Sziasztok!
Észrevettétek,hogy vki hozzá nyúlt a tickerekhez?
Most állitottam vissza,vmiért nekem sárkány volt a katicabogár helyett,és úgy rémlik Orsinak sem malacka volt a vonalzóján....
(bocsi,csak észre vettem...)
Szegény Orsi,én már nem mondok semmit ,minden esetre nagyon szoritok,hogy azért (ha már a péntek nem jött össze
) Kitti szülinapján otthon legyetek!!!
Teljesen átérzem most mit érzel! Én 8 nappal túlhordtam,de az a 8 nap felért vagy 2 hónappal (legalábbis nekem annak tűnt...)
Téged nem rendel be a doki minden nap 2szer ctg-re? Nekem ,ahogy betöltöttem a 40. hetet, reggel-este kellett mennem, persze semmit nem mutatott a gép,és még a frászt is rám hozták néha-néha! Ettől is kezdtem már kikészülni! És már annyira vártam,mikor történik már valami!
Ez a legrosszabb,szerintem,tudod,hogy mire vársz,csak azt nem hogy pontosan mikor is! És pláne ha másodszorra vagy a "finisben" ! Még jobban tudsz mindent!
Lehet,hogy ha még adnák a House-t,minden el lenne döntve...
Olyan rég irtam rólunk,Amina kész dumagép! Eddig sem volt gond a beszélőkéjével,de egyre többször ismétli amit hall,és már 2-3 szót is mond egymás után!
Van már mondókákból a "csicsicsóka-vakkacsuk" (vakvarjúcska
) és ma kezdte el a "csiabiga- gyele ki"...
A tv-ből- szinte- mindent utánoz,ma nagy örömünkre PÁKÓ-t ismételgette.....
Mondtam is apának,most aztán tényleg tegyen lakatot a szájára,ha olyat akar mondani,amit nem biztos ,hogy kéne....
...a kis szivacs ,mindent magába szív,amit lát,hall!!!!
Teszek fel képet,olyan rég raktam és ez most az egyik kedvenc képem,a kis zöldséges....
és ez a másik "legkedvencebb " ....
Az evéssel ugyanúgy hadilábon állunk,nem egyszerűen válogat,de próbálom kitalálni mi az amit megenne! De hálistennek a gyümölcsöket nagyon szereti! (na meg a "dudi"-t -túró rudi
)
Bocsika ha nagyon rámenős lettem,csak gondoltam írok picit másról is,mint betegség,doki,nem alvás!
Történnek velünk azért jó dolgok is!!! S.Ő.T !!!
na megyek,el teszem magam holnapra! sziasztok