Szép reggelt banyák!
Tali miatt nagyon irigy, bár bennem sok örömötök nem lett volna, max aludtam volna egy jót, míg valaki Dórázik!
Képet én is, én is....
Helyzet nálunk nagyon cudar. Dóra este 8-tól alszik éjfélig (mi akkor feküdnénk) nyomja reggelig. Minnyá rakok képet, hogy mit is csinál, nagyon élvezi, ezért nincs alvás....gondolom!
Mondanom sem kell, hogy szinte semmit nem alszok, de bánja a fene, hisz olyan csodás dolgokat művel és olyan büszke vagyok rá!
Szóval Dóra 2-3 hete feláll szinte mindenhol, szépen ücsörög és egy hete lépked a bútorok mellet, sőt van hogy elengedi azokat!
Ha elesik, a fenekére pottyan, úgyhogy viszonylag nyugodt vagyok, inkább a felállásnál vannak gondok, ha lecsúszik a keze, beszokta ütni a szájacskáját. Az ágyat lassan lerágja magáról, talán látszik a képeken is, hogy néz ki!
Meg valszeg a falon is, hogy időnként megnyalja!
Fő táplálákforrása még mindig én vagyok, ( az ágyon és a falon kiívül
)sőt mintha többet szopizna, mint új korában! Emellett persze meg van a napi 3-4 hozzátáplálás is!
Nagyra is büszke vagyok, jó lett a bizije, egy hármasa lett matekból(anyja fia
) ja meg magatartásból, úgyhogy kettő. Utóbbiért kapott két hatalmas puszit, a matekért meg nem szidtuk meg! (Gyugyi, nem jött össze a suli, kár de majd lesz valami)
Ne haragudjatok, hogy nem írok senkinek, egy hete nem tudom követni a topikot, addig azért tudtam kivel mi van, most azt sem. Zsófival szoktam irogatni, róluk tudok és nagyon boldog vagyok, hogy ilyen szépen fejlődnek a babák.
Lehet kicsit sok lesz, sorozatkép a zsiványsáégáról és két tejbetöki a végére!
Remélem hamarosan lesz időm kicsit olvasgatni, képben lenni, hiányoztok!
Ma vagyunk 7 hónaposak!
Puszi és drukk mindnekinek!