Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Kép

Na Csajok? Hol a sok sok kép? :wink:
recon

Recon nekem van elég a babaprojekt 2009-ben :lol: választhatsz és gratula a laptetőhöz!!!!!! Szép a kép :wink:

Kép
Kép
melisch

Jó reggelt!

Kép

Melisch,akkor így hogy akar gyereket?Ne haragudj hogy így kérdem de ha így áll a dolgokhoz nem csodálom hogy te is néha tiszta depis vagy.Elhiszem szeret téged meg te is őt de azért ha lehet jó lenne oda egy baba is.Nem igaz?Lehet most neki így jó,de később mi lesz?
Jaj bocsáss meg nem akartam ilyen kemény lenni :( :oops: Csak azt látom te mennyire szeretnél és mégse sikerül :( Puszi :D

ReconLAPTETŐ!!!!!!

Kép
anyci

Bridget,olvastam,értettem és igazad van :D

Kép
anyci

Csináltam már egy nagyjából mintát.

Nézzétek meg tetszik-e vagy valami mást szeretnétek :wink:

http://img200.imageshack.us/img200/3246/tabl.jpg

Tessék szépen megmondani, hogy jó-e vagy senem.

:wink:
recon

Helló csajok!

Nagyon jó a tabló ötlet, de én bénázom... :cry: Hogyan kell tömöríteni a képet? Mindenre azt írja, hogy túl nagy felbontás...
melike30
Győr

Ja, és recon, tetszik amit eddig összehoztál!!!! :lol:
melike30
Győr

Melike

Töltsd le az IrfanView-t innen: http://download.cnet.com/IrfanView/3000 ... tag=button
Telepítsd fel és ha megvan nyisd meg vele a képet. Majd kattints az Image-ra azon belül a Resize. Ott tudod felezni a kép méretét (half gomb). Így kell :wink:
recon

Recon: tökre nagyon jó :D
lujzedli

Sziasztok lányok!
bocsi az offért, de ma megjöttek a cukorterheléses vizsgálat eredményei: hipermagas a prolaktinom és nem jók az inzulin értékek sem :cry: :cry: :cry:
PCOS most már tuti biztos.
Később még bekukk, talán rakok fel képeket is, de most egyelőre csak nyalogatom a sebeimet :cry:
Vendég

Betöltöttem, de hogy nyitom meg vele a képet?... ciki vagyok?.... :cry:

Csibuc, nagyon sajnálom a cukros és PCOS dolgot, azóta én is utánaolvastam, de legalább tutod mi a bajod, és lehet kezelni is!
melike30
Győr

Oké, akkor a start menü minden program és akkor keresd meg irfant és indítsd el. Ott aztán File majd Open, aztán megkeresed hol a kép, rákatt és megnyitás. Utána meg a többi Image - Resize/Resample

De ha gondolod mondok egy egyszerűbbet, küldd el nekem mailbe és megcsinálom.:wink: Nem vagy ciki, senki sem úgy születik, hogy képet méretez. Ha nincs rá szükség soha akkor nem is tanuljuk meg.

Szia Csibuc!

Fel a fejjel! Ahogy néztem én is, kezelhető, emiatt nincs semmi veszve!
recon

Most a fájl típusa nem megfelelő... :cry:
melike30
Győr

írd meg privibe a mailed... :oops:
melike30
Győr

Sziasztok!
Recon szupi a tabló eddig :D Remélem lesz több kép is.
Tényleg te most otthon vagy?

Melike,nem vagy ciki,nekem a lányom szokott segíteni,mert én igen béna vagyok de már van amit egyedül is meg tudok csinálni :D (enni,inni,aludni) :lol:

Csibuc :( De tudod legalább már mi a baj és fogják kezelni.Most persze rossz volt szembesülni az igazsággal de most már csak előre kell nézni és minden rendben lesz.Nyugodtan szomorkodj azért most majd ettől megnyugszol és újra erőre kapsz :D

Hello lujzi :D

Kép
anyci

CsibuC. többieknek igaza van. Sokkal egyszerűbb lesz így a helyzet, mert van már egy probléma, amiiről az ember tudja, hogy mi az? Gondolj bele, ha nem tudnád, kezelgetnének jobbra-balra...Most megvan,hogy PCOS vagy, és ez pozítivum. Persze nem azt mondom,hogy ez jó dolog, nem az, de van kiút belőle........ Veled vagyok,szorítok,és majd kérjük a képet. Szívesen kölcsönadnáma a nyuszimat, ő nagyon szereti nyalni a sós könnycseppeket, és ha odasimulna hozzád, biztosan megnyugodnál. ölelés neked.
lujzedli

Melike

Pü ment.

Anyuci

Nem, dolgozok minden nap 4-ig. Van itt erre időm délelőttönként egy pár óra mert az sosem mozgalmas, ilyenkor van mozgás, aztán 2 után megint 2 óra pihenő. :wink:
recon

Recon,hol dolgozol amúgy?

Kép
anyci

Egy Kft-nél vagyok rendszergazda és minőségirányítási vezető. Multifunkcionális vagyok :lol: Egyébként villanyszereléssel, ipari szereléssel, kaputelefonokkal, duguláselhárítással stb. foglalkozunk 2005 óta. Most meg nincs munkánk, válság van, meg van egy gerinctelen morál az országban. Te mi jót csinálsz?
recon

Recon jó kis munkád van :D Akkor te kened vágod a számítógépes dolgokat :D
Most még táppénzen vagyok mert a dilidoki nem engedi még hogy menjek és megmondom őszintén én se nagyon akarok még vissza menni abba a bolondokházába.Varrónő vagyok egy bútorgyárban,szeretem de az utóbbi időben annyira hülyék lettek az emberek hogy ez is segített a pánikbetegségem kialakulásában(dokim mondta) :roll:Addig legalább még gyógyulok és tisztulok mert szerintem az se tett jót hogy 10 éve bőrrel dolgozok.
Jó lenne ha addig a baba is sikerülne :wink:

Kép
anyci

Köszi mindenkinek a bókot :oops: :lol:

Anyci
sörény :lol: :lol: :lol: ez tetszik :lol: :lol: 8)
Nem hiába vagyok oroszlán 8) :lol:
Az utsó képed is nagyon jó!!

Recon
persze, jó ötlet a táblicsku!
Én is csináltam egy másik topikban, csak mióta újratelepítették a gépet, nem tudjuk felrakni az office-t (v.mi gáz van a telepítőjével :roll: ) és az kell hozzá, ha valamit be akarok írni, vagy törölni.
Úgyhogy azóta sajna nem tudtam feltenni.

Lujzedli
A maca vibét én is szedettem a párommal, még úgy egy éve, de hát nem lett eredménye annak sem.. :roll: :lol:
Nagyon jó a képed! 8)

Akella
Örülök, hogy minden rendben volt az UH.-n! :D
A képet várjuk...

Szi
jártas vagyok ezekben a dolgokban (már kitanultam a szakmát itt :lol: , volt időm rá), de az hogy molaterhesség, semmit nem mond. :shock: :roll: :oops:
Milyen az?

Recon
most értem a táblihoz!
Naon dögös!!! :wink:

Csibucika
nagyon sajnálom a rossz híreket!! :cry:
Fel a fejjel, kitartás!

Esthajnal
odaért a píííz már Kép Tudod, mint mindig, most is tűkön ülök :lol: :lol: :lol:

Melike, Melisch, Bridget, pusszancs nektek is!!

Bridget, neked holnapra egy nagy kalappal.. Kép Kép
Jaj, bocsi, akit kihagytam, de ezzel az irománnyal is jó sokat leveszek az oldalból :roll: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Csajok. 1 nap alatt elmúlt a mensim :?
Örülnöm kellene neki,de ez nem jó, úgyhogy nem örülök. Ezek szerint nem volt mégsem pém múlt ciklusban? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
lujzedli

Lujzika szia!

Egyenlőre nincs jó hírem a soproni nőgyógyikkal kapcsolatban,a tesóm barátnője aszonta,sokan inkább pestre mentek szülni is...
De nem adom fel,elindítottam egy másik vonalat is....
Vendég

Az egy napos mensi arra utal,h nem volt pé.???!!
Vendég

Csajok

Valaki kérdezte,mi az a mola terhesség...
Az egy megfogant terhesség,ami nem fejlődik,hanem általában daganatot képezve fejlődik tovább.Növekszik ,csak nem mint embrió,hanem egy sejthalmaz.
Vendég

Milyen:Az egy napos mensi arra utal,h nem volt pé.???!!

Ebben te most megerősítettél, vagy nem. Mert én sem tudom,kérdezm?
lujzedli

betty615! A mola hydatidosa magyar neve üszökterhesség. Ez egy olyan kórkép, amikor nem normális embrió, lepény, stb. fejlődik a megtermékenyített petesejtből, hanem ez a bizonyos szövet.
Valami ilyesmi.
szi77

Sziasztok!

Melike kép sikerült?

Betty,oroszlán vagy?Én meg ikrek pont az utolsó napján születtem :D
Melyik topikban van?Szoktál még oda írni?

Milyen helló :lol: :lol:

Lujzi,remélem azért sikerül mégis valami jó dokit találnia milyennek :D Drukkolok :lol: :lol:

Szi,hát ez nem hangzik jól :? További vizsgálatok nem lesznek most nektek,hogy tuti minden oké nálatok?

Kép
anyci

Szi, aha, most már legalább ezt is tudom...

Lujzi
sztem az tényleg nem utal arra, hogy nem volt pé., hogy csak 1 napig volt menszi :shock:
Pé. nélkül is van normális menszi!
Nem lehet, hogy más van ott? :wink:

Anyci
igen, oroszlán 8) :lol:
Én írtam oda? Milyen topikba? Horoszkópos? :roll:
Én nemtom miről beszélsz :lol: :lol: :lol: világosíts fel.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty,reconnakl írtad a tábliról hogy azt csináltál te is egy másik topikban :wink: Bocsi én nem voltam érthető,néha csinálok ilyet a felét leírom a többi meg az agyamba marad aztán nézek miért nem értik mit beszélek :shock: :oops:

Kép
anyci

JA?! :lol:
Így már ok!
Nem horoszkópos volt az, hanem, az egyik fele "babára vágynak", a másik fele meg "kismamáink".
Kár, hogy nemtudom megmutatni, de majd valahogy megszerezzük a telepítőt.

betty615

Betty,asszem cavintont kell szednem,hiszen hárommal alattunk írogatsz még :roll: Én meg megkérdeztem ezelőtt hova szoktál még írkálni :oops: :shock:

Kép
anyci

Tudom nem horoszkópos volt csak tényleg ma agyilag nem vagyok toppon :? :oops:

Kép
anyci

na már otthonról írok.
betty: á,nem hiszem,hogy baba, nincsenek görcsök,csak egy pici.
lujzedli

Akit érdekel a nyuszim. Főleg azoknak ajánlom,akik a nyúlról eddig azt hitték,hogy az egy gyáva, ,lusta állatka.

http://www.indavideo.hu/video/Totyi_takarit
http://www.indavideo.hu/video/Totyi_nyuszim
http://www.indavideo.hu/video/Kulcsos_Totyi
http://www.indavideo.hu/video/Totyi_nyuszim_setal
lujzedli

Lujzi ez fergeteges volt :lol: Imádni való ez a nyuszkó,csúcs ahogy sétált meg futkosott azzal a tollseprűvel :lol: :lol:

Kép
anyci

ugye, gondolná valaki,aki nem tartott hobbynyulat, hogy ilyenek is tudnak lenni :D
átsegít a nehézségeken, bizony sokszor kirángatott a bohócságával a gödörből.
lujzedli

Én most kutyát szeretnék de nem igazán szeretnék több 10 ezer forintot kiadni érte.Kis testű kölyök kutyát keresek de mind pénzért van és 40 ezernél kezdődnek :? Kicsit röhej hogy így üzletelnek az állatokkal :evil:

Kép
anyci

Jólvan Anyci, elnézem neked. :lol:

Lujzi :lol: :lol: jó fej a nyuszikád!
Mikor kell megjönnie egyébként a menszeszednek?
Én lehet, holnap reggel csinálnék a helyedben egy tesztet :wink:
1 napig tartó menszesz nincs...az nem menszesz.
És tényleg, mennyiségre mennyi volt kb.?

betty615

én kis nyuszim 5000 ft volt, a ketrec 15 felszereléssel együtt(itató,etető,wc, játék), oltás 2000, hordozó 3500, poráz 3000.... az elején a gatyám ráment,de nem bánom, egészséges... Ha a nyulakat ingyen adják, akkor az beteg nagyrészt.
Nekem volt egy tacsim, imádtam,tavaly márciusban halt meg, 13 éves volt.
lujzedli

Kép
lujzedli

anyci!
Azt mondták ez nem szokott ismétlődni, bárkinél előfordulhat, igaz én biztos kakukktojás vagyok mert nálam kétszer egymás után jött. Aztán következett a "normál" terhesség.
szi77

betty:amennyisége annyi volt,amennyi átlagban egy nap szokott leni,nem volt olyan elázósan sok,de sok volt.
Időben megjött, 33 napra, pé után 14 nappal. Általában is elég rövid a mensim, 2-3 nap.....
lujzedli

Meg nincs görcsöm sem.... Mellem az fáj, meg a bal petefészkem, viszont a méhnyak puha... :? :?
lujzedli

Lujzi én úgy értettem hogy több tíz ezret nem akarok azért adni hogy elhozzam aztán utána meg még a többi ami kell neki és a végén az egész fizetésem a kutyára menne.Max.20ezret fizetnék egy kutyáért,mert akkor is undorító az hogy így üzletelnek az állatokkal.Én nem akarok díjnyertes szülőktől való kölyköt csak egy édes jószágot amiről gondoskodhatok és szerethetem és nevelgethetem.
Nagyon édes kutyus volt :(

Kép
anyci

Szi akkor jó hogy nem ismétlődik de ez tényleg érdekes neked kétszer is volt.Akkor minden okés most?Dolgoztok a babán?

Kép
anyci

jaj, ne haragudj, én sem azért írtam. Nekem pl a kutyus ingyen volt, túl akartak rajta adni,én meg inkább elhoztam. Csak viszonyításképp írtam, hogy Totyi is mennyibe került. Normál esetben nem költenék ilyenre, de nem bánom,meghálálja, főleg akkor,ha nem figyelek rá,és megharapja egy picit a bokámat, állandóan piros pöttyös a fogai nyomától :lol:
Szóval: ha ingyen, ha vagyonért, az a tiéd,, de az inygen kutyus is van olyan jó,mint a drága. Én yorkshire terrier mániás vagyok,egyszer, ha kertes házam lesz, biztos lesz,nagytestűből a golden retriever tetszik.
Meg ha gazdag leszek nyuszifarmom lesz, sok kis Totyival..... :lol:
lujzedli

Betty

Warezoljatok :D Segítek kicsit linkekkel

http://hotfile.com/dl/780218/5cdca3f/Mi ... 1.rar.html
http://hotfile.com/dl/780227/5f72a9a/Mi ... 2.rar.html
http://hotfile.com/dl/780233/d2eba92/Mi ... 3.rar.html
http://hotfile.com/dl/780244/a21cc7a/Mi ... 4.rar.html
http://hotfile.com/dl/780259/db73e7b/Mi ... 5.rar.html
http://hotfile.com/dl/780263/9170d85/Mi ... 6.rar.html

Feltöltés jelszava: ashleyuk

Töltsétek le mindet és a csomagolásnál a fenti a jelszó, ebbe benne van minden Excel, Word stb.
Ha Te nem is, párod biztosan megoldja. :wink:

Anyci

Nem is tudtam, hogy varrónő vagy :) Nagyim is az volt, olyan szép ruhákat csinált nekem. Szép szakma.
recon

anyci
Igen, igaz egyenlőre sikertelenül. Január óta tesztelgetek, Az LH minden hónapban pozitív, de siker az nincs. Ráadásul az idén még nem jött meg kétszer ugyanannyi időre. Teljesen felborult a ciklusom. Voltunk dokinál azt mondta várjunk még két hónapot hátha csak nagyon stresszes vagyok, dehát ki nem az? A két hónap most telt le, de még nem mentem vissza lehet várok még egy kicsit, hátha megsegítenek az égiek. "A remény hal meg utoljára" ez nagyon igaz betty!
szi77

szi77: ugyanezek a tüneteim voltak nekem is, ma kaptam kézhez az eredményeket, PCOS :(
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?