Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mi is élünk még. Tegnap voltunk a Városligetben és találkoztunk Marcsiékkal Kép Döbbenetes miket csinál már Ákos Kép

Brigi: kedvcsináló a kétgyerekességhez:

Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok
Sajnálom, hogy nem tudok gyakrabban jönni, pedig annyi érdekesség történik mindenkivel.
Barbi
Apukádnak jobbulást. Nem szereztetek még webkamerát?
Az én apukám 44 év után 1 hónapja leszokott a dohányzásról egyik napról a másikra. !!!Kép!!! (igaz, hogy évek óta mondjuk neki)De nem értünk rá örülni neki, mert eltörte a lábát és egy "vassal" rögzítették neki a csontokat. Egyébként is bottal jár, de most meg szegénykém sehogy sem fog egy jó ideig. Kép
Az én lányom pár napja föláll, amit én csodálva nézek és nagyon meg vagyok vele elégedve. Ülni is tud már, de csak ha a nagy ide-ida forgolódásban néha olyan pozícióban marad.
Nálunk pár napja volt az első éjszaka, hogy Niki -4-5x felébredt és csak szopival aludt vissza, de olvasva a ti irásaitokat, mar előre rettegek mi lesz, ha neki is jön a foga és ilyen balhékat fog rendezni.
Mivel a lánykám nagyon erölködik a felállással, de nem mindig a talpára támaszkodva tolja föl magát, néha oldalt hajolva bokából próbálkozik, (rossz nézni), mikor és milyen cipőt kell a labára adni, hogy az egeszséges fejlődését segítse a lábfejnek és a bokának? Vagy az a jó, ha minél továbbvan mezítláb ??
És még egy kérdés: Keresztszülők leszünk 2 hét múlva, de nem tudom milyen ajándékot kellene venni. Aranyat nem akarunk. Nem tud valaki valami jó ötletet ?
Annyi mindenkinek akartam írni,de már fáradt vagyok. Jó éjszakát, hossú alvásokat !
Dorki
dorki

Sziasztok,
olvasgattam am csak irni nem tudtam...

Anita,
Robonak sok-sok gyogypuszi, remelem jobban van mar! Felujitast befejeztetek? Ha lesz idod irjal majd bovebben magatokrol + kepeket Roborol!

Cory,
tunderi a kep! Majdnem en is kedvet kaptam Kép

Vera,
nagyon edi Bence. Hajvagasnal nem volt gond? Remelem jo ido van es jol erzitek magatokat! Aztan majd kerunk kepeket Bence elso nyaralasarol...

Ann,
orulok, hogy jol sikerult a szulinap Kép Jo, hogy leirtad ki nyert, en nem tudtam Kép sportag? Kép Hami-foto nagyon tetszik, van valami babafoto-palyazat (valamelyik topikban olvastam), szerintem siman benevezhetned, en szavaznek ra! Kép

Gabi,
keresztelos kepeket megneztem, egyaltalan nem latszik, hogy Zsoltika nyugos lett volna Kép es mindig olyan kis vidam a kepeken Kép Jo nektek, hogy meg nem hasznaltatok az orrszivot, remelem nem is fogjatok.

Zit,
huu, Beni nagyon komoly a kepen Kép Ciprushoz gratula. Jol emlekszem, hogy csak a felkeszites utan dontenek veglegesen? Akkor meg mennek a drukkok! Terded Kép Pihenonap Kép Csak nem neked is most van a szulinapod? Boldog szulinapot! (Mennyi Ikrek van itt...Kép papink is azKép)

Barbi,
apukadnak jobbulast! Elkepeszto... ilyankor azert kicsit orulok, hogy itt vagyunk. Epitkezessel azert meg igy is nagyon ugyik vagytok (marmint hogy nem rendes falazas). Fogas Adi edi meg mindig Kép Az ejjeli 1x keles -> kialvatlansagot ugye csak cukkolasnak szantad KépKép OK, igaz, es akartam is valaszolni, bocsi!! De magunkrol nem nagyon szeretek irni, ez egy nyilvanos forum, barki olvashatja, en meg eleg paranoias vagyok ilyen teren... Mi szerencset probalni jottunk, igazabol mindenunk rament, es en meg nem vagyok benne biztos, hogy megerte (papi szerint igen). Munka - mindent vallalok amit itthon szgepen lehet es nem megterhelo vagy nincs hatarido, de elsosorban grafika.

Gabi75,
nagyon jok a kepek, nekem meg nincs beloluk elegem Kép David nagyon jopofa, nekem az utolso elotti jobban tetszik Kép kismedence nem is olyan kicsi Kép Szerintem azert a jaras sem lesz olyan egyszeru, pl. ha a babo ellenkezo iranyba menne mint mi Kép en ezt a maszo-totyogo kort is imadom Kép

Dorki,
gratula az alldogalashoz. Ciporol nemreg volt szo, kepekkel, linkekkel. Ha jol ertettem, nem jo meg ebben a korban a mezitlabazas - bar nem teljesen ertem miert... Apukadnak gratula a leszokashoz! KépKépKép (csak zarojelben merem megjegyezni, en volt, hogy 8 honap utan estem visszaKép) Labtores Kép

Klarissza,
vizsgakhoz drukk! Jo a sarga nappalitok... de csak Lacaval az igazi Kép azert igy konnyu tanulni, hogy Laca vegzi a hazimunkat (tereget, elpakol) Kép

Zsizsa,
kepek szuperek Kép Gabi egyaltalan nem tunik faradtnak Kép csoki KépKép

Autosules: ahogy tobben irtak, 1 eves kor alatt mindenkeppen menetiranynak hattal kell bekotni. En ugy tudom, hogy hiaba tudnak ulni, tartani a fejuket, a gerincuk gyenge meg, ami egy esetleges balesetnel okozhat gondot. Persze biztos nem lesz sehol. Itt is nagyon szigoruan veszik a gyerekulest. Itt ingyen nem adnak, de lehet berelni (barkinek) kb. 5000 ft-os aron olyat ami ujonnan kb 35.000. Mi is most bereltunk egy nagyobbat, ami mindket iranyba bekothet es 3 pozicioba dontheto.

Ekcema: a lenyeg, hogy nem szabad kiszaradni hagyni. Mi a gyogyszertari furdetovel kenjuk, az vizes alapu hidratalo (is). + semmi szines-szagos kencet nem hasznalunk, testapolo helyett pl. mandulaolaj van. Ja, es nalunk akkor durvul be, ha en tejet, tejtermeket fogyasztok Kép

a veget mar egykezzel irom, Babo ebredezik (olemben aludt), bocs aki kimaradt

batka
batkamano

Sziasztok!

Dorki: én csak akkor vettem cipőt, mikor már az utcán jártak. Ha természetes talajon mászkálhat (nálunk ez kivitelezhetetlen sajnos), akkor a legjobb az, ha minél többet van mezitláb.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!
Cory: ha kérdezik mikor jön a tesó azt mondom, hogy két gyerekre most még nem lenne idegzetem, de ezt a képet látva szerintem mindenki meggondolja magát!
Szti
beszti71

Csak olvasgatni és képet nézni jöttem Kép
Csuda édesek a picik! Kép Balu és Zsomi Kép Meme baba Kép Kép
Huu és egy szőrös apuka a topicban! Kép Kép Kép
Ja és Gabi75!
Háát jó nagyot tévedtem, ha a képen az apuka van, akkor szerintem inkább rád hasonlít Dávid!
klarissza

Nem tudok aludni Kép mert kimaradt Meme Norikajanak dicserete, bocsi! Nagyon helyes csajszi, o is sokat nott Kép

batka
batkamano

Sziasztok Kép

Alszik a kicsi fiam Kép Én meg már mindent megcsináltam, amit nagyjából zajtalanul lehet.

Ann,
Hami nagyon édi a kis kalapkájában Kép Nem ette meg a fűszálakat? Zsoltika nagyon imádja a növényket - letépkedi a leveleket és megkóstolja őket Kép Úgyhogy minden szobanövényünk a szekrény tetejére menekült Kép
Majd írom, ha már lépeget Zsoltika Kép Hami nagyon hasonló ütemben fejlődik.

Szti,
köszi az infót az orrspray-ről Kép Vettem is már a gyógyszertárban, igaz nem ilyet, de valami homeósat. Remélem, segít!

Zit,
de jó, hogy jöttél!!! Térded Kép Gyógyuljon meg gyorsan! Komoly Beni is nagyon szép! Csak nem szülinapod volt, hogy tortát kaptál Kép A ciprusi út ezek szerint egyenesben van? Vagy még csak a felkészítés után döntenek?

Barbi,
neked is köszi az infókat! Nagyon szép Ádám szobája, tetszik a háta mögötti fal, aranyosak rajta a Micimackó-figurák. Ezeket Ti készítettétek? Porszívó-haver Kép

Meme,
teljesen ledöbbentem, szerintem annyira hasonlít Nóri Zsoltikára Kép Főleg a második képen, amit feltettél, Zsoltinak hasonló kék kalapkája van, és ahogy nevet, no meg a kék szemek!!! Nagoyn szép lehetett a keresztelő Kép

GAbi,
nagyon jók a képek, a medence pedig szuper lehet! Én is akarok!!! Szerintem Dávid mosolya egy az egyben a tiéd Kép

Dorki,
gratula Nikinek a felálláshoz! Cipő: volt már róla szó, de én még a doktornéninket is megkérdezem ez ügyben. Zsoltika még nem jár, csak álldogál, azt is csak itthon, és egynelőre zokniban.
Keresztelő: igazából attól is függ az ajándék, hogy mire volna szüksége a babának és mekkora értékben Kép Esetleg vásárlási utalvány? Bár az annyira nem személyes, de talán hasznos. Gondolom, itt elsősorban nem a meglepetés a lényeg Kép

Cory,
annyira, de annyira édesek a gyerkőcök, teljesen elolvadtam a képtől Kép

Batka,
tetszik ez az ülés-bérlés Kép Nekünk jó drága lesz majd egy normális ülés, de egyenlőre úgy döntöttünk, a hordozót használjuk, amíg csak lehet. Akármennyire is tiltakozik Zsoltika Kép Fő a biztonság!

Klarissza,
hány vizsgád van még?

Lányok, ti milyen ruhában altatjátok a babákat? Zsoltikának vékony pamut pizsamája van, tulajdonképpen rugdalozó, alatta hosszúujjú body. De éjszaka azért hideg sincs már, és amikor szopizik, bizony megizzad. Lehet, hgoy elegendő lenne kevesebb ruciban altatni? Esetleg elég egy body? Amúgy lakótelepi lakásban lakunk, itt nyáron tuti dögmeleg lesz... Mi a véleményetek? Ja, és egy vékony paplannal takarózik Zsoltika (legalábbis én betakarom, ő meg lerúgja magáról Kép)

Képzeljétek, tegnap felváltva aludtunk napközben a férjemmel Kép Annyira fáradt voltam, és a fejem is fájt Kép Biztos valami front. Reggel én aludtam, míg a férjem babázott, aztán cseréltünk, én lementem Zsoltikával sétálni, hogy ne odahaza zajongjunk, addig Apa alukált. Aztán ebéd, kivételesen mindenki ébren volt Kép Délután szintén aludtam, utána már egész jól éreztem magam Kép De legalább mindketten kipihentük magunkat. Csak jó lett volna kimozdulni is egy kicsit, kirándulni, így viszont nem voltunk sehol Kép

De mára ennyi, sok puszi mindenkinek:

KépKépKépKép

pgaboka

Sziasztok!

Most azért vagyok gyors, mert Ádám pakol mögöttem,és ugye ez sem tart örökké...

Para-Batka,köszi,hogy legalább ennyit is megirtál magadról, igérem nem nyomozlak le Kép

Gabi75, Dávid, apa , medence mind nagyon szuper, nekem a tavas kép is roppantul tetszik, olyan békés a tájKép

Cory, Zsomának utólag is boldog 9 hót,és ez a két gyerköc nagyon tudja hogy kell a nénik szivét meglágyitani...Olyan aranyosak együttKép

Meme, Nóri nagyon kisasszonyos abban fehér kalapkában, és végre megint felbukkant egy anyuka is a képen!!!

Gabi, a dekoráció mind leszedhetö matrica Ádám falán (kivéve a Micimacis képKép), ezt mi raktuk fel a párommal. Nekem is tetszikKép

Na, és akkor a hét hire (legalább is minálunk), tegnap vettünk egy autóóóóót!!!
7 személyes egyterü kisbusz, 3 éves,de esküszöm úgy néz ki,mint aki most jött le a gyártószalagról...Nagyon szép és jó, és végre el fogunk férni kutya-macska (ami nincs), de még a rokonokat is be tudjuk préselni.
Ja, és tegnap csak kenyérért indultunk el, és autó lett belöle...KépKép (a legutóbbi autónkat meg tejvásárlás cimén találtuk, azt hiszem kevesebbet kellene boltba járnunkKépKép)
NAgyon boldogok vagyunk, ha nem nagy baj, most egy képet kaptok a duduról, hogy ne mindig csak babás kép legyen.(na, azzal sincs semmi baj, sööötKép)

Kép

Igy aztán a tegnapi nap kimaradt a pince csinálásból, de ma már belehúztam, hamarabb ébredtem,mint Ádámkám(bocs Batka, tényleg nem akartalak cukkolni az alvással, de kétszer 3 óra nekem akkor is kevés...), és fél órát már intenziven csiszoltam...

Szóval mifelénk most nagyon jó a hangulat, habár a hokicsapat vesztett tegnap, de igazándiból most nem érdekelKép...

Amig el nem felejtem, boldot 10 hót ikertesó Benének, és holnapra boldog 10 hót Brigi Bombijének, alias MarcinakKépKép

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Az én híg agyammal csak elfelejtettem egy névnapot, pedig pont észrevettem,hogy Anita nap lesz holnap.

Kedves Anita, amennyiben holnap ünnepled, akkor nagyon boldog névnapot kivánokKép!
Kép

És Zit, ha te pedig szülinapra kaptál tortát, akkor neked meg Boldog SzületésnapotKép!
Kép

Na,most már tényleg megyek...

Barbi

Kép
Kép
barbi

Csak gyors reagálás Kép
Zsizsa:
Köszi a drukkot! Ja és a szárító úgy borult Lacára, hogy a fele be volt hajtva, úgy azért instabilabb egy kicsit.

Hagnosz: talált, okleveles európa-szakértő Kép (De ez csak egy 2,5 éves másoddiplomás képzés, bár most kitaláltam, hogy utána a 2. gyerkőcnél PhD-ni kellene, nem bírok magammal Kép)

Gabóka: már csak 2, azaz kettő Kép Hurrááá! Aztán vakációóóó!

Barbi:
Megkérdezhetem hogy egy ilyen csúcsszuper járgányt mennyiért lehet ott venni? Naggggyon tecccik Kép (Én a vizsgák utáb fogok újra vezetést tanulni, mert elfelejtettem, hogy kell Kép) Ja és ha mégegyszer felteszel egy ilyen ingerlően jól kinéző sütit....hmmm még nemtom, hogy mivel fenyegesselek meg Kép Kép
klarissza

Sziasztok lányok!

Egy írtó gyors beköszönésre futja, mert szalad az egész ház, nameg énis Robó utánKép.

Köszönjük a jobbulást segítő jókívánságokat, Robó már jobban van, sőt az étvágya is visszatért.Szerencsére gyors lefolyású volt a vírus, és újra a régi az én tüneményemKép.
Holnap ha tudok írok bővebben is, most a képekre sem reagálok, mert mind egytől egyik tetszik és holnap akarom (ha lesz időm) kielemezni őket). Ne haragudjatk, hogy csak gyors életjel adásra jöttem.
Olyan jó, mikor képekkel van tele a topik.

Majd én is teszek fel egypár képet manóról.

Barbi: köszönöm szépen az elsők közötti köszöntést, jólesett, hogy még onnan is eszedbe tarod a névnapokatKép.

Azért is sietek, mert még vacsit is kell csinálnom. Sok a dolgom, a felújítással nem haladunk, már "csak" a festés lenne és a bepakolás , de egyszerűen nem szárad a falKép.Közben meg itthoni házimunka is gyülemlik, a kert is iszonyatosan néz ki, minden időmet Robóra szentelem, így kicsit nehéz. Közben (más nem is akarok panaszkodni), este még mindig sűrűn ébred, de már kissé elkeserítőnek találom.Amellett pedig tüneményes és nagyon okos. Imádom!gyereknapra kézségfejlesztő játékot kapott és ügyesen használja márKép.

Azért nem tudom kihagyni, hogy Barbi Ádibádijának, Cory Zsomájának, Orsi Benijének,Kati Levijének, Zsófi Botijának boldog, boldog hófordulót kívánok!!!!!!Kép Kép Kép Kép Kép.

Zit: sok boldog szülinapot kívánok(amennyiben most tartottadKép ).

Gyors búcsút veszek.Mert Robó pakol a szekrényből....
Mostanában oroszlánhangokat is tud produkálni, csak bírja a fejemKép.

Holnap jelentkezem!

Anita
anita77

Koszi a dicseretet mindenkinek.

BARbi !
Eloszor is gratulalok az uj autohoz nagyon szep auto,igazi kincs egy ilyen kocsi.
TEnyleg mennyibe kerult a jarganyotok?Itt nagyon olcsok a kocsik,akinek van egy kis penze hiper-szuper jargannyal jarkalhat.Na azert vannak olyan lepukkant autok is hogy csak na.Mi tavaly vettunk egy Dodge Intrepidet 9eves most es forintba atszamolva 350 ezer ft volt,fekete es azota sincs semmi bajunk vele,hatalmas belurol szoval 5 szemelynek nagyon kenyelmes.KépTi reszletre vettetek?itt az a divat,csak nekunk nem adnak Kép

Cory!
Nagyon nagyon edesek a fiuk,milyen jo oket nezni KépSzupi hogy igy szeretik egymast csak igy tovabb.Masodik remelem nekunk is lesz 2 -3 even belul
Batkamano!
KOszi az infot az ekcemarol,egyebkent nem vagyok bennet teljesen biztos hogy az de a doki sem.Igazabol hogy nez ki az ekcema?A fiamnak a konyok hajlataban van kis piros csikszeru es kicsit szaraz,de nem vakarja.Es korulotte egy ket kis szaraz folt ami nem piros csak szaraz.Az arcan ,nyakan vannak kis pici piros pontocskak,olyan mint a kicsi babaknak a tejkiutes,es ez is kicsit szaraz.Szoval nem tudom hogy az e .Sajna ahhoz hogy borgyogyasz lassa el kellene vinni egy kozeli nagyobb varosba,igaz csak fel orara van de az is eleg.A dokim csak annyit mondott nem hasznaljak johnson tusfurdot,hanem leirta hogy mi a jo a borere .Most hippoallergen tusfurdot hasznalok ra.

GABi!
Kepzeld ma arra ebredtem hogy az allergiam Kép
Lattam a kepeket nagyon edesek vagytok.Kép
Zsoltika egy gyongyszem olyan edes.

Meme!
Nagyon helyesek vagytok a kepen,a kislanyod olyan bajosan mosolyog mint egy kit tunder.Kép

Kepzeljetek tegnap ota a fiam uj nyelven karatyol,de megallas nelkul.Teljesen uj szoveg olyan edi KépMa mondtam neki hogy hol van apa es erre bemaszott mindegyik szobaba es kereste az apjat.Olyan edi volt ugy nevettem.Es tegnap megallt egy masodpercig egyedul csak ugy lestunk apaval.Egyebkent par napja o is guggolasbol kinyomta magat,nem semmi milyen gyorsan fejlodnek ezeke a gyonyorusegek.
Na megyek mert altatnom kell szegenykemet.
Majd meg jovok 1
gabi75david

Anita, örülök,hogy tudtál irni, a sok összejött bajnak viszont kevésbé...Csak drukkolok és szurkolok, hogy minél elöbb túllegyetek az egész felújitáson!Kép Robót meg azt hiszem már igy kell "elviselned",ilyen kis nem alvós manókád vanKép
El sem hiszed milyen büszke vagyok magamra, hogy én köszöntöttelek névnapodon elöszörKép UGyanis egyetlen egy db névnapos naptárom van, és nincs mindig szemelött, de ezt valahogy kiszúrtam...
Köszönjük a hófordulós megemlékezéstKép

Kocsi: bocs, ha nagyon off topic a téma, de most ez úgy feldobott minket,hogy nem kell kölcsönözni, hanem lesz saját,szinte egy nagy teher esett le a vállunkról.
Klarissza, neked meg külön bocsi a sütiért, most már csak az lenne a poén,ha nem is szülinpja lenne Zit-nek, én meg itt nyomatom a süteményes képetKép

Egyébként nem igzán éri meg átszámolnom nektek ezt az autót,mert annyira mások itt a körülmények, na, de azért mégis. Eredetileg 2millió körül lenne, havi 40 000 Ft a részlete (5 évre). Nem fizettünk bele semmit, de ha fizettünk volna, annyival kevesebb a havi részlet. Az árak nagyon hasonlóak az otthoni viszonyokhoz, csak a fizetés kicsivel több.(már akinek...)

GAbi, ez is Dodge, remélem mi is jól járunk vele, és mi részletre vesszük.Igy sokkal könnyebb kifizetniKép

Na, lépek, apukám hazakerült a kórházból,most már egészen jól van, beszéltem is veleKép
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Köszike a dícséreteket Nóri nevében is !
Csak gyors leszek, mert most folytatjuk a felújítást és sajna időm semmi, közben Nóri is belejött a mászásba, pakolásba, mindenhol feláll, nagyokat esik, szóval kb. 50 fele kellene figyelni, és mindeközben a párom szüleinél lakunk. Szóval most úgy érzem, hogy soha nem jutunk már haza, soha nem lesz kész a ház, már nagyon elegem van... Bocsi ha kicsit letargikusra sikeredtem na mindegy de legalább net közelben vagyunk
Most megyek vacsit adni a manókának, de még megpróbálok jönni.

Meme
meme

Sziasztok!

Minden aggódónak: Szülinapja volt Zitnek Kép Szerdán Kép Innen is boldog szülinapot Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Zit,
nagyon boldog szülinapot így utólag is KépKépKép

Edit,
neked és a párodnak is nagyon boldog szülinapot kívánunk KépKépKép

Kép

Gabi

pgaboka

Edit,visszakerestem az üzidet, és most látom,hogy tényleg nálatok is szülinapozás van!
Ezer bocs,meg egy anyamedve,hogy majdnem kimaradtál, de valszeg akkor éppen rohantam,és elkerülte a figyelmem...
Nos akkor:
Edit és párocskája, nagyon boldog szülinapot kivánok netek!!!
Kép

Lányok, tudom,hogy ma velem van teli a topic, de most hivott a férjem,meg volt az üzleti év értékelésük a cégnél, nagyon-nagyon megdicsérték, kapott fizetésemelést, és eszméletelenül váratlan összegű jutalmatKépKép
Azt hiszem most már ki kell kötni a sarkam valamihez,mert a végén elrepülök itt a boldogságtólKépKép
Na, mára ennyi belölem éppen elég is leszKép
(de legalább örömködni is láttok,nem csak a depit zúditom rátok...)
Barbi

Kép
Kép
barbi

Zit!
Boldog szulinapot kivanunk neked!

EDit!
Nektek is boldog szulinapot kivanok!EGyszerre van szulinapotok?Bocsi de en mindig lemaradok valamirol.Kép

Barbi!
GRAtulalok,es nagyon orulok hogy penz allt a hazhoz,abbol soha sincs eleg nem igaz?MOst azert gondolom lesz mire koltsetek.Hurrrrrraaaaa!

Anita!
Utolag is Boldog nevnapot kivanok!Roborol mar alig varom a kepeket Kép

Most csak ugy beneztem,majd holnap meg jovok.
gabi75david

Sziasztok Lányok!
köszi a köszöntést, aranyosak vagytok!
bicikliülés: végül a Madrinában vettük, OK Baby a márkája. Rengeteget néztünk, már a bababörzén is, de most használtban sem volt jobb. Olyat akartam, aminek magas a támlája, hogy védje a fejét (ekkora bukó még nincs és amugyis 2 havonta ujat kéne venni), állitható az öv és a lábtartó magassága és vázra szerelhetö (mountainbik e szerü gépem van, igy a csomagtartó nem jön szóba, de amúgy is stabilabbnak tartom ha a vázon van rögzitve). Szóval ilyet vettünk, 10 eért. Eddig bevált. A manó sokkkkal jobban szeetin, mint a babakocsizást. Én is sokkal jobban szeretem Kép

altatás: Panu, én úgy emlékszem, hogy ez a "suttogós" könyv éppen nem a sirni hagyást irja, hanem hogy maradj vele, simizd, fektesd vissza akár ezerszer stb. Magyarul legyél vele, de ne érje meg neki felébredni (merthogy a ciciért megéri - ezt meg is tudom érteni). De azt hiszem annyira mások a babák és a szüleik is, hogy mindenkinek kicsit más "fekszik".

Barbi, gratula az autóhoz, no meg a váratlan pénzesöhöz is! Nagyon jó! Végre valaki pozitiv dolgokról tud beszámolni! Örülök, igazán Kép

Batka, ezek szerint ezért nem válaszoltál eddig egyetlen egyszer sem amikor kérdeztem ,hogy mit csináltok kint stb...elfogadva! Viszont kérünk sok sok képet, Emma annyira szép és innen nézve egzotikus, hogy muszáj sokat látni.

Anita, kitartást nektek! Nálunk tavaly nyáron volt épitkezés, hát nagyon nem kivánom vissza. Ugyhogy küldök egy kis energiát! (mosolygó forgó csikot nem tudok, ugyhogy csak igy póriasan megy az éterben) Kép

És végül boldog 10 hót Ábibádinak és Benének, 9 hót Levinek (rég voltatok) Botinak (üdv drusza!), Bencinek és Emmának.

Megyek, mert felébredt. Amugy is sok dolgom van. És sajnos apa sincs jó passzban, ez mindennyiunkon nyomot hagy. Mármint képletesen. Szegény már 3adszor nem tudott úszni sem jönni, pedig annyira szeretne. Tegnap is odaért a végére, ö öltöztethette fel a manót. Hát elhihetitek, hogy nem volt boldog.
Megyek is, nem rontom itt a levegöt.
A végére egy tábla:
<pre>
<font size="-1">Anyuka Baba Baba szülinapja Baba kora Testvérkék
DBarbi Fanni Auróra 2003.06.17 11 hó + 16 nap első baba
Zsófi Bence 2003.06.27 11 hó + 6 nap első baba
Anita Róbert 2003.07.15 10 hó + 18 nap első baba
Marcsi Ákos 2003.07.23 10 hó + 10 nap első baba
Barbi Ádám Csaba 2003.08.01 10 hó + 1 nap első baba
Orsi Benedek 2003.08.01 10 hó + 1 nap Anna Rebeka
Hagnosz Barnabás 2003.08.06 9 hó + 27 nap első baba
Zit Benjámin 2003.08.09 9 hó + 24 nap első baba
Erika Balázs 2003.08.13 9 hó + 20 nap Viki
Gabi75 Dávid András 2003.08.14 9 hó + 19 nap első baba
Szti Ákos 2003.08.15 9 hó + 18 nap első baba
Dea Ábel 2003.08.22 9 hó + 11 nap első baba
Szisz Boróka Anna 2003.08.26 9 hó + 7 nap első baba
Zsizsa Gabriella 2003.08.28 9 hó + 5 nap első baba
Cory Zsombor 2003.08.31 9 hó + 2 nap Balu
Kati Levente Richárd 2003.09.01 9 hó + 1 nap első baba
Zsófia Botond 2003.09.01 9 hó + 1 nap első baba
Vera Bence 2003.09.02 9 hó + 0 nap első baba
Batkamano Emma 2003.09.03 8 hó + 30 nap első baba
Dandy Martin 2003.09.05 8 hó + 28 nap Dorina
Docka András 2003.09.06 8 hó + 27 nap első baba
Judit Virág 2003.09.10 8 hó + 23 nap első baba
Gabi Zsolt Márk 2003.09.10 8 hó + 23 nap első baba
Panu Liza Júlia 2003.09.18 8 hó + 15 nap első baba
Klarissza László Gábor 2003.09.19 8 hó + 14 nap első baba
Laura Nikolett 2003.09.21 8 hó + 12 nap első baba
Susie Anna Gréta 2003.09.23 8 hó + 10 nap első baba
Diti Réka Tünde 2003.09.23 8 hó + 10 nap János Ádám
Noja Levente 2003.09.23 8 hó + 10 nap első baba
Nyuszimanó Petra Sári 2003.09.29 8 hó + 4 nap Donát
Regina Dominika 2003.09.29 8 hó + 4 nap első baba
Edit Botond 2003.10.03 7 hó + 30 nap első baba
Meme Nóra 2003.10.12 7 hó + 21 nap első baba
Hanzika Marcell Bertalan 2003.11.03 6 hó + 30 nap első baba
AnnAnn Hanna 2003.11.04 6 hó + 29 nap első baba
Dorki Nikolett 2003.11.08 6 hó + 25 nap első baba</font></pre>

(azért látom sokan képben vannak anélkül is Kép ) néztétek, hogy mindját meglesz az elsö 1 évesünk?!
Brigi, mintha ti nem lennétek benne, nem tudok visszanézni, ha elküldöd az adatokat emilben megköszönöm. Egyébként jól vagy? Testileg lelkileg?

Üdv,
Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Gabi75: most látom a táblából, hogy 1 nappal vagytok idősebbek nálunk. Ekcéma: amit leírtál az mind egyértelmű tünet szerintem. Ha elmész bőrgyógyászhoz akkor az első körben szteroidos krémet ír fel elsőkörben az meg nemigazán jó ilyen pinduroknak. Ezért ajánlottam a homeós ill. a gyógynövényes krémeket. Ákosnak is van ekcémája, de ezekkel tünetmentesen tudom tartani. A narancsot pl. teljesen elkellett hagyni az étrendjéből ez is sokat segített. Fürdetőnek a níveát használjuk a "jonson" tényleg nem jó. Hát egyenlőre ennyi. Remélem tudtam segíteni. Vigyázni kell mert ebből allergia vagy később asztma is lehet. Nálatok van allergiás a családban? Ja és tejtermékek 1 éves kor után!
Szti
Kép
Kép
beszti71

A képaláírások lemaradtak:
Első: nem kellet volna bulizni egész éjjel!
Második: apával hintázok! és még madzagom is van!

Bocs az elírásokért most olvastam vissza, de Ákos megint pakol közben
Szti
beszti71

Sziasztok! Megint itt vagyok.
Először is Hófordulósoknak és Szülinaposoknak Nagyon Sok Boldogságot
Kép

Cory: Tündéri a két fiad. Köszi. Kedvem az megjött hozzá igaz, hogy a harmadik lenne, de ezmár részletkérdés.

Anita: Örülök, hogy Robó jól van, és az étvágya is jóKép

Dorki: Gratula Nikinek a felálláshoz, apukádnak meg jobbulást. Azért ügyes, hogy egyik napról a másikra le tudta tenni a cigit. Bár csak az enyém is ilyen erős lenne.

PGabóka: Én Bömbit csak egy vékony hálózsákban altatom és még néha igy is megizzad. Szegénykém nagyon nem bírja a meleget. Mi lesz vele náron?

Barbi: Nagyon szupi az autótok. Gratula hozzáKép. No meg a hirtelen jött jutalompénzhez is. Ügyes a párod.

Anita. Örülök, hogy Robó már jól van és az étvágya is visszatért. Neked boldog névnapot igy utólag is. Édes lehet az oroszlán RobóKép

Gabi75: Gratula Dávidnak az egyedül álláshoz. Bömbike is megpróbálta egyszer, de sajnos még nincs meg hozzá az egyensúlya és elesettKép. Na volt nagy sírás.

Meme: Kitartás a felújjításhoz. Biztos nem könnyü nem otthon lakniKép. De nézd a jó oldalát. Egy szép lakásba fogtok visszaköltözni.

Edit: Akkor most már lehet nagyokat bicajozni. De jóKép

Szti: Ákos nagyon édes. Látom a hintát ő is szereti.

Rolunk még annyit, hogy az uszi sajnos valamiért nem jött beKép. Hétfőn voltunk és megint majdnem végig sírtKép. Pedig itthon szeret fürdeni és pancsolni.
hiszti sajnos nálunk is kezdődik. Főleg akkor, ha valahogy megszerzi a telefonomat én meg gonosz anya elveszem tőle. No akkor úgy üvölt manoka mintha gyilkolnák. Hogy mi lesz itt még.
Itt egy kép az én szalvéta evő Bömbimről. Most ez a sláger, papirt eszikKép

Kép

Mindenkinek további szép napot.

Brigi
bombomanyu

Sziasztok!
Mosogatás helyett írok inkább Kép

Gyönyörűek a gyerkőcök, egytől-egyig.
Zsizsa Gabija ennivalóan eleven a képeken (kivéve a sírósat Kép)
Hami pedig tündéri a fűben
Beni csuda édes így komolyan (is)
Ádibádi is a fogacskáival
Meme megkeresztelt Nórija is nagggyon aranyos a fehér ruhácskában
Dávid is bírja a vizet, látom, imádom, amikor így élvezik az "életet"
Cory fiaitól pedig tényleg megjön a testvércsináló-kedv :P
Szti Ákosa nagyon muris azzal az ébredő pofival, és milyen boldog a hintában
Bömbinek milyen gyömöszölnivaló husi keze van, tetszik

Egyelőre nem tudok reagálni az írásokra.
Zitnek boldog szülinapot kívánok! Itt tényleg sok az ikerjegyű (mi szintén, mindketten apával, és bátyámmal, és apóssal tiszta családi happening)

azt hiszem ma reggel Orsolyát láttam a fiával, Benével. Sétáltunk reggel 9-kor (mert Lizi nem bírt magával, és apát aludni hagytuk Kép), és a Tétényi-Csurgói sarkán láttam egy autója mellett álló anyukát, aki nagyon keresett valamit, és egy másik anyukával beszélgetett, aki szintén sétáltatott, Bene pedig hátul, azt hiszem, de nem vagyok benne biztos, csak a fotók alapján gondoltam. Azért nem álltam meg, mert nem volt egyedül, másrészt nem rögtön esett le, hogy miért is ismerős. Orsi, ha te voltál: arrafelé viszed oviba a nagylányodat?

Magunkról: beköszöntött a hiszti-korszak, hangos a ház, még a szomszédok is megjegyezték, hogy eddig nem hallották a lányomat :P, és már lépeget 1-2 lépést a bútorok mellett kapaszkodva, de elég bátran, aminek egyenes következménye, hogy hatalmasakat zuhan, és veri be magát mindenhol, szép tarka az arca bal fele, és még mindig fogzik, jön zsinórban a negyedik fog, a bal 1-es metsző. Ja, és megnéztük a Holnapután című am.filmet, nem volt rossz.

még este próbálok jönni és válaszolni, meg reagálni

üdv, panu
panu

Sziasztok Lányok Kép

Egy kis elmaradásom van:

Barbi, Orsi:
boldog 10 hónaposságot kívánok így utólag is Ádibádinak és Benének KépKépKép

Kati, Zsófi:
Leventének és Botinak pedig nagyon boldog 9 hónaposságot KépKépKép

Vera
Bencének nagyon boldog 9 hónaposságot KépKépKép

Holnap és holnapután is jövök még köszönteni Kép

Puszi:

KépKépKépKép

pgaboka

Sziasztok Lányok!

Megint eltelt pár nap mióta legutóbb voltam, és megint rengeteget írtatok Kép
Megcsodáltam minden képet, nagyon édesek a babák. Cory, a te fotódra különösen irigy vagyok KépKépKép Nem mintha nem látnék hasonló jelenetet nap mint nap, szerencsére nálunk is nagy a szerelem a tesók közt, de bárhogy is ügyeskedek, nem hagyják hogy kompromittáló képeket készítsek KépKép Pedig már úgy szeretnék egy ilyet róluk, de valahogy sose sikerül...

Miről is akartam írni... Ja, a hálóruciról. Nálunk mindkét ördög vékony anyagú hosszú rugdalózóban alszik. Azért szeretem, mert nem melegszenek bele a takaró alatt sem, nem csúszkál össze-vissza rajtuk, így akkor sincs gond ha kitakaróznak. Bár Csibinek most már ideje lesz rendes pizsit néznem, ugyanis kezdi kinőni a rugikat sajna.

Jaj, nekünk olyan jól teltek az ünnepek Kép Az Adrián voltunk persze, nagyon klassz volt Kép Elképesztő jó időt fogtunk ki, még pancsizni is lehetett a vízben olyan meleg volt. Teszek fel képet, hogy Csibi hogy élvezte a tengert. Tünci még csak a parton érezhette jól magát, még nem mertem benne megfürdetni, de legközelebb már ő is pancsolhat majd szerintem Kép

Na, apa kiadta a parancsot hogy húzzak mosogatni, nincs mit tenni, engedelmeskedem KépKép

Sziasztok, Diti

Kép
Kép
Kép
diti

DITIIIII!
Istenem de fáj a szivem a tengerben fürdésért! Szinte kinzás volt megnézni ezeket a csodás képeket! Pontosan hol voltatok? És hol laktatok (esetleg priviben ha megirnád...) nagyon szeretném én is ha egy-két napra le tudnánk ugrani, csak aggódom a szállás miatt. Irodán keresztül csak egész hetek szoktak lenni. Babával meg nem nagyon merek már csak úgy nekiindulni a nagyvilágnak.

két dolgot akartam még:

autósülés: nekünk is 0-18-ig, 3 fokozatban dönthetö van. Ha simán bekötöm háttal, akkor ha elalszik ebben is lóg a feje. Igy a gyerekülés alá az autó ülésére teszek egy összehajtogatott pokrócot és ugy rögzitenm az ülést. Igy tökéletes háttal is. Egyébként a leirás szerint 9 kg felett lehet már szemben bekötni.

hálóruha: nálunk a zsákban zsák a menö. Van rajta egy vékony hosszúujjú hálózsák és ezen egy vastak rövidujjú. Takaró csak hogy a fejére huzhassa. Mondjunk nálunk nincs meleg, családi ház lévén.

Jó éjt,
Edit

Ui: Tündér, Brigi, betettelek titeket a táblába, a következökben már láthatjátok is Kép Köszi a mailt!
A táblát nézve néha elszomorodom, hogy a "babát váró" topikból milyen kevesen maradtunk csak. Kép

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Ismét csak gyorsan Kép
Brigi:
szalvéta kajcsizás Kép a frász jönne rám, ha Laca ilyet csinálna Kép
Diti:
puci baba a tengerparton Kép most meg majd megfagyunk, 15 fok júniusban
eSzti: a bulis kép nagyon cool Kép

Amiért jöttem!
Gyűjt valaki köztünk Pampers zacsikat?
Én általában, ha nem dobom ki, akkor idegeneknek elszoktam postázni, akik ilyen zacsikat keresnek (a babaszoba.hu-oldalon.) Sajna én nem bírok gyűjteni, illetve egyszer Hohes C címkéből nagyon sokat összegyűjtöttem, hogy megnyerjem a brazil utazást, aztán persze a kukában landolt a gyűjtemény, mert lusta voltam postán feladni Kép Ennyit az én gyűjtő szenvedélyemről Kép
klarissza

Klarissza,
igen, igen, igen, igen!!!! Én gyűtjök Pampers zacsit KépKépKép Ha esetleg nektek nem kell, akkor mi nagyon örülnénk neki! Postai címet írok szívesen mail-ben (naná hogy szívesen Kép), de akár el is megyünk érte, ha úgy kényelmesebb nektek Kép

Most csak ennyi, szaladunk fürdeni, Apa ma nagyon későn ért haza Kép

Pusszancs:
Gabi

pgaboka

Klarissza: én is gyűjtöm!
cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Üdv mindenkinek!

Nagyon helyesek a bébik.
Diti: én is irigy a tengerpartért.

Mi voltunk vasárnap a gyereknapon a Ligetben. Itt egy pár kép: http://babanet.hu/album/main.php?album=1074&page=3&image=52002

Klarissza: én gyűjtöm a zacsikat!

Dandy
dandy

Sziasztok Lányok!

Hazaértünk a Velencei tóról! Nagyon klassz volt, az első napot leszámítva ragyogó időnk volt, sokat napoztunk, barnultunk, még Bencike isKépKép
Rettenetesen élvezte hogy egész nap kint voltunk, ment a fűben, kavicsot markolászott, hintázott és mindezek mellett rajtunk kívül két nagymami és két nagypapi is szórakoztatta. (Na, ennek most én iszom meg a levét itthon, legalábbis ma délután hihetetlen nyűgös volt, remélem holnapra megjavulKép)
Jól vette a környezetváltozással járó akadályokat is, szerencsére úgy aludt mint itthon, este 8-9től reggel 8-9igKép közben hajnaltájt egy szopival. Nagyon jó volt ez a pár nap, bár én is sokat tudtam pihenni, most nem vagyok csúcsformámban.
Tegnap óta nem oké a közérzetem, szédülök, gyengének érzem magam, közben néha egy-egy hányinger, fogalmam sincs mitől. Már arra is gondoltam hogy a szopi kezdi kivenni az utolsó tartalékaimat. Ezzel amúgy is érdekesen állunk: a déli szopi már vagy két hete kimarad, helyette hatalmas adag főzeléket eszik Bence, és tegnap este szopi nélkül aludt el, amire eddig még nem volt példa. Igaz hogy ő előtte kapja az esti banán+tejpépet, de eddig ez nem volt gond, utána félórával jött a szopi és közben el is aludt. Tegnap nem volt hajlandó szopizni este, de simán elaludt amint letettem az ágyába, de nagy bánatomra ez ma megismétlődött és ma is tejcsi nélkül aludt el a picikémKép Fogalmam sincs miért nem kell neki. Amúgy napközben ugyanúgy szopizik, reggel, délelőtt, délután és eddig este is (és néha egyszer hajnalban).
Ja, és ami még ma dobott a lelkiállapotomon negatív irányba, az az hogy nálam is pont az a helyzet mint Ann-nél, HPV gyanúKép

Na mind1, akkor jöjjenek a nyaralás képeiKép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Bocsi hogy ilyen sokat tettem fel, de nem tudtam választani!

Egyébként Bence próbál kutyázni, néha már sikerül neki négykézlábra feltornáznia magát, de még nagyon ingatagKép Még aznap mikor utoljára írtam ide hogy nem hajlandó felnyomni magát kinyújtott karral, este megtette! Elég csak itt kicsit panaszkodnom hogy nem akar csinálni ezt vagy azt és lám, egyből csináljaKép
Úgyhogy most elmondom hogy továbbra sem hajlandó kúszni-mászni, hátha holnap elkezdiKép
Amúgy néha már integet, és pár napja ha hívjuk, akkor nyújtja a kezecskéit hogy vegyük fel, olyan édesKépKép Mondjuk ez néha még az agyunkra is fog menni, mert ha nyűgi akkor is ezt csinálja, megy a hiszti ezerrel és nyújtogatja a kezeit hogy vegyük fel. És mostanában mindenre azt mondja hogy "cisz" Annyira aranyos, hogy megzabálomKép

Na mára ennyit, még nem olvastam vissza, csak a képeket sikerült megnéznem.
Cory! Hogy milyen elbűvölőek a gyerkőcök együtt (is)! Nagyon aranyosak hogy így szeretik egymástKép

Holnaptól megpróbálok rendszeresen jönni, remélem Bence is engedi...

Jó éjt mindenkinek,
Vera

KépKép Kép
76vera

Huhaa azért ilyen sok üres zacsit nem termelünk Kép, de azért a jelentkezés sorrendjében majd postázom. (56 db-ost szoktunk venni és az elég sokáig kitart.)
Ahogy a régi mondás is tartja: Türelem zacsit terem! Kép
klarissza

Jééé Vera baba is látszik a képeken Kép De jó!
Bencike nagyon édes ám! Menő sapói vannak!

Ja és Lacával is ugyanez a helyzet, ő napközben nem akar mostanában szopizni, bezzeg éjjel Kép
klarissza

Sziasztok Lányok!

Csak egy pár sor...
Edit, mint már többször is, most is Murterban voltunk, nem sokkal Zadar alatt. Ha jól emlékszem már ti is voltatok ott. Van egy nagyon klassz, jól bevált kis helyünk, egy kemping, lehet hogy nem 100%-osan jól írom, de ha minden igaz Plitka Vala a neve. Mielőtt beérnénk Murterbe, nem sokkal azelőtt kell lekanyarodni hozzá az útról, egy szép kis öbölben van a kemping. Nagyon tiszta, egy panaszszó sem lehet rá, a fürdő és WC is egész évben csillog-villog, és már április közepétől nyitva vannak. Viszont valamiért még most sem kell fizetni, a sorompó tárva-nyitva, az megy be aki akar. Na persze ennek mi csak örültünk mondanom se kell Kép
Az alvást nagyon egyszerűen oldottuk meg, bár ez szerintem a legtöbbetek számára kivitelezhetetlen, vagyis hogy inkább biztos nem csináljátok utánunk. Szóval a kocsiban aludtunk Kép De nem kell semmiféle nyomorgást elképzelni, nagyon tuti és kényelmes volt. Talán már mondtam hogy Ford Mondeo kombink van, és az kiválóan alkalmas ilyesmire. Hátsó üléseket lehajtjuk, beteszünk egy kétszemélyes matracot, arra az ágynemű, és máris kész a 3személyes ágy. A kicsi csaj pedig az első ülésen aludt, neki úgy csináltam ágyikót, hogy az ülés elé táskákat tettünk, az egészre rátettem pokrócot hogy kiegyenesítsem, és már fekhetett is. Komolyan mondom, semmivel nem aludtam rosszabbul mint itthon. Ugyanúgy fel kellett kelnem éjjel mint itthon, de legalább a vízparton sétálgattunk Tüncivel, és a tenger morajlása altatta el Kép Hű, ez nagyon költői mondat volt KépKépKép
Szóval nálunk a Hotel Ford az állandó szállás, de van egy olyan érzésem hogy csak mi vagyunk ilyen elvetemültek hogy ilyenbe belevágunk 2 gyerekkel. Szerintem élvezik ők is a kalandokat, és én abszolút nem bánom hogy szokják a nomád körülményeket Kép
Egyébként a nagy álmunk egy lakóautó, de legalábbis egy lakókocsi, csak ez még kicsit odébb van, előbb normális tető kéne a házra a mostani lapos helyett Kép
Végül mégse csak pár sort írtam, bocsi a nem-baba témáért Kép

Sziasztok, Diti
diti

VEra!
BEnce nagyon nagyon aranyos kissrac es milyen edi szerkoban van!AZert az anyuci sem semmi!Anya baba szep !EZt a fiam mondta.KépJo hogy ujra itt vagytok es orulok hogy jol sikerult a nyaralas.Latod BEnce is elobb utobb mindent fog csinalni meg ha hihetetlen is.En is ugy voltam vele amikor eloszor elkezdett maszni,vagy felallni.Kép

BEszti !
nagyon edes a kisficko,nagyon jo az a reszeges kep KépNahat hol mulatott a kis draga?KépKoszi az infot az ekcemarol.egyebkent igen van allergas a csaladban,ferjem,en es a noverem.De etel allergia vagy asztma az nincsen.Ekcma?Az talan a ferjemnek eleteben eloszor jott ki rajta tavaly de nem biztos hogy az,a doki nem tudta eldonteni.Azt mondtak lehet a klortol mert itt ahol elunk borzasto kloros a viz.

Diti!
Gyonyoru helyen voltatok es bitosan a gyermekeid is nagyon elveztek.Nagyon edesek a kepen.Kép
Az en fiam is megmutatja most hetvegen hogy birja a hosszu utat mivel utazunk le TExasba es az tolunk kb 9 ora autoval.Majd beszamolok es kepet is teszek fel rola.inkabb a szopik es az alvas miatt izgulok,de majd csak megoldjuk.

Brigi!
Nagyon edes a kicsiked!Tenyleg olyan kis husika,kis enni valo.Képbuszke lehetsz ra olyan szep baba.

Most megyek mert a fiam itt hiszitzik hogy vegyem fel.

Lanyok!
nalatok mondja mar a baba hogy anya vagy apa?mikor szoktak ezt mondani?A dokim megkerdezte hogy mondja-e mar.en mondtam nem de lehet hogy nalunk nehezebb hogy anya mint angolul hogy mama.vagy nem?Na majd jovok most megyunk setalni.
gabi75david

hi

csak 1-2 reagálásra jut most idöm

klarissza.
én is-én is gyüjtöm ám.

76 vera.
nagggggyon jo lehetett lent a tonál, én is szeretnék végre nyaralni menni!!!!!!!!!
nagyon helyesek vagytok.

diti:
istenem, besárgultam............
anyukámék ilyen lazák, ök is hotel fordba(sierra) járnak

panu:
igen-igen.
a leányzo az ezüstfenyö téri speciális oviba jár, s minden reggel kocsival (diti: szintén zenész auto!!!) viszem,kivéve a héten s talán a jövöhéten, ugyanis tényleg nagyon kerestem vmit, méghozzá a kis irtattartomat(olyan övre rakhato)benne minden papiromat+autoét, de sajna nagyon elveszitette magátKép Kép
a másik anyuci pedig "ovistárs/csoporttárs"

most m,egyek hunnyni, mert kikészültem ma..

jo8
orsolya11

Edit,
KépKépKép boldog szulinapot! KépKépKép

Mano elaludt az olemben, gyorsan olvasgatok egy kicsit...

batka
batkamano

csak egy kep a mai setarol.
Kép
Kép
gabi75david

csajok meg egy gyors kerdes.

Sajnos szajpeneszem van vagy szajgomba vagy nem tudom minek hivjak,belul a pofazacskomba Képegy feher kozepu valami es faj,amikor kicsi voltam emlekszem hogy volt,de most nem tudom mitol van.Majd megnezem hogy a fiamnak nincs-e.Kell ra hasznalni valamit vagy magatol elmulik.Aki tudja kerem valaszoljon,mert faj mondjuk mostmar jobb de 2napja tenyleg fajt.
gabi75david

Gabi75!
Én mindent a www.google.co.hu-n keresek, írd be, hogy szájpenész és kidob egy halom dolgot!
klarissza

Gabi75!
Phlogosol-lal ecseteld, vagy öblögess vele, de jó a glycosept is. Mindkettő száj- ill. torokfertőtlenítő.

panu
panu

hi

tegnap nem sikerült vmi miatt felrakni képet, ma potlom.
06,01-én volt a lány bemutato orája, hát nagyon helyesek voltak.

itt épp elsö pozicio "dömi plié"(francia irás nem erösségemKép)
Kép
egy kis bemelegités még tánc elött
Kép
orsolya11

Köszi lányok a köszöntést.Sajna most sem tudok sokat írni, mert festünk éppen, de remélem mielőbb tudok jönni.Annyi aranyos babát láttam, hogy nem győzöm őket csodálni.Sietek és addig is mindenkinek minden jót kívánok.

Anita
anita77

Sziasztok!

Egy kérdés: Nekünk lehet epret enni szoptatás alatt?

Szti
beszti71

Sziasztok!

Beszti: lehet, de nagyon kell figyelni a babát. Lehetőleg egyszerre keveset egyél, és figyeld. Ha kiütéses lesz, akkor állj! Ugyanez igaz a málnára is!

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Gabi!
Ami a szádban van az valószínűleg afta, és a Phlogosol v. Glycosept valóban jó rá, akár fülpiszkálóval ecsetelve is.

Dandy
dandy

Sziasztok!

Voltunk tanácsadáson, Barni 40 dkg-ot hízott az elmúlt hónapban.Kép Fura, mert annyira nem vettem észre rajta, hogy még aggódtam is, hogy nem kellene-e bevezetni egy újabb étkezést.
Megkérdeztem a dokit a mászásról. Azt mondta, az nem baj, ha kicsit más sorrendben csinálja dolgokat, az a lényeg, hogy minden meglegyen. Vagyis ha majd elkezd mászni, akkor hagyjam, hogy minél többet másszon, és ne trenírozzam a járásra, akkor se, ha már egy-két lépést totyog.
Hát ezt én is pont így gondoltam!Kép

Ez most csak ilyen rövid beugrás volt, talán este jövök hosszabban.

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Sziasztok, itt vagyok én is!

Pár napra megint eltüntem, tudjátok az alvás idöt most felturbósitva ki kell használni,mert egyre csak gyülik-gyülik a csinálnivaló.
Utólag is nagyon szépen köszönöm a hónapos köszöntéseket, aranyosak vagytokKép! (sajna mérleg közelébe sem jutunk most, igy nem tudok mázsaadatokkal szolgálni.)

És remélem nem vettétek dicsekvésnek amikor irtam az autóról, fizu emelésröl, de annyira boldog voltam,hogy végre jól is alakulnak a dolgaink,nem csak mindig pechesnek érezzük magunkatKép
Azóta az autó már itthon van, tegnap miután Ádám elaludt kimentünk egy kicsit ismerkedni, hát lehet a szomszédok hülyének néztek, de minden ülést ki kellett próbálnunkKép Nyitogattunk, csukogattunk, nyomkodtunk próbálgattunk rajta mindentKép

Gabi, nekem múlt héten múlt el egy ilyen szájpenész(bár én csak tályognak hivom, mert az kicsit jobban hangzikKép). Otthon nekem volt többször is(mindig a menzán kajálás után), és akkor a Glycoseptet használtam,itt viszont nincs ilyen szer. Amit meg találtam az úgy rossz ahogy van, lemarja az egész számat, elzsibbad és még sárga is, de pár óra után megint fáj...Föleg a savas kajákkal voltam bajban,úgy csipte,hogy csak na. Kb 1 hét volt mire elmúlt. Szerintem érdemes rá keresni valamit, biztos tudnak adni drogeriában.
Dávid nagyon aranyos a képeken, micsoda vagány fejkendöje vanKép

ORsi, ez a balett bemutató olyan aranyos lehetettKép A tanitónéni popója meg külön tetszik a képenKép

Diti, ezek az Adriás képek olyan jóóók!!! Nekünk is volt Ford szállónk, az elsö évben mi is a kocsiban aludtunk amikor kirándulni voltunk. Csak a mienk Taurus márkájú (azt hiszem a Mondeo itteni megfelelöje), és nem kombi. Vagyis én hátul, apa elöl. Aztán reggelre az óra el volt állitva,meg éjjel megnyomta a dudát a lábával, de azért jó emlék nekünk isKép

Vera és Bence,nagyon jó kis pihenés lehetett, látszik a képeken,milyen szép helyen voltatokKép Remélem Benci visszaszokik az otthoni ritmusba is, és nem viszi az anyukáját az örületbeKép

Brigi, Bömbi szerintem is csudapók ezekkel a kis husis karokkal, papriszalvéta???Hm,én még nem kóstoltam,lehet finomKép

Szti, azon az elsö pityókás képen olyan jót nevettem,tényleg úgy néz ki Ákos,mint aki elözö este dorbézolt egyet...Kép

Na, ha jól hallom felébredt az aprótalpúm,igy még gyorsan egy kép.
Csak hogy ne mondhassátok,mindig nevet a képeken, tud ö sirni is, deméghogyKép:

Sziasztok,
Barbi

Kép
Kép
barbi

A kép persze meg lemaradt a rohanásban:
Kép

Barbi

Kép
Kép
barbi