Üdv Mindenkinek!
Hát még mindig itthon.....
Mára vagyok kiírva, ráadásul ma van a férjem névnapja, de ez a kiscsaj egyelőre nem akar az éccsapja névnapi ajándéka lenni. Na erről majd utólag elbeszélgetek vele, ha kijön!
Viszont azért nem jelentkeztem be délelőtt, mert ma nagyon nyomi vagyok: fáj a derekam, a hasam feszít, vonszolom magam, semmi nem jó...és ma olyat csináltam mint eddig még soha: f9-kor felkeltem, majd 11 körül ledőltem a kanapéra és 2-ig aludtam, heverésztem, és marha jól esett!!! Most is ledőltem volna szívesen, de kényszerítettem magam, h leüljek a gép elé, mert ha délután is bealszok éjjel nem tudok magammal mit kezdeni...vergődni meg utálok. Lehet emiatt a béna idő miatt vagyok ilyen nyomi, nem tudom...
Ja, és éjjelente már annyira nehezemre esik a felkelés....komolyan mintha egy ágyugolyó lenne a hasamban, és egyik oldalról a másikra fordulás is komoly logisztikát igényel!
Szóval még nem babázunk, de ami késik nem múlik. Minden este úgy fekszem le, hogy biztos éjjel rámjön a szülés....de még nem.
Gabi, akkor te pont ugyanúgy állsz mint én....csak nekem kissebbre saccolja Lucát a doki, és oxitocin próbáról egy szót sem ejtett.
Csüt.-ön 17:00-ra megyek NST-re, utána megvizsgál, már készülök előre...viszont ami érdekes, hogy nem kell naponta bejárnom NST-re, Kardos aszonta h mivel vasárnap este megnéztük a dolgokat, elég ha csüt. megyek. Ha ő mondja!
Viszont: a férjem minden este meghallgatja a gyerek szívverését, simán lehet hallani ha odarakja a fejét a hasamra, nagyon jó!!! Házi szívhangmérőm van!
Tengdi a Glycerines kúpot megvetetem ma vagy holnap a férjemmel, köszi!
Trinky, én nem magától a szüléstől félek (egyelőre), csak vergődni nem szeretnék fél napot, vagy egy egész éjszakát...de ez nem kívánságműsor, tudom.
Ezért is szeretnék EDA-t, minek szenvedjek annyit ha nem muszáj? Tudom h van aki attól érzi jobban magát ha szenved, na az nem én vagyok....
De kitartó leszek és erőőőőőőőős!!!!!
Málnalevél tea: én a helyi patikában szoktam venni, eddig mindig kaptam. A 37. héttől iszom, napi 2-3 csészével. Reméljük használ!
Tünde: Bányai Nóra a szülésznő neve, én őt választottam a dokim ajánlása alapján. Fiatal csaj, nagyon szimpi, majd szülés után leírom hogy mit nyújtott élesben.
Kb. a 32. hét tájékán találkoztam vele először, körbevitt minket a szülőszobákban, mindent alaposan elmondott, adott egy listát h miket kell bevigyek a kórházba, olyat majd kérjél te is.
Az NST-ket is jellemzően ő csinálja a kórházban, nála voltam a legutolsó vérvételen, szóval mostanában sűrűn találkozunk.
És bármikor hívtam a mobilján, szinte mindig elérhető, ha nem vette fel, rövid időn belül visszahívott.
Őssejtet mi nem vetetünk le, egyelőre nem találjuk értelmét, amíg csak Kínában tudnak vele mit kezdeni...majd ha lesz tesó, akkor valszeg meglépjük.
Fruzsa, sztem a 9 kiló plussz tök jó, de ezt a védőnő meg a doki is mondta nem? Én ma betöltöttem a 40. hetet és össz 10.5-11 kilót híztam úgy, hogy MINDENT megettem amit akartam a 9 hó alatt.
De ha 15-t híztam volna, az se érdekelne...bár sokszor elmondom a férjemnek, h fel nem fogom, hogy a mázsás túlsúlyos emberek hogy tudnak normálisan élni-mozogni...
További szép napot, végre kisütött a nap is!
Rita