Monee!
Jön a foga.
Ez a felmarós fosás is valószínűleg attól van. Meg a nemevés is.
Zavarja. Majd elmúlik.
Éhenhalni tuti nem fog.
Csak ne erőltesd, mert még jobban megmakacsolja magát!
Egyébként is, lehet, h. most indul majd a köpködős/ledobálós korszaka, akkor aztán majd téped a hajad rendesen. Vannak időszakok, amikor a kölykök vhogy játéknak tekintik a kaját. Ilyenkor túl kell élni gutaütés helyett.
Ja! Felmart fenékre a koleszterines popsikenőcs kevés! Nekünk a Sudokrém sem vált be, csak a sima zsíros Bepanthen (nem a Plussz).
Ezo!
Gratula!
És mondd, hogy a fenébe hoztátok össze, ha te a gyerekkel alszol?
A szabi/táppénz miatt mindenképpen keress fel TB tanácsadót, mert valami olyasmi a probléma, h. az összkeresetet osztják a munkával töltött napok számával és így jön ki vmi napi átlagkereset, ami aztán rendesen be tud kavarni a táppénzbe. Ha jól emlékszem rá....
Hunci!
Imádom az ilyen dokikat!
Mikor fogják már fel végre, h. ez nem babavitamin és nem is ovulációindukciós szer?
A sejtek inzulinrezisztenciája nem fog elmúlni. Ez egy krónikus betegség, ugyanúgy, mint pl. a pajzsmirigy alulműködés. A pajzsmirigyesnek is azt mondaná, h. hagyja abba a gyógyszerét?
Gergő után én is reméltem, h. talán elmúlik, talán nem jön vissza ez a rohadt betegség, de sajnos visszajön.
Most Fruzsinál a szopisgondok miatt nem kezdtem el a gyógyszert, de annyira kiragyásodtam és még a ciklusom is átment maratoniba, h. muszáj volt.
Persze lehet, h. neked azzal, h. lefogytál, sikerült megtörni az ördögi kört és immáron annyira lecsökkent a hiperinzulinémiád, h. nem fognak előjönni a tünetek. Ki lehet próbálni.
Ne szedd a metet és nézd meg, h. mi történik.
De ha előjönnek a korábbi tüneteid, akkor sajnos mégis kell a met.
Májkárosodást meg honnan veszi, h. okoz? Ezt a szert elég sok cukros szedi tartósan, már vagy negyven éve. Ha okozna, már kiderült volna.
Hidd el, a drágább szerek gyártóinak érdeke lenne világgá kürtölni, ha lenne ilyen mellékhatása.
Zazzy!
Azóta módosítottam a véleményemet. Vannak két, sőt 1,5 órás babák is. Csak azt nem tudom, hogyan lehet őket túlélni......
A napirend meg egy olyan dolog, h. a babához kell igazítani, de lehet vele kicsit trükközni.
Fruzsinál aránylag könnyen jött, lényegében ő maga alakította ki, igen hamar. Gergőnél viszont mire megszoktunk volna vmit, addigra pont váltott. Nem volt egyszerű!
Bettica!
Jól emlékszem, h. Bence már picinek is nagy volt?
Mert akkor csak ezt a tendenciát folytatja.
Én nem látom a képeken, h. olyan Michelin baba lenne.
Ja és a front látom mindenkit jól megkavart......
Vki kérdezte a fiam bőrkéjét:
Hát basszus a bőrgyógyászok tényleg nem érnek semmit!
Azt sem tudta megmondani, h. psoriasis v. seborrhoeás dermatitis. Kenjük szteroiddal, mert az mindkettőre használ. Ha kinövi, akkor dermatitis, ha nem, akkor psoriasis.
K..va jó!