Új privát üzeneted érkezett!

Szia Lyly!
Örülök, hogy jelentkeztél!!
Otthon volt átalakítás, vagy költöztetek?

A hormoneredményed hányadik napi?
Pontosan mennyi a prolaktinod?
Örülök, hogy egyébként minden ok!!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty a különmozgatást még gyakorolnom kell. Ma nincs főnök azért cincogok itt aztán majd lesz fenékbe rúgás :shock: :lol:

Melischkém mivel dobhatnálak fel? Ezen a baba témán már csak röhögni tudok mostanában én is. Illetve nem a babán hanem a ciklusomon. Fejjel megyek tőle a falnak. Már nem is érdekel hányadik napon vagyok

királylány

Lyly h alacsony szerintem ugyanúgy kell gyógyi és jöhet a baba....

Betty gyanús vagy te nekem........ez a sok laptető!!!!!!!!!

királylány

Már megint laptetőőő!! :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Dia :lol: :lol: :lol:

betty615

Betty: :wink:

királylány

Sziasztok Lányok!
Szombaton elkezdtem vérezgetni... Aznap még láttam a dobogó szívű 7 hetes babánkat... Kaptam utrot. Tegnap reggel iszonyú görcsök, erős vérzés... erre ébredtem....elvesztettem a babámat...a kórházba már nélküle mentem....még délelőtt megműtöttek... Nem tudom szavakkal leírni, amit érzek..... Köszönöm, hogy velem voltatok, hogy drukkoltatok.
Mandarin
mandarin7

Mandarin annyira sajnálom. Pont ma reggel gondoltm rád, hogy mi van, nem jelentkeztél.........Nem is tudom mit mondhatnék.......küldök egy ölelést neked. Istenem mondd miért????????????

királylány

ÚÚÚristen Mandarin!
Nem is tudom, mit mondjak.... :cry:
Bennem is csak egy kérdés van: MIÉRT????
Nagyon sajnálom!!!!!

betty615

Köszönöm Dia! Igen, én is folyton ezt kérdezgetem magamtól, vagy nem is tudom, kitől... hogy miért... keresem a sok kérdésre a választ,... talán majd egyszer megkapom rá. Talán majd ha lenyugszom, és letisztul minden. Mindenki bíztat, mellettem áll, vígasztal... hogy jobb így, mert biztosan beteg volt, hogy természetes szelektáció, hogy lesz másik.... persze, az eszemmel, tudom, hogy így van, de ami a lelkemben, és a szívemben tombol most, azt elmondhatatlan, leírhatatlan...
mandarin7

Betti! Köszönöm Neked is!
Puszi Nektek...
mandarin7

Mandarin igen, gondolom mit érzel és most hiába mondják, hogy lesz másik........mert most téged ez nem vígasztal. Biztos, hogy lett volna valami baja és jobb így, de akkor is hatalmas veszteség ért titeket és sajnos eltart egy darabig míg feldolgozod. Sok-sok erőt kívánok neked most a nehéz napokra, hetekre. Ha szeretnéd valakinek kiönteni a szíved, elmondani a bánatod akkor írj nyugodtan. Ölellek.

királylány

Szia Lyly de jó hogy jelentkeztél!!!!!!!!!!!
Akkor már szép kész állapotba van a házatok!!!!!!!!!
remélem nyár végére én is elmondhatom majd ezt!!!!!!

Mandarin kérlek neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
nagyon sajnálom!!!!!!!!
MIelőbbi felépülést kívánok neked!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lyly nagyon örülök, hogy jelentkeztél. Olvastam, hogy sok amunkád, parkettáztok, stb. Szüleid? Azóta se változott semmi? Újra a régi minden? Bencuskám jól van? Puszi

királylány

Betty megkukkoltalak a másikban, hááááááát a te férjed sem néz ki 37-nek! Olyan kölyök képe van! Nagyon szépek vagytok :D

királylány

Dia
Igazából senki nem szokta elhinni, hogy már ennyi idősek vagyunk :shock: :lol:
Azért belül sz@r, mert hiába mondják, hogy nem nézünk ki annyinak, amennyi vagyunk, és még ráérünk a babával..., de a petéimnek nem tudom azt mondani, hogy gyerünk , akkor ti se érezzétek magatokat ennyinek!! És a szervezetemnek sem tudom ezt mondani...bárcsak lenne erre lehetőség.....Hogy annyi idősek legyünk, amennyinek érezzük magunkat!
Jó is lenne... 8) :lol:

betty615

Jajj Bettykém tudod hány éves lennék én akkor? :mrgreen:

Sógoromnak van még ilyen kölyök képe, csodálkoznak is mikor kiderül, hogy apa a fiatalabb :lol:

Remélem legkésőbb ősszel összejön az a baba. Apa katonáival nem lehet semmit csinálni? Hogy többen legyenek? Meg kell nekik mondani, hogy mindenki hozzon magával még 10 kiskatonát legalább :lol:

királylány

Sziasztok!

Mandarin: Ez hihetetlen. Miért van ez??? Olyan kegytelen az élet. Borzasztó. Lélekben veled vagyok és nagyon sok erőt kívánok neked, hogy fel tudd dolgozni a történteket. Nagyon nehéz lehet. De tényleg biztos valami oka volt annak, hogy nem maradt veletek a picurka.

Kép
babicsek

Na hol van mindenki ilyen esős pocsék időben?

királylány

én csucsukáltam egyet......dög unalom.nem lehet semmit csinálni ebben az esős időben! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lyly jó, hogy nem felejtkeztél el rólunk puszi, babatéren mizus?

Mandarin hát én már nem tudom mit is irjak a csajok mindent leírtak amit én nem akarok ismételni és vájkálni a sebedben csak egy őszintén sajnálomot írok és mielőbbi lelki felépülést kívánok neked, hogy legyen erőd ismét belevágni.

Tegnap nem voltam már délután, nagyon rosszul alakulnak a dolgok a cégnél így nem volt kedvem nettezni inkább férjecskémmel egymást átölelve tv-ztünk és sétáltunk egy nagyok Mayával hármasban kéz a kézben. Férjem azt mondta, hogy minden rosszban van jó is a jó az, hogy mi itt vagyunk egymásnak és szeretjük egymást. Hát igaza van együtt mindent megoldunk.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Mandarin: Nagyon sajnálom! Mielőbbi lélekben felépülést!

Betty: Szorítok! Ha ezen múlna ,akkor már...

Nita: Kitartást a felújításhoz! mindennek vége lesz egyszer :D

Melisch: Nagyon nagy a baj? Nem igazán értem, mert egyszer azt írod, hogy jól haladnak a dolgok, utána hirtelen minden rossz. Valszeg én nem értek ezekhez a dolgokhoz, azért vagyok tudatlan, de miért ennyire változó itt minden. Szörnyű. Legyetek erősek! Egységben az erő :D

Kép
kicsi80

Királylány: Drukk megy oda is és sok munkát küldök, legyen mit csinálnod ma :lol: Az csak jó. Nem?

Kép
kicsi80

kicsi van valakivel valami összetüzésünk anyagi de mára már inkább személyes bosszú lett: egy cég eladott anyagot amit mi szereltünk. Baj van a munkálattal szerintünk az anyaggal szerintük a munkálattal. Persze nekik kifizette a tulaj az anyagot nekünk a munkát most nem akarja már lassan 8 hónapja veszekedünk és perelni akar. A tegnap a párom elment egy hivatalos intézethez, hogy kérjen hivatalos véleményt mi a bibi. Ezt éppen megtudta a gyártó mert pont ott volt egy képviselője. szerintünk megijedtem, mert felhívták a férjem és azzal fenyegetnek, hogy ha nem hagyja abba ezt az eljárást (nem tudom a magyar megfelelőjét) akkor elmegy és bejelenti a csődeljárást a cégünk ellen mert mi is tartozunk nekik egy szállításért, csak nekünk sem fizették még ki. Az illetőnek nincs pénze de nekünk már február óta alá van írva egy szerződésünk egy olyan munkálatra amit az illető úr ha megcsinál nyugodtan kifizeti az anyagot amit vett mi meg továbbadjuk a pénzt, tehát nem akarjunk őket csőbe húzni csak mivel a vállalkozónak nincs pénze húzódnak a munkálatok. Mi februárban azt gondoltuk májusig ki is fizetjük az adósságunkat. Szóval lett itt egy kis harc hiszen mindenki állítja az igazát. Az ügyvédnőnk azt mondta az volna a legjobb ha nem csinálnánk semmit hadd indítson perelést ellenünk akinek a munkálatot csináltuk és mi hívjuk a gyártót is és akkor már nem adhat be minket csődeljárásba. Így most várunk, de ez már az idegek játéka. Szerintünk akinek a munkálatot végeztük nincs pénze és ezért keresi a bajt, de az anyag tényleg nem valami jó minőségű, mi ott hibáztunk, hogy nem dobtuk vissza még szerelés előtt, mert hát nem lehetett előre látni, hogy meghajolnak és ennyire rossz minőségű. Mi meg akkor az ő dealerei voltunk nem blamálhattuk az árujukat. Na lehet nagyon bonyolult bocsi de nagyon nagyon zavaros az egész.

Kép
Kép
melisch

Kezdem érteni! Nem egyszerű! Mindenki fut a pénz után. De mi a jó egymás perelésébe? Ha az igazság nyer, akkor úgyis ki kell fizetni, es még rájön nagycsomó perköltség. Nem értem én ezt!

Kitartást nektek!

Kép
kicsi80

Sziasztok!!!!!

képzeljétek ma mértem a pocakom és már 109 cm-nél tartok.....jövő kedden megyek védőnőhöz kiváncsi leszek ő mennyit mér majd..... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kicsi itt lassan kialakul egy olyan játék, hogy ki bírja tovább idegekkel és ez nem csak a mi háromszögünkre vonatkozik hanem a vállalkozások 80%-nál, akinek erősebbek az idegei tovább bírja és fennmarad akinek nem az előbb utóbb becsődöl. Minél vastagabb a bőr a pofádon annál jobban jársz, lassan kezdem belátni és is ha jót akarsz úgyis megkapod a fizetséged, na de mindegy majd kialakul csak lesz valahogy próbálunk előre nézni és küzdeni a saját igazunkért de nem visszanézni és nem elesni hanem menni előre mert csak úgy lehet kilábalni és lábon maradni.

Nita gratulálok a 26. héthez!!!!

Kép
Kép
melisch

Istenem, de rossz ilyen szomorú hírekre jönni!
Mandarin sok-sok erőt kívánok neked.

Melisch, jól fogod fel a dolgokat, úgy látom igazi küzdő alkat vagy!
ez tök jó! :wink:

Kicsi, neked is gratula a 13 hetedhez! jól haladsz!
Sport beindult újra?

Nita neked a 26-hoz gratu.
Én is megmértem, nekem 99,5! HÚÚÚÚ!

Puszi mindenkinek!
Megyünk szandát nézni az esküvőre. Ruhát találtam, végül az lesz rajtam, csak bele kell bújni, egyszerű. :wink:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Melisch
szóval összevetve mindent, most meg vagytok áldva munka terén :( Ez nem jó...és én sem értem, miért kell perelni, hisz ott is van egy csomó költség. :roll:
Kívánom, hogy jól alakuljon minden!

Nita
pociképet nem akarnál dobni? Kíváncsi lennék rá!
Vagy még mindig nem tudsz képek feltenni?

Kicsi
Remélem jól vagytok! Te is már 13. hetes vagy!
Nem semmi!! :shock: hogy megy az idő!!

Puszka a többieknek is!!

betty615

Angi
jó szandi vásárlást!!

betty615

Sziasztok,

Hát nem tudom mi van velem. Úgy fájt a hasam meg görcsölt, meg szúrkált, és semmi, nem jött meg,csak rózsaszinű kis folt volt. Ilyen fájdalomnál már rég meg kellett volna jönnie. Most meg semmi, nem fáj, kicsit furcsán jön meg megint.Gondolom.

Holnap mentem volna nődokihoz, de lemondtam, mivel "megjött" gondoltam én és igy nem mehetek vizsgálatra.

De lehet csak ez egy jel és arra utal hogy hamarosan jövök, te csak várj.

:( Hát ebből sem lesz baba.

De asszem nem akarok rágörcsölni, hogy gyerünk baba stb, majd ha összejön akkor összejön, mert annál inkább nem fog összejönni.

Mandarin: sajnálom ami veled történt, épp a múlt héten történt ugyanez a barátnőmmel 8 hetes volt és mikor ment ultrahangra nem volt szívverés, és előtte 2 nappal örömmel újságolta el hogy terhes.
Nagyon megviselte mind fizikailag és mind lelkileg, és tudom mit érzel.

Puszi a többieknek!
Vendég

lányok köszönöm a gratukat!!!!!!
Betty olyan káosz van itt hogy nem tudom hol a kábel a fényképezőgép és számítógéphez......
a telom meg be kreppált....fejjel lefelé készíti a képeket.....
de amint tudok hozok képet igérem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita :lol: :lol:
Jók az új vonalzóid :wink:

Cathy
tesztet esetleg nem csináltál?
Mikor kell megbetegedned?
Sajnálom ami a barátnőddel történt...de itt a miértre sajnos nincs soha válasz... :(

betty615

Betty köszi!!!!!!

Cathy sajnálom a barátnődet!!!!!!!!
én tavaly a 12.héten és az 5.héten vesztettem el babókat!!!!! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Csajszikák!

Kicsi a drukk mindig jól jön, köszi. Sose lehet tudni ugyebár.... :D Ma apukámnál dolgoztam, meg nem szakadtam de azért fáradt vagyok. Persze le kellett volna feküdni időben, de aki szeret olvasni és nem bírja letenni a könyvet míg ki nem deríti ki volt a gyilkos ugyebár auz így jár.....

Angie aztán képet kérünk szépen, had lássuk milyen csinik vagytok!

Melisch neked küldök egy ölelést, nagyon le vagy törve. Jöhetne a gólya hozzátok is már. A céghez nem is tudok hozzászólni. Hisz tudod belelátok egy cég dolgaiba, nem könnyű mostanság fennmaradni :?

Cathy sajnálom a barátnődet. Neked mikor kellene megjönnie? Mostanság? Lehet baba is a dologban, de lehet, hogy késik. Nem szeretnélek áltatni, mert bármi előfordulhat. Drukkolok, hogy baba legyen. Várj még egy pár napot aztán csinálj egy tesztet, ha addig nem jön meg :wink:

Nita jók a vonalzók. És nem baj, ha most a feje tetején áll is a ház, hiszen ha kész lesz öröm lesz ránézni. Képeket kérünk!

királylány

Betűtöbbletért vagy hiányért elnézést kérek, nem látom mit írok, legszívesebben lefeküdnék aludni. De hát anyukám nemsokára hozza Bencét haza....

királylány

Dia hozok ám majd képeket!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita ajánlom is :!: :lol:

királylány

:shock: :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!

Bár én régebben voltam sokat erre felé,de nagyon sokáig hanyagoltam az oldalt..nem bánnátok ha csatlakoznék???

Zsüszy :P [/i]
zsüszy

Szia Zsüszy!!!!
nyugodtan csatlakozhatsz!!!!!mesélj magadról hogy jobban megismerjünk!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nitacska 007!

Hol is kezdjem?...Van egy majdnem 1éves kisfiam és nagyon szeretnénk már neki egy hugicát...
Régebben mikor őt vártam és sok időm volt,egyfolytában itt voltam az oldalon,de mióta megvan a kis herceg,nincs időm semmire.Ti gondolom babát vártok vagy akartok és ezért gondoltam,hogy beszélgetnék veletek-hátha adtok valami tuti tippett..na jó ez csak vicc volt..amúgy nem tudom mit írjak magamról,Bp-i vagyok 28éves..van egy nagyon imádni való férjem és egy kiskutyánk-ő a családunk tagja imádjuk.A kisfiam is imádja,bár tudom sokan elítélik az állatot a gyerek mellett,sztem teljesen jól megvannak..Hát röviden ennyi,de bátran kérdezzetek:D
zsüszy

Gratula a kisfiadhoz!!!!!!!!!!
Nekem is van már egy kisfiam ő lassan 3 és fél éves már.most várjuk a kisöcsikéjét......26.hétbe vagyok....tavaly volt 2 vetélésem....a 12.héten és az 5.héten......
Budapesten merre laksz?én itt lakom Halásztelken....anyumék meg Soroksáron......... :wink:
egyépként egyáltalán nem elitélendő hogy van állat is meg gyerek is......
nekünk is van 2 nagy kutya........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csepelen lakok!sztem veled már találkoztam valahol....vagyis üzletileg..teszvesz??
sztem nagyonjó hatással van a kutya agyerekre,nem hiába foglalkoznak a beteg emberekkel is kutyákkal.Mi meg reménykedünk,hogy hátaha gyorsan teherbe tudnék esni ,hogy itthon lehessek még a másikkal is 3évet.
Az évek számán nem szorozna nem osztana,de akkor a naggyal is-akivel amúgy is lennék meg a kicsivel is lehetnék eddig..jó lenne..csak nem tudom menne e,mert esténként még szoptatok,meg éjjelente-reggel is ..igaz már csak ilyen nyugtatónak megy a dolog nála,de lehet kihat..
zsüszy

Kép

Kép Zsüszi!!
Üdv. a klubban!! :wink:
Mióta próbáljátok a kistesót összehozni?

betty615

Jó reggelt! Vagy napot!

Szia Zsüszy! Hogy hívják a kisfiadat? Esetleg képet kaphatunk rólatok? Remélem mielőbb sikerül a kistesó nektek is.......Szerintem az jó, ha a kisgyerekek mielőbb hozzászoknak a kutyushoz vagy más egyéb állathoz. Nekünk anyósoméknál van a kutyus viszont én a macskuszokat nem bíom. Nagyon aranyosak de messziről.

Betty de korán keltél. Én is csak nem volt időm a gép elé ülni :)

királylány

J

Jó reggelt mindenkinek!!!

Hát 2hónapja próbálkozunk,bízom benne,hogy most hátha összejönne,de lehet a szoptatás miatt nem sikerül,bár ez kevés idő még..
A kisfiamnál 3hónapra sikerült,hátha most is össze jönne...

:lol:
zsüszy

Huu majd teszek fel képet,egyenlőre azt sem találom,hogy a vonalzókat ,hogy kell csinálni..rég volt már az a másfél év..Dánielnek hívják a kisfiamat:D
zsüszy

SZiasztok!
Nekünk is van kutyu,nappal bent lehet a konyhába,de csak még meg nem szülök. Én nem rohangálok egyből a csap alá,ha hozzányúl a gyerek a kutyához. Szerintem a "Domestos" gyerekekkel sokkal több baj lesz,mert nincsenek hozzászokva egy kis bacihoz.
Zsüszy,én is szoptatás mellett lettem terhes,az első hónapba,pedig még akkor 4-5-ször szopott egy nap.Mármint mikortól akartuk,úgy az első hóba.... :lol: És szoptatom mai napig,én mégegyszer nem kínlódok,hogy 4-5 nap volt,mire beindult a tejem....most el se apasztom. De csak este adom neki oda,egy 3-4 percre. Meg ha összebújós kedven van vele,akkor délután is.... :lol: :lol:
Délután rakok hasfotót,bár ez már inkább hordó... :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda drága el vagy nagyon veszve. na muti azt a hordót :lol:
Na az én gyerekmre sem lehet azt mondani, hogy domestoszos :lol: nem is beteges. Én pici korában sem vittem túlzásba a sterilizálást. Míg más szinte hetente főzte ki a kellékeket addig én havonta, ha épp el nem felejtettem :oops: :lol: A cumisüvegből nem is ivott senki a gyereken kívül :lol:
Valamelyik nap megmutattam neki a cumiját, hát könnyes lett a gyerek szeme, gyorsan el is tettem. annyira megsajnáltam. Ha rajtam múlna még lenne neki cumija. Első este apa pont kocsmázni volt, telefonáltam neki gyorsan jöjjön, mert különben visszakapja a cumit a gyerek. Ő is sírt - mármint a gyerek - én is sírtam.............

királylány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?