Sziasztok!
Gyors leszek, mert Hunor itt balhézik a csokiért...
Én is cigiztem, de amikor terhes lettem Bencével végleg leraktam. Mostmár én is fújok a dohányosokra. Nálunk az volt a jó, hogy mivel férjem nem dohányzott már amúgy is kevesebbet szivtam, és amikor (elsőre) Összejött Bence nem is kívántam a cigit. Azóta anyukám is leszokott, így a közeli családban szerencsére senki nem dohányzik.
Vitamint szerintem érdemes szedni, de én Hunornál már csak 2 naponta szedtem. Most pedig mivel 1 éve tart a gyerek projekt úgy szedem a vitamint ahogy éppen eszembe jut. Most szedek folsavat, Lenkei féle c vitamint, és Homoktövis kapszulát. Magzatvédőt majd csak akkor kezdem el, ha egyszer végre összejön a baba. Ezen kívül most kezdtem el inni a málnalevél teát a ciklus első felében, és a palástfűvet a másodikban..
Mia! Nekem sajna a petefészkem bánja a méhenkívülit, és 8 hetes terhes voltam, úgy, hogy nem is tudtam róla. Nálam keményen életmentő műtét volt, mert felrobbant a petefészkem, és 1,5 liter vér volt a hasamban. Amikor a műtét utűán a doki elmondta, hogy nincs petefészkem akkor nem is fogtam fel. 2 nappal később az egyik nővér említette, és én furán néztem. Akkor hívtam fel a párom, és kérdeztem, hogy igaz-e? Na, én akkor zuhantam nagyon magamba. Ez azóta is tart, ha eszembe jut...
Na futok az én egészséges fiaimhoz akik nagyon vágynak 1 kislányra. ( nekem tök mindegy lenne..)
Azért azt még elemsélem: valamelyik nap bence a szokásos tesós szövegével jött. Kérdeztem, hogy lányt, vagy fiút szeretne. Válasz: lányt. Én pedig elmagyaráztam neki, hgy lehet az fiú is. Na ő teljesen kiakadt, hogy ő lány testvért akar, és kizárt a fiú. Hááát most még ezen is drukkolhatok!