Tényleg nagyon sokat írtatok! De ez jó
Én mindenképp a párommal szeretnék szülni, de fogalmam sincs, hogyan működnek itt a dolgok. Az biztos, hogy van kb 200km-re egy kisváros, ahol egy chicagoi kolónia él és náluk alternatív módon lehet szülni, saját szobája van mindenkinek és a párom is ott lehetne végig. A gond csak az, hogy nem akarok olyan messzire menni és ketten úgysem tudnánk, mert az állatkáinkat nem hagyhatjuk egyedül hosszú időre.
A kajálásról annyit, hogy a gyümölcsök csúsznak, de csak a savanyúbbak, édességre rá sem tudok nézni, bizonyos ételeket eszem 2 napig, aztán undorodom tőlük.
Vitamint én sem szedek, csak a folsavat és a mg+B6 (hátha enyhül a rosszullét), de ezt már írtam korábban, a gyümölcsökben jobban hiszek
Ronci; arra gondoltam, hogy azt érzem, hogy nagy a hasam, de látom, hogy más is érez így, megnyugtattatok
Nekem 5. hét 5. napon kezdődött a rosszullét, a következő egy hét rémálom volt, nagyon rosszul voltam, aztán hullámzóra váltott az állandó rosszullét. Az első pár napban a citromos víz segített egy kicsit, aztán a "leves", ami a következőből állt: meleg víz, szójaszósz, tészta. A normál levesre nem tudok, még csak gondolni sem. Viszont ma már a leves sem akar lemenni, váltok krumplipürére. Nálam a kulcs a kis mennyiség, de az gyakran.
Ananácska; köszi a felvilágosítást, nálam tényleg erről lehet szó, mert reggel még semmi, aztán estére akkora a hasam, mintha már egy nagy bébit rejtegetnék. Minden hülyeségen úgy megijedek.
Nmarya, Ananácska; milyen édesek vagytok a pocakotokkal
Nmarya, Vicky; De jó, ti is ilyen picik vagytok, mint én
Egész életemben nagyobbra nőtt nők vettek körül, bár most fizikailag nem találkozom veletek, de mégis jó tudni, hogy nem én vagyok az egyedüli ebben méretben.
Adrienne; remélem + lesz az a teszt!!
Pammut; Gratulálok a babához!!!! mi is 4 babát szeretnénk, de 33 vagyok és csak most várjuk az elsőt, nem tudom, hogy végrehajtható-e a nagy terv, de bizakodunk.
Mindenkinek szeretném írni, aki kicsit idősebb az "európai anyaszámítás" szerint a babaváráshoz, hogy nálunk a nők 50-60 éves korukig szülnek és családonként általában 4-5 gyerekkel büszkélkedhetnek (van egy amerikai ismerősöm 9 saját gyereke van és 2 örökbefogadott), itt a terhesség egy teljesen megszokott, mindennapi dolog. Nagyon sok pocakos nőt lehet az utcákon látni és valóban minden évjáratban. Remélem ezzel sikerült egy kis pozitív hozzáállást eljuttatni hozzátok