Ó, Detty, ezt szomorúan hallom! Szerintem mind nagyon-nagyon fogunk drukkolni nektek, hogy mihamarabb hazajöhessetek és Alexa rendbejöjjön!!!!!!!! Nagyon vacak érzés a beteg babával a kh-ban lenni (sajna én is tudom), ezért csak azt tudom ismételni, amit kchriske is mondott: KITARTÁS!!!!!!!!
Amúgy meg - bár most ez a legkisebb gondod, tudom - szerintem is próbáld meg felhasználni vhogy a kajákat, én pl a kezdeti időszakban, meg mikor alig evett belőlük, akkor a maradék zöldségpürékből frankó krémleveseket/mártásokat/szendvicskrémeket csináltam
Mizu mikulásfronton?
(jajj, úgy szorítok én is!)
Zsuzsi:
Emiatt a nyavalyás idő miatt Pannának is nehezebben ment tegnap az alvás. Hulla álmos, de egyszerűen nem bír elaludni, ráadásul szinte egész nap esett , így sétálni sem tudtunk kimenni. Már épp kifigyeltem mikor ebédeltettem, hogy na, vége elállt, de mire befejeztük/felöltöztem/felöltöztettem őt is, addigra megint rákezdte. És hát esővédő alatt utál lenni (amit meg is értek), így el sem indultunk.
Idegen helyen alvás: alapesetben bárhol elalszik, csak legyen meg 2 feltétel: viszonylag csend és ringassam el.
Merthogy még mindig csak így alszik el - ami nem az ő hibája, egyszerűen rosszul szoktattuk. Valahogy át is kéne állni mostmár, mert ugyan még csak 8,5 kg, de lesz nehezebb is, és nagy pocakkal nem tom hogy fogom kivitelezni az elaltatás hadműveletet. Meg az sem ártana, ha nem csak és kizárólag én felelnék meg neki ilyenkor, hanem legalább apját elfogadná. Majd kitalálok vmit
Esetleg Zsombinak segítséget jelenthetne, ha az utazóágy ugyanúgy lenne berendezve mint az otthon i, pl falvédő, ágynemű, kedvenc alvósjáték stb. De ez csak 1 5let.
Én is úgy tudom, hogy 1 éves korig az 500 ml6nap tejalapú kaja kell nekik. Ez ha jól tudom lehet anyatej v tápszer v tejpép.
Kchriske:
Őrülök, hogy golyófej királykisasszony portréja elnyerte Lili tetszését
A repetázás megvolt, legalábbis a fiúk részéről. ebédkor ugye 4-en voltunk és mi 2-en vacsira megettük a maradékot, így összesen 5 kg sültkrumpli, és 2 nagy tál saláta fogyott el, plusz a 2,5 kg csirkemell.
A csaj nem ette meg a salátaöntetet meg a pudingot, mert ő most tejes dolgokat sem eszik
nem baj, több maradt nekünk