriszti
kriszti

Monchy!

Pont ilyennek képzeltelek el. /El ne hidd!/ Haláli a kép nagyon. Ezt honnan szedted?
Ha neked nem gond akkor én benne vagyok. Az a baj hogy én nem merek elindulni egyedül, mert tuti elkóborolnék.

Andi
Andy

Monchy!
Ezekhez a kilókhoz hány centi vagy?

Én 59 kg voltam eddig (+,-), de sajna felmentem
70 kilóra (tejóóóég, "kimondani" is sok)
most 65 vagyok. Ja, és kb. 170 centi.

Andi!
Nekem is van egy korábbi vonatom, 10:30-ra ér be.
Jöjjek azzal?

Tök izgi, 10 egymásnak ismeretlen, magával elégedetlen, babáravágyó nõ összeül egy nagy zabálásra.
Tuti buli lesz!!!!Kép

Ancsi
Ancsi

Monchy, tobbiek!

Nalam ez allando szetszakadas. Ha csak azota fogyoznek szep lassan, amiota probalkozunk, en lennek a legeslegsovanyabb a vilagon! Csak nem merek! Mert mi van, ha eppen akkor lenne, gyogyszerszedes alatt plane nem.
Ti ezt hogy csinaljatok?

Olvastam a juniusi hozzaszolasokat, es sokszor szerpel a Maca-Vibe. Kerestem rola egyeb infot is, es most gondban vagyok. Hanyan voltak a topicon, akinek segitett? (En csak edina2-t tudom biztosan, aki akkor kezdte el, babat vart a "segitsegevel?".) Erdemes belekezdeni? (Ez mar csak az ara miatt is kerdes..) A ferjem nem ellenezne, en meg adnek egy esely masnak a Serophen elott (abban mar volt reszem).

Eszter
beszti

Kriszti, Ancsi, Monchy!

Arra gondoltam, hogy ami 10:12-re ér be azzal jönnék, mert késhet.
Kriszti te vársz engem az állomáson. Monchy felszed minket kocsival és megyünk Ancsiért.
Ancsi gyere azzal a vonattal.
Ez így jó lányok?

Andi
Andy

Lányok!
Nem is írtam a mai hõmet: 37,1 !!!
Ilyenkor meg mi van??

Két hétig 37, aztán: 36,7 , 36,9 , 37,1

Ha lenne ciklusom, akár azt is hihetném, hogy terhes vagyok. Néha még csípést is érzek a cicijeimben...
Nopersze, ez hülyeség..

Ancsi
Ancsi

Eszter!

Erika2 volt és azóta is tartom vele a kapcsolatot. Nagyon sok jót mondott a MACA Viberõl és neki elsõre bejött. Több ismerõsének is segített. Ritának is bejött mondjuk õ szedett Clostit is.
Én ma megyek venni és nagyon bízom benne. Ezt még én is kipróbálom.
Eszter, szerintem adjunk még egy esélyt magunknak!

Andi
Andy

Eszter, Angyalka!

Ne törödj azzal, hogy hány kiló plussz van rajtad, és föleg ne aggódj amiatt, hogy ki-mit mondd rólad. Az egyik legjobb barátnöm kb. 20 kiló többlettel rendelkezik és imádom öt. Ö is befeléforduló típus, és nagyon jó barátnö. Hidd el számomra és sok ember számára sokkal fontosabb a belsö mint a külsö.

Kritikus vagy magadhoz, ami néha jó néha pedig nagyon rossz. Tudom, nem lehet nem gondolni rá, hogy kicsit kövér vagy, föleg amikor a TV-ben csak csontváz pipiket lehet látni, no meg az utcán is rezgö csontú 10 cm vastag lányokat. Sajnos a mai világban ez dívik és az emberek oda jutottak el, hogy mindenkit külsö alapján ítélnek. Ne add fel a mosolyod ilyen idióta civilizált divatok miatt. Nem érdemes és ha belegondolsz, csak a saját életedet keseríted meg vele, MÁSÉT NEM!!! Úgyhogy büszkén fel a fejjel!!

Mi nem divatbemutatóra készülünk, mi nem szépségversenyre, hanem arra, hogy végre jót beszéljünk. És ki tudja. Örökreszóló barátságok is köttethetnek egy ilyen helyen!!!

Az, hogy introvertált vagy nem baj, nem elöny és nem hátrány. Különbözöek vagyunk. Én sem vagyok az a hú de extovertált típus. És egy kics csevegés senkinek sem árthat!

Most mennem kell,
Üdv,
Moni
mj

Lányok!

Én akartalak benneteket kacajra fakasztani a fénykép(em) által, de azt hiszem ez bumerángként csapódott vissza hozzám. A hozzászólásaitok fantasztikusak! Kép Főleg, amit Kriszti írt a hormonzavarról! Kép Kép Kép Itt fetrengtem a röhögéstöl, a kollégám meg is kérdezte min nevetek, küldjem át neki is! Kép

Ancsi!
158 cm "magas" vagyok, igazi kerti törpe méret, már csak egy piros sapka hiányzik a fejemröl! Kép Kép A szakállam már megvan, ahogy a képen látszik is!

Ancsi,Andy,Kriszti!
Mindenkit szívesen fölszedek a pályaudvarnál, majd konkretizáljuk az idöpontot és a helyszínt. 4 fö befér a kocsiba rajtam kívül!

Beszti!
Szóval, igen nehéz az embernek odafigyelnie a "versenysúlyára", ha közben babát is szeretne, jó étvággyal enne is és vagy nincs kedve, vagy nincs ideje tornázni. Ja és persze nem mer fogyókúrázni emellett! Nekem is vannak ilyen problémáim, és bizony sokszor elengedem magam, mert az könnyebb, ha ülök a tv elött és tömöm magamba a sós mogyorót v. a csokoládét. Viszont, szerencsére ez kevesebbszer fordul elö, vagy még éppen idöben kapcsolok és mielött még több kilót szednék magamra, kicsit mellözöm a fent említett élelmiszer-pótlókat.
A másik dolog az, hogy a reggelim kb. 4 dl tejeskávé, mostanság koffeinmentes Inka kávéból készül, délelött csak gyümölcsöt eszem, ebédre meleg ételt a menzán, este pedig ... Hát igen, ez néha gond, mert a párom rendszeresen vacsorázik és nehéz megállnom, hogy ne azt egyem, amit Ö. Szóval vacsorára lehet gyümölcsöt, salátát, kefirt enni vagy egy nagy pohár tejet inni. Lényeg, hogy telítettség érzésed legyen.
Ami a tornát illeti, ez egy nehéz dolog, mert ugye a mostani próbálkozós idöszakunkban óvatosnak kell lennünk, leginkább ovulációkor és utána, amíg ki nem derül az eredmény. Ha visszaolvasod az elmúlt napok leveleit, ezt a torna-témát egyszer-kétszer már kitárgyaltuk. Ha jól emlékszem, ezen a héten történt!
Viszont nyugodtan szobabiciklizhetsz, tornázhatsz, azonban az ugrálástól, futástól, kinti kerékpározástól ovuláció után már tartózkodj! Ja és arra is kell figyelned -ezt Monitól tudom-, hogy a tornázáskor mért pulzusszámod ne haladja meg a nyugalmi állapotban mért pulzusszámod kétszeresét!
Remélem tudtam valamicskét segíteni!

Monchy
Monchy

Sziasztok Lanyok!

Sajnos javitanom kell a listat Kép

Ancsi ? ? Adács 27 év
Orsoly 8c 51 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 50 cn Budapest 24 év
Ildi 4c 45 cn Szekszárd 21 év
Melinda 2c 34 cn Ulm 26 év
Gabó 28c 31 cn Miskolc 26 év
Cicó 4c 27 cn Szeged 27 év
Pucur 3c 26 cn Budapest 29 év
Süni 3c 23 cn Budapest 29 év
Lora 10c 23 cn Várpalota 24 év
Kriszti 12 c 21 cn Galgamácsa 29 év
Barbi 6c 19 cn Calgary 26 év
Éva 27c 19 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 19 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 14 cn Pusztavám 26 év
Lotti 9c 13 cn Budapest
Norci 5c 13 cn Budapest 26 év
Moni 4c 12 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 12 cn Budapest 26 év
Bella 15c 12 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 12 cn ? 32 év
Eszter 12c 12 cn Szigethalom 26 év
Kata 4c 10 cn Miskolc 35 év
Monchy 9c 6 cn Budakeszi 32 év
Boglárka 8c 5 cn Györ 24 év
Márti 9c 4 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 2 cn Szeged 30 év
Eni 2c 1 cn Pécs 26 év
Edina 7c 1 cn Coimbra 23 év

most nem vagyok annyira letorve, majd a kovetkezo honapban sikerul, remelem.

A fogyos, es palcika lany temahoz en is hozza szolnek. En 58 kilo 172 cm magas vagyok, ez 10 kilo plussz a tavalyihoz kepest, es szornyen rosszan erzem magam, nem vagyok hajlando rovid szoknyat vagy valami tapadosabbat hordani ami kiadja az alakot. Szerintem senki sincs megelegedve az alakjaval, akkor se ha tokeletes az alakja. De nem is ez a legfontosabb. szerintem a dundibb emberek lenyegesen jokedvuek es az emberek szeretik oket! Nem tudom otthon megy e a Big Brother nevezetu program, most egy kozel 90 kilos 155 centis lany is bennt van es neki van a legnagyobb nepszerusege!
A legfontosabb, hogy legyen akinek tetszel es megprobalja mindenki elfogadni magad olyannak amilyen. Tornazzon sokat, es elje az eletet, ne zarkozzon be.
Lejart szoveg, de igaz : A SZEPSEG BELUL VAN!

Kellemes hetveget mindannyiotoknak, es ha lehetosegetek van menyjetek el egy olyan szep helyre mint Barbiek voltak! Ott aztan tuti a baba!

Mi a tengerparton fogjuk tolteni a hetveget Kép, itt meg nyoma sincs az osznek 32 fok, csak a varatlan vendegem nem hianyzott Kép

Edina
edina

Edina!

Sajnálom! Kép Majd legközelebb sikerül! Kép
Szerintem a 172 cm és az 58 kg teljesen jó! Úgyhogy ne légy magaddal elégedetlen! És tessék fölvenni rövid szoknyát, ha az a férjednek tetszik!
Különben is, az esküvöi fényképen látszik, hogy milyen jól nézel ki Kép, úgyhogy ne is tagadd!!!
Sajnálom, hogy nem lehetsz itt közöttünk 29-én, meg persze Lella, Melinda és Barbi sem. De remélem lélekben azért itt lesztek!

Lányok!
Én most búcsúzom. Mindenkinek kellemes hétvégét, jó pihenést és kikapcsolódást kívánok! Jók legyetek! Kezeket a paplan alá, éljenek a fiúk! Ja, és ne igyatok mosatlan gyümölcslevet!!!

Puszi,
Kép Monchy
Monchy

Haho!

Moni!
Igen kritikus vagyok magamhoz.
Ha belegondolsz, nem igazan nevezhetem magamat sikeresnek (mas dolog, hogy en mit gondolok, es masok mit latnak), van rajtam +20 kilo, szeretnek babat meg (mert ugy gondoltam, hogy nekem nem a karrier az elso, hanem az, hogy minnel tobb legyen (4-5)) es nem jon ossze, raadasul tarsadalmilag lenezett vagyok, mert " eltartanak" es "csak haziasszony" vagyok.
Mas kerdes, hogy amugy sikeres vagyok Kép, mert van egy ragyogo csaladom, szereto ferjem, jo anyagiak (a lehetosegekhez kepest), es mindezt en is mukodtetem. Kép
Es nem godoltam divatbemutatora, se szepsegversenyre, csak egyszeruen elmondtam felemeim okat.
Amugy, ha en nem bantok masokat, akkor masok miert teszik? Kép (Bocs, koltoi kerdes...)
Es ha meg tudnad, hogy mennyi minden ontja rank nap mint nap a koversegtudatot. Letezik "duci trening", es 40-es meret folott ne is keress jo ruhat (vegyel a fejedre zsakot...), stb. Es lehet, hogy ez az egesz egy masik topicba tartozik... Bocsi!
Ne legyek elkeseredve?
Na jo, a ti kedvetekert! KépKépKépKépKép
Felre ne ertsetek!!!!

Andi!
Az esely megadva!!! Mar felbuzditotam a parom, hogy vegyen (es ne ajuljon el az aratol, igaz ezen a heten dokira is elkoltottunk mar ennyit, aki nem biztatot meg ennyivel sem!). Mindent bele !!KépKép A Colstit a Maca-Vibe mellett szedte a Rita?

Eszter
beszti

Ancsiiii

Elindultal mar a dokihooz?????Sok szerencset!Kép

Edina

Képde lesz megKépis
Szerintem a 10 kilo minuszod nem volt rendben,meg most is klassz sovi vagy!Es szep is a kepekenKép

Monchy

Igazan kedves vagy,meg pontositunk a kov.hetekben

Pucur

Akkor foglalsz asztalt???

Fogyas.Szerintem lehet fogyozni a project kozben is ha nem koplalunk,hanem okosan valogatjuk ossze a menut!

Kriszti
kriszti

Eszter!

Igen együtt szedte. Te mikor kezded el?
Én is úgy vagyok vele, hogy lesz ami lesz megpróbálom. Hátha bejön.

Edina!

Pedig annyira szorítottam. Kár hogy nem tudsz eljönni a talira. Majd azért gondolunk rátok is, akik nem tudnak ott lenni.

Andi
Andy

Lányok!
Már így is késésben vagyok, most indulok a dokihoz, mindenkinek nagy hatalmas cuppantás,

legyetek jók, jó 7végét,
sok hancúrt!!

AncsiKép
Ancsi

Végre lelépett a fönököm!!

Jo sokat irtatok ma is. Rajtam is van +10 kg, de én mindig cérnavékony voltam. Suliba csufoltak is, hogy "elöl deszka, hátul léc". Középiskola után (miután dolgozni kezdtem, persze ülömunkát) észrevétlenül felkuszott rám 8kg. 5 éves osztálytalálkozon meg azt kérdezte az egyik osztálytársam (tisztán joindulatbol), hogy hol csináltattam a melleimet? Szoval erröl ennyit.!!!!!

Szerintem sem divatbemutatora készülünk és nem egymás megcsodálására, hanem egy jo dumcsizásra és kajálásra!KépKépKépKépKépKépKép

És nem csak a vékony nök szeretnének gyereket!!

Vérvételkor volt egy csaj aki AFP-re jelentkezett. Kérdezték mennyi idös, 16 hetes (mondta ö). Kérdeztem én magamban jo-jo, de hol az a 16 hetes gyerek??? Alig volt a csaj kb. 45 kg, a hasa meg tiszta lapos volt. Nem kisérte el senki. Jol meg is lepödtem. De voltak ott nagyon dundik is büszke férjekkel, ugyhogy....BABÁRA FEL!!!!

Ténylag olyan arik voltak az apajelöltek!!!!

Pucur
Pucúr

Persze, hogy foglalok asztalt!!

Akkor: 29.-e du. 1 ora jo lesz?

Addigra még a késök is ideérnekKépKépKépKépKép

Pucur
Pucúr

Sziasztók!

Csajok sajna az elmult napokban nem volt idöm irni, és most rágtam át magam a rengeteg üzeneten.

Üdvözlet az újaknak akikkel még nem kerültem kapcsolatbaKépKépKép

Ma én is a TOPIC ciméhez igazodtam, de egyáltalán nem vagyok elkeseredve, éreztem , hogy ebben a hónapban nem sikerült, viszont óramü pontossággal megjött és ez nálam nagyon jó jel. Azt hiszem rendezödnek odabent a dolgokKépKép

Most jöttem rá én is, hogy az ELEVIT-töl maradt rajtam ez a pár kiló. (Bár ezt rajtam kivül senkinek nem tünik fel, de én nem érzem jól magam a börömben.)

Lányok!
Teljesen mindegy, hogy hány kilok vagyunk, vagy hogy nézünk ki a lényeg a CÉL KÖZÖS!!!!KépKépKép
Egyébként is a szépség relativ dolog, a párunknak kell elégedettnek lenni.

Györgyi
Györgyi

Pucur

Tokeletes az idopont!
En az elso tehessegemmel osszesen 8 kilot hiztam es kb 5 honaposan kezdett laccani a hasam.Persze mindig sovi voltam.Nemugy a masodikkal mar a 2. honapban a vak is latta a vegere pedig egy ketlabonjaro balnara hasonlitottam.Minden tehesseg mas de minket asszem mar 20 kilo sem erdekelne!Igaz lanyok??!!

Gondolom lassan mindenki lep hazafele,jo hetveget mindenkinek.Peteerestol fuggetlenul kivanok mindenkinek jo`jatekot`a hetvegere!!!!!!!!KépKép

Kriszti
kriszti

Haliho!

Nekem nagy rutinom van az ilyen talikban, rendszeresen csetelek, sokat talalkoztam olyan emberkekkel, akikkel csak beszeltem, de sosem lattam oketKép Aztan az egyikhez ferjhez is mentemKépKépKép

Lehet hogy esetleg lattatok is minket, benne voltunk anno egy eve a Naploban, mint internetes szerelem es hazassagKép Most vasarnap lesz az 1 eves hazassagi evfordulonkKép

Szal felnivalo nincs, engem spec abszolute nem erdekel, ki milyen kover vagy sovany: csak jo fej legyenKép De hat mi mind azok vagyunk (csak szerenyen!!)KépKép

pusssz: orsoly
orsoly

Orsoly!!!!!

EMLEXEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mar az arcotok nincs elottem de hatarozottan emlexem.De furi.ugye jossz???

Csa,Kriszti
kriszti

Pucur!

Ahogy gondolod. Jó az 1 óra is, akkor csak a késõbbi vonattal megyek fel.

Orsoly!

Valamire én is emlékszem, de halványan.

Kriszti!

Most indulok MACA-t venni.
Hétfõn szorítok nagyon. Várom az SMS-t!
Ne félj mi lélekben veled leszünk.

Mindenkinek jó hétvégét!

Puszi

Andi
Andy

Sziasztok Lányok!

Én inkább csak olvasgatlak benneteket, hiszen napközben dolgozom, és mi még nagyon az elején járunk. Viszont van valami amihez úgy érzem hozzá kell szólnom.
Nézzetek csak meg a listát! Én vagyok a legidösebb. Nézzétek csak meg a mai kismamákat az utcán! Én megtettem amikor férjemmel úgy döntöttünk, hogy jó lenne egy közös baba. Nem a húsz éves korosztály teszi ki a kismamák zömét. Ma már elsöbb az anyagi háttér és a karrier. Ha ez kész, akkor vállalnak a nök babát. Amikor már nem kell fájó szívvel azt mondani a gyereknek egy kirakat elött, hogy "sajnos csibém nem tudom megvenni", és amikor nem kell attól rettegni, hogy mikor mondják azt a munkahelyeden, hogy viszlát, mert elmész GYES-re. Nem félsz, mert a munkahelyeden van egy olyan helyed, ahol ismerik a munkádat és csak kibírják valahogy azt a kis idöt amíg nem vagy.
Tudom nálam azért közrejátszott a válás és az új házasság is, de azért a fent említett két ok nagyon is dobott rajta, hogy vállalkozzak rá.

Bocs, ha túl "öregesnek" tünt amit írtam, de csak ezért tettem mert elég sokan féltek a korotok miatt.

A talira én sajnos nem tudok elmenni, de jó dumcsizást Nektek. Csatlakozom Orsolyhoz. Nem kell izgulni a talitól. A válás után én is csatizással ismertem meg a férjem két éve. Holnap leszünk 3 hónapos házasok.

Kata

Ui.: Gabó! Kihez jársz?
Kata

Sziasztok,Jo hetveget!KépKép
Kriszti
kriszti

Hello Mindenkinek!

Alig gyözelek olvasni benneteket, annyit trécseltetek. Kicsit irigy is vagyok, hogy nem tudtam részt venni benne. Két napig hipenös voltam, tegnap pedig annyi dolgom volt, hogy nem tudjtam jönni.

A MACA témához szolnék egyet. Nálunk 5000 körül van. Ezért vettem Kombucha teát, olyant, ami MACA tartalmu. Még elég uj, nem rég jelent meg. A párom önként felajánlotta, hogy ö is inni fogja. Kb. 7deci az üveg, és 800 Ft volt. Egy evökanállal kell inni egy nap (vizbe, teába, stb). Csak arra kért, hogy addig ne kezdjem el, amig ennek a ciklusnak nem érek a végére. Ha babázok, akkor is jo általános méregtelenítöként, ásványi anyagokban gazdag, stb. Remélem nem ártok vele.
Kicsit leesett a höm, most "csak" 36,9. Igaz, sokkal korábban keltem, mint eddig szoktam (2 ora) de nem tudok aludni tovább. Boldog vagyok, még soha nem volt ilyen magas. Lehet hogy most nem jött össze, de már tudok 37 fölötti höt produkálni. Most a párommal megbeszéltük, hogy Karácsonyra összedobunk egy bébit.

A talcsira én is szívesen elmennék, de éjszakás leszek. Sajnálom hogy nem lehetek ott, de biztosan majd elmesélitek mi volt. Elöre is jo kajálást neketek!

Puszi, Lora

Ja, képzeljétek, egy csomoszor fáj a hasam alja. (szurkál, hasogat)Persze nem dölök be, lehet hogy egy fertözés, megfázás. egy hét mulva kiderül.
Lora

Sziasztok Kedves Barátnőim!

Egésznap csak olvasni tudtalak Titeket, de írni nem volt idöm. Örülök, hogy a tali így megszervezödött. KépKépKépKépKépKépKép

Eszti!
Mi azért találtunk itt egymásra, mert igazán megértjük a másikat. Ebbe téged is beleértve. Én nagyon szeretném ha te is ott lennél, hiszen közénk tartozol és úgy szeretünk amilyen vagy. Ugye Lányok!

Most mennem kell,itt vannak a fönökeim puszi: Gabó

Jó hétvégét.Rohanok...........Még egy mosoly nektek
Gabómanó

Kép
Gabómanó

Haliho!

Most olvastam el a régebbi hozzászolásokat.

Ancsi, én ugy tudom, hogy a terhességi teszt az egyik megemelkedett hormont mutatja ki. Ha van egy ciszat, az többféle lehet. A keresztanyámnak pl gyogyszer-cisztája volt. Annyi bogyot szedettek vele, hogy lerakodott, és lett belöle egy ciszta. szerintem van olyan, hogy a cisztának nagy mennyiségü hormon tartalma van, és az jelezhet terhességet.

Pucur, azért vagyok ilyenko itt, mert sajnos éjszaka dolgozok (dolgoztam). Pedig szívesebben heverésztem volna a párom mellett.

Márti, bár már a többiek leírták, had ismételjem és is. PERSZE HOGY LESZ BABÁTOK!!!! Eszedbe ne jussom még egyszer az ellenkezöjére gonodlni!!!!

Györgyi, gondolom rájöttetek, hogy elírtam a hömet. Nem 38,5 hanem 36,85 (ez volt egy hétig). Utána felment 5 napig 37,05-37,3. Most kicsit leesett, (36,9) de korábban is kelek.

Moni, nagyon tetszett összefoglalod, amit irtál. Igazán klassz volt.

Monchy, bár kicsit régen volt, de én azt hiszem elmennék dokihoz, ha ilyen "izé" mászna ki belölem. Persze én parázos vagyok, ha valami nem olyan, milyen szokott, már rohanok is a dokihoz. Bár, az igazat megvallva, mostanában inkább hozzátok rohanok.

Lehet, hogy kicsit késve, de igyekeztem válaszolnia hozzám intézett kérdésekre. Ha valaki kimaradt, nem volt szándékos.

Jo hétvégét mindenkinek. Puszi, Lora
Lora

Sziasztok!
UUUUUUgy szeretnék én is talizniiiiiiii!!!!NAaaaa, lááááányok, gyertek ide is!!!!!!!!Kép
Azt hiszem Moni kéredezted, hol volt az a vizesés aminél voltunk, ez Kanada, Fairmont nevü kis helyecske,gyogyvizü fürdö, stb...
Már nem vagyok olyan biztos, hogy elég hatásos volt a sátor-tábor,mert ma rozsaszines valamim van, pedig hol vagyok még a mensitöl...A höm még magas, bár 36,9-nél csak nagyobbakat produkáltam idáig, tehát lehet,hogy ma indult éppen lefelé... Holnap kiderül..
Edina, teljesen off, de milyen verzioju Big Brother-t nézel?? Ami most megy amerikában??? Én is nézem, és nem tudtam beazonositani, kire gondoltál, majd homályosits már fel,OK?
Csak hogy a kilokat is emlitsem, rajtam is plussz kilok vannak, már nem is tudom mennyi lenne az ideális suly,mert én még annyi sosem voltamKép Gyerek korom ota a "ducibb" kategoriába tartozom, bár hálistennek jo magasra megnöttem, igy akkoriban kicsit eltüntek a pluszocskák,mostanában megint visszajöttek. Szoval, azt hiszem nem sok tökéletes ember van sulyilag, de nem ettöl tökéletes valaki.. Az viszont nagyon fontos,hogy elfogadd magad ilyennek, amilyen vagy, és akkor a többiek is talán hamarabb elfogadnak.(tapasztalatbol irom)
Na, ritkán jövök, de ilyenkor jo sok hülyeség kijön az ujjaimbol, igy most megyek is!
Sziasztok
Barbi
Barbi

Sziasztok!

Bocs, hogy igy eltuntem, de egy hirtelen otlettol vezerelve elementunk a ferjemnek (2 es fel ora). Most ertunk haza!

Megegyszer mindenkinek kosz a biztatast! Kép

Andi!

En mar holnap elkezdem szedni a Maca-t (homerozessel egyutt), mert az orvosom amugy sem allapitott meg peteerest, tehat nem kavarok be semmibe. Erika2 olvasatom szerint szinten valami hasonlo idoben kezdte (10-12 cn korul). De mivel te hatrebb vagy a listaban (idoben joval), ha jol latom, szerintem te is kezd el! Aztan majd latjuk az eredmenyeket! KépKép
A ferjemet mar beinditottam, hogy most aztan jaj neki! Kép

Eszter
beszti

Haliho,

ugy látom, ma a három orási belépéssel én vagyok a legfrissebb. Dobom a mai listát:

Ancsi ? ? Adács 27 év
Orsoly 8c 52 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 51 cn Budapest 24 év
Ildi 4c 46 cn Szekszárd 21 év
Melinda 2c 35 cn Ulm 26 év
Gabó 28c 32 cn Miskolc 26 év
Cicó 4c 28 cn Szeged 27 év
Pucur 3c 27 cn Budapest 29 év
Süni 3c 24 cn Budapest 29 év
Lora 10c 24 cn Várpalota 24 év
Kriszti 12 c 22 cn Galgamácsa 29 év
Barbi 6c 20 cn Calgary 26 év
Éva 27c 20 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 20 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 15 cn Pusztavám 26 év
Lotti 9c 14 cn Budapest
Norci 5c 14 cn Budapest 26 év
Moni 4c 13 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 13 cn Budapest 26 év
Bella 15c 13 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 13 cn ? 32 év
Eszter 12c 13 cn Szigethalom 26 év
Kata 4c 11 cn Miskolc 35 év
Monchy 9c 7 cn Budakeszi 32 év
Boglárka 8c 6 cn Györ 24 év
Márti 9c 5 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 3 cn Szeged 30 év
Eni 2c 2 cn Pécs 26 év
Edina 7c 2 cn Coimbra 23 év

Azt hiszem, ma nem lesz valami nagy a forgalom. Ha valakinek van kedve dumcsizni, én itt leszek este tizig, és holnap is du kettötöl tizig.

Puszi, Lora
Lora

Szia Lora,

3-tól él a mindenkinet, ilyenkor én is fent vagyok már reggelig a neten.

Velem semmi újság, tudod, a HSG miatt e hónapban nem is szabad próbálkozni. Röntgensugárzás meg a bejuttatott idegen anyag miatt.

Veled mi van? Mi újság?

Szia, Lotti
Lotti

Hali,

kicsit dolgoznom kellett, most elszöktem.

Helyzet? Nem is tudom. Most elöször (amiota hömérözök) felment 37 fölé a höm. 4 napig fent volt 37,05 és 37,3 között, aztán egy napig alatta, és most megint 37,05. Ma vagyok a 24. napon. Kicsit izgulok, de nem merem beleélni magamat. Néhány napja sokat szurkál a hasam alja, de az lehet mástol is, ugy mint a rendszeresen jelentkezö hányinger, illetve a kapor megkívánása. Most nem ülök fel ezeknek a tületeknek.

Voltam progi mérésen, ha most nem maradtam babás (ami valoszínü) akkor nekem is lesz vagy lapar, vagy HSG. Mikulás után kell visszamennem a dokihoz.

Ti legalább megnyugodhattok, hogy nincs semmi baj. Bátor vagy, hogy megcsináltattad. Amikor a dokim felajánlotta, és elmonda hogy zajlik a mütét, inkább azt mondtam, hogy várjunk.

Büszke vagyok rád!

Most az a cél, hogy Karácsonyra babát rakjunk össze.

Pusz, Lora
Lora

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?