Új privát üzeneted érkezett!

Ja Tünci a zöldséges kerted szerintem elbújhat az én dinnyéim mellett. :oops: :oops: :oops: Még a zsiráf is rácsodálkozott az állatkerben. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Anyuci!

Ezt Neked küldöm!

Kép
beátab

Ennyit irtatok de mégis megszereztem a LAPTETŐT! :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Ó,BEa, nekem ez eszembe se jutott, hogy még fizetned kell a volt férjednek.. :roll: Huh, nem is tudom ,pedig írtad, hogy amúgy sem rózsás a helyzet nálatok sem.
Biztos még az exednek is bele kell rázódnia a napi rutinba, két pasi nyílván nem figyelgeti a szennyestartót, mikor kellene mosni.
Összességeében viszon jól átvészeltétek, örülök, hogy rendben vagytok egymással.Talán így nem fáj majd annyira ,ha összeköltözik barátnővel, vagy megnősül.Szerintem az is olyan nehéz lehet egy anyának ,hogy 25-30 évig együtt él a fiával ,aztán egyik napról a másikra meg nem... :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.06.22 19:04-kor.
tünci28

Melcsike: ugye-ugye, azt hitted rossz helyen jársz :lol: Tessék csak elmenni a talira nagyon csinos vagy ám te is!

Tünci ezt a zöld és piros napokat ne kérdezd mert nem tudom miért van így. Elvileg ha Pé is van akkor bármilyen nemű lehet és ez a módszer azt mondja, hogy nagyobb az esély a babára Jónás napon, mint pé-kor. Nagyon nem tudom használni mert az én ciklusom követhetetlen így nem tudom mikor milyen színű nap van :lol:

Bea nem voltál hosszú. Szerintem ne emészd magad, hogy nem tartottátok a szobáját, hiszen nagyon jól tudja, hogy bármikor visszamehet. Ez szerintem meg is fog történni lehet nem előbb hanem utóbb. Úgy veszem észre a volt férjed sem gondolta mit vesz a nyakába egy kamasz gyerekkel. Annak viszont örülök, hogy jó a kapcsolat köztetek :D Marci nagyon aranyos lehetett! A kis engedékeny :lol:

királylány

Jaj,ne már Melcsike, pont lehiggadtam, most meg TE nevettetsz!

:lol:

Lassan el kell búcsúznom, emrt holnap meló, még beszélgetünk kicsit.
De jó lenne télen már minden estét a gép előtt tölteni. :(

Szép estét!

KépKépKép
tünci28

Királylány

Akkor te nem engem láttál. Csinos voltam ezelőtt 10 évvel. Akkor még volt olyan hogy az esküvőn a mulatság helyett a lábam fotózták le, csak utólag tudtam meg, amikor az esküvői albumot mutatta az örömapa. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci: ez még a bor hatása:"ne mfáj Szerinte maz" :mrgreen:

Bea és mennyi gyerektartást fizetsz? Már ha publikus....

királylány

Szakad az a rohadt eső!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Királylány, akkor ezze la logikával, kétszer lehet baba egy hónapban.A Jónás napon és ovulációkor????
tünci28

javítok... :oops:
tünci28

Hasli

Gratula a vizsgákhoz.

Kép Kép

Anyci

Szülinapra sok-sok boldogságot. Ugye jól olvastam. Még nem voltam az iwiwen, bár ott nem mindig van fent rendesen. :?

Tőlem Neked! :wink:

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Köszönöm lányok aranyosak vagytok :lol: :lol:

Bea nem is tudtam hogy ilyen helyzet van nálatok :( Sajnálom hogy a fiad nem veletek van,a pici fiadtól az nagyon aranyos volt amit a nagynak mondott.Ő akart az apjánál lakni?Ha nem baj hogy megkérdezem.

Melcsi,görögdinnye :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jót nevettem.Hát jó neked legalább van :D

Királylány ez a Jónás módszer még mindig kínai nekem :roll: :oops:

Tünci remélem lesz megint ilyen őrületes nap mint a mai :D Mára szép estét,holnapra jó munkát :D

Kép
anyci

Királylány!
Küldtem privit.

Anyci!
Eddig velünk élt,áprilisban döntött úgy,hogy az apjához költözik,a kötetlenebb élet reményében. Hogy élvezi-e, igazából nem tudom...azt mondja jól elvan,de ha ez nem így lenne sem hinném,hogy most be is látná ezt.
beátab

Ejhaaaaa....öööö khm. :shock: :shock:
Hát itt aztán van termés emberek. :shock:

Megyek is olvasok.

Ja, sziasztok :)

Zaha

Kép
Kép
zaha

Anyci

Hát legyen, de ekkora :shock: :? !!!!!!!!!!!!!!!! Utálom :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Zaha

Hogy vagy ma? Fiúk remélem jönnek! :wink:

Sosem fogsz a végére érni, majd 6 oldal egy fél nap alatt. Tiszta örület!!!!!!!!!!!! Én is végigolvastam, de félúton elvesztettem a fonalat. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Királylány én is megskubiztalak!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike,tudod sose az a jó amink van :( Nekem pl.pici cicim van,ahogy a fiúk mondják amolyan tenyérbe álló :oops: Én meg ezt utálom :evil: :evil: Nagyobb ciciket szeretnék de ha egyszer anyámék csak ezt tudták összehozni kénytelen vagyok beletörődni :roll: Pénzem nincs műtétre meg nem is szeretném ha valami mű dolog lenne a testemben :shock:

Bea.Hm kötetlenebb élet,és vajon ez meddig lesz jó neki?Tanul még ugye?Rá jön majd magától,csak nehogy késő legyen.Remélem nem így lesz :|

Kép
anyci

Levonva a kilók miatti következtetést a következő találkát látom magam előtt:

Csodálatos tó partján, csücsülnek csapatnyian,
egy csoportban csíkos csadorban.
Csevegnek, csacsognak,
Csemetéik csavarognak, cseppnyi csimotákat csitítgatnak.
Fecske csivitel, csónak csobban,
csodálatos csajszik mindannyian.

Csá Nőcik!
bende

Bende

Huuuuuuuuu micsoda költő vagy! :shock:

Egy kicsit más téma. Ne haragudjatok, de gondoltam leirom.

Csütörtökön lesz a temetés. :cry: Tegnap beszéltem az A-val. És mondtam neki hogy az iskolára én vagyok az aki tud neki, majd segiteni bevásárolni. Ő meg úgy örült neki. Azt mondta, hogy szüksége van rám. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Na én benyaltam egy pohár bort, szédülök is rendesen apa meg nem érti mitől van virágos jókedvem. A bort látta :lol:

Tünci ezek szerint 2x

Anyci az a lényege, hogy ami be van jelölve utolsó piros napnak addig kell a katonáknak beérniük. Előtte van négy nap asszem. Figyeld meg a hldállást és minden hónapban akkor van J nap Nekem mindig telehold után negyedik nap

Melcsike görögdinnye.........nekem is :twisted: el bírnék viselni kisebbet :lol:

királylány

Bende azta, mikor jelenik meg kiadásban? Nagyon tuti!

Melcsike: nagyon aranyos vagy, hogy segítesz nekik!

királylány

Bende egy költő veszett el benned :D

Királylány így már értem és köszi :D

Melcsike,te egy angyal vagy az égből :D Most nagy segítség vagy ennek az embernek az biztos.
Mikor gondoltátok ezt a pénz gyűjtést mert ha lehet én is szeretnék segíteni valahogy.Priviben írd meg az elérhetőséged pontosan mert akkor más nem rózsaszín csekken küldök pénzt :wink:

Kép
anyci

Melcsike, Anyci visszajelöltelek titeket :wink:

királylány

Királylány ok :D

Most már én is megyek beájulni az ágyba mert már csak fél szemmel nézek itt :D

Jó éjszakát!

Kép
anyci

Királylány

Ok. Nem irtam, gondoltam megleplek vele, hogy bejelöltelek. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Anyci

Privi ment.

Kép

Kép
melcsike70

Királylány

:lol: :lol: :lol: az enyém nem kilós, hanem legalább 3 kiló darabja. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike megleptél :wink: Szülök még egy gyereket aztán megműttetem kicsit kisebbre. De lehet csak a szám nagy és nem lesz merszem. De utána járok majd neki.

Anyci jó pihenést. Holnap napközben nem tudok jönni mert nem lesz gép a közelben, apukámnak fogok besegíteni a vállalkozásában....

királylány

Királylány

Nekem már annyiszor mondta a férjem, hogy ha jobban érezném magam csináltassam meg, még a azt is mondta lesz@rja azt a pénzt, nálunk kb. 700000 lenne. De elég komoly ha kisebbiteni akarsz, mert a szöveteidhez nyúlnak. Nem merem bevállalni. :?

Kép

Kép
melcsike70

Megyek én is aludni.

Jó éjt lányok!

Kép

Kép
melcsike70

Tüncike, Melcsike, Anyci, Bea, köszönöm a vigasztaló szavakat tegnap, jól jöttek. :)

Tünci, én is oda megyek, ahová mondjátok. Szerintem legkésőbb 11-re ott volnánk, de talán már tízre is.
Jónás-módszerről már hallottam. Ez az, amivel befolyásolni lehet a baba nemét is?

Anyci, milyen jó, hogy még időben elmentél dokihoz.
Rajzszakkörön jót röhögtem. :lol:
Ja, és boldog szülinapot kívánok én is! :)

Bea, de jó már végre hallani Rólatok.
Zalakaros biztos nagyon jó lesz, élvezni fogják a pulyák.
Napszúrás :? , de tökjó, hogy mindig kirándultok.
Dani miatt elhiszem, hogy aggódsz, de talán most ezen át kell esnie, hogy másképp lásson dolgokat.

Bende, teszveszes idióta :?
És megkérdezhetem, miket szoktál árulni?
Milyen autóbaleseted volt, elmondod?
De édes a Niki a képen, kis tökmag. :)

Jázmin de jó, hogy Te is itt vagy! :)
Sajnálom, hogy rossz időszakod van, de ahogy látom, ma a csajok ki tudtak kicsit rángatni belőle! :D
Nekem szerencsére a terhes kolléganőim már otthon vannak, mindegyik finisel, így nem kell találkoznunk.
Igen, akarom, hogy gyere, még szép!!!
Férjednek meg jobbulást.
Házidokid :lol:

Hasli, tegyed fel a pin-up-os képeket! :)
És hát gratulálooook!
Nővéred, nehéz helyzet, de meg kell értenie. :(

Szia Lily! Mi az ábra? Hogy vagytok?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Ahogy visszaolvastam egész nap a kilókról volt szó főleg, csatlakozom, nagy a hátsóm....

A mellműtét baromi fájdalmas, én megcsináltattam 18 évesen, felére vették, hát had ne mondjam.

Betti
Kép
betti0412

A hétvégén ha senki nem lesz itt, majd én garázdálkodok itt fent, legalább valaki tartsa a frontot.

Az első tali jó volt nagyon, érdekes volt látni az arcokat, embereket, remélem ez a mostani is jól fog sikerülni nektek.

Betti
Kép
betti0412

Hát szóval nagyon jól elszórakoztam ezen a pár oldalon, kár, hogy nem voltam, király volt a hangulat. :lol:
Na ja, rámfért volna.

Kérek szépen mindenkitől képeket én is, ha lehet!

Melcsike, fiúk jönnek, úgy néz ki. :wink:
Köszi, megvagyok, a szokásos. Talán el kéne mennem megint a pszicho-dokihoz, félek kicsit, hogy depressziós leszek. :(
Annyira jól eshet az A-nak a törődésed, nagyon szép Tőled.
Barcibaba hogy van?

Bende, költeményed :shock: :)

Királylány, kedves egészségedre!
Katonák :lol:

Na majd remélem egyszer olyan is lesz, hogy mindannyian együtt nyakaljuk a bort :shock: :wink:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Úgy látszik nem volt elég az egy pohár bor, nem tudtam férjuramat kitessékelni a gép elől.........

Zaha csak egy szavadba kerül oszt repülök :lol: 18-án megyünk Vácra bulizni :wink: Jajj én nagyon kiokosítottam mgam, gondoltam majd megtudom a tutit hogyan lesz lány. Na azóta nemhogy lány nincs, de baba sem. Szóval most ott tartok, hogy majd csak lesz valahogyan. Addig meg itt garázdálkodok köztetek:wink:

Most csak a szám nagy a mellkicsinyítést illetően, annyira nem vészes, csak normális melltartót nem lehet kapni csak sokezerért :?

Én ma egész nap vigyorogtam, Gábor nézett is rám furcsán ugyan mi a bajom....hehe....még jó, hogy ő is sűrűn van vicces kedvében :lol: :wink:

Na elteszem magam én is holnapra........
Betty én itt leszek a hétvégén veled meg majd velünk lesz a majré is :wink:

királylány

Anyci Boldog Születésnapt neked öreglány!!! :lol: :wink: :lol:

Ok Zaha .ha jön emberem akkor kérek töle képeket(az ö masinájában vannak!)
Küldtem privit megkaptad?

Jo éjt mindenkinek!

Meli mi majd a fa mögött beszélgetünk ok!? :wink: :lol: :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Atyaég, de marhaságokat álmodtam!!Ezeket nem akarom!Mind terhesek voltunk és egy kórházban feküdtünk és mindenkinek volt vmi terhességi komplikációja... :roll: Na, becsavarodtam...

Zaha, de jó ,hogy írtál ,olyan jó lett voltna, ha délelőtt csatlakozol hozzánk, én annyit nevettem, hogy csuda!!

El tudnám tölteni a mai napot itthon..

Este megnéztem az időjárásjelentést, most úgy néz ki, ohgy vasárnapra már 25-30 fok lesz.Ez pont jó is lenne, nem kell a kánikula, hogy napszúrást kapjunk, csak eső ne legyen!

Figyi, azért voksoljatok, hogy melyik strand legyen, mert ne én döntsem el.Hettuli szerint jobb az ökó, mert ott a gyerekeknek van pancsoló rész a tóban, a másik meg jobban néz ki a képeken, de ez lehet csalós.Árban kb ugyanaz, 10-20 forint különbség, de mindenhol van kedvezményes napijegy családoknak, ha jönnek a férjek.BÁr összeállhat két anyuka is, mert úgy adják a jegyet, hogy két felnött meg x gyerek,szóval két anyuka is két felnőtt!

Javítsatok, ha téves:

Bende+Niki
Hasli
Kisanya+Áron,Aysa
Bea+Férj+Kyra+Marcell
Melcsike+Férj+Barci
Hettuli+Vencus+Szávus+Férj?
Lyly+FÉrj+Bencus
Zaha+Férj+Vincus
Tünci

Jelentkezéseket még elfogadunk!!!!!!!!!! :lol:

KépKépKép
tünci28

Hali!

Tüncike, akkor legyen az öko, hadd pancsoljon az aprónép!
Álmod :(

Hasli, megkaptam, ma válaszolok, kicsit el vagyok maradva. :oops:

Ja, még tegnap elfelejtettem, hogy szépek vagytok a képeken, mindannyian!

Pussz, megyek harcolni a sötét erők ellen 8)

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha jedi lovag Kép
Rólad is kérek sztár fotót :D Ha akarod priviben :wink:

Hasli köszi :lol: Rólad is mert iwwen nem hinném hogy te vagy bármelyik képen is :lol:

Betti,"nagy a hátsóm" és nagy kofferba lehet pakolni :D Amúgy nekem sincs épp fokhagymám és aki beszól annak ezt szoktam mondani:Ha nem tetszik nyald kisebbre :!: :evil:
Annyira nagy cickóid voltak?Meg érte,nem maradt nyoma?

Királylány,tudod mi a vicces?Te azért nem kapsz normális melltartót mert nagy én meg azért nem mert kicsi :D Mell alatti méretem miatt nem tudok venni,amelyik alul jó abba elveszik a cici amelyik,felül jó annál meg alul szorít.Kész ördögi kör :evil:

Kép
anyci

Jo reggelt!

Tünci sajnos tènyleg egyedül jövök,ès most jol meg is ijedtem...-mindenki csalàddal..-èn meg..... :(

Anyci,csak akkor tudsz kèpet nèzni az iwiw-en ,ha vissza jelöllek,mert azokat ,csak az ismerösök làthatjàk!
Bejelöltèl?
Vendég

Ja ès Tünci!Èn is inkàbb az Öko strandra szavaznèk!
Vendég

Sziasztok Csajszik,

látom, zajlott itt az élet... Olyan 4-5 oldalt olvastam vissza, többet nem bírok. Arról a röhögős esetről is lemaradtam :(

Szóval hazajöttünk, mert a tanyasi programunknak vége. Azt terveztük ugyan, hogy onnan mindjárt megyünk Velencére, kempingezni, de beütött a rossz idő, így hát hazaautókáztunk.

Nem is tudom, mi lesz így a vasárnapból. Azt hiszem, ha jó idő lesz, megyünk, és megtoldjuk egy kis sátrazással előtte vagy utána. De ha rossz idő lesz.... Akkor ez túl nagy út nekünk, hogy csak úgy fölmenjünk meg lejöjjünk. Olyan négy óra oda, négy óra vissza... :(

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Jaj,Kisanya de sajnálom!!!

De hétvégére már jó idő kell ,hogy legyen, nem tarthat ki egy hétig, remélem.

Hasli, nyugi majd kérünk egy gyereket vkitől és bemegyünk ,mint egy pár, csládi jeggyel!!! :wink:

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Még mindig esik. :( :cry: El vagyok keseredve, hogy ilyen szar időnk lett.

Kisanya remélem jó lesz tényleg az idő hétvégére és utána. Jó lenne ha jönnétek.

Hasli

Nem leszel egyedül. Tudod ketten leszünk a fa mögött. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Most nézem a déli hirek után csütörtök péntek már előbújik a nap, 24-26 fok lesz és fokozatosan melegszik az idő. Engem sem érdekel ha nem tudok fürödni, piknikezni akkor is lehet. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Ja és minek mennénk fürödni, mikor Barci, Zaha és Hettuli talajtornázni fog. :wink: Őket nézzük. :D

Kép

Kép
melcsike70

Hasli,béna voltam csak visszaigazoltam az ismeretséget aztán,ámen :roll: Most néztem meg és szép nő vagy te is mint a többiek :D

Kép
anyci

Bocsi Lányok!

Nem tudok visszaolvasni, meg írni, mert Nikivel tegnap délután elszaladt a ló és én még mindig nem értem utol őket :wink:

Kimaradt tegnap két sor

Családiasan csülkön csámcsognak csipetkével és
csiperkét csipegetnek csuporból.
bende

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?