sziasztok,
Kicsit eltűntem, de apa pénteken nem dolgozott, így mind 3 nap itthon volt.
Hétvége elég uncsin telt, mosás, főzés, takarítás, ki nem nagyon tudtunk menni, mert egyik pillanatban esett a másikban nem. Tervezni nagyon nem lehetett. És állítólag az egész hét ilyen pocsék lesz. Nagyon lehangoló, és ráadásul még lassan is megy így az idő.
Szombaton apóst látogattunk a kórházban, mert egy hónapja infarktust kapott, akkor katéterezték az egyik erét, de most a másik kettőt is meg kellett, mert totál el volt záródva vérröggel. Most már jól van, pár nap múlva mehet haza.
Nagy hír: Barbika belepisilt a bilibe.
Most már elő is hagytam,hogy kéznél legyen. Többször ráül napközben, csak az a baj, hogy most nem igen tudom pelus nélkül engedni, mert hideg van.Úgy lenne az igazi,ha egész nap pelus nélkül tudna szaladgálni és többször rá tudna ülni, ha érzi, hogy jön. Remélem azért nem tart sokáig ez a mocsok idő.
Én is megnéztem a Jónás napjaimat, és ebben a hőnapban is és jövő hónapban is a menzesz hetére írta. Nekem ez egy kicsit fura és ráadásul akkor tuti nem leszünk együtt, mert én gusztustalannak tartom akkor szexelni amikor nyakig véres vagyok (már bocs), így Jónás kizárva.
Hétvégén elkezdek LH-ni is, már alig várom. Babanetes kalkulátoron megnéztem, hogy mikorra írja a termékeny napokat 30 napos ciklusnál, és 26-tól 1-ig. Így függetlenül LH-tól úgy döntöttem, hogy péntektől 2 naponta elkapom apát. Az a biztos.
Jó lenne ha most összejönne, mert a következő pé-em pont a nyaraláskor lesz, ott meg egy szobában leszünk mindannyian, nem igen lesz alkalom a szexre.
Panny,
Hőd hogy áll??Hétvégén tesztelsz???Már nagyon tükön ülök, hogy zebrás leszel-e. A görbéd szerint mindent megtettetek.
Vivi,
Remélem most hogy figyeled a páfrányokat nektek is összejön ebben a hónapban.
Boeske,
Alsópáhok szuper heyl, én is töübbször nézegettem már, de még nem jutottunk el sajna.
Drukk a felvételihez.
Yusz,
Akkor most ti is nyugiban tudtok négyeskére koncentrálni, hogy a nygok nincsenek otthon.
Mi hétvégén visszük őket anyóshoz. Kiváncsi vagyok milyen érzés lesz 1 gyerekkel itthon.