Új privát üzeneted érkezett!

Nettke,

Nekünk mind a két fiú átesett sérv műtéten. Ambrus 1 hónapos korában (a házidoki nem vette észre, szegény gyereknek majdnem az életébe került :cry: :cry: ), Bernátnak meg 2 hónapos korában volt, ez viszont nem volt vészes. Ambrussal egy hétig kórházban is kellett lenni, de ott volt velem Bernát is a szoptatás miatt.
Bernát műtétje tényleg nagyon gyors volt, reggel megműtötték, délután 4-kor már jöttünk haza. Egy ideig nem ehetett (szopizhatott), de emlékeim szerint jól viselte.

Ezek szerencsére tényleg rutin műtétek, de nyilván izgulunk előtte, főleg az altatás miatt.

Kata,

Hogy állsz a pakolással?

Mit szóltok, hogy megint hétvégére romlik el az időjárás? :twisted:

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Detti!

Tiszta ideg vagyok, de haladok!!! Egész héten mostam, hogy minden tiszta legyen, amit vinni akarunk, egy része még hajtogatásra vár. Tudod, én nem vasalok. :wink: De majd ha visszajöttünk. Totál kivagyok. Úgy elméletben..., most este kész lett a bőrönd, mind a négyünk holmija benne van + egy táska ennivalóféleségekkel. A bőröndöt nem bírjuk el.... :shock: Gurul, de lépcsőn cipelni kell. Holnap jönnek az apróságok, gyógyszerek,játékok,fényképező, strandholmi meg ami elől van a kocsiban, csere ruhák....stb. Lényegében egész héten ezt csinálom.
Ki kell találni valami jó módszert. Következő talin meséljetek!!!!! Ki hogy csinálja egy óra alatt. Nagyon érdekelne.

Nettke!

Ügyesek legyetek Benivel!!! Drukkolok nektek!

Brigi!

Azért reméljük megoldódnak a problémáid.
Anyukád meg nagy segítség lehet, ahogy elnéztem. Olyan kedvesen segédkezett.

Elköszönök, nem tudom jövök e még géphez, holnap még benézek, ha sikerül. Amúgy szombat hajnali 3-ra tervezzük az indulást. tavaly is így akartunk indulni, de csak ötkor sikerült. Most messzebbre megyünk, úgyhogy jó lenne időben menni, főleg, hogy a kompot sem szeretném lekésni. Szerencsére elég sokszor megy egy nap.

Idő: kb. 5 nap esőt jósolnak, de Horvátország déli részére is rossz időt írnak. Remélem ez változni fog.

Na megyek aludni, mert reggel kelni kell.
Jó éjszakát!

Kata

Kép
kateduo

Kata :)
Ne izgulj! Minden rendben lesz. 8) Jó pihenést nektek! Akartam mondani, hogy olyan édes két fiad van, hogy simán hazahoztam volna őket. Nagyon bájosak, és barátságosak, elolvadtam a talin tőlük.

Brigi :)
Sejtem mi lehet a gond. Remélem hamar megoldódik! Mini megtanult leülni?

Nettke :)
Mindenki izgulna jelen helyzetben, akármilyen kicsi beavatkozás is. Az altatás benne sajnos ami nagyon rossz. :(

Detti :)
Az időjárás kiakaszt. Hétköznep kánikula ezerrel, minden hétvégén meg esős, szeles, hideg idő. :evil: :twisted: :x

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Nettke!

Drukkolunk nektek :)

Kata!

Jó pihenést kívánok! A pakolást én úgy szoktam, hogy egy pillanat alatt bedobom az alapfelszerelést: elkezdem sorban hogy kell :fürdés, ahhoz törölköző, tusfürdő, sampon, fogkrém, stb., aztán aludni is fogunk, mindenkinek hálóruha, aztán strandoláshoz: fürdőruha, naptej, stb. Ezeket csak kikapom a szekrényből, nem kell nagyon keresgetni. Így gyorsan mindent kiteszek a bőröndök mellé, a végére maradnak a ruhák. Így nem marad ki semmi, és a bőröndben sem kell egy tucatszor átpakolni, átrendezni. Mikor minden kint van akkor ahogy logikusnak tűnik berakom a bőröndbe. Nekem elég gyorsan szokott menni. A nyűg a gyerekek cuccainál van, mert ők persze egy bőröndnyi játékot akarnak mindig vinni, így elég nehéz lebeszélni őket hogy nem feltétlenül lesz szükségük 12 pónira és talán a több mint 1 méteres tigrisnek nem kellene velünk jönnie mert tuti hogy vetetnek egy jegyet neki is a repülőn :?

Biztos jó időtök lesz, ide is mindig felhős eget írnak, aztán meg nem is bánjuk ha van felhő és nem tűz úgy a nap, mert itt most már olyan 30 fok vagy felette van a hőmérséklet.

Lányok!

Csótányokkal mi a fenét lehet kezdeni????? :shock: :evil:
Találtunk valamelyik este egyet, pont a gyerekszobában :shock:
De gondolom ahol egy van ott több is. Felhívtam az ügynökséget, meg kérdeztem a szomszédokat is, erre mindenki halál nyugalommal közölte, hogy ez valami pálmacsótány és a szaporodási időszakban bejön a lakásba is, de nyugodjak meg, ez nem a kajára jön, meg nem a lakásban lakik csak betéved. Hát nem nyugtatott meg. Ráadásul a neten így nincs is fent hogy pálmacsótány, magyarul biztos valami más neve van. Állítólag minden házban van, tök mindegy melyiket bérlem.
Mit lehet csinálni??? Valami tipp? Szegezzem be az ablakokat? Állítólag a kandallókéményen át is bejöhet, azt ma elbarikádozzuk. Na de mindent nem tudok lezárni. Totál kiakadtam :(

Ditke
ditke62

Ditke!
Pont tegnap hallottam a rádióban egy adást a csótányokról.Bárhová bejutnak,így nem tudsz ellenük védekezni oly módon,bezárkózol,bedeszkázod stb..Csak irtással!!!ott nincs valami rovarirtással foglalkozó cég???itthon lehet gazdaboltban csótánycsapdát kapni.Esetleg ott valami ilyesmi?

Nettke!
Nálunk Oli 2évesen 1,5órát sírt a műtét után,Marci 3évesen 10percet.Olinál én a nagy adag fájdalomcsillapítónak+az altatásnak tudom be,mert nála nem sikerült az epidurált beadni.Illetve annak,hogy akkor még nem kommunikált.Marci pl meg tudta mondani,hogy azért sír,mert fáj a keze (oda kapta a branült),így őt akkor könnyebb volt megnyugtatni.Nálatok sem lesz gond!!!
Benit csak altatják vagy lesz epidurális érzéstelenítés is?
Igazából maga a műtét szinte semmi az ekkorra gyerekeknek,kérdés,hogy mennyire gyorsan dolgozza fel a szervezete az altatót.Ezzel nem tudsz,mit csinálni.Türelmesnek és megértőnek kell lenni a műtét utáni 2-3órában.
Amúgy meg vigyél dvd-t (nálunk volt a kórteremben),meg valamit,ami leköti és ülve,fekve tud vele foglalkozni.Pl. mesekönyv vagy matricásalbum (az most nálunk nagyon menő) Vagy vegyél Beninek direkt erre az alkalomra valami játékot!!!A lényeg,hogy aznap az ágyban tud tartani.
Nem tudom,mennyire játszanak durván a gyerekeid.Mi nem jöttünk aznap este haza,az anyuhoz mentünk.Nem tudtam volna kivitelezni,hogy 100%ban állandóan melettük legyek és még véletlenül se essenek egymásra vagy jusson épp eszükbe,hogy birkóznának.
1hétig nem lehet bicózni,motorozni,hintázni,csúszdázni és fürdeni.Igazából a séta marad illetve társas,mese,kártya stb.
Ja és nekünk Nurophen-t ajánlottak aznap éjszakára fájdalomcsillapító gyanánt!!!
Másnap meg már úgy kellett lekötözni őket,hogy nem bontsák le a házat!

Kép

Kép
edit73

Edit,
köszi :lol: Én is bízom benne, hogy ezzel a jótermészetű, okos gyerekkel nem lesz nagy bajom!! Már nem kisbaba, így mindent meg tud mondani.

Előző nap (kedden) megyünk az aneszt-es vizsgálatra, akkor tudok meg mindent, hogy hogyan csinálják az altatást, a műtétet. Nem vadulnak itthon, emiatt nem aggódok, ráadásul a csajok mennek az oviba, mint rendesen.
Már csak azon kell drukkolni, hogy szerdáig kihúzzuk megfázás nélkül!! :roll:

Kép
nettke

Nettke!
Én drukkolok nektek!!!Aztán majd jelentkezz mindenképp,ha túlvagytok rajta!

Kép

Kép
edit73

Sziasztok,

Én teljesen kész vagyok: időjárás :cry: :twisted:

Viszont, leadtuk a gyerekeket három napra anyukámnak, úgyhogy mi most szabadok vagyunk! Majd csak kedden megy értük Árpi (én nem tudok, mert DM koncertre van jegyem, de ha ilyen sz@r lesz az idő, akkor nem tudom, hogy mi lesz...).

Mindenkinek további szép hétvégét :roll:

Detti

KépKép
kiliman

Edit,

Még neked akartam írni, illetve kérdezni tőled valamit. Magyarországban gondolkodtatok a nyaralást illetően? Én már több helyről is hallottam, hogy a Tisza-tó környéke milyen nagyon jó. Még mi sem voltunk arra, pedig anyukámékhoz tök közel lenne, de tervbe van véve.

Detti

KépKép
kiliman

Akkor lehetnél kész az időjárástól ha a fiúk otthon lennének. Inkább Anyukádat sajnáld, hogy mit csinál ilyen időben a fiúkkal. :wink:

Ha kettesben lennénk én ezt az időt is nagyon jól el tudnám tölteni. :wink:

Bár az én kedvem most remek, mert este színház!

Ditke :)
Csótánycsapdát kellene valahol szerezned. Valami gazdabolt-szerű kellene. :roll:

Képzeljétek vettem egy rollert magamnak (öreg fejjel hülyülök meg), és nagyon-nagyon élvezem. Komoly sebességeket lehet vele elérni, a fiúk alig bírnak döngetni utánam. :D Most ők is követelnek rollert, mert beleszerettek az enyémbe. :roll:

Cat
Kép
cateye

Sziasztok
az idő ramaty :roll:
Detti,
nagyon irigykedem!!! :lol: 2esben lenni nem kell jó idő!!

Ditke,
nekem van itthon egy Raid spray-m, ami hangya és csótány ellen jó. Tényleg gyilkos, csótányunk nem volt, de a hangyák eltűnnek tőle és nagy fekete szőrös pókot is öltem már vele, seperc alatt kinyiffant, pedig azok szívósak. Szóval valami ilyesmivel, ha tudsz venni, a küszöböket, faléleket befújod, akkor tán nem jönnek, mert nem bírják a szagát!

Cat,
és eljött a nap :lol: :lol: :lol: Már tűkön ülök, kiraktam a ruhámat, kikészítettem a jegyet... Naggyon várom az estét!!! :lol:

Kép
nettke

Cat,

Anyukáméknál szerencsére nincs rossz idő, nem esik az eső, úgyhogy szerintem el fog tudni boldogulni velük. Meg ő egyébként is sokkal türelmesebb a fiúkkal, mindig azt mondja, hogy nála jól viselkednek. Szégyen, nem szégyen, de nekem most szükségem volt néhány napra a gyerekeim nélkül, mert mostanában nagyon kezelhetetlenek voltak. Bár két napja megint jól viselkedtek, úgy látszik, nekik is vannak ilyen hullámvölgyeik. Ma fél 10-ig aludtunk :wink: Moziba meg vásárolni megyünk, meg vacsizni. Úgyhogy nagyon jól fogjuk tölteni a gyerek-mentes napjainkat.
Persze így nem nagyon fog zavarni az időjárás!

Színházhoz jó szórakozást Nektek!

Detti

KépKép
kiliman

Én is csatlakozom az időjárás-utálokhoz....és főleg az a sz.., hogy hétköznap kánikula van! :evil:

F...idő, kínban kitalált programok. Ma pl. elmentünk az Arénába. Extra hülye program, de ez van. Vásárlás ikrekkel, vasánapi Meki ebéd...nem vagyunk normálisak, de ez van...de legalább haladtunk: Zsolt cipőt kapott, pótoltuk az elmaradt dolgokat (elem, CD stb.), meglestük a TV kínálatot, én meg vettem egy szép ékszerkollekciót. ;-)

Most egyedül vagyok, mert elvonult a kiscsapat a Mamaért a buszhoz...megyek, mert dolgozom, amíg lehet...

Holnaptól 5 hét oviszünet!!!! :roll:

Kata!
Mikor menjünk Hozzátok? Írsz priviben alkalmas napokat a 2009.06.29 - 07.10. időszakban???

Viki

KépKép
vikóka

Vikó :)

Mi az Ikeában voltunk. :wink: Na nem várásolni, hanem a kölyköket szórakoztatni. Addig mi üldögéltünk az étteremben. Előtte a Közlekedési Múzeumban voltunk, de őket annyira nem nyűgözték le a járművek. Apa jobban szórakozott. :wink: Aztán ragaszkodtak egy játszóházhoz. :roll:

De azért nem volt ez nekem annyira gáz hétvége. Volt már rosszabb is. Micikém rém aranyosan fedezi fel a lakást. A pozícióváltás még mindig nagyon nem megy. Ez kicsit aggaszt, de persze tudom, hogy nincs lekésve semmiről. CSak az, hogy a lányokkal ez olyan könnyedén ment. :oops:

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

A gyerekeimnek nyári szünet van, otthon vannaka szittyóval és ilyen fos idő van. :evil: :twisted: :evil: :twisted:

Vikó :)
A tegnapi színházam alatt a fiúk is az Arénában voltak. Vásároltak az Apjuknak, megnézték a Galapagost, és persze volt meki is. :D

Kaptak tegnap rollert, így amikor nem esett elmentünk rollerezni. Hihetetlenül jó feelingje van. :D

Az én fiaimat a Közlekedési Múzeumból órákig nem lehet kihozni. Oli a terepasztal mellett eléldegélne, amíg megy a vonat addig ő ott áll és bámulja ezredszer ugyanazt. :D Ez genetikailag kódolt. :P

Meme :)
Szuper Szentivánéjünk volt tegnap Nettkével, extrákkal tarkítva. :D Még mindig be vagyok zsongva tőle.

Viszont merénylettel készülünk ellenetek őszre Nettkével. Majd írok róla. :wink:

Sajnos most munka van, és nagyon genya hetem lesz így szabi előtt. :( Remélem Katáék rendben megérkeztek. Sajnos pocsék idejük van, néztem a CNN-en. :twisted: :roll:

Cat
Kép
cateye

Cat,
én is föld felett még :lol: alig bírtam elaludni.. Reggel a kollégák kérdezték is, hogy mitől vagyok így feldobva?? 8)

Jaj, drukkolok ezerrel holnapra, mert akkor lesz az aneszt-vizsgálat és nagyon jó lenne, ha meglenne a műtét másnap!!! Beni persze kicsit köhécselni kezdett, de nem nagyon, és orra sem folyik, Sinecod-ot kap nagy dózissal... :roll:

Kép
nettke

Cat,

Extrák ??? Ne csigázz.... :wink:
Merénylet ? Készen állunk rá. :lol:

Nettke,

Drukkolunk ezerrel Beninek! Biztos minden rendben lesz a kis barátommal. :wink:

Detti,

rendesek anyukádék. Bár, én sem ill. mi sem panaszkodunk, mert minden 2. hétvégén ott alszanak a gyerkőcök. ( mi meg éljük 2. tini korunkat, annyit bulizunk )

Meme
szinta

Sziasztok!

Köszi a tippeket, akkor veszek valami rovarirtót. Szerencsére azóta nem találkoztunk eggyel sem, lehet tényleg csak valami kósza példány lehetett.
Viszont mint kiderült van egy dal, a "la cucaracha" amit még én is ismertem, csak nem tudtam, hogy a csótányról szól :shock:
(la cucaracha= csótány)

lehet, hogy ti is ismeritek, Louis Armstrong és a Gipsy Kings is feldolgozta:

A refrén:

La cucaracha, la cucaracha – „A csótány, a csótány”
Ya no puede caminar – „Már nem tud gyalogolni”
Porque no tiene, porque le falta – „Mert nincs neki, mert hiányzik neki”
Las dos patitas de atrás – „A hátsó két lába”

La cucaracha, la cucaracha – „A csótány, a csótány”
Ya no puede caminar – „Már nem tud gyalogolni”
Porque no tiene, porque le falta – „Mert nincs neki, mert hiányzik neki”
Marihuana que fumar – „Marihuanát szívni”

:lol:

Itt bele is lehet hallgatni:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/h ... aracha.ogg

nem ismerős?
ditke62

Ja, és a múltkor akartam képeket feltenni csak nem volt időm, most pótolom:

A Mar Menornál jártunk La Mangán és Cartagenaban.

A Mar Menor (vagy kis tenger) tul. képp. egy sós vízű tó, kb. 2/3-a a Balatonnak. Egy kis földnyelv választja le a tengertől. Nagyon magas a sótartalma, majdnem 50%, ez állítólag Európában egyedülálló.

Kép

Kép

Kép

a legjobb kagylókat eddig itt találtuk:

Kép

Cartagenaban pár nappal később voltunk. Ez egy római kori kikötőváros, rengeteg régi épülettel, műemlékkel.

Kép

Kép

Kép

Nagyon finom paella-t ettünk:

Kép

Illetve nem tudom ti tudtátok-e, a spanyolok kijavítottak minket, mert nem paella-t eszünk hanem arroz con ... -t, azaz rizst meg valamit. Ugyanis a paella az az edény, amiben ezt az ételt készítik és tálalják, csak a túristák miatt az ételre is ráragadt ez a név. Alapvetően sáfránnyal fűszerezett rizs, melyhez kül. feltétek vannak, valenciai specialitás az arroz con marisco, azaz rizs+tengeri herkentyűk. De van nyúlhússal, csirkehússal, zöldségekkel, stb. készült változata is, az ország más részein.

Ditke
ditke62

Ditke,

Jók a képeitek! A jó időért nagyon írigy vagyok :lol:
A paella-hoz csak annyit, hogy igen, arroz con... az igazi neve, de ettől függetlenül Spanyolországban is nagyon sok helyen így írják ki az éttermekben/nél, gondolom a túristák miatt. Én nagyon szeretem, gyakorlatilag rossz paella-t még nem ettem Spo-ban.

Cat,

Jövő héttől szabin vagy? Mikor utaztok?

Szerintetek hogy fogok ma kinézni a koncerten??? Gumicsizma, esőnadrág és esőkabát már kikészítve...

Detti

KépKép
kiliman

Nagyon klasszak a képek! Olyan mintha nyaralni lennétek. :lol: A párodnak ennyi szabadideje van, hogy így tudtok kirándulgatni?

Vezetsz már?

A paellát én is imádom, itthon is szoktam csinálni.

Remélem rendben lesz Benivel minden, és megcsnálják holnap a műtétet. Drukkolok!

Szombaton már utazunk Döbröntére a Hasikba, és jövő csütörtökön jövünk haza. Utána gyors mosás, és szombat hajnalban irány Olaszország. Remélem addig ez a trágya idő elmúlik!

Jó mulatást neked a DM koncertre! Remélem nem fog esni, bár most úgyis divat a gumicsizma csajoknak. :wink:

Cat
Kép
cateye

Nettke!
Mi volt ma az anesztesnél?

Ditke!
Szuperek a képek!Már olvasni is olyan élvezet a soraidat.

Lilla!
Merre vagy?Hogy vagytok?Hogy telnek a napok?

Kép

Kép
edit73

Edit, Cat, Meme
nagyon ügyesek voltunk ma, meglesz a műtét holnap, fél 8-ra kell bemenni!! Ha minden OK a 14 órás viziten, akkor du 4-5 között hazahozhatom. Majd jelentkezem utána.

Detti,
mulass jól ma este!! Az idő egyelőre jó (itt Veresen legalábbis), kívánom maradjon így!!
A CD-t megkaptam ma, köszönöm szépen!

Ditke,
csak ámulok és bámulok! De jó lehet Nektek!! Csuda szép helyek. Ez a Mar Menor nagyon király, elmennék szívesen!
A dalt nem ismerem.. de vicces, hogy a csótányról írnak ilyet.. :roll:

Kép
nettke

Nagyon drukkolok holnapra Beninek! Várunk este, mindenképpen nézz be!

Cat
Kép
cateye

Mennek a drukkok tőlem is holnapra!!! Kívánom, hogy minden rendben legyen!
Ditke,
Nézve a képeiteket, leginkább ilyen helyet képzelnék el nyárra .....szóval mesés helyen vagytok :)
Cat :)
Nektek jó nyaralást kívánok!!!
Rólam:
Engem elkapott valami gonosz vírus, amitől csütörtökön begyulladt a torkom és hopp bevettem egy cataflamot. Ettől befulladtam -másfél órán keresztül- ...hát nem kívánom senkinek. Ezzel párusolt hátsó fejfájás, ami kisugárzott a fülemre és a nyakamat nem tudtam mozdítani. A legjobban az bántott, hogy a gyerekeket nem tudtam ellátni.

Kép
pramprampram

Nettke,

Elvileg már túl vagytok a műtéten, remélem, minden rendben ment. Majd számolj be, hogy történt minden, mert lehet, hogy Bernátnak is aktuális lesz majd ősszel egy műtét, csak neki combsérve van.

Pram,

Uhhh, jobbulást! Elég rosszul hangzik, amit írtál.

A koncert szuper volt, bár szarrá áztam. Amikor elindultam, verőfényes napsütés volt, és emiatt nem vittem el a tuti esőkabátomat, csak a kevésbé tutit :roll: A felsőmből és a hajamból csurgott a víz... De David és a zenéje mindenért pótolt :lol: (csak a hólyagom és torkom fáj, majd meglátjuk, hogy mi lesz még belőle).

Detti

KépKép
kiliman

Nettke!

Jól vagytok?

Cat!

Igen, nyaralni vagyunk. Nagyon-nagyon sokáig :lol:

A férjemnek az otthonihoz képest rengeteg szabadideje van, most már csak annyit dolgozik mint más "rendes+" ember :lol:
Itt is sokat kell ügyelni, de otthon volt még másod-harmadállása is, itt meg csak ez az egy. Otthon ritkaságszámba ment egy-egy szabad hétvége, itt havonta 2-3 is van. Most pl. ezen a héten és a jövő héten is ügyeletes csütörtökön így a péntek szabad, utána meg a szombat-vasárnap is.
Most szombaton Alicantéba mentünk vásárolni, vasárnap meg egy szigetre mentünk hajókirándulni, csak arról nincs fotó mert a kocsiban hagytam a fényképezőt :oops:
Tegnap is Alicanteban voltunk, most ott fiesta van (mint mindig :lol: ), meg együtt vacsoráztunk a férjem egy kollégájával. Szóval végre van időnk másra is mint amunka. Nyilván ha én is dolgozni fogok ez kicsit csökken mert az ügyeleteket sehol nem lehet összehangolni, de hát ez van, kellett nekünk orvosnak menni ....

Vezetni nem vezetek, szerintem nem is fogok. Ugyan megpróbáltam, de a körforgalmakban nem tudok normálisan közlekedni, én nem bírom ezeket a kétsávos vackokat. Úgyhogy már el is terveztem, hogy veszek egy biciklit. Elvileg itt több mint 300 napsütéses nap van, csak nem ázok meg túl sokszor...

Csengének elfújta a lufiját a szél (mondtam hogy ne vigye a teraszra :evil: ), most itt bömböl mellettem :(
Szép napot! Kellemesebb már az idő?

Ditke
ditke62

Sziasztok,
túl vagyunk rajta!!!!! Nyugtával dícsérjük a napot, de eddig nagyon jól viseli, semmi fájdalom, vidám.
reggel fél 10-kor került sorra, 2. volt, kb 30 perc volt maga a műtét. A Bethesda egész tűrhető kórház, nem egy luxus, de korrekt és tiszta. Azért nem egyszerű egész nap szórakoztatni egy ekkora gyereket, elterelni a figyelmét, szóval kivagyok.. de nem is sírt, csak időnként könnybe lábadt a szeme, annyira sajnálta magát, és olyankor kellett gyorsan valahogy megvidámítani! :lol:
Szombaton kontroll, de ha minden OK, akkor ennyi, mert a varratot nem kell kiszedni, felszívódós (? - vagy valami ilyesmi). Halleluja, azért nagyon megkönnyebbültem!!
Köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat!!

És, a nap fénypontja, ma Sári felült a lóra!! :lol: :lol: :lol: Igaz, hogy nem a rendesre, hanem a pónira, de lovagolt :lol: :lol:

Kép
nettke

Nettke!
Egy napra két jó hír!!! :lol: :lol: :lol: Szuper!Nagyon ügyik vagytok!!!Benike meg egy igazi hős férfi!Megérdemli a dicsiket! :D
Sárinak meg hajrá!!!Az első lépés megvolt,a többi meg majd szépen megy magától.
Jövő héten akkor már Beninek is ovi?

Kép

Kép
edit73

Nagyon örülök a híreknek! Beni egy igazi kis hős. Remélem örült az autónak! :D De jó, hogy túlvagytok ezen is!

Sárinak meg gratula a lovagláshoz! Műlovarnő lesz meglásd a nőből. :wink: :lol:

Cat
Kép
cateye

Nettke,
Ez remek hír :) Nagyon jó, hogy hamar megvolt a műtét.
Sári nagyon ügyes!

Kép
pramprampram

Jó, hogy minden rendben és hogy ilyen jól vészeltétek át az egészet. Az ember többet izgul előtte, mint amennyi ideig tart az egész műtét és felépülés.

Hát csajok, a Bogi mégiscsak beteg. Álvemhesség, de úgy szenved szegény. Nagyon sajnálom. Kapott gyógyszert, de olyan, mintha nem használna. Már szedi három napja és még mindig remeg, meg sírdogál. Simogatni, meg szeretgetni nem szabad, mert az is erősíti a tüneteket. Így meg olyan érzésem van, mintha magára hagynám a bajával.

Edit :)
Kiderült már valami? Már nincs kedvem visszakeresni, hogy mikor kap a férjed beosztást. Anyósomék már nagyon vinnék a gyerekeket, csak ki kellene találnom, hogy mikor.

Hát, most kezdtelek el igazán irígyelni. Ezek a kirándulások!!!!

Amúgy hulla vagyok. Tegnap délután gyakorlatilag mesélés közben összeakadt a nyelvem és elaludtam. :oops: Borka kicsit köhög, gondoltam most akkor nem viszem őket oviba. Elég jól elvannak, de azért pihentetőnek nem nevezném. :wink: Micike meg ma például 1/4 6-kor kelt. Máskor mondjuk félkor szokott. De ma bekeményítettem és beraktam a pihiszékbe, hogy aludjon, mert láttam, hogy félig még ő is kómás. Kis sírás után visszaaludt. Csak tudnám, hogy ezt a hajnali kanyart miért kell feltétlenül beletenni. :roll: Viszont úgy tűnik, hogy a leülés kérdés megoldódott, mert már régen nem esett el. Legfeljebb oldalra lecsúszik, ha kibillen. :lol:

A csajok csináltattak magukról közös képet. Emeséről állandóan úgy kell lefejtenem Borkát, hogy ne cipelje, rendezgesse. Az első képen Mini integet. :) :) :)
http://picasaweb.google.hu/palotas.brigitta/NyarEleje#

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Nettke,

Örülök, hogy minden rendben ment! Sári és Beni is hős volt tegnap!

Brigi,

Háááát, nagyon édesek a lányaid, de tényleg! Óriási barna szemek--- nem fogjátok győzni a pasikat elhesegetni mellőlük :wink:
A korán kelésért nem írigyellek. Szerencsére nálunk hétvégén 8 előtt nem nagyon van ébresztő, eljutottunk idáig is!

Detti

KépKép
kiliman

Gyönyörűek ezek a Palotás lányok! Apának lesz dolga a kérőkkel. :lol: :wink:

Sajnos mostanában az enyémek is korán kelnek, már reggel 6-kor kint játszanak a nappaliban, pedig este 10 után alszanak el. :evil: :twisted: :x

Mondjuk becsületükre legyen mondva nem ébresztenek fel minket vagy fél órát kibírnak nélkülünk, eljátszanak, de aztán az éhség miatt muszáj kelnünk és kaját adni nekik. Úúúgy nem bánnám, ha legalább 1/2 8-ig aludnának.

Képzeljétek most telefonált a bébiszitter, hogy Samu a Városligetben beleesett a tóba fejjel, ruhástól. Kisbugyiban mentek haza a buszon, villamoson, és bűzlik mint a disznóól. Viszont hatalmasakat röhögnek ezen Olival, az egész utazóközönség mulat rajtuk. :D Miért nem csodálkozom?

Cat
Kép
cateye

Brigi,
A lányok csodaszépek!!!!!!

Cat,
Olvasom, nálatok is elkezdődött a vakáció :) és ez még csak a kezdet :)
A fiúk délután alszanak?

Kép
pramprampram

[quote]
írta:
Cat,
A fiúk délután alszanak?

Igen, alszanak amióta a bébiszitter kihajtja őket délelőtt. De szigorúan délután 1/2 3-kor felébreszti őket, hogy este tudjanak aludni. Kb 1-kor fekszenek le délután.

A nyaraláskor is akarom, hogy aludjanak délután, abszolút önzésből, mert én is aludni akarok minden ebéd után. :lol:

Hová mentek nyaralni? Van terv?

Ti mentek idén a Karosba?

Edit :)
Nálatok van döntés nyaralás ügyben?

Cat
Kép
cateye

Cat,
Samu egy mókamester!!! 8) ha én lettem volna a bébiszitter, azért beijedtem volna.. kíváncsi vagyok hogy húzta ki..? De így elmesélve jó sztori :lol:
Igen, igen, Karos lesz a nyaralás végül is, egy hét, aztán egy hét itthon kirándulásokkal tarkítva. Ez a legjobb opció anyagilag, programilag, kényelemben (félpanzió). Akartunk még Ausztriát pár napot, de sehol se volt hely, amiket kinéztem panziókat. És ebben ilyen fatalista lettem, ha nem akarja a sors valahogy ezt az ausztriai nyaralást, akkor nem erőltetem :roll:

Brigi,
olyan klasszak a csajok, olyan szépek!!! Tiszta anyjuk mind a 3! :lol: Néztük Tamással a Kiliman -féle fotocédét is, és ő is azt mondta, hogy milyen szépek.. de fogalma sincs melyik melyik, mert olyanok neki mint 2 tojás :lol:

Tyű, reggeli kelés.. hétköznap ébresztés fél 7-kor legkésőbb, de hétvégén maguktól kelnek 6-kor!! :evil: Ez valami érthetetlen, és bosszantó!!! becsületükre szóljon, hogy eljátszanak egyedül.. de olyan hangosak, hogy képtelenek vagyunk aludni!

Kép
nettke

Cat,
Kifárasztással nálunk sincs gond, de sajnos már nem alszanak délután. Viszont este már 8 1/29-kor ágyban vannak.
Nyaralás ügyben semmi konkrét nincs. ((Bár eléggé mérges vagyok, mert G. szülei balatoniak és tavaly se hívták a gyerekeket, idén sem. Most bejelentkeztünk hétvégére és lemondták, mindenféle ürügyekkel. Számomra érthetettlen, hogy fiatalok szabad a nyaruk, de nem kiváncsiak a gyerekekre.))

Nettke,
Mikor mentek vissza a dokihoz?

Kép
pramprampram

Ez jó!! :) :) :) :) A bébiszittert biztos kiverte a víz. De a hazaút sem lehetett semmi. :lol:

Hát igen, a te lányaidat még én sem keverem össze. De azért nekem az enyémek is nagyon különbözőnek tűnnek. :wink:
A nagyok ált. nálunk is ellennének egyedül. VAgy bebújnak hozzánk, és akkor még mindenki pihenhet. De MInci már más tészta. Vele foglalkozni kell. Igaz, hogy kb. 1/2 - 1 órát van csak fenn, aztán visszaalszik, de nekem már nem ugyanaz, meg ugye addigra jönnek a nagyok.
De ez még így lesz egy darabig, mert az ikrek is korán kelők voltak. Ők még visszaaludni sem akartak. Igaz, hogy nagyon sokáig, még másfél évesen is kettőt aludtak.

Én nem kaptam cd-t. Vagy nem is küldtél, mert később adtam a címet?

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Brigi,

A férjem az oka :roll: Holnap postázza..., ígéri.

Cat,

És te röhögtél vagy sírtál? És a gyerek?

Detti

KépKép
kiliman

Cat,
Bennem is az merült fel először, mint Nettkében: Hogyan húzta ki Olit? Mindenestre nagy szerencséje, hogy lazábban veszed.
Edit,
Korábban nyaralásról érdeklődtél. Nekem nemrég ajánlottak egy viszonylag olcsót -személyes tapasztalatom nincs-:
http://www.hotel-kastely.hu/kepgaleria.html

Kép
pramprampram

Sziasztok :)

Mivel csak derékig ér a tó, Samu felállt és kisétált, így szerencséje volt az Ibolyának, hogy nem kellett bemennie érte. Mindegyik jó poénként fogta fel a dolgot. Én is.

A rosszabb este ezután jött, amin már nem mulattunk. Otthon Samu felgyújtotta a szemetest. Mi este tudtuk meg. Ibolya a számítógép előtt ült a nappaliban (???), amikor Samu kivette a gyufát a fiókból a konyhában, meggyújtotta, de megijedt, hogy a körmére ég, és az égő gyufát bedobta a szemetesbe, majd bement a nappaliba, mintha mi sem történt volna. Ibolya észrevette, hogy Samu furcsán viselkedik, mert dugdosta a kezeit, és azt hitte, hogy csokit lopott vagy hasonló. Kiment a konyhába megnézni, és akkor vette észre, hogy ég a szemeteszsák a szemetesben. A nylon ráégett a műanyagra. :roll:

Este leültünk Samuval beszélni erről, az apja is meg én is. Az volt a hetyke válasza, hogy majd jönnek a tűzoltók, ha felgyullad a lakás, és eloltják. :twisted: :shock: Na aztán jobban elővettük a fiatalurat, a végén persze sírt is, mert elmagyaráztuk, hogy milyen veszélyes a tűz. Talán megértette. Mindenesetre a gyufát eldugtuk előle. :x
Remélem túléljük mindannyian a gyerekkorát. :evil: :twisted: :roll:

Cat
Kép
cateye

Cat,
Nem semmi :roll: izgalmakból kijut nektek rendesen.

Kép
pramprampram

Úgy látom a ti védőangyalotoknak van dolga rendesen!!! És ilyenkor csak remélheti az ember, hogy megértették.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Cat,

És ezek után megtartjátok ezt a bébiszittert?????!!!??!

HELP! Ajánljatok nekem Pesthez max. 100 km-es távolságban lévő olyan fürdőt, ami benti és gyerekbarát. Hétvégén elmennénk valahova, hogy gyakoroljuk egy kicsit az úszást, de nem találok semmi helyet. Esztergomot ismerem, úgyhogy ezen kívül valami?

Detti

KépKép
kiliman

Cat,
:shock: :shock: :shock:
te jó ég!!!! Nna, itt van Tűzoltó Sam áldásos hatása... akármit lehet csinálni, a hős kihúz a bajból... Mamma mia :roll:

Detti,
mi nem voltunk, de rég készülünk a siófoki Galerius fürdőbe, állítólag nagyon klassz.

Pram,
na, a Te anyósod se semmi! :evil:
Kontroll holnap a Bethesdában (ügyel a doki, szóval be tudunk menni), de Beni hét ördög :lol: úgy kell visszatartani 8) Ma egész nap "gyötört" itthon, semmi nyugodt pihi, ilyesmi.. Szóval hétfőn sztem már mehet az oviba is.

Kép
nettke

Detti,

Megkérdeztem azt, ahová mi járunk. Merem ajánlani.
http://www.uszodak16.hu/szentmihalyi/in ... &Itemid=27
Szombaton 12-től estig, vasárnap egész nap látogatható a 12,5 m-es tanmedence, 0,70 mély, 32C°-os.

Esetleg? http://www.aqua-world.hu/content.php?id=5 Vagy ennél nyugisabbra gondoltatok?

Kép
pramprampram

Pram,

Az Aqua-world-öt direkt nem említettem, így, hónap végén... :) Egy vagyon négyünknek, de nagyon tetszik, előbb-utóbb biztosan elmegyünk majd ide.

A másik meg nem olyan, mint amilyenre gondoltam, mert ez kimondottan uszoda, nem?

Én ezt találtam még: http://www.velencespa.com/Magunkról/Galéria

Szimpatikus ez is.
Anyósdo: no comment. Már kifejtettem korábban a véleményemet (Lilláék esetében - tényleg, merre vannak???) ezekről a "nagyszülőkről". Nem is értem...

Nettke,

A Galérius is tetszik, a velencei meg ez van versenyben. Igazság szerint olyan helyre muszáj mennünk, ahová nem kell sokat autózni, ugyanis előjött a lumbágóm, és nem tudok ülni sokat. Menni is úgy, mint aki karót nyelt :roll: Van erre valami ötleted???

Ha nekünk lenne ilyen műtétünk, kb. egy hétig fel se kelnénk az ágyból és legalább két hétig betegszabin lennék :lol: A gyerekek meg... tök jó, hogy Beni így viselkedik!

Detti

KépKép
kiliman

Ő a régi bébiszitterünk, nem a mostani. De nagyon szeretik a fiúk, és én is elégedett vagyok vele. Állítólag zenéket játszott le nekik az egyszervoltról, amit szoktak is csinálni. :roll: Csak mondjuk a freemail beállításoknál megtaláltam az ő felhasználónevét. Szóval vagy igaz vagy nem. A fiúk azt mondják hallgattak zenét.

Eszében sem volt, hogy a Tűzoltó Sam ilyen hatással van Samura, de nekünk sem. :roll:

Mi voltunk a Galeriusban, és tényleg jó, Amolyan esztergomi szintű. De én a helyedben kipróbálnám a velenceit, mert az új, és közelebb is van.

Pram :)
Anyósodék nem semmik! Van még más unokájuk is, vagy ők hárman? Hozzá is így viszonyulnak? Az az igazság, hogy számomra sem idegen ez a viselkedés, apósom dettó ugyanez. Most meg van egy újabb nője, perszem még nem is láttuk. :roll:

Szuper, hogy Beni ilyen klasszul van! Jobb is ha megy az oviba hétfőn, úgysem bírnál már otthon vele. Elég lehetett lefoglalni őt.

Én elköszönök, mert holnap indulunk Döbröntére, és reggel csomagolok ezerrel. Olasz előtt még benézek mindenképpen.
Mindenkinek jó pihenést! Jövő hétre kánikulát mond.

Nem akartok szeptember elején egy csajos vacsit? :idea: Tök jó lenne!

Cat
Kép
cateye

Cat,
jó utat, és jó időt!!!! :lol: :lol:

Detti,
lumbágó? Tornázz!!!!!!! Nekem ilyenkor az óvatos nyújtások segítenek csak, persze mértékkel. Amíg nagyon akut, addig fekvés, de ha járni tudsz, meg usziba is mentek, akkor a torna már mehet. (Kemény padlón fekve térdben behajlít a láb, talp a földön, derekat leszorít, lent tart, elenged, újra leszorít stb stb. Óvatos csavarások (térdeket egyik irányba, törzset másikba dönteni, ezt is fekve). Biztos Te is tudsz ilyesmi gyakorlatokat :wink: Gyógyulj meg gyorsan!!! És jó fürizést!

Kép
nettke

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?