Sziasztok
Nem is vagyok ilyen vidám, Zsombi beteg
. Tegnap délután hőemelkedés, mire indultam angolra, enyhe láz, mire hazaértem, 39,5
. Megint 38,5, várjuk a dokit, ilyen időben nem szívesen viszem ki. Persze megy a nyűglődés, nem akar enni (most viszont befért egy nagy alma fele), orra folyik egyfolytában...
Tündér
Pont ezért nem vállalom a füvet
. Gondozza a gazdája
. Ha nagyon nem megy, csinálunk egy bazi nagy homokozót
Milyen növényeid vannak? Ámbár lehet, hogy én idén még nem nagyon tudok ültetgetni...
Anyós: egy dolgot csinált meg normálisan életében...
Sütőfogás
, szerencse, hogy nem lett nagy baj. Zsombi még nem fogta meg, próbálunk vigyázni, de kismanóknak most már aásodperc tört része is elég...
Urszila
Enyém Apa is megjegyezte, amikor erre a telekre esett a választás, hogy legalább lesz hely a medencének, azóta kb. 5 ismerős mondta ezt
. Egyébként nem terveztünk medencét, de ha már befér
... ott se kell majd füvet nyírni
Árammanó
Gratula a kocsidhoz
Szomszéd lerázás
Momo
Köszi a tippet fűnyíró-ügyileg, már két hete nézegeti, melyik legyen, hol vegye. Egyébként miért benzines? Az erősebb?
Fehér kesztyű
még most is röhögök
Nekem Szandi kente annak idején a neogranormont...anyós ágyára
. Zsombi ehhez képest nagyon jó gyerek, nagyon extra dolgok elrakva, virág a szekrényen, így ültetés csak vendégségben játszik... persze, a pakolás-felmászás-belenyúlás-turkálás megy ezerrel egész nap. Mindenhová mehet, csak a wc-be nem.
Elli
Gratula Kevin új tudományához
Hatezer
Ildi
13 fog??? Gratula
És 5 egyszerre...Zsombinak még mindig csak 6 az összes.
Fürdés-utálat
, hátha nyáron tényleg megjön Ancsi kedve megint.
Andi
Hülye doki
Kriszta
Koncert jó volt? De jó Neked
Troli: hátsó ajtónál nincs korlát, én két hete troliztam Zsombival.
Megyek, nem tudom, mit csinálok... megpróbálok altatni, ha elalszik, tuti 5 percen belül jön a doki.
Puszi
Toffi + Zsombi