Új privát üzeneted érkezett!

Baba, egyik sem májfunkció ezek közül :wink: ezekben alig van eltérés, én nem aggódnék.
májfunkció pl got, ggt
Vendég

Sziasztok!

Nem vesztem el, csak szét van bontva a lakás, nem jutottam géphez! A férjem kórházas sztorija után pont kellett ez, így stimu alatt, de ez van...

Alle, annyira sajnálom, úgy vártam a jó hírt tőled :cry: , kérlek gyűjts erőt a folytatáshoz, én küldök ezúton is energiát hozzá!

Baba, laboreredményedhez sajnos nem értek, bár értenék....

Till, anyagiak :( viszont önprogizás :D nagyon bátor vagy!

Konak, te is, nem semmi!! De tényleg megérte :D

Kissedi, sajnálom a mélypontot :( , együttérzek veled, nekem is volt olyan nap, hogy azt hittem megőrültem már....Neked is megy az energia!!

Rani, még mindig +++++ és :D :D

Rólam. Férjem jobban, de még nem teljesen, én meg ma a 4.gonalt adom be a 300-ból, indul a második 900-as patron :shock: :?
Szerintetek az belefér, hogy 2 nap gonal után már nő a hasam és feszít, néha nagyon??? :evil:
Nekem ilyen régen csak leszívás előtt volt, igaz akkor csak fele ennyit nyomtam...Szóljak holnap emiatt vagy várjak szerdáig, az első UH-ig????
Kíváncsi leszek a tüszőimre, meg a folytatásra....

Megyek, várnak a dobozok és a pakolás :( , Nyulasz neked ez ismerős, és te pocakosként még inkább elismerésre méltó vagy, hogy csinálod :D , úgyhogy el is hallgatok.... :oops:

Kép
majuska

(((((((((((((((((Alle))))))))))))))))))))

Puszi: hajra kezdes ++++++++++++++++++++++++

Raniko: gratulalok a pindurkahoz! :)

(Mi hazaertunk: nagyon jo volt, szuper ido es viz, jo kirandulasok stb. Legszivesebben mindenkit elkuldenek egy hetre ide pihizni ;) )

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Amina, jó újra látni!!! sokat emlegettelek, örülök, hogy jól éreztétek magatokat!!!! Puszi

Nani????? Te mikor is vagy várható vissza :oops: :oops:

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Májuska: napi 300 NE Gonalt kapsz? Akkor simán lehet, hogy feszít a pocakod!

Amina: szijjjjja! Örülök, hogy kipihentétek magatokat! Válaszoltam.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok Lányok! ( hiányoztatok ám! ) :D

Ma du. jöttünk haza Sárvárról. Isteni volt !!!(jó sok lengyel és cseh túrista van, németek már alig vannak hozzájuk képest)

Elolvastam a heti "termést".

Rani, tudtamtudtam!!!!! Csodás a hcg-d és a petezsák is ottan van! Hurrrááááá !!!!!!!!!!!!!!!!!

Kalkatám, kipihent nem vagyok, csak megpihent. Ahhoz minimum 2 hét kellett volna.
Hol sétáltál a nagyival?Hogy sikerült?

Amina,örülök, hogy jól éreztétek magatokat!!!!!!!!!!!!!!!

((((((((( ALLE ))))))))))))))))))

Baba, nekem múltkor a Baso értékem volt 0, ez 1 fehérvérsejt, de nem lett belőle semmi. A többihez nem értek.
:?

Tillike, pihenni ám!!!!!!!! Most már szabin vagy!!! Szépen nődögél a kislányka?

Majuska drukkolok a folyamathoz!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszikám és mindenki más, aki most kezd, drukk 1000-el nektek!

El sem hiszem, hogy holnaptól már dolgozom.... :?

üdv mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nani72

Köszi mindenkinek, aki válaszolt!

Konak: a tegnapi 3-at nagyon félreértettem. Valóban azt gondoltam, hogy naponta 3x kell szurizni. Így, hogy nem, kicsit megkönnyebbültem.

Holnap délután konzultációra megyünk Kováts doktornőhöz. Viszem minden orvosi papíromat, remélem jól fog menni az első tali.

Hajrá a szurkálóknak, a babásoknak sok pihenés!
A "még várakozók" -nak kitartás, kitartás, kitartás!

Nem tudok hangzatos idézeteket írni, de sok +energiát gyűjtök nektek!
nemevi

Amina, Nani, irigy, irigy! Annyira elmennék valami jó helyre. De hát pocakkal, pénz nélkül.... elég nehéz... :roll: Nektek viszont nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Nehéz lesz visszarázódni.

skrisz72

Sziasztok!

Amina de jó, hogy itt vagy!!!
Én is én is én is úúúúúgy mennék nyaralni. :lol:

Nani igen köszi a másik babavárósva akor láttad az UH képem! :wink:

Májuska annyi Gonaltol tényleg simán feszíthet.
Ha lesz alkalmad azért szólj szerintem és igyál jó sokat!! :wink:

Kép

Kép
raniko

Sokat írtatok vasárnap ellenére! :D

Nani, Amina,
üdv újra "itthon"! :D Nagyon hiányoztatok!!!!!!:)
Sajnálom, hogy ismét munka :?

Májuska,
így van, ilyen "lórúgásnyi" adagtól már pocakosodhatsz! :wink:
(a beültetéses topicban, ha visszakeresel január közepe tájára, ott van kép rólam, mikor még csak a stimu ment, óóóriási volt a pocakom :shock: :lol: )
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszika, Babi,
szuri-drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(Mi holnap utazunk Vackorral vidékre, de lesz net és jövök! :P )

tillidian

Májuska, Puszedli, Baba, +++++++++++++++++++++++++++++

Bols, Bella, veletek mi van? Lesz kezdés júniusban? :roll:

Nemevi, várunk a hírekkel!

skrisz72

Jobb Reggelt! :roll:

Nani, :wink: , remélem azért jobb volt mint melózni...
(Nagyimmal a Sváb-hegyen és környékén voltuk, szerencsére akkor még nem esett. Nagy örömet okoztam neki ezzel, nosztalgiázhatott...)

Tilli, szerencsésen leértetek? Meddig lesztek anyuéknál? Elvileg hétvégére jobb időtök lesz... :roll:

Nemevi, várunk a konzi hírekkel (miis hozzá járunk), megnyugtató lesz meglátod.

Májuska, még mindig jobbulást apának. Drukk a szurizáshoz+++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi, Baba +++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

kalkata

Sziasztok Lányok,

a PCOS fórumról kukkantok be hozzátok, ha nem gond. :D
Szeretném, elkérni dr Krizsa Ferenc elérhetőségét, lehetőleg a mobilt - természetesen priviben is jöhet.

Köszönöm előre is.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Ma 3 patikát végigjártam, hiánycikk a Fraxiparinom. Nagy nehezen kaptam aztán 0.4 ml-est, de nekem 0.2-es kellene, így majd ki kell szívnom inzulinos tűvel egy "edénybe" és visszaszívni a felét. Ez van. :roll:

Baba, Májuska: hajrá szurik!

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi:za mire kell?

Csajok:köszi mindnekinek a laborhsz-kat.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba: trombózis ellen, véralvadásgátlós "cucc".

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi, édes a vonalzód! Nagyon tecc! :D

skrisz72

Sziasztok lányok!
Kalkata! tetszik a fájdalomról szóló idézeted!honnan van? kölcsönvehetem néha?
Kisseddi! Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nekem újat mondtál! én holnap megyek uh-ra és akkor ezek szerint sok pénzt vigyek!... ez gáz!de tessék kitartani!nálunk is inkább apu a pozitív, ,de nekünk nőknek is erősnek kell lennünk!nehogy eltűnj, mert én már beleéltem magam, hogy mi egyszerre kezdünk és 'tán egyszerre fogunk babázni is!!!talán...
és bocsi, de én megyek, mert a nimfapapagájom nem hagy békén, ,vele kell foglalkoznom!puszi nektek!
gysmintlegyen

Köszi mindenkinek itt is az érdeklődést, megvagyunk, dagadok na azért Till januári stimus pocija még messze :wink: :lol:
végül nem telefonáltam, ma mintha nem is éreznék semmi különöset még csak nem is puffadok nagyon... :)
várom a szerdát!! :D

Juhar, írtam beültisben!! :wink:

Puszedlim, itt is írom, hogy szerintem a gyógyszertári üvegcse steril, használd azt, és ha lehet vonalzóval felezd meg a folyadékot, akkor jó eséllyel pontosan felezel! Ha lassan nyomod, megáll időben!!Drukk! :wink:

Hogy ne legyen egyszerű mától nincs gázunk sem :twisted: , vezetékcsere miatt hiba történt az utcában, egy hetet is eltarthat ez az állapot, az a rossz, hogy főzni nem tudok, de fürödni is csak lavórból :oops:
szép kis stimu ez :evil: :(

Kép
majuska

Sminti! Ajánlom is, hogy együtt babázzunk. Neked megfelel a szeptemberi kezdés. Nekem az most nagyon az agyamban van, ne kérdezd miért. Úgy megálmodtam. Na?
Májuska hidd el most jön össze. MInden "ellene" beszél,és majd most sikerül. Drukkolok neked is!
És persze drukk mindenkinek aki kéri++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mamiknak simi!!!!!!!!!
Én meg megyek csucsulni, mint a nagyik. Annyira hulla vagyok, hogy kész. Szép estét nektek

Kép
kissedi

Kissedi,
csucsulj csak, igazán Rád fér!!!!! :P (Az alvás szépít és erőt ad! :P )

Májuska,
tényleg nagy a sansz, hogy most sikerül!!! :wink:
Mikor ennyi minden összejött, így szok' lenni! :lol:
Kitartás a lavórozáshoz!!! (Ezt mi tavaly márciusban hátszottuk, mikor csont hideg volt :? )
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszika,
de legalább van gyógyi!!! :P
(Remélem, jegy is lesz, Apának lelkére kötöttem, hogy el ne felejtse :) )

Kalkata,
köszönjük, leértünk :P itt is hideg van :oops: péntekig maradunk, asszem :roll:

Baba, hogy vagy?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(én ma még megírok egy hosszú dolgozatot, ez egy írásbeli része...)

tillidian

na ma még egyszer benéztem!
Szia Kissedi! szeptember? nálunk akkor bolondok háza van a suliban!!!!!!!!!!!!!!!!!úgyhogy én augusztusra gondoltam... persze lehet,hogy akaratom ellenére elcsúszunk picit! apunak pénteken kell mennie kiskatona ügyben vizsgire, nagyon izgulunk, hogy jó legyen és akkor tudunk augban kezdeni!annyira drukkolok nektek is, hogy minél hamarabb összejöjjön!
az anyagiakról inkább nem írnék...
jó éjt mindenkinek!
gysmintlegyen

Lányok - van egy kb 5 napja felbontott suprefact-om, nem kell valakinek, nem szeretném kidobni.

Mindenkinek drukkolok itt a háttérből, persze a suprefact nem az enyém :-), hanem a tesómé.

Kép

Kép
leo50

Till: privi ment. :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Till. köszi, megvagyok, csak sajnos most épp nagyon stresszes a munkahelyem.

babaimádó
Kép
babaimado

Leo: tesódék is lombikoznak? Hányadik?

Kép

Kép

*puszedli*

Szép napot mindenkinek!

Nem olvastam vissza az elmúlt napokat, de remélem, mindenki rendben van és ez a trutymó idő sem hangol le senkit túlzottan.

Nekem ma első ciklusnap.

Lányok, nekem van egy bontatlan üveg Suprém, szívesen elküldöm, ha kell valakinek, én most egy darabig biztosan nem fogom használni, hűtőben tartottam (vagy akár Bp-n személyesen is oda tudom adni)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Jó reggelt!
Még jó, hogy méhen belül nem esik az eső. Sok drukkot küldök a tüszőnövelőknek!++++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Haliho!

Majuska: nagyon drukkolok! hogy van a ferjed?

Puszi es Baba: ++++++++++++++++++++++++++++++

Nani: orulok, hogy jol sikerult a kirandulas! mikor kezdesz? en meglehetosen nehezen razodok bele a meloba :roll: :) ...
ÁÁÁÁÁ mikor lesz mar hetvege...

amina09

Jó reggelt!

Amina, a köv. ciklusban kezdem a supréval a long-ot. Remélem még tudok a doktornővel beszélni előtte, mert ő közben szabin lesz. ( ha nem érném utol, majd beiratom magam vkivel uh-ra)
A munkát ne is említsd... :?
Annyit fogok a héten dolgozni, mint egy őrült. Mára még segítséget is hívtam keresztfiam személyében (szerencsésen elvégezte a sulit,végzett fodrász lett), mert egyedül kb. este 11-re végeznék.

Tillikééknek jó pihenést! Remélem hamarosan kiderül az ég, itt pesten megint szakad az eső.

Majuska, Baba, Puszi drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szép napot mára mindenkinek!

Kismamijainknak pocaksimi, és pihizzetek!
nani72

Sziasztok lányok!!

Ebben az őszi időben :evil: várom az első Uh-t :D holnap.
Férjem végre javulgat, de majd az ICSI megoldja a problémánkat :wink: !!!

Egyébként ha holnap vérvétel is lesz nem csak uh, akkor éhgyomorra kell menni??? Ezt sose tudom megjegyezni :oops:

Rani, te friss kismami példakép :wink: :D mennyit feküdtél beülti után?? Ha jól olvasom, te minden nap útra keltél szuriztatni???
Én az első 2 lombiknál pár napot feküdtem, de az nem Kaális történet volt...most max 1 napot szeretnék, ez így rendben??
Bár ott tartanék!! :wink:

Nekem is lesz 3/4 üveg bontott suprém, átadom szívesen akinek kell, vagy le lehet adni a maradékot a Kaáliban??! Egy egészet már elfogyasztottam... :oops:

Lányok nem maradt meg gonal valakinek egy kicsi?? Mivel túltöltött a toll, előfordulhat! Ma fogy el a 2. doboz 900-as és ha holnap uh után még szúrni kell este, jó lenne ha nem kellene vennem mondjuk 1 napi adag miatt egy új tollat :? !!! Felhasználnám az én két túltöltésemet a 2 tollban és ha lenne maradék valakinek azt is!!! :)

Napsütéses időt és minden jót nektek!!!

Kép
majuska

Puszi - igen, elso nekik

Kép

Kép
leo50

Csak esik, esik szüntelen... :roll: , de énis remélem mindenki + :wink:
(egyszercsak jó idő lesz ám!!!)

Babi, akkor összejöttek a dolgok sok meló, szurik... kitartás!!!!

Nani, úgy látszik mindenkinek ilyen hetek vannak, őrült sok melóóóóó!!! De legalább van segítséged.
(mikor lesz a drnő szabin?)

Enged is bombáz a e-mailekkel a főnököm a "baba mellől" otthonról, percről-percre más feladattal...

Alle, jó látni újra! Pussz (ha esetleg elolvasod...) :wink:

Májuska, már holnap UH! Szuper!

Sminti, persze hogy kölcsön, bármikor :roll: mi volt a UH-n?

kalkata

Májuska, nem kell egy újabb tollat venned ilyenkor!!
Van belôle fecskendôs kiszerelés is, 150 egységes ha jól emlékszem. Egyszer nekem is ezt írták fel! Azért remélem valaki ki tud segíteni :D

Kép
lona1

Sziasztok!

Itt nem esik! :D

Szép napot, még jövök!

Kép

Kép

*puszedli*

Majuska: ugy van ahogy Lona irja. Majd felirnak fecskendoset esetleg, nem kell azert megvenni a 900-asat.

amina09

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést!

Tegnap sikeresen feljutottunk az intézetbe. Nagyon sokan voltak. Harcika azt mondta, ez a természetes, sőt...!
Hát nem gondoltam volna.

A Doktornő nagyon kedves volt, minden kérdésemre ( ami eszembe jutott ) válaszolt kimerítően.
A lombikot szeptemberre ütemezte! Addig Apának kell egy vizsgálat, nekem hormonvizsgálat vérből ( meg a többi: Hiv, Hepa, stb.)
Júliusban ultrahang, augusztusban találkozó, hogy az eredményeket megbeszéljük. Szeptemberben Baby...?!
nemevi

Majuska, 75 ml-es fecskendős is van, én régebben szúrtam olyat is.

babaimádó
Kép
babaimado

Az IVF-ET ismertető füzetből idéznék:

"A stimuláció egy bizonyos napjától, általában a nyolcadik naptól a házaspár naponta felkeresi az intézetet, ahol a kezelés eredményességének ellenőrzése céljából ultrahanggal vizsgálják a tüszők növekedését. ... A tüszők száma, nagysága, növekedési üteme így napról napra vizsgálható, ellenőrizhető."

Ez mit jelent? A kb. 3 hetes stimulációból két héten keresztül minden nap ultrahangra kell menni? Ezeket már a TB fizeti?
nemevi

Nemevi, nem kell minden nap UH-ra menni. Két-három naponta csak. Ezek már nem kerülnek pénzbe, a stimu része.

skrisz72

Oh, ez bíztató! Köszönöm!
nemevi

Az elmúlt órákban a tavaly nyári üziket olvasgattam. Sokan kívántok egymásnak boldog szüli-vagy névnapot! A profilokban szinte semmi nem szerepel. Honnan tudjátok? iwiw-en gondolom szinte mindenki fent van. Nincs közös klub, ahol láthatnánk egymásról képeket, vagy e-mail címet, vagy msn-címeket? Segítsetek légyszi!

Skrisz: Lehetek táblalakó?

MIndenkinek drukk, meg jó idő, meg ügyes szurizás!
nemevi

Nemevi: Harcos klubként vagyunk az iwiwen. Onnan tudjuk egymás szüli és névnapjait, hogy szokott lenni fórumtalálkozó, ahol is felfedjük magunkat. Így utána már tartjuk a kapcsolatot, van akivel msnen, van, akivel telefonon, van, akivel személyesen is.

Kép

Kép

*puszedli*

Nemevi, már táblalakó vagy! :lol: Majd felrakom a frissített verziót.

skrisz72

Puszi: hát én biztos béna vagyok, de nem talállak benneteket iwiw-en. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Bocsánat, már megvan csak én voltam a béna. :oops:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Egy csodás kertben ülök és netezek :D már szebb az idő :P

Májuska,
nagyon drukk a holnapi UH-hoz!!! :P
(sajnos nekem elfogyott a gonal...)

Timi,
akkor megtaláltad :D

Nemevi,
mindjárt itt az a szeptember! :D Próbálj rengeteget pihenni, erőt gyűjteni és alaposan begyümölcsözni a nyáron! :P

tillidian

Nálam rengeteg a munka, csak épp benézni tudok, mindenkinek hajrá aki éppen stimun van, nemsokára követlek Puszi (remélem), a többieknek hajrá spontán, kismamáknak kitartás ehhez a szélsőséges időjáráshoz. Till, de jó Neked, minden szempontból :lol:

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

sziasztok!
no, a nagy ultrahang... kb 15perc alatt végeztem mindennel együtt!Dokika mondta, hogy szerinte minden ok! csütörtökön lesznek hormoneredményeim, pénteken apu megy vizsgire, kedden átjár6ósági...egyelőre ez a progri.
Írjatok ti is, h mi van veletek!PÁPÁ!
gysmintlegyen

Köszönöm a tippeket! Most alcsizni megyek Apával!
Holnap jelentkezem!
Jóéjt mindenkinek!
nemevi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?